Page 1

http://www.pass4sureOfficial.com

000-205 IBM High-End Disk Solutions for Mainframe Version 6

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your 000-205 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire IBM certification. If you use pass4sureofficial 000-205 Certification questions and answers, you will experience actual 000-205 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our IBM exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your 000-205 exam. Every point from pass4sure 000-205 PDF, 000-205 review will help you take IBM 000-205 exam much easier and become IBM certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial IBM 000-205 course: * Up-to-Date IBM 000-205 questions taken from the real exam. * 100% correct IBM 000-205 answers you simply can't find in other 000-205 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 000-205 PDF. * IBM 000-205 brain dump free content featuring the real 000-205 test questions. IBM 000-205 certification exam is of core importance both in your Professional life and IBM certification path. With IBM certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed IBM 000-205 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass IBM 000-205 certification test and career opportunities will be open for you.


000-205

QUESTION: 1 What is the minimum connection required for Call Home on an IBM System Storage DS8000?

A. ISDN connection B. Analog telephone line C. Ethernet internet connection D. Both an analog telephone line and an ethernet connection

Answer: B

QUESTION: 2 What information, in addition to model number and serial number, is necessary to perform feature activation for the IBM System Storage DS8000?

A. Machine signature B. Customer number C. Site location D. Customer contact number

Answer: A

QUESTION: 3 A customer with an IBM System Storage DS8300 plans to create two logical partitions. During a review of expected input/output requirements, it is determined that one storage image will need 64 GB of memory and the other storage image will need 32 GB of memory Whatis the minimal amount of memory required in the DS8300 to satisfy the requirements?

A. 64 GB B. 96 GB C. 128 GB D. 256 GB

Answer: C

2

http://www.hotcerts.com


000-205

QUESTION: 4 Which tasks can be performed with the DSCLI on IBM System Storage DS6000 and DS8000 servers?

A. Monitor disk errors and manage storage complexes B. Monitor disk errors and invoke point-in-time copy C. Invoke point-in-time copy and initiate a storage unit shutdown D. Invoke point-in-time copy and manage storage complexes

Answer: D

QUESTION: 5 What is a significant challenge to data migration?

A. Keeping the data migration in-budget B. Having zero impact on the production environment C. Improving application performance D. Implementing tiered storage strategies when migrating

Answer: B

QUESTION: 6 A customer is sharing an IBM System Storage DS8300 for both IBM System z and System applications. They need to provide data recovery capability between the primary and the remote data center, which is 60 kilometers away. Which copy service keeps all data synchronized at the remote data center?

A. Concurrent Copy B. FlashCopy C. Metro Mirror D. Global Mirror

Answer: C

QUESTION: 7

3

http://www.hotcerts.com


000-205

A customer wants to consolidate an ESCON infrastructure with 40 TBs currently residing on four ESS 2105 systems. The Service Level Agreement (SLA) requires no more than five minutes per week of planned downtime for backup. Which IBM System Storage solution meets this customer's needs?

A. IBM System Storage DS8100 with TS1120 Tape Drive B. IBM System Storage DS8300 with FlashCopy C. IBM System Storage DS6800 with TS7510 Virtualization Engine D. IBM System Storage DS6800 with FlashCopy

Answer: B

QUESTION: 8 Which IBM System Storage DS8000 copy function provides a three-site or three-copy solution using both synchronous and asynchronous replication?

A. FlashCopy B. Metro/Global Mirror C. Metro Mirror D. Global Mirror

Answer: B

QUESTION: 9 Which document provides guidelines to support planning and provides pre-installation steps for the IBM System Storage DS8000?

A. Solution Assurance Product Review Guide B. DS8000 Introduction and Planning Guide C. DS8000 Installation Guide D. System Assurance Product Review Guide

Answer: D

QUESTION: 10

4

http://www.hotcerts.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware

IBM 000-205 PDF Download  

http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=000-205 Pass4Sureofficial.com 000-205 Practice Tests offer you a definite competitive...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you