Issuu on Google+

http://www.pass4sureOfficial.com

ST0-052 Symantec Symantec Backup Exec 12 for Windows (STS)

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your ST0-052 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire Symantec certification. If you use pass4sureofficial ST0-052 Certification questions and answers, you will experience actual ST0-052 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our Symantec exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your ST0-052 exam. Every point from pass4sure ST0-052 PDF, ST0-052 review will help you take Symantec ST0-052 exam much easier and become Symantec certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Symantec ST0-052 course: * Up-to-Date Symantec ST0-052 questions taken from the real exam. * 100% correct Symantec ST0-052 answers you simply can't find in other ST0-052 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a ST0-052 PDF. * Symantec ST0-052 brain dump free content featuring the real ST0-052 test questions. Symantec ST0-052 certification exam is of core importance both in your Professional life and Symantec certification path. With Symantec certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed Symantec ST0-052 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass Symantec ST0-052 certification test and career opportunities will be open for you.


ST0-052

QUESTION: 1 Which backup method should you use to back up only the files that were changed today?

A. full B. working set C. archive D. differential

Answer: B

QUESTION: 2 Which option or agent was enhanced to support Windows Server 2008 Read Only Domain Controllers (RODC)?

A. Central Admin Server Option (CASO) B. Agent for Microsoft SharePoint C. Active Directory Recovery Agent D. Advanced Open File Option (AOFO)

Answer: C

QUESTION: 3 Which statement is true about performing a granular restore of an Active Directory object to a Windows 2008 Read-Only Domain Controller (RODC)?

A. Granular restores of individual objects to the RODC are NOT allowed. B. The Windows Active Directory service on the RODC must be stopped before the restore starts. C. The individual object must first be restored to the Windows Active Directory Lightweight Directory Service (Ad LDS). D. The Windows VSS service on the RODC must be stopped before the restore starts.

Answer: A

QUESTION: 4 Which three security attributes does Symantec Backup Exec 12 designate for its service account or an existing user account during installation? (Select three.)

A. domain administrator 2

http://www.hotcerts.com


ST0-052

B. backup operator C. create a token object D. administrative network E. event viewer operator

Answer: ABC

QUESTION: 5 Which Symantec Backup Exec 12 Agent/Option is necessary for encrypting a backup?

A. Advanced Device and Media Management (ADAMM) B. Central Admin Server Option (CASO) C. Advanced Open File Option (AOFO) D. Remote Agent for Windows Systems (RAWS)

Answer: D

QUESTION: 6 Which two actions can you perform on a selection list when running in a Central Admin Server Option (CASO) environment? (Select two.)

A. restrict backup to specific devices on media servers B. restrict which users can run restore jobs C. restrict backup to media servers in a pool D. restrict which media servers can run duplicate jobs

Answer: AC

QUESTION: 7 You need to restore data from a family of three tapes. The first tape is missing. Which option should you change to allow the remaining tapes to be cataloged?

A. "Request all media in the sequence for catalog operations" B. "Use storage media-based catalogs" C. "Enable direct access recovery" D. "Associate media with 'Imported Media' media set"

Answer: A

3

http://www.hotcerts.com


ST0-052

QUESTION: 8 What are three types of templates? (Select three.)

A. Duplicate Backup Sets template B. Export Media template C. Synthetic Backup template D. Erase Media template E. Import Media template

Answer: ABC

QUESTION: 9 Which three options are available for Symantec Backup Exec 12? (Select three.)

A. Backup Exec SAN Media Server Option B. Backup Exec System Recovery Option C. Backup Exec Inline Tape Copy Option D. Backup Exec Desktop Laptop Option E. Backup Exec Intelligent Disaster Recovery Option

Answer: BDE

QUESTION: 10 What are three features of the Central Admin Server Option (CASO)? (Select three.)

A. distributed catalogs B. administration of NetWare media server C. load balancing across media servers D. management of other central administration servers E. centralized catalogs

Answer: ACE

QUESTION: 11 What are three functions that the Symantec Backup Exec 12 media server performs? (Select three.)

A. controls and manages backup and restore operations 4

http://www.hotcerts.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware


Symantec ST0-052 Practice Test