Issuu on Google+

http://www.pass4sureOfficial.com

270-231 ComputerAssociates Certified Unicenter Specialist Administrator

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your 270-231 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire ComputerAssociates certification. If you use pass4sureofficial 270-231 Certification questions and answers, you will experience actual 270-231 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our ComputerAssociates exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your 270-231 exam. Every point from pass4sure 270-231 PDF, 270-231 review will help you take ComputerAssociates 270-231 exam much easier and become ComputerAssociates certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial ComputerAssociates 270-231 course: * Up-to-Date ComputerAssociates 270-231 questions taken from the real exam. * 100% correct ComputerAssociates 270-231 answers you simply can't find in other 270-231 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 270-231 PDF. * ComputerAssociates 270-231 brain dump free content featuring the real 270-231 test questions. ComputerAssociates 270-231 certification exam is of core importance both in your Professional life and ComputerAssociates certification path. With ComputerAssociates certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed ComputerAssociates 270-231 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass ComputerAssociates 270-231 certification test and career opportunities will be open for you.


270-231

QUESTION: 1 What field in the Message Record contains the pattern that is matched against the Event Console Messages?

A. Description Field B. Message ID C. Sequence Number D. Token Number

Answer: B

QUESTION: 2 Workload Management can submit jobs to:

A. Servers that have Workload Agent installed B. Servers that have Workload Agent installed and are defined as Stations by the Workload Manager C. Any Unicenter Server D. Servers that have Workload Server installed and are defined as Stations by the Workload Agent

Answer: B

QUESTION: 3 SNMP relies on which transport from the TCP/IP protocol suite?

A. FTP B. HTTP C. TCP D. UDP

Answer: D

QUESTION: 4 The Unicenter 2D and 3D Maps visually represent system, database, and application resources. They are in which component of the WorldView Layer?

2

http://www.hotcerts.com


270-231

A. Common Object Repository B. Real World Interface C. WorldView Application Programming Interface D. WorldView Gateway

Answer: B

QUESTION: 5 What Unicenter NSM Classic tool is used to customize Classes in the COR?

A. Nodeview B. Class Wizard C. DSM Wizard D. Object View

Answer: B

QUESTION: 6 Communication between the SNMP Administrator and Agents is routed through which component?

A. Common Object Repository B. Distributed Services Bus C. Distributed State Machine D. Finite State Machine

Answer: B

QUESTION: 7 What must be installed before WorldView that includes a local repository?

A. Agent components B. DSM components C. Microsoft SQL Client

3

http://www.hotcerts.com


270-231

D. Microsoft SQL Server

Answer: D

QUESTION: 8 What are the three conceptual layers within Unicenter NSM? (Choose three.)

A. Agent Technology Layer B. Application Management Layer C. Manager Layer D. Internet Control Layer E. Network Management Layer F. WorldView Layer

Answer: ACF

QUESTION: 9 When installing Microsoft SQL Server in a Unicenter NSM environment, what network protocol must be installed for a routed environment?

A. Banyan VINES B. Named Pipe only C. NWLink IPX/SPX D. TCP/IP Sockets

Answer: D

QUESTION: 10 CCI provides communication between which Unicenter NSM components?

A. Agent Technologies Components B. Enterprise Management Components C. Unicenter Agents D. WorldView Gateway and the Common Object Repository

4

http://www.hotcerts.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware


ComputerAssociates 270-231 Practice Exam