Page 32

32 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΣΧΟΛΙΑ

Ακόµα … σκοράρει ο Μπίλης! Όταν κάποτε ήταν στις «δόξες» του ο γνωστός σε όλους µας Κώστας Κωνσταντόπουλος ή «Μπίλης» όπως άλλωστε τον ξέρει όλη η Ηλεία, έκανε πράγµατα και θαύµατα µέσα στα γήπεδα, από τον Ξενοφώντα που ξεκίνησε την καριέρα του, έως τον Πανηλειακό µε τον οποίο ανέβηκε στη Γ’ εθνική! Τον συναντήσαµε το περασµένο Σάββατο στο µπαράζ του Χειµαδιού, και όσα πέναλτι και αν χτύπησε στη διάρκεια της διακοπής του µατς ήταν σε όλα εύστοχος! Βλέπετε όσα χρόνια κι αν περάσουν η τέχνη… του γκολ δεν ξεχνιέται! Γ.Π.

Πήγε για «µαλλί» και βγήκε ... κουρεµένος! Αυτό που έπαθε χθες το απόγευµα στο γήπεδο της Μυρτιάς ο πρόεδρος του Ατρόµητου Βαρβάσαινας κ. Νίκος Κουσκουλιάνος δεν έχει προηγούµενο! Ο άξιος αυτός παράγοντας που πήγε να δει το µπαράζ Ενιπέας – Αγ. Γεωργίου, όταν στο τέλος πήγε στο αυτοκίνητό του για να φύγει(φωτό) είδε το πίσω παρµπρίζ του αυτοκινήτου του, κυριολεκτικά θρύψαλα, πιθανότατα από κάποια φωτοβολίδα που έριξε κάποιος ασυνείδητος φίλαθλος πάνω στο αυτοκίνητο! Με λίγα λόγια ο κ. Κουσκουλάνος πήγε για «µαλλί» και βγήκε ... κουρεµένος! Γ.Π.

Όπως έγινε… θα πάµε καλοκαίρι στη Ζάκυνθο. Ωραία εκδροµούλα…

Κοντά στην άνοδο… Το διπλό που πήρε η ∆όξα χθες στην έδρα του Εθνικού Σαγεΐκων, οδηγεί την οµάδα της Νέας Μανολάδας στην ∆’ Εθνική. Πλέον οι «Μαυραετοί» είναι το µεγάλο φαβορί όχι µόνο για την άνοδο, αλλά και για την πρώτη θέση, µε δεδοµένο ότι έχουν να παίξουν στα ∆ιλινάτα την Τετάρτη και να υποδεχθούν Θύελλα Αµπελοκήπων και Εθνικό Σαγεΐκων στην έδρας τους. Μαζί … µε τη ∆όξα, θα πάρουν την άνοδο και ο Α.Ο.Χάβαρι και Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου από την Α2 Κατηγορία στην Α1 Κατηγορία Βέρροιος, ο Ενιπέας Λαντζοΐου και ο Ηλειακός Βαρθολοµιού από τη Β’ Κατηγορία στην Α2 Κατηγορία και ο Ηρακλής Ρουπακίου και Α.Ο.Μακρισίων από τη Γ’ Κατηγορία στη Β’Κατηγορία. Άρα, είναι κοντά στην άνοδο… και µόνο αν γίνουν «στραβά αποτελέσµατα» θα µπλέξουν σε µπαράζ. Γ.Μ

∆ε χάρηκε … ο πρόεδρος !

Στην κερκίδα Μαζί είδαν τον χθεσινό αγώνα του ΠΦΟ Πανόπουλου µε τον Ατρόµητο Λάππα ο πρόεδρος των «πράσινων» κ. Γιώργος Πανόπουλος, µε τον διοικητικό ηγέτη του Πανηλειακού κ. Κώστα Ντάβαρη και τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» κ. Σωτήρη Αντωνίου. ∆είγµα των πολύ καλών σχέσεων µεταξύ των δυο ηλειακών σωµατείων. Χ.Κ.

Μ

Ήταν από τους πρωταγωνιστές! πορεί να έχουν περάσει ελάχιστες ώρες από τη χθεσινή νίκη - άνοδο κατά 99% του ιστορικού Ενιπέα Λαντζοΐου στην Α2 κατηγορία, όµως αξίζει να τονίσουµε, ότι τόσο ο «ισόβιος» πρόεδρος της οµάδας κ. Γιώργος Κυριακόπουλος(δεξιά στη φωτό), όσο και ο Γενικός Αρχηγός κ. Νίκος Μπακοβασίλης ή «Λαµπαδάριος» (αριστερά στη φωτό), ήταν σίγουρα µετά τους παίκτες και τον προπονητή οι πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, και αυτοί που έδωσαν άλλον αέρα… στην οµάδα! Γ.Π.

Ένας από τους ακούραστους πραγµατικά προέδρους είναι και ο ∆ηµήτρης Καλογερόπουλος(φωτό) του Κεραυνού Καλλικώµου. Ένας πραγµατικός βιοπαλαιστής, που φεύγει από τα χωράφια και τις καλλιέργειές του, για να βρεθεί κοντά στην οµάδα και τα παιδιά του όπως αποκαλεί τους παίκτες! Άλλωστε επί δικής του προεδρίας, και αυτό θα πρέπει να το τονίσουµε ιδιαίτερα… ο Κεραυνός από «κοµπάρσος» µεταξύ Β΄ και Γ΄ κατηγορίας, έγινε πρωταγωνιστής, ανεξάρτητα, αν δυο σεζόν κοντά – κοντά έφτασε στη «βρύση και νερό δεν ήπιε!» Σηµασία πάντως έχει ότι ο πρόεδρος κάνει πάντα το καθήκον του, και ίσως τη νέα περίοδο ο Κεραυνός τον δικαιώσει ! Γ.Π.

patris,news  

patris,pirgos

Advertisement