Page 1

2017 ősz

MAGAZIN, AMI ÖSSZEKÖT

Akciós kuponok!

5

ŐSZI szépségtipp

Mi kell még a suliba?

Telenor • Praktiker • Háda Fressnapf • Gyógyszertár • Kik Vögele • Vision Express • Skiny Coffeeshop • Intersport • dm Líra • PecaPláza • Müller Sportfactory

Túra határok nélkül: trekking

Most telepítsen szép gyepet!

„Örülök, ha hívnak és sok a feladatom” Interjú Janicsák Vecával

10 éves lett a Market Central!


ERELÉS Z S L E F Z S Á G R O H m2-en

630

PECA PLÁZA ŐSZ Salmo wobbler wave WV7 84807-129

2 250 Ft

Wizard High Speed Asp

A THRILL MELLETT A SALMO LEGEREDMÉNYESEBB BALIN CSALIJA A WAVE.

20616-400

10 990 Ft ÚJDONSÁG 2017!

A Wave igazi erőssége a dobások hosszában rejlik. Ha már ismerjük a thrill dobási tulajdonságait, akkor toldjuk meg pár méterrel és megkapjuk azt a távolságot, amit a wave-vel meg tudunk horgászni.

A balinok tempóját bizony a műcsalik vezetése során is fel kell venni! A legjobb erre a célra egy nagy áttételű orsó, mint a Wizard Asp High Speed.

Sashimi minnow FH100-014

4 490 Ft

Ez a felúszó csali alkalmas szinten minden fajta vezetéshez, Stop & Go bevontatás, vagy twitching vagy egyszerűen csak lassú bevontatással is elérhető a kapás. A színváltó kialakítás megtévesztően hasonlóvá teszi az igazi csalihalakhoz. Rendkívül eredményesen használható süllő- vagy csukahorgászatra.

A pecaplázában található rablóhalas kiegészítők változatossága teljességgel lefedi azt a palettát, amely az év minden szakában nélkülözhetetlenek a ragadozóhalak pergető horgászatához. Titániumbevonatos, wolfram és fluorocarbon harapásálló előkék, minőségi horgokkal ellátott standard és micro jigfejek, a legváltozatosabb méretsorban kapható cheburashkák állnak ne­künk, pergető horgászok­nak a rendelkezésére.

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a 30905-010  Ft műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Zsinór kamasaki super braid 100 m

1 190

Sashimi jointed FH100-016

5 290 Ft

Ez a csali nagyon sokféleképpen és sokféle halra alkal­ mazható sikeresen. A csali mozgása teljesen megfelel a természetes kishalak mozgásának és tökéletesen élethű. A Sashimi színváltós kialakítással felteszi a pontot az i-re, minden ragadózóhal raj­taveszt. Kifejezetten alkalmas az éjszakai partdobálós harcsázásra. Harcsapergető horgászok egyik kedvenc felszíni csalija.

AZ EGYRE NÉPSZERŰBB DROP SHOT SZERELMESEINEK KÉSZÜLT EZ A BOT.

Bot wizard drop shot

13188-210 A bot természetesen a módszerhez alakítva egy kissé lágyabb akcióval rendelkezik, ezen tulajdonsága miatt az apróbb plasztikcsalik is kiválóan vezethetők ezzel a bottal.

PECAPLÁZA

8 990 Ft

Nyitvatartás: Hétfőtől szombatig: 10:00–20:00 Market Central Bevásárlópark Vasárnap: 10:00–18:00


KÖSZÖNTO˝

A

Kedves olvasóink!

z idei ősz különleges a Market Central életében, hiszen 10 évesek lettünk! Vásárlóinktól számos alkalommal hallom és én magam is úgy érzem, hogy a bevásárlóparkunk annyira beilleszkedett az itt élők és a környék életébe, mintha mindig itt lett volna. Büszkék vagyunk arra, hogy a nyitás óta eltelt időben végrehajtott fejlesztéseinknek köszönhetően a bevásárláson túl, azért is eljönnek hozzánk az emberek, mert jól érzik magukat nálunk. Mint ahogyan azt is nagy eredménynek érezzük, hogy az üzleteinket bérlők is szeretnek itt lenni: a szintén idén lejáró bérleti szerződésüket mindannyian meghosszabbították. A Market Central üzemeltetőiként nagy hangsúlyt fektetünk a környékbeli településekkel és a lakóikkal való kapcsolatra is, ezért öt évvel ezelőtt megálmodtuk és megjelentettük a Passzázs magazint.

Trendmagazinunkat kifejezetten a bevásárlópark vonzáskörzetében élőknek szántuk, amit úgy a lap tartalmi kialakításánál, mint a modellválogatásnál igyekszünk kihangsúlyozni: eddigi több mint 200 modellünk kivétel nélkül a helybéli hölgyek és urak közül került ki. Ahogyan az első Passzázst is ajándéknak szántuk, 10. születésnapunk alkalmából ismét szeretnénk megajándékozni az itt élőket, Önöket a magazinnal. Ezért az őszi lapszámot majd’ százezer példányban jelentetjük meg és eljuttatjuk valamennyi környékbeli háztartásba. Fogadják szeretettel születésnapi magazinunkat és látogassanak el hozzánk! Szülinapi meglepetésekkel, kihagyhatatlan kedvezményekkel és sok szeretettel várjuk Önöket! Üdvözlettel, Temesi Katalin – központüzemeltetési vezető

Passzázs I MARKET CENTRAL 3


MARKET CENTRAL KRÓNIKA

Ez történt a MARKET CENTRALON Újabb nyereményeső-hullám

Facebook-játékaink népszerűsége továbbra is töretlen, májusban partnerünk volt a Fressnapf, júniusban a Charles Vögele ajánlott fel vásárlási utalványt, míg augusztusban HÁDA-nyereményért játszhattak az oldalunk kedvelői.

Hírlevél új köntösben

Május óta folyamatos változáson ment át hírlevél-szolgáltatásunk. Jelenleg a kis thumbkép kattintásával elérhető az adott üzlet akciójának kifejtése a weboldalon, ám az újdonság az, hogy most már egy új „Hírlevél ajánlatok” gyűjtőoldal alá helyeztük el a kizárólag hírlevélben szereplő újdonságokat. Ha a feliratkozó rákattint egy ajánlatra a hírle-

Környékbeli modelleket keresünk! Érdekli a divat világa? Szeretné magát viszont látni a Passzázs magazinban? Nem kell, hogy profi modell legyen, elég, ha igényes és érdeklik a trendek! Ha kedvet érez ahhoz, hogy Ön mutassa be a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont divatüzleteinek ruháit, írjon nekünk! Legyen akár fiatal, idős, nő vagy férfi, várjuk jelentkezését a modell@marketcentral. hu címen. Kérjük, hogy az elérhetőségek mellett küldjön magáról 3 db fotót is, amiből az egyik egész alakos. A jelentkezők automatikusan feliratkoznak a Market Central Ferihegy havi elektronikus hírlevelére, amelyről bármikor le lehet iratkozni.

