Page 1

customized assistance in all aspects of ipr


customized assistance in all aspects of ipr


En række opfindelser har gennem tiden gjort verden til et bedre sted. Hvad ville verden være uden penicillin, bøger, cykler eller muligheden for at få briller…

14.07.1995

23.10.1995

07.05.1996

05.06.1997

Søren Vindriis

Jens Bilgrav Bach

Logitrans A/S

Skandek Tagelementfabrik A/S

Patent

Patent

Brugsmodel

Patent

Indlægssål

Hjulnav med affjedring

Hydrualisk gaffelløftervogn

Præfabrikeret tagpladeelement samt bærebjælke dertil


Konkurrencedygtig international profil Patrade er en internationalt orienteret ipr virksomhed, der sikrer enkeltpersoners og virksomheders immaterielle rettigheder. Vi arbejder inden for fire områder: 1. Patent 2. Varemærke 3. Design 4. ipr management For Patrade er hovedopgaven at tilføre vore kunder den størst mulige værdi og de bedste vækstvilkår. Til at nå målet anvender vi ipr som et strategisk, forretningsudviklende værktøj. Patrade vil med sin konkurrencedygtige internationale profil sikre såvel danske som internationale kunder gunstige positioner på deres respektive markeder. Vores vision er at være den førende danske virksomhed inden for ipr.

08.08.1997

05.08.1998

15.09.1998

10.11.1998

02.12.1998

Ikadan System A/S

Logitrans A/S

Trykko Pack A/S

Betongruppen RBR A/S

Trykko Pack A/S

Design

Design

Patent

Varemærke

Patent

Et foder- og drikketrug

Palleløftevogn

Emballagebakke og fremgangsmåde

MULTIKANT

Pizzabakke til brug

til dens fremstilling og anvendelse

i mikrobølgeovn


ZONE DENMARK COMPANY

ÆSTETIK MØDER FUNKTION I KØKKENET Efter at have modtaget Børsens GAZELLE PRIS 5 år i træk, er Zone Denmark Company blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Zone Denmark Company er kendt for moderigtige produkter og godt design. Virksomhedens hovedvaremærke, ’Zone Denmark’, er blandt de førende brands i og uden for Europa inden for branchen. Patrade har siden 2000 varetaget alle Zone Denmark Companys interesser på ipr området. Varemærket ’Zone Denmark’ er registreret i det meste af verden. Mærket overvåges, og der sættes hurtigt ind mod eventuel krænkelse. Løbende personlig dialog og sparring mellem Zone Denmark Company og Patrade gør, at man i virksomheden er fokuseret på ipr, herunder beskyttelse, håndhævelse og opretholdelse.


SKIOLD

DYREVELFÆRD OG PRODUKTIONSOPTIMERING GÅR HÅND I HÅND Skiold er blandt Europas førende producenter af fodrings-, mølleri- og ventilationsanlæg til svineproduktion. Det gælder dog ikke nødvendigvis om at være størst, men om at være bedst. Hos Skiold er en glad gris med krølle på halen et væsentligt succeskriterium. Det gælder etisk såvel som økonomisk. Med en målsætning om at være fremtidens leverandør til moderne svineproducenter er Skiold med i et forskningsprojekt, hvor bl.a. robotteknologi skal introducere nye former for svinestalde, hvor produktivitet, miljøbelastning, arbejdsmiljø og dyrevelfærd er optimerede. I samarbejde med Patrade har Skiold gennem årene beskyttet virksomhedens innovation mod misbrug og plagiat såvel nationalt som internationalt.

