Page 1

http://www.pass4sureOfficial.com

HP0-091 HP HP-UX System Administration

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your HP0-091 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire HP certification. If you use pass4sureofficial HP0-091 Certification questions and answers, you will experience actual HP0-091 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our HP exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your HP0-091 exam. Every point from pass4sure HP0-091 PDF, HP0-091 review will help you take HP HP0-091 exam much easier and become HP certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial HP HP0-091 course: * Up-to-Date HP HP0-091 questions taken from the real exam. * 100% correct HP HP0-091 answers you simply can't find in other HP0-091 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a HP0-091 PDF. * HP HP0-091 brain dump free content featuring the real HP0-091 test questions. HP HP0-091 certification exam is of core importance both in your Professional life and HP certification path. With HP certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed HP HP0-091 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass HP HP0-091 certification test and career opportunities will be open for you.


HP0-091

QUESTION: 1 Pseudo swap on HP-UX_______

A. allows storing swapped page images to tape B. protects application data during power failures C. extends the apparent swap space reservation limit D. improves overall system performance

Answer: C

QUESTION: 2 Which level is used by fbackup to complete a full backup?

A. 0 B. 1 C. 9 D. F E. V

Answer: A

QUESTION: 3 What is the purpose of the lost+found directory?

A. allows fsck to recover orphaned files and directories B. required on JFS file systems for journaling C. functions as a trash can for the file system D. a temporary storage for deleted files

Answer: A

QUESTION: 4 DRAG DROP As an administrator at Hotcerts.com you are asked to order the steps required to perform a complete integrity check of a journaled file system.

2

http://www.hotcerts.com


HP0-091

Answer:

QUESTION: 5 How does root allow an ordinary user to add/remove printers in SAM?

3

http://www.hotcerts.com


HP0-091

A. not possible B. edit sam.allow C. set the UID bit D. establish a restricted build

Answer: D

QUESTION: 6 What describes the difference between block and character I/O?

A. Block I/O is used to send data to disk and character I/O is not. B. Character I/O is used to send data to disk and block I/O is not. C. Block I/O goes through the buffer cache and character I/O does not. D. Character I/O goes through the buffer cache and block I/O does not. E. Block I/O is for large data transfers only and character I/O is for small data transferred only.

Answer: C

QUESTION: 7 Which file does an HP-UX administrator edit to turn the bootp daemon on at boot?

A. /etc/bootp B. /etc/inetd.conf C. /etc/rc.config.d/netconf D. /etc/rc.config.d/netdaemon

Answer: B

QUESTION: 8 Which command is used to recreate the / stand/system file?

A. system_prep B. mkkernal C. vi system D. frecover

4

http://www.hotcerts.com


HP0-091

E. sysgen

Answer: A

QUESTION: 9 How do you turn a local variable into an environmental variable in the POSIX shell?

A. set variable B. env variable C. echo variable D. export variable

Answer: D

QUESTION: 10 What is the accepted method for allowing local configuration changes to be made to startup scripts?

A. direct editing of the configuration scripts B. configure variables defined in /etc/system.conf C. edit files in /etc/rc.config.d D. prompt/dev/console during state changes

Answer: C

QUESTION: 11 Which statement is true regarding a device file's major number?

A. It is determined by its hardware address. B. It points to the associated kernel driver. C. It is used to allocate buffer space. D. It determines the device's interrupt priority. E. It sets the kernel response timeout in tics.

Answer: B

5

http://www.hotcerts.com


HP0-091

QUESTION: 12 What does the pvcreate command create?

A. a hard partition B. a physical volume device file C. the lvm disk resident structures D. the physical links

Answer: C

QUESTION: 13 How do you change a volume group name without unloading the data?

A. It is not possible B. Vgchange C. Vgexport, mkdir, mknode, vgimport D. Vgremove, mkdir, mknod, vgcreate

Answer: C

QUESTION: 14 DRAG DROP Your boss at Hotcerts.com asks you to place the steps to install a fiber channel card in the correct order.

6

http://www.hotcerts.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware

HP HP0-091 Study Notes  

http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=HP0-091 Pass4Sureofficial.com HP0-091 Practice Tests offer you a definite competitive...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you