Issuu on Google+

http://www.pass4sureOfficial.com

HP0-781 HP NonStop Performance Analysis and Tuning

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your HP0-781 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire HP certification. If you use pass4sureofficial HP0-781 Certification questions and answers, you will experience actual HP0-781 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our HP exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your HP0-781 exam. Every point from pass4sure HP0-781 PDF, HP0-781 review will help you take HP HP0-781 exam much easier and become HP certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial HP HP0-781 course: * Up-to-Date HP HP0-781 questions taken from the real exam. * 100% correct HP HP0-781 answers you simply can't find in other HP0-781 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a HP0-781 PDF. * HP HP0-781 brain dump free content featuring the real HP0-781 test questions. HP HP0-781 certification exam is of core importance both in your Professional life and HP certification path. With HP certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed HP HP0-781 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass HP HP0-781 certification test and career opportunities will be open for you.


HP0-781

QUESTION: 1 Which product allows you to collect, measure, view, analyze and evaluate application servicelevel metrics?

A. B. C. D.

ASAP TPDC PEEK MEASURE

Answer: A

QUESTION: 2 Which embedded SQL/MP statement is used for performance data collection?

A. B. C. D.

INCLUDE SQLCA INCLUDE SQLSA INCLUDE SQLDA INCLUDE SQLSTATS

Answer: B

QUESTION: 3 When are the best times to take measurements of a system? Select TWO.

A. B. C. D. E.

when another detailed measurement is active continuously when the system is lightly loaded at peak time during database reorganization

Answer: B, D

QUESTION: 4 Which PATHCOM command displays statistical information for all TCPs in the RUNNING state for a 10-minute interval?

2

http://www.hotcerts.com


HP0-781

A. B. C. D.

STATS TCP *, STATE RUNNING, PERIOD 10 MINS STATUS TCP *, STATE RUNNING, INTERVAL 10 MINS STATS TCP *, STATUS RUNNING, PERIOD 10 MINS STATS TCP *, STATE RUNNING, INTERVAL 10 MINS

Answer: D

QUESTION: 5 Which statistical information can be obtained in SQLCI?

A. B. C. D.

disk reads, message count, lock waits lock escalations, cash hit, records accessed index level, records used, timeouts disk open, message bytes, esp time

Answer: A

QUESTION: 6 Which Measure entities provide the the system over a 24-hour period?

A. B. C. D.

data

needed to determine a high level overview of

CPU, PROCESS and DISC CPU, PROCESS and DISKFILE CPU, PROCESS and DISCOPEN CPU, PROCESSH and DISC

Answer: A

QUESTION: 7 Performance has gradually worsened for an application that sequentially reads a frequently updated file (inserts, deletes & updates). What would you do to enhance the performance?

A. B. C. D.

fup reload create index add partition update statistics

3

http://www.hotcerts.com


HP0-781

Answer: A

QUESTION: 8 Which MEASURE entity can be used to implement transaction counting within an application process?

A. B. C. D.

System Process Userdef CPU

Answer: C

QUESTION: 9 What is the best strategy to start measuring a system?

A. B. C. D.

Run PEEK at random intervals. Use VIEWSYS to monitor the system. Use VIEWPOINT to highlight thresholds. Perform a 24-hour measurement of the complete system.

Answer: D

QUESTION: 10 What does ViewSys collect information about?

A. B. C. D.

Open Control Blocks (OCB) currently in use processor dispatch rate EXPAND line utilization records accessed/used for SQL SELECTS

Answer: B

4

http://www.hotcerts.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware


HP HP0-781 Study Notes