Page 1

http://www.pass4sureOfficial.com

LE0-628 Legato Legato Certified NetWorker 7.x Administrator (LCNA)

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your LE0-628 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire Legato certification. If you use pass4sureofficial LE0-628 Certification questions and answers, you will experience actual LE0-628 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our Legato exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your LE0-628 exam. Every point from pass4sure LE0-628 PDF, LE0-628 review will help you take Legato LE0-628 exam much easier and become Legato certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Legato LE0-628 course: * Up-to-Date Legato LE0-628 questions taken from the real exam. * 100% correct Legato LE0-628 answers you simply can't find in other LE0-628 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a LE0-628 PDF. * Legato LE0-628 brain dump free content featuring the real LE0-628 test questions. Legato LE0-628 certification exam is of core importance both in your Professional life and Legato certification path. With Legato certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed Legato LE0-628 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass Legato LE0-628 certification test and career opportunities will be open for you.


LE0-628

QUESTION: 1 Which two NetWorker interfaces on a UNIX NetWorker server are used to monitor the NetWorker server status? (Choose two.)

A. nsrinfo B. nwadmin C. winworkr D. nsrwatch E. nsradmin

Answer: BD

QUESTION: 2 You want to change your dedicated storage node to a regular storage node. After implementing the appropriate license, which two events need to occur? (Choose two.)

A. set Jukebox Device attribute to "yes" B. set Dedicated Storage Node attribute to "no" C. set Dedicated Storage Node attribute to "true" D. alter client's Storage Node attribute to reflect storage node hostname

Answer: BD

QUESTION: 3 When executing nwrecover or recover from a Solaris server, you can browse client indexes belonging to which three operating systems? (Choose three.)

A. Solaris B. Mac OSX C. NetWare D. Microsoft Windows 2000

Answer: ABD

QUESTION: 4 A company disables autostart savegroups and uses a custom scheduler for backup. A bootstrap is saved after each savegroup is run. What can you do so that only one bootstrap is backed up daily?

2

http://www.hotcerts.com


LE0-628

A. run a savefs -O manually for each group B. run a savegrp -O manually for each group C. disable manual saves in the server configuration D. place the NetWorker server in an autostarted group by itself

Answer: D

QUESTION: 5 Which command is used to cross check the Client File Index (CFI) with the media database?

A. nsrim -x B. nsrck -L2 C. nsrck -L3 D. nsrck -L7

Answer: C

QUESTION: 6 Which two statements about the Client ID attribute of the Client resource are true? (Choose two.)

A. When creating the first instance of a Client resource, the Networker server automatically assigns a new unique client ID. B. When creating subsequent instances of a Client resource, the NetWorker server automatically assigns a new unique client ID. C. When creating subsequent instances of a Client resource, the NetWorker server inherits the client ID value from the existing instance. D. When creating the first instance of a client resource, you need to enter a unique client ID based on the primary IP address of that client.

Answer: AC

QUESTION: 7 Which statement about a clone ID is true?

A. Clone IDs are specified when configuring pools, to uniquely identify the pool. B. Clone IDs may be used as arguments to commands to recover, stage, clone, or remove a specific copy of a save set.

3

http://www.hotcerts.com


LE0-628

C. Clone IDs are generated as tracking information only and are not used by NetWorker administrators when performing tasks. D. Clone IDs are specified when labeling clone pool volumes to enable aging clone save sets separately from the original save set.

Answer: B

QUESTION: 8 Which statement is true when cloning a volume?

A. All save sets ending on the volume are cloned. B. All save sets with data on the volume are cloned. C. All save sets beginning on the volume are cloned. D. Only save sets beginning and ending on the volume are cloned.

Answer: C

QUESTION: 9 Which command clones the volume finance.097 and directs the clone data to the Accounting pool?

A. nsrclone -b Accounting finance.097 B. nsrclone -p Accounting finance.097 C. nsrclone -p Accounting -V finance.097 D. nsrclone -b Accounting -s finance.097

Answer: A

QUESTION: 10 Which three statements about cloning are true? (Choose three.)

A. Clone data can only be directed to volumes in clone pools. B. Cloning a volume may require that multiple volumes be read. C. Cloning a volume may result in multiple volumes being written to. D. Clone data can only be written to the same pool that it is being read from. E. Clone data can only be written to media of the same type as the original volume.

4

http://www.hotcerts.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware

Legato LE0-628 Free Training  

http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=LE0-628 Pass4Sureofficial.com LE0-628 Practice Tests offer you a definite competitive...