Issuu on Google+

http://www.pass4sureOfficial.com

OG0-091 The-Open-Group TOGAF 9 Part 1

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your OG0-091 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire The-Open-Group certification. If you use pass4sureofficial OG0-091 Certification questions and answers, you will experience actual OG0-091 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our The-Open-Group exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your OG0-091 exam. Every point from pass4sure OG0-091 PDF, OG0-091 review will help you take The-Open-Group OG0-091 exam much easier and become The-Open-Group certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial The-Open-Group OG0-091 course: * Up-to-Date The-Open-Group OG0-091 questions taken from the real exam. * 100% correct The-Open-Group OG0-091 answers you simply can't find in other OG0-091 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a OG0-091 PDF. * The-Open-Group OG0-091 brain dump free content featuring the real OG0-091 test questions. The-Open-Group OG0-091 certification exam is of core importance both in your Professional life and The-Open-Group certification path. With The-Open-Group certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed The-Open-Group OG0-091 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass The-Open-Group OG0-091 certification test and career opportunities will be open for you.


OG0-091

QUESTION: 1 According to TOGAF, which of the following are the architecture domains that are commonly accepted subsets of an overall enterprise architecture?

A. Application, Business, Data, Technology B. Capability, Segment, Strategic C. Context, Definition, Governance, Transformation D. Definition, Realization, Transition, Vision

Answer: A

QUESTION: 2 Which one of the following statements about the structure of the TOGAF 9 document is true?

A. Part I describes the TOGAF approach to Enterprise Architecture B. Part II describes the definitions of terms used and the changes between versions of TOGAF C. Part III describes requirements management and is considered to be the core of TOGAF D. Part IV describes the ADM: a collection of guidelines and techniques used in TOGAF 9

Answer: A

QUESTION: 3 According to TOGAF, which one of the following best describes an enterprise architecture?

A. An architecture of a commercial organization B. An architecture that consists of more than one subsidiary company C. An architecture that crosses multiple systems, and multiple functional groups within the enterprise D. The highest level of architecture that can be achieved in a given organization

Answer: C

QUESTION: 4 In TOGAF, what is the difference between an artifact and a deliverable?

2

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com


OG0-091

A. An artifact contains one or more deliverables B. Artifacts and deliverables are synonymous; there is no difference between them C. Deliverables are prepared by the Project Manager, whereas artifacts are defined by the Architect D. Deliverables are reusable, whereas artifacts are unique to a given architecture project E. Deliverables are specified as contractual outputs from a project, whereas artifacts are not

Answer: E

QUESTION: 5 Which one of the following lists the main components within the TOGAF Architecture Repository?

A. Organizational Metamodel, Architecture Capability, Architecture Landscape, Best Practices, Reference Library, Compliance Strategy B. Architecture Metamodel, Organizational Capability Model, Application Landscape, SIB, Reference Library, Governance Model C. Business Metamodel, Architecture Capability, Architecture Landscape, SIB, Reference Library, Governance Log D. Architecture Metamodel, Architecture Capability, Architecture Landscape, SIB, Reference Library, Governance Log

Answer: D

QUESTION: 6 According to the TOGAF Document Categorization Model, which category describes a technique that is referenced by processes categorized as TOGAF Core and TOGAF Mandated?

A. TOGAF Guidelines and Techniques B. TOGAF Recommended C. TOGAF Supporting D. TOGAF Extension

Answer: B

3

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com


OG0-091

QUESTION: 7 Which of the following reasons best describes why the ADM numbering scheme for versioning output is an example and not mandatory?

A. To show the evolution of deliverables B. To permit adaptation as required C. To enable use with the Architecture Content Framework D. To support change management

Answer: B

QUESTION: 8 According to TOGAF, where should architecture governance artifacts be stored?

A. In the Integrated Information Infrastructure Reference Model B. In the Standards Information Base C. In the Foundation Architecture D. In the Architecture Repository

Answer: D

QUESTION: 9 Which one of the following best describes the implications of TOGAF being a generic framework?

A. The organization must utilize an architecture tool in order to tailor the templates for use B. It must be adapted to satisfy organization specific requirements C. It can be utilized by most enterprises without further customization D. It can only be used for enterprise level architecture projects E. It should only be employed under the supervision of highly trained consultants

Answer: B

4

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware


The-Open-Group OG0-091 Study Guide