4 MARKET CENTRAL I Passzázs

vélben, nem kell ismét visszatérnie a hírlevélbe, hogy a következő ajánlatot is megtekinthesse, minden hírlevélajánló-cikk alján kínáljuk a további lehetőségeket. Ezzel a fejlesztéssel vásárlóink könnyedebb áttekintést kaphatnak a Market Central üzleteinek kínálatából.

Impresszum Kiadó: Market Central Ferihegy Bevásárlópark; 2220 Vecsés, Fő út 246–248. Web: www.marketcentral.hu E-mail: info@marketcentral.hu Tel.: +36 29 557 000 facebook.com/MarketCentralFerihegy Kivitelezés: Régió Lapkiadó Kft. Főszerkesztő: Fülöp Monika Szerkesztő: Fekete Lotti Szerkesztőbizottság: Temesi Katalin, Magó Edina Címlap-és modellfotók: Antal László Helyszín: Quadrum Irodaház, Vecsés, Pincefalu, Monor, Kétszabó Borpince Modellek smink: Csomor Adrienn, haj: Jasák Réka Címlapsztár smink: S. Főző Szilvia, haj: Szikszai Enikő A kiadványban szereplő árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.


CÍMLAPSZTORI

„Örülök, ha hívnak és sok a feladatom”

Kislánya születése után a Tv2 Nagy Duett című produkciójában tért vissza a képernyőre, amit partnerével, Simon Kornél színművésszel meg is nyertek. Ősszel pedig a csatorna Sztárban Sztár című műsorában láthatjuk viszont. Janicsák Vecával beszélgettünk munkáról, anyaságról, boldogságról.

H

ogy telt a nyarad, ki tudtad használni a Nagy Duettben nyert utazást?   –  Igen, lemondtunk mindent, hogy el tudjunk utazni. Rodoszon voltunk és városnézős, motorozós, igazi semmittevős pihenésben volt részünk, amit én már csak azért is nagyon élveztem, mert az elmúlt 8 évben a szakmámból kifolyólag nem nagyon jutottam el nyáron sehova. Mondjuk, idén is csupán ennyire jutott időm, de nem panaszkodom, örülök, ha hívnak és sok a feladatom. –  Hogyan tudod összeegyeztetni az anyaságot és a munkát? –  Számomra a munka az élet természetes része, így azt is teljesen magától értetődőnek tartom, hogy a nők a gyermekeik mellett dolgoznak. És bár ez valóban sokkal több szervezést igényel, szerintem a gyerekeknek is jó, ha azt látják, hogy a szüleik tisztességesen elvégzik a kötelességeiket. Az én édesanyám, aki grafikus, éppen abban az időszakban szült, amikor a grafikai munkákat egyre inkább számítógépes programok segítségével kezdték elkészíteni. Ő pedig még akkor tanulta a szakmáját, amikor kizárólag kézzel dolgoztak. Sokáig munkanélküli volt és ez rányomta a bélyeget az életszínvonalunkra is sokszor. Anyukámat nagyon megviselte ez a helyzet és nehezen jött ki belőle. Mi pedig a nővéremmel Passzázs I MARKET CENTRAL 5


CÍMLAPSZTORI közben egyfolytában azt kívántuk, hogy bárcsak lenne munkája, lenne hova mennie, lenne dolga, amitől ő is fontosnak érezhetné magát. A család az első számomra és talán ezért van, hogy igyekszem összeegyeztetni a munkám, a kislányom gondozásával, mert megteremti a lelki harmóniát és az anyagi biztonságot. Bár hozzáteszem, hogy szerencsém is van, mert nem kell bölcsibe vinnem őt. A nagymamák és az egész família boldogan segít. De természetesen a férjem a legnagyobb támogatóm. –  Ezek szerint, férjhez mentél? Nem sokat árulsz el a sajtónak a magánéletedről. –  A magánéletemmel kapcsolatban valóban szűkszavúan szoktam nyilatkozni, annyit azonban elárulhatok, hogy a kislányom édesapjával nemrég összeházasodtunk. És bár még mindig viszonylag fiatalok vagyunk (Veca 27 éves, a férje, Ábel 25 éves – a szerk.), az elmúlt öt évben, mióta együtt vagyunk, mindenen átmentünk.

6 MARKET CENTRAL I Passzázs

Kipróbáltuk külön is. De amikor elengedtük egymást, egyszer csak rájöttünk, hogy mással el sem tudnánk képzelni az életünket. Azóta olyan harmónia van közöttünk, mint soha. Nagyon boldogok vagyunk, és úgy érzem, hogy ez örökké így is lesz. –  Kislányotokat sem sokat látjuk a médiában. Ez is tudatos döntés eredménye?

Névjegy: Janicsák Veca, eredeti nevén Janicsák Veronika, Fonogram-díjas magyar énekesnő 1989-ben született Budapesten. Édesapja Janicsák István, a Z’Zi Labor frontembere, előadóművész. Édesanyja iparművész. Egy nővére és egy fiú féltestvére van. Már gyerekkorában megmutatkozott a zenei tehetsége, számos iskolai énekversenyt megnyert. Középiskolai zenekarával, az Umszki Banddel egy verseny díjaként fellépési lehetőséget nyert, így 15 évesen a Sziget Fesztiválon énekelhetett. A nagyközönség a 2007-es Csillag Születik című műsorban ismerhette meg, ahol az akkor 18 éves énekesnő a középdöntőben esett ki. Ezt követően gyerekkori barátjával, Wagner Emillel megalakították a Pop&Roll zenekart és főként saját szerzeményeiket adták elő, melyekhez Veca írta az angol szövegeket. Több filmzene magyar változatát is elkészítették, és a Nickelodeon csatorna felkérésére Veca több film és sorozat főcímdalát énekelte el. 2010-ben elindult az X-Faktor című produkcióban, ahol a legjobb női énekesként a negyedik helyezést érte el. Az első, X című CD-je májusra platinalemez lett. A 2011 augusztusában megjelent második lemeze két hét alatt első helyezést ért el a Mahasz slágerlistáján. 2012-ben a Transilvanian Music Awards szavazatai alapján ő lett a magyar versenyzők közül Az év legjobb női hangja. Pár nappal később a 4. Glamour-gálán elnyerte az Év énekesnőjének járó díjat. Labirintus című dalát 2012-ben és 2013-ban is jelölték a Fonogram – Az év dala című díjra. 2013-ban dupla teltházas koncertet adott a RaM Colosseumban. 2015 decemberében született meg kislánya, Emma. 2017-ben a Nagy Duett című produkció 5. évadában duettpartnerével, Simon Kornél színművésszel első helyen végeztek.


