Page 1

http://www.pass4sureOfficial.com

LE0-583 Legato

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your LE0-583 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire Legato certification. If you use pass4sureofficial LE0-583 Certification questions and answers, you will experience actual LE0-583 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our Legato exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your LE0-583 exam. Every point from pass4sure LE0-583 PDF, LE0-583 review will help you take Legato LE0-583 exam much easier and become Legato certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Legato LE0-583 course: * Up-to-Date Legato LE0-583 questions taken from the real exam. * 100% correct Legato LE0-583 answers you simply can't find in other LE0-583 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a LE0-583 PDF. * Legato LE0-583 brain dump free content featuring the real LE0-583 test questions. Legato LE0-583 certification exam is of core importance both in your Professional life and Legato certification path. With Legato certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed Legato LE0-583 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass Legato LE0-583 certification test and career opportunities will be open for you.


LE0-583

QUESTION: 1 A company has 8,000 mailboxes in two locations: 5,500 at site A and 2,500 at site B. They plan to capture all messages in a central location. How many servers should they have and how should they deploy them?

A. one server in site A B. two servers in site A C. one server in site A and 1 server in site B D. two servers in site A and one server in site B

Answer: A

QUESTION: 2 Which EmailXtender service pulls messages from the connector mailbox(es)?

A. EmailXtender Query service B. EmailXtender Archive service C. EmailXtender Journaling service D. EmailXtender Connection service E. EmailXtender Data Source service

Answer: E

QUESTION: 3 At which hierarchical level is retention set in EmailXtender?

A. Folders B. Volumes C. Cabinets D. Email Vault E. Monthly Data

Answer: A

QUESTION: 4

2

http://www.hotcerts.com


LE0-583

Which type of search is logged by the EmailXtender Audit Utility?

A. directed B. user Boolean C. user archived D. closed cabinet

Answer: A

QUESTION: 5 Which EmailXtender service is responsible for closing containers?

A. ExIndex B. ExEmail C. ExVolMgr D. ExArchive E. ExAddrRule

Answer: D

QUESTION: 6 Which two functions does exArchive perform? (Choose two.)

A. creates container files B. monitors message volumes C. pulls messages from the journaling mailboxes D. retrieves operating statistics for volumes, indexes, and general system parameters

Answer: AB

QUESTION: 7 Which two functions does the exAdmin.exe perform? (Choose two.)

A. displays the EmailXtender event log. B. performs user authentication and search tasks

3

http://www.hotcerts.com


LE0-583

C. configures communication with the License Server to determine EX license validity D. performs mail classification before EmailXtender (EX) saves mail in the EX Message Center

Answer: AC

QUESTION: 8 Which three EmailXtender and EmailXaminer features help you to meet possible business objectives? (Choose three.)

A. eliminate spam email B. reduce discovery costs C. filter objectionable email D. manage message stores E. enable basic email record keeping

Answer: BDE

QUESTION: 9 Which is the top-level component of the EmailXtender Message Center?

A. Vault B. Server C. Volume D. Cabinet

Answer: B

QUESTION: 10 Which two regulatory objectives does EmailXtender address? (Choose two.)

A. retaining messages to generally accepted rules of evidence B. executing a discovery request against archived email records C. blocking (quarantining) of email if it contains inappropriate content D. ensuring privacy (encryption) of email as it moves across public infrastructure (Internet)

4

http://www.hotcerts.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware

Legato LE0-583 Free Download  

http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=LE0-583 Pass4Sureofficial.com LE0-583 Practice Tests offer you a definite competitive...