Page 1

Changing perspectives!

FUTURUM

Empowerment, HR, Talent, Intelligence, Development, Profit.... Futurum is... changing perspectives

Je medewerkers... Weet jij wat er in zit?

Wat wil Frank eigenlijk zelf ? Is René klaar voor het leiderschap? Welke competenties kunnen we bij Petra nog ontwikkelen? Zit Fred aan zijn plafond? Wat drijft Marjo?

FUTURUM geeft antwoord op deze en tal van andere vragen. Waar je ook bent, 24/7: je beschikt over actuele stuurinformatie gericht op de ontwikkeling van medewerkers en de groei van je organisatie. Of je nu Business Controller of HR Manager bent, eigenlijk weet je het wel. Duurzaam succes van de organisatie is sterk afhankelijk van je medewerkers. Futurum verbindt human capital met business performance en laat je organisatie – ook in moeilijke tijden – groeien!

1


FUTURUM Changing perspectives!

“In 1982 ontwikkelde ik het eerste PC-programma voor ‘beroepskeuze-vraagstukken’. En, vanaf ’94 werken we aan de testconstructie, die aan de basis van Futurum ligt. We hebben dit dus niet van vandaag op morgen bedacht. Maar, nu valt - in Futurum - de puzzel in elkaar. Of liever: we leggen de puzzel in elkaar!”

Allan Torben-Nielsen

FUTURUM... Eh, say what? Futurum is een ‘in the cloud applicatie’ met een gebruikersvriendelijke en functionele interface. De basisapplicatie bestaat uit:  instrumenten (testen, metingen en de daaruit voortvloeiende conclusies samengesteld door ervaren specialisten);  online rapportages (individueel, per afdeling, organisatie of een specifieke selectie);

In een paar kliks specifieke stuurinformatie in overzichtelijke rapportages en/of visuals? Het kan! Want Futurum is naar wens verder uit te breiden en in te richten. En jij? Jij beschikt 24/7 vanaf iedere locatie over betrouwbare en waardevolle stuurinformatie waardoor je tijdig je ROI kunt managen en ontwikkelingsgesprekken gemakkelijker te voeren zijn.

 signaleringen;  gratis toegang tot een altijd actueel en op maat gemaakt kennisportaal met theorie, achtergronden, loopbaanvraagstukken ondersteund door praktische video’s.

2

KORTOM: FUTURUM WERKT VOOR JOU!


FUTURUM Changing perspectives!

Futurum verbindt ‘human capital’ en ‘business performance’ de voordelen op een rij....             

integrale oplossing voor talentmanagement; inzicht en maximalisering van het potentieel binnen de organisatie; winstgevendheid en besparing op trainingskosten; gemotiveerde medewerkers; uiteenlopende testen en metingen opgesteld door ervaren deskundigen; uitslagen, conclusies en adviezen door ingebouwde expertise (praktisch voor de wat minder ervaren assessor of HR medewerker) en een goede basis voor een gesprek; applicatie aan te vullen met jouw wensen (bijv. beoordelingscycli, POP’s); daadwerkelijk strategisch management van HR; tot wel 5 jaar vooruit kunnen kijken; signalering van belangrijke beslismomenten in de loopbanen van de medewerkers; gratis toegang tot het kennisportaal voor iedereen; gratis alle nieuwe instrumenten die Futurum ontwikkelt en toevoegt aan het portaal; 24/7, online beschikbaarheid van kwaliteitsrapportages op individueel, afdelings- en/of organisatieniveau, maar ook op basis van jouw specifieke selectie.

“Talentmanagement vraagt om net even anders naar mensen te kijken” Patrick van Schendel

3


Changing perspectives! LATENT TALENT TALENT LATENT LATENT TALENT TALENT LATENT LATENT TALENT TALENT LATENT

Changing perspectives...

De beste stuurinformatie is... nu binnen handbereik. Wat kost dat dan?

Om te starten met Futurum betaal je een vast bedrag per medewerker. Het bedrag per medewerker kan al vanaf â‚Ź 250,00 per jaar (afhankelijk van de omvang en omgeving van je organisatie en specifieke wensen).

4

Geen echt grote investering als je je bedenkt dat je bespaart op trainingskosten en het bedrijfsresultaat verbetert door inzicht en maximalisering van het potentieel binnen je organisatie.


Futurum, changing perspectives!

SUMMUM FUTURUM Kernteam Futurum (v.l.n.r.)

Martin Stevense Technicus & Opleider Patrick van Schendel Directeur/ Bedrijfskundige & Assessor Rob Oostdam Marketing & Social Media Allan Torben-Nielsen Psycholoog & Assessor Mo Ramakers Grafische vormgeving & Styling Pim Horio Acteur & Assessor Luc Devoght Client interfase

Futurum is een initiatief van.... Summum Advies B.V. Summum Advies B.V. is dè specialist op het gebied van Talentmanagement. Naast Futurum is Summum het adres voor: • Assessment & Development Centers • Advies/Consultancy • Trainingen

Zakelijk succes door persoonlijk inzicht!

Summum Advies B.V. - Grote Looiersstraat 20 - 6211 JJ Maastricht - +31 (0)43-7999370 - info@summumadvies.nl

5

Futurum - leaflet 2013  
Futurum - leaflet 2013  

Talentmanagement in the cloud, kwalitatieve stuurinformatie over uw medewerkers.... het start bij Futurum. Changing perspectives

Advertisement