02.02.1999

21.06.1999

04.11.1999

FlexTrim A/S

Hydraulico A/S

CUBIC Modulsystem A/S

Patent

Patent

Patent

Slibebørste med modholdsorganer

Værktøj til presseformgivning af metalplade

Fremgangsmåde til fremstilling af fleksibel

og fremgangsmåde til regulering af et

strømleder samt fleksibel strømleder

fladetryk ved brug af sådant værktøj


Innovation som livsstil Patrade har som et af de yngste bureauer i ipr branchen altid været tvunget til at gå nye veje. Innovation – at arbejde nyskabende og tænke i unikke baner - er en indgroet del af vores virksomhedskultur og vores forretningsgrundlag. Derfor er vores slogan ’customized assistance in all aspects of ipr’. Og derfor er vores logo håndskrevet. Ikke to håndskrifter er ens. Denne tankegang afspejler vores indstilling overfor vores kunder. De er nemlig enestående nøjagtig som håndskrifter. Ikke to kunder er ens. Alle er unikke, og får derfor en unik service og løsning. Det er en livsstil for os at tænke anderledes og i nye og mere kundevendte baner. På dén måde er vi på knap 15 år vokset fra at være et lokalt patentkontor i Århus til en stor, landsdækkende ipr virksomhed med hovedkontor i Århus.

Det er en livsstil for os at tænke anderledes og i nye og mere kundevendte baner.

Vi bestræber os på at gøre en positiv forskel hver eneste gang vores kunder er i kontakt med os, og vi yder rådgivning ud fra kundens situation og strategi. Vi ser på det hele: Mennesker, produktion, drift, investering, konkurrencesituation og markedsføring. Vi lever af at være kreative – vi hjælper vores kunder med at gøre tingene lidt anderledes end deres konkurrenter.

23.03.2000

17.04.2000

20.06.2000

22.06.2000

Marcon A/S

Skov A/S

Tresu Production A/S

Basisbank A/S

Patent

Patent

Patent

Varemærke

Havfundament

Fremgangsmåde og midler til montering

Stålholdermekanisme

BASISBANK

af forbindelsesstykker eller dyser på tynde, metalliske højtryksrør


For os er der ikke bare tale om at beskytte et patent, et design eller et varemærke. Nej, vi stiller skarpt på det forretningsmæssige potentiale globalt set.

Patrade - en global arbejdsplads Hos Patrade sætter vi helheden i centrum. Vi fokuserer på de bredere sammenhænge, som de tager sig ud for den enkelte kunde. Det kommer ikke mindst til udtryk i vores medarbejderes procesorienterede tilgang til opgaverne. For os er der ikke bare tale om at beskytte et patent, et design eller et varemærke. Nej, vi stiller skarpt på det forretningsmæssige potentiale globalt set. Vores 45 medarbejdere har hele verden som daglig arbejdsplads og er på hjemmebane i vidt forskellige kulturer, retslige systemer og verdensdele. Konsulenter og assistenter arbejder tæt sammen i specialiserede teams omkring den enkelte kundes behov og udvikling. Hvert enkelt team udgør en højt kvalificeret sparringspartner for de tilknyttede kunder.

Hos Patrade sætter vi helheden i centrum. Vi fokuserer på de bredere sammenhænge, som de tager sig ud for den enkelte kunde. Det kommer ikke mindst til udtryk i vores medarbejderes procesorienterede tilgang til opgaverne. For os er der ikke bare tale om at beskytte et patent, et design eller et varemærke. Nej, vi stiller skarpt på det forretningsmæssige potentiale globalt set. Vore 45 medarbejdere har hele verden som daglig arbejdsplads og er på hjemmebane i vidt forskellige kulturer, retslige systemer og verdensdele.

Hos Patrade lægger vi vægt på, at vores medarbejdere hele tiden er fagligt klædt på til at udgøre bindeleddet mellem den globale markedsplads og vore kunder. Vi uddanner selv vores nye konsulenter i skræddersyede trainee-forløb og lægger vægt på, at alle medarbejdere er ajourført på viden. Vores assistenter har videregående uddannelser inden for sprog og økonomi. Vores konsulenter har suppleret deres naturvidenskabelige eller tekniske baggrund med specialiseret ipr-efteruddannelse. Flere af dem er autoriserede Europæiske Patentagenter med ret til at repræsentere patentansøgere over for Den Europæiske Patentorganisation. Patrades eksperter er efterspurgte foredragsholdere og undervisere på højere læreanstalter og i virksomheder i ind- og udland.