CÍMLAPSZTORI –  Abszolút tudatos, igen. Én ebben is földhözragadt vagyok. Nem szeretném, ha Emma azért szerepelne a médiában, mert ő az én kislányom. Azt gondolom, hogy egy ember akkor szerepeljen, ha kiérdemelte. Máskülönben nem fogja magáénak érezni a sikert. Engem se nyomott be sehova az édesapám, de nem is vártam, nem is kértem az ő segítségét semmiben. Szerintem ez fontos dolog a megfelelő értékrend kialakításában. Szeretném, hogy amikor eljön az ideje, Emmának is dolgoznia kelljen azért, amije lesz, mert akkor tudja majd megbecsülni, értékelni. –  Milyen anyuka vagy? –  Igyekszem türelmesnek lenni. Soha nem vagyok Emmával ingerült, mindig higgadtan próbálok viselkedni. És persze egyszerre féltem és próbálom hagyni, hogy felfedezze a világot. –  Fiatalon szerettél volna édesanya lenni? –  Nem volt tudatos a döntés, de szóba került már előtte is. Mindig vágytam rá, hogy fiatalon legyek édesanya. Ez azért is jó, mert akkor talán fiatalon leszek nagymama is és előbb vihetem majd az unokákat jobbra-balra és korlátlanul kényeztethetem őket. –  A 2010-es X-Faktorral robbantál be a popéletbe. Azóta sikeres énekesnő lettél. Erről álmodoztál kislány korodban? –  Megmondom őszintén, hogy elégedett vagyok az életemmel és becsülöm ezt a boldogságot, de közben áhítom a tudást és szeretnék még többet kihozni magamból. Kislány koromban nagyon szerettem volna énekesnő lenni, de sok minden más is érdekelt. Ez egyébként a mai napig így van. Én még most is el tudok képzelni magamnak más utat is. Ezért idén szeptemberben végre elkezdem az egyetemet. Nagyon vágytam már, hogy visszaülhessek az iskolapadba és civil szakmát tanulhassak, fontos, hogy az ember több lábon álljon. –  Vannak terveid az egyetem elvégzését követően is? –  Szeretnék elhelyezkedni a diplomával és még többet tanulni, tapasztalni. Nem vagyok biztos abban, hogy örökké a színpadon szeretnék állni. Az igazság az, hogy nem vagyok exhibicionista alkat, nekem a szereplés nem a mindenem.

Ezért valószínűleg eljön majd egy olyan pillanat, amikor emelt fővel tudok váltani. Azt szeretném, hogy addig énekelhessek, amíg jól érzem magam a porondon és amíg a közönség is kíváncsi rám. Akkor büszkén mondhatom majd, hogy köszönöm szépen, amit adhattam, kaphattam és onnantól kedvtelésből koncertezem és kizárólag olyasmit vállalok, amit művészileg a legnagyobb szeretettel csinálok. –  Mire vagy a legbüszkébb a szakmai életedben? –  Hálás vagyok a díjakért, kaptam sokfélét, mégis inkább az tesz büszkévé, hogy lemezes előadó tudok maradni. Hogy kíváncsiak az emberek a lemezeimre és így újra és újra van lehetőségünk alkotni. Ez manapság ritka. A legtöbb előadó egy-egy dallal jön ki, én pedig 2 évente megjelentetek egy olyan lemezt, ami az előző koronghoz képest emberi és szakmai fejlődést igyekszik mutatni.  Fülöp Monika Janicsák Vecával készített interjú második részét, a bevásárlóparkunk szeptember 12-i blogjában olvashatják a www.marketcentral.hu /kategoria/blog/ oldalon. Passzázs I MARKET CENTRAL 7


BEAUTY

5

Dior hidratáló arckrém Müller

ŐSZI szépségtipp

1

Guerlain arcolaj Müller

Bár még melegen süt a nap, hamarosan beköszönt a hűvösebb, szelesebb idő. Ilyenkor érdemes bevetnünk néhány bevált szépségtrükköt, hogy a zordabb időjárás mellett is csúcsformában maradjunk.

CSERÉLD LE AZ ARCKRÉMEDET! A lassan beköszönő hűvös évszakkal csak akkor köthet barátságot az arcbőrünk, ha idejében felkészülünk rá. Cseréljük hát le a könnyű hidratáló gélt vagy krémet, gazdagabb textúrájú bőrápoló­ termékekre, nedvességpótló Armonia csigaszérum Müller szérumra, intenzív, gazdag olajokat tartalmazó krémre, hogy bőrünk azt kapja meg, amire igazán szüksége van.

8 MARKET CENTRAL I Passzázs

2

RADÍROZD A BŐRÖD! Szinte szomjazik a bőröd egy gyors felfrissülésre? A megoldás egyszerű, csak egy finom szemcséjű bőrradír kell hozzá. A megtisztított, enyhén nedves arcbőrre finoman vidd fel a radírt, körkörös mozdulatokkal masszírozd be, majd langyos vízzel mosd meg az arcod. Balea arcradírkrém sárgabarackmagolajjal, 75 ml dm


BEAUTY trend IT UP Elastic szemhéjpúder dm

trend IT UP Contour&Glide ajakkontúr-ceruza dm

Gliss Kur hajbalzsam többféle, 200 ml 630 Ft EuroFamily Balea arctisztító peeling és maszk, 50 ml dm

3

HASZNÁLJ KÉZKRÉMET! Mielőtt kilibbensz a lakásból, hogy beszippantsd a hűs, harmatos reggeli illatokat, az esernyőd mellé dobd be a kedvenc kézkrémedet is, hiszen ha nem vigyázol a kezedre, az sokkal inkább árulkodni fog a korodról, mint az arcbőröd. Himalaya Herbals kézkrém többféle, 50 ml 540 Ft Eurofamily

4

FIGYELJ ODA A HAJADRA! A nyáron használt pakolásokat, ápoló balzsamokat ne tedd el a fürdőszobaszekrény mélyére! Hidd el, a hajad meghálálja a gondoskodást, hiszen míg nyáron a védelemé volt a főszerep, ősszel a regenerálással védheted a hajkoronádat a szélsőséges időjárás ellen.

trend IT UP Velvet Sence ajakrúzsceruza dm trend IT UP kontúrszett dm

5 trend IT UP Soft Matte körömlakk dm

HASZNÁLJ ŐSZI SZÍNEKET! A sokszínű ősz annyira magával ragadó, hogy szinte azt érezzük, ezt a sokféleséget legszívesebben mind a nesszeszerünkbe zárnánk. Célozd hát meg a kedvenc drogériádat és újulj meg! Passzázs I MARKET CENTRAL 9


STÍLUSKALAUZ

Tűzpiros Zóna

Az idei ősz legtrendibb színe a tűzpiros. Viseld nadrágként, szoknyaként, blúzként, pulcsiként, vagy akár a körmödön, garantáltan stílusos lesz a megjelenésed. L.O.V rúzs Müller

megkötős pamutblúz 6  990 Ft H&M

rövid farmerdzseki 12  990 Ft H&M

L.O.V körömlakk Müller szaténszandál 6  990 Ft H&M

masnis pulóver 7  490 Ft F&F

Az F&F termékek a Tesco hipermarketben kaphatók.

kötött pulóver 7  490 Ft F&F 10 MARKET CENTRAL I Passzázs

piros félvállas fodros felső 5  990 Ft F&F


STÍLUSKALAUZ

Andi, Monor

blúz 9 990 Ft H&M szoknya 9 490 Ft H&M cipő 9 990 Ft H&M

Helyszín: KétSzabó Pince és Fogadó, Monor

Adél, Pilis

blúz 14 990 Ft Ft H&M farmer 9 990 Ft H&M szandál 9 990 Ft H&M Passzázs I MARKET CENTRAL 11


