Page 1

UITNODIGING De toekomst van uw kind, u maakt het verschil! Voor een succesvolle studieloopbaan is het belangrijk dat kinderen steun ontvangen van hun ouders. Wanneer u als ouder goed geïnformeerd bent over het vervolgonderwijs, kunt u ook meer voor uw kind betekenen. Dit helpt u en uw kind vervolgens om een weloverwogen studiekeuze te maken. In het kader van deze ouderbetrokkenheid heeft Hogeschool Rotterdam, in samenwerking met het voortgezet onderwijs en Sezer voor diversiteit, het initiatief genomen om u als ouder persoonlijk te betrekken bij de studiekeuze van uw kind. Wij nodigen u daarom van harte uit om deel te nemen aan het speciale ouderprogramma op de Open dag van Hogeschool Rotterdam. Deze vindt plaats op zaterdag 10 december 2016 van 11.00 uur tot 14.00 uur. Deze open dag is een ideaal startpunt om als ouder kennis te maken met de opleidingen van het hoger beroepsonderwijs. Bovendien biedt dit u de kans om een goede indruk te krijgen van de sfeer op een hogeschool. Studenten en docenten staan hier klaar om u zo volledig mogelijk te informeren. Wat kunt u verwachten? Tijdens dit programma bezoekt u twee locaties van de Hogeschool Rotterdam en wordt u langs verschillende opleidingen geleid. Ook biedt de aansluitende oudervoorlichting inzichten, inspiratie en stof tot nadenken. Tijdens de speciale voorlichtingsbijeenkomst zal Tülay Dalmis van Hogeschool Rotterdam de volgende onderwerpen behandelen: - de belangrijkste verschillen tussen het voortgezet onderwijs en het hbo; - hoe kunt u uw kind het best ondersteunen en waarmee? - ruimte voor persoonlijke vragen met betrekking tot studiekeuze Dit programma is in het bijzonder bedoeld ter voorbereiding op een studiekeuze en de daaropvolgende studietijd van het kind. De voorlichting spitst zich dan ook toe op de ouders van 4- en 5-havo-leerlingen, maar óók ouders van 5- en 6-vwo-leerlingen zijn ook van harte welkom om deel te nemen! Maak het verschil als ouder; verdiep u in de toekomst van uw kind en maak hier deel van uit. Meld u nu aan voor dit programma via de onderstaande link:

Deelname aan dit programma is kosteloos. Deelnemers ontvangen na aanmelding een bevestigingsbericht, het programma en de locatiegegevens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dinko Kajmovic of Elionora Schravendeel.

E: T:

Dinko Kajmovic dinko@sezer.nl 06 43 822 755

Elionora Schravendeel e.schravendeel@cvoaccent.nl 06 83 207 461

Graag tot zaterdag 10 december!

Deze speciale voorlichtingsbijeenkomst is een initiatief van: Hogeschool Rotterdam, Sezer voor diversiteit en de vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs. Deelnemende voortgezet onderwijsscholen: Vreewijk Lyceum, Calvijn Business School, Melanchthon Schiebroek, Wolfert College, Wolfert Tweetalig, Libanon Lyceum, Avicenna College, Lyceum Kralingen, Lyceum Rotterdam.

uitnodiging-ouders  
uitnodiging-ouders  
Advertisement