29.03.2001

30.04.2001

05.12.2001

21.01.2002

15.02.2002

Aalborg Engineering A/S

V. Guldmann A/S

Niels Lunding Sejthen

Vestergaard Frandsen SA

Ladelund Skilte ApS

Varemærke

Patent

Design

Varemærke

Brugsmodel

AALBORG ENGINEERING

Hejs med dual/vario speed og planetgear

Vinlufter

PermaNet

Parkeringsskive, der er nem at indstille


BEZZERWIZZER®

ET QUIZ-SPIL DER UDFORDRER DIN PARATVIDEN Iværksætter Jesper Bülow startede forsigtigt, da han introducerede venner og familie for brætspillet Bezzerwizzer ® i begyndelsen af 2004. De første prototyper blev snedkereret i kælderen og de første mange spørgsmål blev lavet på hjemmecomputeren. Resultatet blev spillet Bezzerwizzer®, der med 5.000 spørgsmål fordelt på 20 kategorier er et af tidens mest populære brætspil. Bezzerwizzer® er med hjælp og rådgivning fra Patrade blevet beskyttet som varemærke, og selve spillets fremtoning er beskyttet som registreret design. Senest har virksomheden udvidet sine immaterialrettigheder til at omfatte udlandet.

29.05.2002

02.10.2002

Blücher Metal A/S

Skov A/S

Varemærke

Patent

Blücher

Indblæsningshoved specielt til stalde med variabel indblæsningsåbning


MARTIN PROFESSIONAL

LYSENDE STJERNE PÅ IPR HIMLEN Intelligente lysløsninger har på rekordtid gjort danske Martin Professional til verdens førende i branchen. Men konkurrencen er hård og kravet om innovation stort. Derfor spiller ipr en vigtig rolle for den videre udvikling af lysgigantens forretning. Martin Professional er verdens førende leverandør af intelligente, computerstyrede lysløsninger i farver og bevægelse til alt fra sceneshows med verdenskendte kunstnere som Madonna til ind- og udvendigt lys på bygninger. Patrade assisterer med virksomhedens omfattende ipr arbejde. Ikke mindst international rettighedsbeskyttelse er i fokus hos Martin Professional, hvis omsætning fortrinsvis stammer fra eksport.

14.11.2002 Active Tools A/S Patent A device for sealing and inflating an inflatable object


Faret vild i ipr junglen? Forretningskendetegn, opfindelser, fremstillingsprocesser, logoer og andre immaterielle rettigheder kan beskyttes mod plagiering og misbrug. Et godt patent kan betyde forskellen på succes og fiasko. Men det kan være uhyre vanskeligt at finde vej i junglen af regler, ansøgningsblanketter, klassifikationssystemer og internationale aftaler. Her kommer Patrade ind i billedet som vores kunders stifinder og sikkerhed for, at ipr arbejdet bliver gjort godt, og vejen til succes bliver banet. Vi tilbyder alt fra registrering af et enkelt patent i Danmark til totale ipr løsninger, hvor vi gennemfører analyser, krænkelsesvurderinger, ansøgninger, vedligeholdelse, kommerciel rådgivning m.v. Vores kundeportefølje er bredt sammensat af private kunder, små og mellemstore virksomheder samt multinationale koncerner. Samarbejdet tilpasses altid den enkelte klient, der til- og fravælger ydelser efter behov.

10.01.2003

04.03.2004

02.06.2004

Daltec A/S

Egon Pedersen

T. og J. G. Toftegaard Jensen ApS

Patent

Varemærke

Varemærke

Transportwire med skiveformede transportorganer til

PAS

TOP-WESSELTON SERIEN

brug i endeløse rørtransportanlæg


Patrade er en ubureaukratisk samarbejdspartner, hvor beslutningsvejene er korte.

Bliv kunde Da adm. direktør og partner Leif Nielsen i 1995 stiftede aktieselskabet Patrade var det med solid erfaring fra ipr branchen og med en målsætning om at gøre det nemt for opfindere og virksomheder at sikre deres rettigheder. Dette princip lever fortsat i bedste velgående, hvor Patrade med sin juridiske, forretningsmæssige og tekniske indsigt fungerer som kundens forlængede arm i spørgsmål om ipr. Patrade er en ubureaukratisk samarbejdspartner, hvor beslutningsvejene er korte. Hos os er forretningsgangen forskellig fra kunde til kunde. Faktisk er en væsentlig del af vores filosofi, at ingen kunder er ens. Og at hver enkelt derfor fortjener særbehandling – eller, med andre ord, den bedste løsning.