STÍLUSKALAUZ

Ultralezser! Már rég nem csak az elegáns vagy a nőies lehet stílusos. Az egyszerű, kényelmes darabok is tudnak szuper stílusosak lenni. A lezser megjelenés titka a laza vonalvezetés.

blúz 5   990 Ft H&M blúz 5   990 Ft F&F

pulóver 4   490 Ft F&F

felső 4   490 Ft F&F

farmer 7   990 Ft C&A válltáska 4   990 Ft H&M

kardigán 2   990 Ft H&M 12 MARKET CENTRAL I Passzázs


STÍLUSKALAUZ

Flóra, Budapest, XVIII. kerület

csíkos blúz 3 990 Ft C&A farmer 7 990 Ft C&A tornacipő 3 990 Ft Deichmann

Dóra, Monor

blúz 3 990 Ft C&A farmer 7 990 Ft C&A cipő 6 990 Ft Deichmann

Helyszín: Quadrum Irodaház Vecsés

Passzázs I MARKET CENTRAL 13


STÍLUSKALAUZ

Széllelbélelt Attól, hogy itt a szeles, hűvös idő, még nem kell lemondani a divatos megjelenésről. Kapd fel a kedvenc blézeredet és máris lépést tudsz tartani az őszi idővel. sál 2  290 Ft Charles Vögele

kabát 13  990 Ft F&F

dzsörzéblézer 8  990 Ft H&M pamutkardigán 2  990 Ft H&M hobótáska 12  990 Ft H&M kardigán 3  990 Ft H&M

kabát 13  990 Ft F&F

14 MARKET CENTRAL I Passzázs


STÍLUSKALAUZ

Edina, Budapest, XVIII. kerület

felső 4 990 Ft Charles Vögele farmer 7 990 Ft Charles Vögele zakó 8 990 Ft F&F bakancs 12 900 Ft Deichmann bőrtáska 22 900 Ft CCC

Mariann, Vecsés

blúz 3 990 Ft C&A farmer 5 990 Ft C&A Lasocki cipő 15 500 Ft CCC karkötő 745 Ft és 1490 Ft Charles Vögele

Helyszín: Pincefalu, Monor

Passzázs I MARKET CENTRAL 15


WOMEN ONLY

Szerezd be A KEDVENCEDET!

cipő 7   490 Ft F&F

bőrcipő 16   500 Ft CCC

Platformos, masnis, bársony félcipők, megunhatatlan balerinák vagy könnyű bokacsizmák? Megmutatjuk, hogy idén milyen darabok közül válogathatsz. masnis slipper 6   990 Ft Puma bőr-sneaker Deich15   900 Ft mann Deichmann masnis balerinacipő 5   990 Ft H&M

tornacipő 5   690 Ft CCC

Napsugár, Budapest, XVIII. kerület

poncsó 3 990 Ft C&A balerinacipő 4 590 Ft C&A farmer 5 990 Ft C&A táska 6 990 Ft C&A

bokacsizma 15   900 Ft Deichmann

ezüst masnis bőrcipő 18   900 Ft CCC

művelúr körömcipő 5   990 Ft H&M éjkék dandy cipő 6   990 Ft Deichmann

Helyszín: Pincefalu, Monor Az F&F termékek a Tesco hipermarketben kaphatók.

16 MARKET CENTRAL I Passzázs

bársony tornacipő 4  490 Ft F&F


xxx

Akció a kupon hátoldalán!

k u A le t p o ö lt k u no k n öt t é po em s o no t th é k r a on v P t é a k nye kin Am s e s ag z r ázs ess se yo Fer azi i he n i n k m e gy gye m . üz l ne ag a ny Az é tato e te s e n ibő e l az i om r v t t l, i vih l l e e tő nb t a én tve a y a t é te M a e n o r lud ke s t . t v a r t Ce n á

Akció a kupon hátoldalán! 2017. szeptember 11–17-ig

2017. szeptember 8–30-ig

Részletek a hátoldalon.

15% t l i s r al .

080006

2017. szept. 9-től nov. 30-ig

2017. szeptember 19–21-ig

Részletek a hátoldalon.

Részletek a hátoldalon.

201709

15%

15 %

2017. szeptember 16.

2017. szeptember 8–30-ig

20 %

20 %

Részletek a hátoldalon.

Részletek a hátoldalon.

2017. szeptember 15–17-ig

2017. szept. 15-től okt. 5-ig

Részletek a hátoldalon.

Részletek a hátoldalon.

30 Market Central I P asszázs

1

Akció a kupon hátoldalán!

10 %

Részletek a hátoldalon.

Passzázs I Market Central 17


xxx

2 db Vichy-termék vásárlása esetén a 2. vagy olcsóbb termékre 50 % kedvezményt adunk.

Érvényes 2017. 09. 11. és 09. 17. között kizárólag a Charles Vögele Ferihegy üzletben 2 000 Ft kedvezmény – minimum 10 000 Ft feletti vásárlás esetén.

k u A le t p o ö lt k u no k n öt t é po em s o no t th é k r a on v P t é a k nye kin Am s e s ag z r ázs ess se yo Fer azi i he n i n k m e gy gye m . üz l ne ag a ny Az é tato e te s e n ibő e l az i om r v t t l, i vih l l e e tő nb t a én tve a y a t é te M a e n o r lud ke s t . t v a r t Ce n á

Érvényes a teljes árú termékekre. Az akció alól kivételt képeznek az ajándékutalvány-vásárlás, több darabos vásárlás esetén árkedvezménnyel kínált termékek, Conti Osvaldo táskák, divatékszerek, leértékelt termékek, idegen márkák és a leértékelt reklámtermékek. Készpénzre nem váltható. Más akciókkal/kedvezményekkel nem vonható össze.

10 % kedvezmény 10 000 Ft feletti vásárlás esetén, 15 % kedvezmény 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a kupon ellenében.

10 000 Ft feletti vásárlás esetén 10 % visszajár.*

*A Passzázs Magazinból kivágott kupon 2017. szeptember 9–november 30. között használható fel kizárólag a vecsési Praktiker áruházban történő, 10 000 Ft feletti személyes vásárlás esetén. A 10 %-os kedvezményt a kupon ellenében a pénztárnál való fizetéskor azonnal biztosítjuk az Ön számára a bruttó vásárlási végösszegből a kerekítés szabályai szerinti levonással. A kedvezmény az akcióban és kiárusításban szereplő termékek esetében nem vehető igénybe, egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A vásárlás során generált forgalom nem számít bele a kedvezményre jogosító törzsvásárlói forgalomba. Egy vásárlás alkalmával csak 1 db kupon érvényesíthető. A kedvezmény a webshopban nem vehető igénybe.

t l i s r al .

Az ajánlat 2017. 09. 19–21-ig érvényes, más akcióval nem vonható össze.

15 % kedvezmény a vásárlás teljes összegére.

15% kedvezmény a teljes választékra.

A 15% kedvezmény nem vonatkozik a vásárlási utalványokra, könyvekre, DVD-kre és más kuponakcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra.

A kedvezmény akciós termékekre, Go Pro és Polar termékeire nem vehető igénybe. Más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható. Érvényes szeptember 30-ig.

