Issuu on Google+

Pass Certification No.1 Test Preparation Resource

vvv

Cisco 350-050 Exam 350-050 CCIE Wireless Written Exam (Version 2.0)

VERSION = DEMO

http://www.passcertification.com/350-050.html


Question: 1 Which two security features are associated with a wireless network employing 802.11i configured as a Robust Security Network? (Choose two.) A. WEP B. AES-CCMP C. 802.11x D. IPsec E. TKIP F. 802.1x

Answer: B,F

Question: 2 Before conducting a passive RF site survey with a standalone AP, which two of these should be statically configured on the AP? (Choose two.) A. passive client B. channel assignment C. DTPC D. Tx power level E. channel scan defer priority

Answer: B,D

Question: 3 After interviewing a customer to understand wireless client requirements, you determine that 802.11b must be enabled to support legacy clients within a mixed-mode environment. Which recommendation will have the greatest impact on mitigating the effects of 802.11b clients on the rest of the network? A. Restrict OFDM modulation from being used. B. Make 11 Mb/s the lowest mandatory rate. C. Enable a separate SSID for 802.11b clients. D. Enable a short preamble.

Answer: B

PassCertification.com- 350-050 Exam Questions and Answers

1


Question: 4

In a Cisco Unified Wireless Network environment, which two of these are required in order for clients to connect with MCS data rates? (Choose two.) A. EDCF B. client MFP C. multiple spatial streams D. AES-CCMP E. 40-MHz channels

Answer: A,D

Question: 5

The 802.11-2007 standard includes which two amendments to the original 802.11 standard? (Choose two.) A. 802.11c B. 802.11d C. 802.11j D. 802.11r E. 802.11u

Answer: B,C

Question: 6

You are designing a wireless network utilizing EAP-TLS. One design requirement is to provide per-user differentiated QoS using only one SSID. What is the best way to achieve this goal? A. using WMM override B. using Cisco Airespace VSAs C. using QoS Enhanced BSS D. using AP groups E. Company

Answer: B

PassCertification.com- 350-050 Exam Questions and Answers

2


Question: 7

What does the letter P in the designation of the AIR-CAP3502P AP indicate? A. The AP supports the new IEEE 802.11p (WAVE) wireless standard. B. The AP requires professional installation. C. The AP can be used in plenum applications. D. The AP is compatible with polarization type antennae.

Answer: B

Question: 8

You are converting your wireless infrastructure from a data-only design to a location services design. Which task do you need to complete? A. Disable the DSSS speeds for RFID compatibility. B. Use fewer APs to avoid RFID 3D imaging. C. Set APs to maximum power for RF fingerprinting. D. Locate APs at the edges of your coverage area for trilateration.

Answer: D

Question: 9

Which statement about heat maps on Cisco WCS is true? A. They are predictive and rely only on the accuracy of the information that is provided with the map. B. They are based on real-time actual values if Cisco Compatible Extensions is enabled on the APs. C. They are predictive but can be converted to real values by using the Refresh from network button. D. They are based on real-time actual values because of fingerprinting.

Answer: A

PassCertification.com- 350-050 Exam Questions and Answers

3


Question: 10

A clause 15 radio uses ___________ and supports data rates of ___________ . A. FHSS or DSSS, 1 Mb/s up to 11 Mb/s B. DSSS, 1 Mb/s and 2 Mb/s C. FHSS, 1 Mb/s and 2 Mb/s D. DSSS, 1 Mb/s up to 11 Mb/s

Answer: B

Question: 11

_________ is classified as an 802.11i RSN with _________ as the mandatory encryption protocol. A. WEP, TKIP B. WPA2,TKIP C. WPA, AES D. WPA2, AES

Answer: D

PassCertification.com- 350-050 Exam Questions and Answers

4


Pass Certification No.1 Test Preparation Resource

Cisco 350-050 Exam 350-050 CCIE Wireless Written Exam (Version 2.0)

VERSION = DEMO

http://www.passcertification.com/350-050.html

PassCertification.com- 350-050 Exam Questions and Answers

5


350-050 Exam Free PDF Demo