Efter den første indledende kontakt mellem en ny kunde og Patrade begynder en behovsanalyse. I samarbejde med kunden foretager Patrades konsulent en afklaring af behov og ønsker. Det er konsulentens opgave at sikre kunden en optimal løsning og løbende analysere og rådgive vedrørende nye tiltag. Konsulenten sparrer således med kundens medarbejdere og ledelse, både på strategisk og operationelt niveau. Patrades kunderådgivning er lokaliseret decentralt på fire adresser i hhv. København, Aalborg, Kolding og i Århus. Vi vil nemlig være til stede lokalt, så vi kender vilkårene for erhvervslivet i det pågældende område.

21.10.2004

02.05.2005

27.05.2005

11.10.2005

PR Electronics A/S

Univeyor A/S

Snatchers Company A/S

United Vision ApS

Varemærke

Patent

Varemærke

Varemærke

PR

System til lodsning og/eller

LUSESNAPPEREN

NEO FENG SHUI

lastning af stykgods


PRESSALIT

OUTSOURCING GIVER UNIKKE FORDELE Toiletsædegiganten Pressalit har outsourcet til Patrade i forbindelse med en gennemgribende omlægning af ipr arbejdet. En ny og mere proaktiv indsats for beskyttelse af virksomhedens rettigheder har set dagens lys. Pressalit anvender Patrade til overvågning, krænkelsesvurderinger og patentansøgninger på verdensplan. I hvilket omfang Pressalits produkter, varemærker og design skal beskyttes er et større puslespil, som forudsætter stor faglig indsigt og ikke mindst solid erfaring. Det er blandt andet disse kompetencer, som Patrade byder ind med. Patrades konsulenter har deres vante gang i virksomheden, hvor sparring, rådgivning og strategi er nøgleord for samarbejdet.

27.10.2005

01.03.2006

31.05.2006

Ammeraal Beltech Modular A/S

Robatti ApS

Vestergaard Frandsen SA

Patent

Patent

Patent

Sidebøjende transportbånd

Håndholdt bore-/skruemaskine

System for tracing refugee

med to revolverhoveder

shelters by a satelite


Kompetencer • Patent • Brugsmodel • Varemærke • Design • Domænenavne • Outsourcing • Juridisk rådgivning - Markedsføringsret - Konkurrenceret - Kontraktret • ipr konflikter - Overvågning - Krænkelse - Retslig håndhævelse • ipr management - Strategi - Freedom-To-Operate Analyse - Due Diligence - Nyhedsundersøgelse - Kommercialisering

ipr spiller en central rolle for de fleste virksomheder i et konkurrencepræget, globalt marked. Derfor fortjener opgaven fuld strategisk og ledelsesmæssig opmærksomhed. Hos Patrade er vi specialister i ipr, og vi har et præcist mål med vores arbejde: At fremtidssikre vore kunders virksomhed.

14.12.2006

24.01.2007

11.04.2007

11.05.2007

30.08.2007

07.02.2008

Odi-Dental ApS

Schur International A/S

Lightyears A/S

BoConcept A/S

Active Tools A/S

Mozami A/S

Varemærke

Patent

Design

Design

Varemærke

Varemærke

Denta-Pharm tandrens

Fremgangsmåde og apparat til frem-

Caravaggio (pendant lamp)

Stol

Airman Seal

Det Nordiske Køkken

stilling af mediefyldt plastemballage


PATRADE A/S FREDENS TORV 3A DK-8000 ÅRHUS C TEL +45 7020 3770 INFO@PATRADE.DK WWW.PATRADE.DK INTELLECTUAL PROPERTY CONSULTANTS

Patrade A/S - Profilbrochure  

Customized assistance in all aspects of IPR

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you