20 % kedvezmény minden termék teljes fogyasztói árából.

20% kedvezményt adunk minden bébi- és gyermekruhára.

A kupon kizárólag a Market Central Ferihegy Bevásárlóközpontban található Vision Express üzletében váltható be a kuponon jelzett időtartamban felvett megrendelések esetén. A kupon kedvezménye más kedvezménnyel nem vonható össze. A beváltás további feltételeit keresse üzletünkben!

A kupon kizárólag a Vecsés Market Centralban található Háda üzletben váltható be. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

30 Market Central I P asszázs

30 Market Central I P asszázs

Az esetleges elírásokért elnézéstI kérünk! A Market Central Ferihegy üzemeltetése és az üzletek az elírásokkal kapcsolatban nem vállalnak felelősséget. 18 Market Central Passzázs


xxx

2017. 09. 08–2017. 11. 30-ig. A kedvezmény a leárazott termékekre is vonatkozik, azonban más akcióval nem vonható össze.

A kedvezmény más akcióval nem vonható össze!

k u A le t p o ö lt k u no k n öt t é po em s o no t th é k r a on v P t é a k nye kin Am s e s ag z r ázs ess se yo Fer azi i he n i n k m e gy gye m . üz l ne ag a ny Az é tato e te s e n ibő e l az i om r v t t l, i vih l l e e tő nb t a én tve a y a t é te M a e n o r lud ke s t . t v a r t Ce n á

15 % kedvezmény minden könyvre, kivéve akciós és tankönyvek.

10 % kedvezmény a teljes árukészletre.

10 % kedvezmény minden Bébi-termékre (92-es méretig).

Az üzlet 5 000 Ft feletti vásárlás esetén, 10 % kedvezményt biztosít a vásárlás végösszegéből.

Más kedvezménnyel nem összevonható.

20 % KEDVEZMÉNY minden AniOne kutya- és cicafekhelyre!

Más kedvezménnyel nem összevonható.

A kupon 2017. szeptember 8. és október 31. között beváltható a Fressnapf Ferihegy Áruházban. A kupon egyéb kedvezményekkel nem összevonható és a vásárlási utalványra nem vonatkozik! A kupon egy alkalommal használható fel, készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. A kupont a fizetés előtt kérjük, adja át a pénztárosnak! Sérült, hamis kupont nem áll módunkban elfogadni.

A kávéitalok, sütemények és szendvicsek mellé vásárolt limonádé árából 20 % kedvezményt adunk.

Telenor-ügyfeleknek 20 % kedvezmény minden utángyártott tartozék vásárlása esetén.

30 Market Central I P asszázs

Az esetleges elírásokért elnézést kérünk! A Market Central Ferihegy üzemeltetése és az üzletek az elírásokkal kapcsolatban nem vállalnak felelősséget. Passzázs I Market Central 19

10 % kedvezmény a teljes árukészletre.

t l i s r al .

A kupon csak egyszer váltható be, más vásárlás-végösszegi kedvezménnyel nem összevonható és ajándékkártya vásárlására nem vonatkozik.


xxx

10 %

k u A le t p o ö lt k u no k n öt t é po em s o no t th é k r a on v P t é a k nye kin Am s e s ag z r ázs ess se yo Fer azi i he n i n k m e gy gye m . üz l ne ag a ny Az é tato e te s e n ibő e l az i om r v t t l, i vih l l e e tő nb t a én tve a y a t é te M a e n o r lud ke s t . t v a r t Ce n á

15 %

2017. szept. 8-tól nov. 30-ig

2017. szept. 10–20-ig

10 %

10 %

2017. szept. 29-től okt. 1-ig

2017. szept. 8-tól okt. 8-ig Részletek a hátoldalon.

Részletek a hátoldalon.

20 %

10 %

2017. szept. 8-tól okt. 31-ig

2017. szept. 8-tól okt. 31-ig

Részletek a hátoldalon.

Részletek a hátoldalon.

20 %

20 %

2017. szept. 8-tól nov. 30-ig

2017. szept. 8-tól nov. 30-ig

Részletek a hátoldalon.

Részletek a hátoldalon.

MarketCentral CentralI P I asszázs Passzázs 3020Market

t l i s r al .

Részletek a hátoldalon.

Részletek a hátoldalon.


MEN ONLY

Lépésről lépésre A kötelező elegáns alapdarabok mellett jól megfér néhány utcai viselethez készült, kényelmes, sportos modell is. Válasszanak bőr vagy textilalapanyagokból készült darabok közül, a férfiak idén ősszel változatos lábbelikkel tölthetik fel a cipősszekrényüket.

velúrmokaszin 14   990 Ft H&M

magasszárú cipő 9   990 Ft Deichmann

Lasocki cipő 14   500 Ft CCC

cipő 9   790 Ft CCC

cipő 8   990 Ft Deichmann

cipő 8   190 Ft CCC Norbert, Budapest, XVIII. kerület

Derby cipő 9   990 Ft H&M Lasocki cipő 16   500 Ft CCC

ing 3 690 Ft Charles Vögele farmernadrág 4 990 Ft Charles Vögele öv 3 490 Ft Charles Vögele cipő 14 999 Ft Sport Factory Helyszín: Pincefalu, Monor Passzázs I MARKET CENTRAL 21


COOL KIDS

MI KELL MÉG A SULIBA? Dávid, Monor

dupla felső 2 990 Ft C&A farmer 2 990 Ft Charles Vögele tornacipő 4 890 Ft CCC

Elkezdődött az iskola, de még sok mindent kell beszerezni ahhoz, hogy a lurkónknak meglegyen minden felszerelése? Tornacuccok, szabadidőruhák, váltócipők – nálunk a Market Centralon mindent megtaláltok a gondtalan iskolaévhez.

Helyszín: Halmi Telepi Általános Iskola, Vecsés

Lara, Vecsés

tunika 3 990 Ft Charles Vögele leggins 1 990 Ft Charles Vögele bőrdzseki 8 990 Ft C&A tornacipő 4 890 Ft CCC táska 9 790 Ft CCC 22 MARKET CENTRAL I Passzázs


COOL KIDS sportcipő 11 500 Ft CCC

sál 2   990 Ft Charles Vögele

Adidas tornazsák 1 990 Ft Intersport

pulóver 2   990 Ft Charles Vögele

kislánypóló 1  090 Ft Pepco uzsonnás doboz 430 Ft Pepco fiúpóló 1090 Ft Pepco

Puma gyerekpóló 2   990 Ft Intersport

sapka 2   590 Ft Charles Vögele

fiúpóló 1090 Ft Pepco farmer 8   990 Ft H&M

Ars Una kisfiútáska Müller

melegítőfelső 2   990 Ft H&M tornacipő 5 690 Ft CCC

Passzázs I MARKET CENTRAL 23


SPORT

Túra határok nélkül:

TREKKING

Ha szeretnél minél több időt a szabadban tölteni úgy, hogy közben új tájakat ismersz meg, a trekkinget neked találták ki. Túrázhatsz gyalogosan vagy biciklivel, megfelelő felszereléssel csak az élményekre kell koncentrálnod.

