Issuu on Google+

http://www.pass4sureOfficial.com

642-973 Cisco Implementing Cisco Data Center Network Infrastructure 1

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and audio exam provider, we not only ensure that you pass your 642-973 exam in first attempt, but also you can get a high score to acquire Cisco certification. If you use pass4sureofficial 642-973 Certification questions and answers, you will experience actual 642-973 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam preparation material required to pass the exam. Our Cisco exam prep covers over 95% of the questions and answers that may be appeared in your 642-973 exam. Every point from pass4sure 642-973 PDF, 642-973 review will help you take Cisco 642-973 exam much easier and become Cisco certified. All the Questions/Answers are taken from real exams. Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Cisco 642-973 course: * Up-to-Date Cisco 642-973 questions taken from the real exam. * 100% correct Cisco 642-973 answers you simply can't find in other 642-973 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 642-973 PDF. * Cisco 642-973 brain dump free content featuring the real 642-973 test questions. Cisco 642-973 certification exam is of core importance both in your Professional life and Cisco certification path. With Cisco certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed Cisco 642-973 exam training are an absolute favorite in the industry. You will pass Cisco 642-973 certification test and career opportunities will be open for you.


642-973

QUESTION: 1 Which command is used to enable Cisco NSF for BGP?

A. 6500(config-router)# bgp graceful-restart B. 6500(config-router)# bgp nsf C. 6500(config)# bgp enable nsf D. 6500(config-router)# enable nsf-capable E. 6500(config-router)# nsf

Answer: A

QUESTION: 2 You are using RPR. A switchover event will be triggered if either of which two of these fails? (Choose two.)

A. An administratively monitored line card B. A service module C. A DFC on a monitored line card D. An inter-supervisor clock synchronization E. An active supervisor MSFC

Answer: D, E

QUESTION: 3 Which three of these are examples of FHRPs? (Choose three.)

A. HSRP B. Proxy ARP C. IRDP D. VRRP E. GLBP F. RIP

Answer: A, D, E

2

http://www.hotcerts.com


642-973

QUESTION: 4 A customer has installed an FWSM in the data center. Which feature must be configured to enable FTP to work?

A. Dynamic NAT B. Dynamic PAT C. Access lists D. Transparent mode E. Deep packet inspection

Answer: E

QUESTION: 5 Which ingress QoS trust setting sets the CoS or ToS values of any frame entering that port to zero?

A. Trust CoS B. Trust IP precedence C. Untrusted D. Trust DSCP

Answer: C

QUESTION: 6 In a Cisco Catalyst 6500 Series Switch, which engine is required in order to use the distributed Cisco Express Forwarding architecture?

A. DFC B. PFC3A C. MSFC3 D. PFC3B E. PFC3BXL

Answer: A

3

http://www.hotcerts.com


642-973

QUESTION: 7 Which two features make up the fault management framework? (Choose two.)

A. CiscoWorks application B. Generic Online Diagnostics C. Soft high availability D. HP OpenView E. CiscoWork Resource Management Essentials

Answer: B, C

QUESTION: 8 Which command is used to enable Cisco NSF for EIGRP?

A. 6500(config-router)# eigrp nsf B. 6500(config)# eigrp enable nsf C. 6500(config-router)# enable nsf-capable D. 6500(config-router)# nsf

Answer: D

QUESTION: 9 Which NAM data-collection method will provide a summary report of utilization and error rates on each switch interface?

A. SPAN B. VACLs C. Mini-RMON D. Core monitoring

Answer: C

QUESTION: 10 Which command can be used to regain access to a non-responding Cisco NAM in slot 3?

4

http://www.hotcerts.com


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features; -

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2300 Exams. All exams Questions and Answers are included in package. All Audio Guides are included free in package. All Study Guides are included free in package. Lifetime login access. Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) downloads http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) downloads http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp Download All Exams Samples http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp 3COM ADOBE APC Apple BEA BICSI CheckPoint Cisco Citrix CIW

CompTIA ComputerAssociates CWNP DELL ECCouncil EMC Enterasys ExamExpress Exin ExtremeNetworks

Filemaker Fortinet Foundry Fujitsu GuidanceSoftware HDI Hitachi HP Huawei Hyperion

IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus

LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell

OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA

Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware


Cisco 642-973 Real Questions