Page 1

Fires i festes | Redacció Osona.com | Actualitzat el 23/12/2011 a les 22:17

Una de pastorets i dimonis Les representacions de l'obra de Folch i Torres omplen l'agenda d'actes de la comarca durant aquest llarg cap de setmana. Enguany, amb moltes novetats i amb alguns repartiments d'autèntic luxe.

Els Pastorets de l'Espardenya Teatre a Calldetenes Foto: Adrià Costa

Molts municipis d'Osona han programat representacions dels Pastorets durant aquest cap de setmana de Nadal i Sant Esteve. Les obres d'enguany es presenten amb moltes novetats i, en ocasions, amb un repartiment de luxe. Qui donarà el tret de sortida són els Pastorets de les parelles lingüístiques, que es representaran aquest divendres a l'Atlàntida de Vic. Aquest any, s'ha canviat el guió, i la trama combina els Pastorets amb contes de Nadal de Pere Calders. Fins i tot ha canviat el títol: «Dos dimonis busquen autor». El dilluns vinent, continuaran les representacions a l'Atlàntida. En aquesta ocasió, serà el torn dels Pastorets de Vic. Aquesta iniciativa va començar l'any passat i no només uneix les companyies teatrals vigatanes (Ventall Teatre, Quadre Escènic de l'Orfeó, Gallaret Teatre i Teatre La Palangana) en la representació de l'obra de Folch i Torres, sinó que està concebuda com un projecte de ciutat. En aquest sentit, hi fan pinya altres entitats de Vic com les escoles de dansa, l'Escola Superior d'Art i Disseny, l'escola de música i conservatori i el Cine Club, entre d'altres. Un altre dels al·licients d'enguany serà la possibilitat de poder veure en directe els joves actors de «Pa negre», el film seleccionat per l'Acadèmia del Cine als Oscar en la categoria de millor llargmetratge de parla no anglesa. Així, a Manlleu, s'incorporen per primera vegada els mediàtics actors Jordi Pla i Francesc Colomer. A Borgonyà comptaran amb la participació de Marina Comas, que farà el paper de la Isabeló.

http://www.naciodigital.cat/osona/noticia/29728/pastorets/dimonis Pàgina 1 de 3


El programa de Pastorets a la comarca durant aquest llarg cap de setmana es completa a Balenyà, Calldetenes, Roda de Ter, Folgueroles, Rupit i Pruit, Sant Quirze de Besora, Torelló i Centelles. -----------------------REPRESENTACIONS DELS PASTORETS A OSONA DEL 23 AL 26 DE DESEMBRE Divendres, 23 de desembre Vic: «Dos dimonis busquen autors», espectacle nadalenc de les parelles lingüístiques Diumenge, 25 de desembre Balenyà:Els Pastorets Folgueroles: Els Folguepastorets Manlleu: Els Pastorets Rupit i Pruit: Els Pastorets Sant Quirze de Besora: Els Pastorets Roda de Ter: Pastorets infantils i juvenils Sant Vicenç de Torelló: Els Pastorets (Borgonyà) Torelló:Els Pastorets Dilluns, 26 de desembre Calldetenes: Els Pastorets Centelles: Els Pastorets Manlleu: Els Pastorets Sant Quirze de Besora: Els Pastorets Sant Vicenç de Torelló: Els Pastorets (Borgonyà) Torelló:Els Pastorets Vic: Els Pastorets (Atlàntida) -----------------------Galeries de fotos dels Pastorets a Osona Nadal 2011-12 - Els Pastorets de l'Hospitalitat de Lourdes (Lurdes López) Nadal 2010-11 - Els Pastorcills del Foment de Manlleu (Adrià Costa) - Els Pastorets del centenari, Centelles (Lurdes López) - Els Pastorets de Balenyà(Xevi Mas) - Els Pastorets de Torelló(Adrià Costa) - Els Pastorets de Calldetenes (Xevi Mas i Lurdes López) - Els Pastorets de Sant Quirze de Besora (Gil Ayats) - Els Pastorets de Vic (Adrià Costa) - Els Pastorets de Manlleu (Xevi Mas i Lurdes López) - Els Pastorets de Folgueroles (Adrià Costa) - Els Pastorets del Centre de Normalització Lingüística d'Osona (X.Mas i L. López) - Els Pastorets de Tona'78 Talia (Lurdes López) Nadal 2009-10 - Els Pastorets de Sant Hipòlit de Voltregà (Adrià Costa) - Els Pastorets de Calldetenes (Xevi Mas) - Els Pastorets de La Inocentada de la Cia. La Palangana a Vic (Lurdes López) - Els Pastorets de l'Orfeó Osonenc a Manlleu(Adrià Costa) - Els Pastorets de Santa Eugènia de Berga (Adrià Costa) - Els Pastorets de Torelló(Adrià Costa) http://www.naciodigital.cat/osona/noticia/29728/pastorets/dimonis Pàgina 2 de 3


- Els Pastorets de Folgueroles (Adrià Costa) Nadal 2008-09 - Els Pastorets de l'Orfeó Vigatà (Adrià Costa) - Els pastorets del Nou 69 Teatre a Torelló(Adrià Costa) - The Pastorcills del Café Foment a Manlleu (Adrià Costa) - Els pastorets de l'Espardenya Teatre a Calldetenes (Adrià Costa) - Els pastorets de La Inocentada de la Cia. La Palangana a Vic (Lurdes López) - Els pastorets del grup El Triquet a Centelles (Toni carrasco) - Els pastorets del Grup Teatre Centre a Manlleu (Adrià Costa) - Els pastorets de la Cia. La Palangana a Vic (Lurdes López) - Els pastorets de Tots els Colors a Vic (2) (Adrià Costa) - Els pastorets de Tots els Colors a Vic (1) (Adrià Costa) - Els Pastorets de St. Pere de Torelló(des del web de l'Ajuntament)

Els Pastorets del Grup de Teatre de Sant Hipòlit Foto: Adrià Costa

http://www.naciodigital.cat/osona/noticia/29728/pastorets/dimonis Pàgina 3 de 3

20111223_OSONACOM  

Article sobre els Pastorets i les representacions a Osona.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you