A

világszerte elterjedt trekkingnek, nincs pontos magyar megfelelője, de leginkább mégis a túrázást lehet hozzákapcsolni. Míg kirándulni általában a természetben szoktunk, vagy akár egy buszos városnézést is kirándulás szóval címkézünk fel, addig a trekking komolyabb, hosszabb táv megtételét jelenti. Ez nem csak komolyabb túrafelszerelést igényel, de igénybe veszi fizikai erőnlétünket is. Mivel a hosszabb táv akár több nap is lehet, az éjszakákat egy ilyen túra során a szabadban, sátorban tölthetjük. Ha pedig nem akarunk sokat gyalogolni, kerékpárral is megtehetjük az útvonalat, ám ez esetben ne a városi célra való bringával keljünk útra.

Túra gyalogosan Miután eldöntöttük, hogy gyalogosan vágunk neki a távnak, a megfelelő túraruházat és túracipő mellett mindenképpen szerezzünk be egy trekkingbotot is, amely nem csak tehermentesíti a testet és a gerincoszlopot a gyaloglás során, de stabilitást is ad. Mivel a trekkingbot használata eloszlatja a terhelést az egész testen és kíméli a térdizületet, akár gyorsabban is célba érhetünk. Fontos, hogy a bot könnyű legyen és lehetőleg összecsukható, mert egy túra során előfordulhat, hogy egy kaptatóhoz érve mindkét kezünkre szükség lehet.

férfi-outdoor póló 5   490 Ft Intersport

24 MARKET CENTRAL I Passzázs

női magasszárú túracipő 9   990 Ft-tól Intersport


SPORT

Túra kerékpárral A trekking kerékpár egy kerékpárfajta, így jó pár dologban eltér egy hagyományos mountain bike-tól. Legfőbb előnye az, hogy nem 26”os, hanem 28”-os felnije van, ami gyorsabb haladást tesz lehetővé, míg a kerékgumi keskenyebb, amely kisebb gördülési ellenállást eredményez. Szerencsére nem kell görnyedten ülni rajta mint egy hagyományos mountain bike-on, hiszen az üléspozíciónak köszönhetően egyenes háttal is lehet vele tekerni. Általában sárvédő és csomagtartó is szerelhető rá, így komoly túrákat is tervezhetünk vele. Egyre azonban ügyelni kell, mivel inkább a sima aszfaltot szereti, a kátyús, hepe-hupás utakat érdemes elkerülni.

Milyen a jó trekking cipő? •  Középkemény, vagy kicsit merevebb talpú, ugyanis a cipő „megjegyzi” a talp hajlását, vagyis felveszi a talp formáját, •  varrt talppal rendelkezik, amely sokkal időtállóbb, •  vibram talpú, ami kimagaslóan jó lépésbiztonságot ad, kopásálló és rendkívűl tartós.

Genesis Touring Pro 28” trekking kerékpár 179   990 Ft 149   990 Ft Intersport Funkcionális trekking kerékpár ergonomikus kormánnyal és kényelmes fogantyúkkal, kiváló minőségű SKS sárhányókkal, megbízható LED-es világítással, Shimano agydinamóval és 24 sebességes Shimano Acera váltóval.

Balá zs, Gyöm rő

ing 5 490 Ft F&F Columbia lecipzár oz nadrág 24 990 Ft ható Intersport mellény 9 990 Ft Charles Vögele Merrel cipő 23 99 0 Ft Intersport

túracipő 25   990 Ft Intersport

teleszkópos túrabot 5   990 Ft-tól Intersport

férfi túranadrág 7   990 Ft-tól Intersport

Helyszín: Pincefalu, Mon

or

Passzázs I MARKET CENTRAL 25


KERT

MOST TELEPÍTSEN

SZÉP GYEPET! Felfrissítené a nyári használattól itt-ott megkopott gyepet, vagy most szeretne füvesíteni? Az időzítés tökéletes, hiszen az ősz a gyeptelepítés ideje! Szakértőnk segítségével gyűjtöttük csokorba a legfontosabb tudnivalókat.

N

em véletlen, hogy a legszebb pázsitot angol gyepnek hívjuk. Először ugyanis Angliában terjedt el 17. században, amikor az arisztokraták egyre nagyobb területeket vontak ki a mezőgazdasági művelés alól, hogy azon tájképi kerteket hozzanak létre, ezzel is jelezve gazdagságukat. A szép gyep fenntartása ma sem olcsó dolog, főképp nem hazánkban, ahol fele annyi csapadék hull, mint Angliában. Ráadásul a téli hideg és a nyári forróság egyaránt megtizedeli a fűszálakat. Viszont, ha betartunk öt egyszerű szabályt, nem kell vagyonokat költenünk a fenntartásra. 26 MARKET CENTRAL I Passzázs

1

Megfelelően készítsük elő a területet

A gyep normál kerti földben érzi jól magát. Sem a túlságosan homokos, sem a túl agyagos talaj nem kedvez a fejlődésének. Ha ilyen a kertünk talaja, érdemes a felső 20-30 cm-es réteget kicserélni vagy feljavítani. Ezzel sok pénzt és időt takaríthatunk meg a későbbiekben.

2

Rendszeresen öntözzünk

A gyep optimális fejlődéshez hazánkban nem ele­ gendő az évente lehulló csapadék mennyisége. A szép pázsit a nyári időszakban rendszeres öntözést igényel. Ha ezt nem tudjuk kézi locsolással biztosítani, telepítsünk automata öntözőrendszert. Már két hét öntözés nélküli nyári forróság is elég ahhoz, hogy a gyepünk nagy része visszafordíthatatlanul kiégjen!


KERT

MR.GARDEN gyeptrágya 10 kg vödörben 5   999 Ft Praktiker

elektromos fűnyíró classic 3.85E 35   990 Ft Praktiker

elektromos gyepszellőztető 1700  W 38 cm 20 db kés, 50 l 39   990 Ft Praktiker

3

Folyamatosan pótoljuk a tápanyagokat

4

Szezonban legalább hetente nyírjuk

5

Levegőztessünk!

A tápanyag-utánpótlás gyakoriságát és men�nyiségét elsősorban talajadottságaink határozzák meg. Kötöttebb talajon elegendő ritkább, nagyobb adagokat használnunk, homokos talajon viszont akár havonta is szükség lehet az utánpótlásra. Erre a célra megfelelő a közönséges Pétisó is, de akár magas mikroelemtartalmú, kifejezetten gyepápoláshoz használható műtrágyák is rendelkezésre állnak.

Biztosak lehetünk benne, hogy az első három pontot jól teljesítettük, ha a gyep egy hét alatt akkorát nő, hogy muszáj elővennünk a fűnyírót. A rendszeres nyírás nem csak azért fontos, hogy egységes felületet hozzunk létre, hanem azért is, mert ezzel biztosítjuk a fűcsomók bokrosodását, amitől igazán tömött lesz a gyepünk. Egy jó fűnyírót akár 20 évig is használhatunk, nem érdemes tehát spórolni a vásárlásakor!

