Page 1

Cea de-a 85 Zi Mondială a Misunilor are ca temă: “Aşa cum m-a trimis Tatăl, aşa vă trimit şi eu pe voi” (In 20,21). Sinteza Mesajul Papei Benedict al XVI-lea: „destinatarii veştii Evangheliei sunt toate popoarele şi nu putem rămâne liniştiţi sau indiferenţi la gândul că încă mulţi nu-l cunosc pe Cristos.


Vocea lor străbate tot pământul, Vestea lor ajunge la marginile lumii. (Ps 19,5)

Cinci continente O credinţă Un angajament O mărturie EVANGHELIA “Aşa cum m-a trimis Tatăl, aşa vă trimit şi eu pe voi” (In 20,21) ZIUA MONDIALĂ A MISIUNILOR Mergeţi şi duceţi marea veste! Urgenţa unei noi evanghelizări este sarcina tuturor pentru toţi!

Dăm mărturie şi trăim pentru a conduce pe fiecare om la credinţa în Cristos. Credinţa se întăreşte DĂRUIND-O! Evanghelia este un dar ce trebuie împărtăşit... este Vestea cea Bună ce trebuie comunicată!


Nu putem rămâne liniştiţi la gândul că, după două mii de ani, există încă popoare care nu-l cunosc pe Cristos şi încă n-au ascultat Mesajul său de mântuire.

Nu putem rămâne liniştiţi în faţa celor care au uitat şi abandonat mesajul Evangheliei... Nu putem accepta faptul ca în evanghelizare să se neglijeze:  promovarea umană,  dreptatea  eliberarea de orice formă de asuprire Devenim constructori de pace şi solidaritate EU NU MĂ RUŞINEZ DE EVANGHELIE (Rom 1,16)

Fie ca Ziua Mondială a Misiunilor să reînsufleţească în fiecare dorinţa şi bucuria de a merge în întâmpinarea umanităţii dăruindu-l tuturor pe Cristos. (Benedict al XVI-lea)

Cea de-a 85 Zi Mondială a Misiunilor  

mesajul papei Benedict al XVI-lea