A tömött gyep levegőtlen viszonyokat hoz létre a fűszálak gyökerénél, amely kedvez különféle kórokozók elszaporodásának. Ezért érdemes levegőztetni a pázsitot. Egy nem túl intenzíven használt átlagos kerti gyepet elegendő évente kétszer, egyszerű késes vagy drótos szellőztetővel kezelni, amely a gyökerektől a fűszálak tetejére hordja az elszáradt növényi részeket. Ezt egy gyűjtős fűnyíróval már könnyen összeszedhetjük és komposztálhatjuk. Papp János, kertészmérnök

Passzázs I MARKET CENTRAL 27


OTTHON

PÁRNÁZZUK KI AZ ŐSZT!

kötött pléd 9  990 Ft Jysk

Vajon mi az egyik legegyszerűbb, s egyben leggyorsabb módja a nappalink átalakításának? Hát persze, hogy a különböző kiegészítők variálása! Az ősz beköszöntével erre kiválóan alkalmasak a pihe-puha tapintású párnák, a meleg, hívogató plédek és takarók, amelyeknek mi sem tudtunk ellenállni. párna 3  390 Ft Jysk díszpárna 3  990 Ft Jysk

pléd 9  990 Ft Jysk műszőrmepárna 2  990 Ft Jysk

28 MARKET CENTRAL I Passzázs


OTTHON pléd 2   790 Ft Kik

hátpárna 7  990 Ft Jysk

párna 2  990 Ft Jysk lámpás 3  990 Ft Jysk

pléd 10  990 Ft Jysk

takaró 2   890 Ft Pepco

párna 2  290 Ft Jysk

párna 1  490 Ft Pepco

Passzázs I MARKET CENTRAL 29


BIO KREATÍV KEZEK

Ősszel is egészségesen?

EZ CSAK TERMÉSZETES!

Szerencsére ma már nem írhatja mindenki rá a termékére, hogy Teestube teakeverék, bio- vagy öko-, hiszen törvény írja elő, hogy a gyártó ehhez igazolást kamilla 20  x  1,5  g szerezzen be hivatalosan elismert tanúsító szervezetektől. Abban Müller tehát biztosak lehetünk, hogy ezek a termékek növényvédőszer- és műtrágyamentesen, szigorú előírások betartása mellett kerültek a boltok polcaira. Ez különösen fontos azoknál a gyógynövényeknél, amelyeket immunrendszerünk őszi-téli felkészítésére használunk. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat a Market Central Ferihegy kínálatából. Lebepur bio növényi Fit+Vital teapor 100  g keverék, gyömDAS gesunde Müller bér Müller PLUS Gyomor­ egyensúly filteres tea, 25  x  2  g dm

Tudta?

Fit+Vital tőzegáfonya-kapszula 60  db Müller

A hangafélék növénycsaládja számos antibiotikus növényt tartalmaz, amelyek leginkább húgyúti fertőzések kezelésében lehetnek hatásosak. A legtöbb vizsgálatot a medveszőlővel és az észak-amerikai nagytermésű áfonyával végezték el, de számos jel utal arra, hogy a hazánkban is vadon előforduló tőzegáfonya is kedvező hatású, főképp, ha megelőzésre használjuk az őszi-téli időszakban.

DAS gesunde PLUS hibiszkus  &  citrom mirtusz, biotea, 15  x  2,5  g dm

A megbízható gyomornyugtató DAS gesunde PLUS gyömbér&citromfű biotea, 15  x  2,5  g dm DAS gesunde PLUS Nyugalom gyógynövényes filteres tea, 25  x  2  g dm 9 30 MARKET CENTRAL I Passzázs

A gyömbér gyomornyugtató hatását először kínai tengerészek kamatoztatták tengeribetegségük kezelésére. Azóta több klinikai vizsgálatban is igazolták ezt a hatását: míg a gyömbért nem fogyasztó páciensek 80 százaléka szenvedett tengeribetegségben, addig a gyömbért fogyasztók csak 20 százalékánál fordult elő. A gyömbér más émelygést okozó esetben, így például betegség vagy terhesség esetén is megbízhatóan alkalmazható. 10


CENTRÁLOSOK

Bemutatkoznak

a Market Central dolgozói

A Market Centralon nem csak a kínálat érdemel figyelmet, de azok is, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy a vásárlás nálunk valódi élmény legyen.

Interjú Temesi Katalinnal, a Market Central központüzemeltetési vezetőjével –  Hogyan lettél a Market Central Ferihegy bevásárlópark üzemeltetési vezetője? –  2011 őszén költöztünk haza a családommal egy hosszabb ciprusi kiküldetésről, amikor jelentkeztem a Market Central üzemeltetési vezetőt kereső álláshirdetésére. Nagyon örültem, amikor az 5 körös interjú után én kaptam meg az állást, mert korábban is hasonló területen dolgoztam, ahol több, a Market Centralon lévő üzlet képviselőjével dolgoztam együtt, így őket régi ismerősökként köszönthettem. –  A hétköznapokban mivel foglalkozik egy központ­ üzemeltetési vezető? –  A csapatomnak és nekem nagyon szerteágazóak a mindennapi feladataink, hiszen a megfelelő világítás, zenei aláfestés és tisztaság biztosításától kezdve a biztonság folyamatos fenntartásán át annak ellenőrzése is hozzánk tartozik, hogy minden üzlet betartja-e a szerződésünkben foglaltakat. Azonkívül én tartom a kapcsolatot a hatóságokkal, a helyi szervezetekkel és az önkormányzatokkal, továbbá a bevásárlópark teljes pénzügyi költségvetéséért is én felelek. –  Szoktál találkozni a vásárlókkal, eljut hozzád a véleményük, az igényeik? –  Vásárlóink gyakran keresnek meg minket telefonon vagy e-mailben, de személyesen is sokukkal találkozom, hiszen hétfőtől péntekig én magam is itt vagyok a Market Centralon. Így akár az irodába jövet-menet, ügyintézés közben vagy ebédidőben közvetlenül látom, hogy mennyire elégedettek, jól érzik-e magukat nálunk. Ez az egyik legjobb visszajelzése a munkámnak.

–  Történtek fejlesztések a vásárlók kérései alapján?   –  Több is. Amit azonban mégis kiemelnék, az egyik legnagyobb szabású beruházásunk, a Fő tér felújítása volt. A korábban díszkővel borított, ám túlságosan napos területet teljesen átalakítottuk úgy, hogy a vásárlók az üzletekből kijőve egy árnyékos, szökőkutas, zölddel körülvett területen pihenhessenek meg. Én magam is nap mint nap szívesen ülök le ide. –  Mitől, miben más a Market Central, mint a többi bevásárlóközpont? –  Bár több olyan bevásárlóközpont is működik Magyarországon, ahol a parkolóból nyíló üzleteket fedett átjáró köti össze, a Market Centralhoz hasonló nagyméretű üzletközpontból nincs több. És éppen az óriási alapterület teszi lehetővé a parkosítást, így gyönyörű környezettel, minden évszakban nyíló virágokkal tudjuk várni a hozzánk érkezőket. Egy magyar híresség mondta az egyik üzletünk megnyitóján, hogy a Market Centralhoz hasonló szép üzletközpontot csak Amerikában látott. Erre azóta is nagyon büszkék vagyunk. –  Milyen meglepetéssel várja vásárlóit az októberben 10 éves Market Central? –  Az üzleteink sok-sok egyedülálló születésnapi ajánlattal várják a vásárlókat, ezért érdemes lesz figyelemmel követni a hírleveleinket, Facebook-oldalunkat és a honlapunkat. De a Passzázs magazint is érdemes lapozgatni, mert az érdekes témák és a remek trendválogatások mellett a születésnapi kuponok is sok értékes meglepetést tartogatnak. S mert az őszi Pas�százs magazint születésnapi meglepetésként szeretnénk átnyújtani a környékben élők számára, ez alkalommal közel százezer család postaládájába fogjuk eljuttatni.

Passzázs I MARKET CENTRAL 31


10 éves a MARKET CENTRAL

44 000 NÉGYZETMÉTER

Ha a Market Central Ferihegy 44 000 négyzetméteres alapterületét ráhelyeznénk egy 1 méter széles szalagra, akkor az körbe érné a földet, sőt akár még egy jó nagy masnira is jutna belőle!

P

1550

INGYENES PARKOLÓHELY

5 MILLIÓ LÁTOGATÓ

Évente ötmillió látogató fordul meg nálunk.

1500 DOLGOZÓ A Market Central üzleteiben összesen 1500an dolgoznak azért, hogy a legnagyobb kényelemben vásárolhasson.

10 MILLIÁRD

A Market Central 10 milliárd forintos beruházásból 1 milliárdot közútfejlesztésre fordítottunk.

46 ÜZLET

46 üzletünkben minden megtalálható a hétköznapok kényelméhez

Divat, cipő Drogéria, egészség Szolgáltatás Sport és hobbi Étterem, kávézó Hobbi, barkácsolás


18

Pataki Zita Pokorny Lia Vadon Jani

SZTÁR

JÖVŐBE

MUTATÓ MEGOLDÁSOK

Schell Judit Al Ghaoui Hesna Tatár Csilla Szandi Rátonyi Krisztina Varga Edit Dióssy Klári Somogyi Dia Csisztu Zsuzsa Várkonyi Andrea Varga Iza

A Praktiker vecsési áruháza a Jövő Áruházaként számos olyan megoldást vezetett be a kiskereskedelembe, amelyet ma már széles körben használnak • A Tescóban az elsők között vezették be az automata kasszákat • Modern játszóterünkön és kültéri fitneszgépeinken gyerekek és felnőttek egyaránt jól érzik magukat.

A Passzázs magazin címlapján eddig 18 országos ismert sztárt „hoztunk el” Vecsésre.

207

HELYI MODELL mutatkozott be a Passzázs magazin oldalain, sokuk ezzel a megjelenéssel alapozta meg modellkarrierjét

1368

FACEBOOK-POSZTUNK TÖBB MINT

3 000 000 FŐT ÉRT EL

16 736 EMBER KEDVELI

FACEBOOK OLDALUNKAT

98

78 játékot szerveztünk, a 98 nyertes 705 000 Ft értékű A Facebookon

nyereményben részesült.

• 2015-ben az Év Vidéki Könyváruházának a Market Centralon található Líra könyvesboltot választották. • Az Élelmiszer című szaklap által indított Év üzlete címet 2015-ben a Market Central dm áruháza kapta meg drogéria-kategóriában.


COOL-TÚRA

Programajánló 2017. szeptember 22. Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap Monor, Balassi utcai játszótér és Városi Uszoda parkolója 2017. szeptember 22. 19 óra Piszok Alfréd est – Felolvasóest Piszkos Fred kalandjaiból Üllő, Üllői Kulturális Központ (városháza) 2017. szeptember 30. Szüreti felvonulás és hagyományőrző nap Sülysáp, Kapás udvar 2017. október 8. 11 óra Csetlő Botló Fajankó – zenés mesejáték Budapest, XVIII. kerület Rózsa Művelődési Központ 2017. október 13. 19 óra A pokolból ki emel fel? – Faces of love című film vetítése (egy történet hivatásról, újrakezdésről, reményről) Monor, Vigadó, díszterem

34 MARKET CENTRAL I Passzázs

Könyvajánló

2017. október 20. 19 óra Fergeteges Boogie-Woogie est Fellépők: Dániel Balázs „Mr. Firehand” (zongora), Pleszkán Écska (ének), Gayer Ferenc (nagybôgô) Monor, Vigadó, díszterem

2017. október 29. 18 óra Halványlila gőz – Lart pour lart társulat műsora Budapest, XVIII. kerület Rózsa Művelődési Központ

Belgravia Sophia Trenchard a komornája kíséretében céltudatosan halad Brüsszel utcáin; az apja irodájába tart, hogy elújságolja: sikerült meghívót szereznie a társaság egyik legfontosabb eseményére, Richmond hercegné báljára. Egy estélyre, amely a lány egész életét megváltoztatja majd. 3 990 Ft Líra

2017. október 30. 19 óra Pánik a fedélzeten –  Gergely Róbert társulat előadása Vecsés, Bálint Ágnes Kulturális Központ 2017. november 16. 19 óra Zorán koncert Budapest, XVIII. kerület Rózsa Művelődési Központ

Szamócka Szamóckával, a szamócatündérrel minden nap egy varázslatos kaland! A meztelencsigák számára például csúszdát épít a Szamócáskertben. Centivel, a sünivel finom gyógycukorkákat készítenek a békáknak, akik berekedtek, pedig gyakorolniuk kéne a másnapi nagy koncertre. A szülinapján pedig nagy-nagy meglepetés várja Szamóckát, minden kis barátja együtt ünnepel vele. 2 490 Ft Líra


d a g a m d z Ho ! e b t e l Ăź lend Intersport VecsĂŠs Market Central Ferihegy

intersport.hu facebook.com/intersport.hu


AKÁR

EXKLUZÍV *

VÁSÁROLJON TERMÉKEKET KEDVEZMÉNYES ÁRON

-60%

MINDEN TÍPUSÚ, AKÁR INDUKCIÓS FŐZŐLAPRA IS

GYŰJTSE A MATRICÁKAT A KEDVEZMÉNYÉRT

MINDEN ELKÖLTÖTT 1000 Ft = 1 MATRICA CLUBCARDDAL 7 DB MATRICA IS ELÉG.

Gyűjtse a matricákat 2017. augusztus 31. és 2018. január 3. között. A kedvezményes árú termékek megvásárolhatóak 2017. augusztus 31-től 2018. január 17-ig, illetve a készlet erejéig. Árengedménnyel történő vásárláshoz Clubcarddal 7 db, Clubcard nélkül 10 db matricára van szükség. Minden elköltött 1000 Ft után egy matrica jár. A promóció feltételeit és részleteit keresse a résztvevő Tesco áruházakban, valamint a www.tescohuseg.hu oldalon. *Az exkluzivitás a Tefal Ingenio Force edényekre és serpenyőkre vonatkozik a hűségprogram időtartama alatt Magyarországon.

Market Central Ferihegy

Passzázs Magazin 2017. ősz  
Passzázs Magazin 2017. ősz