Page 1

al de 3r Festivila-real MĂ gia de

V

9 i 10 e 2010 d’abril d


MÀGIA X ACÍ! C 2 S 3 C 2 S 3 C 2 S 3 C 2 S 3 Busqueu una imatge entre els records, heu d’elegir una situació increïble... Aquest és l’espai que pretenem ocupar. Il·lusioneu-vos amb un festival màgic en el qual creureu el que és impossible. Sota la direcció del mag Yunke, aquest festival toca ja la seua 3a edició.

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


C2S3C2S3C2S3C2S

PROGRAMACIÓ

divendres 9 d’abril plaça Major - de 17.00 a 18.00 h

Màgia al carrer! plaça Major - de 18.30 a 19.30 h

Màgia al carrer!

dissabte 10 d’abril plaça Major - d’11.00 h a 12.00 h

Màgia al carrer! plaça Major - de 12.30 h a 13.30 h

Màgia al carrer! plaça Major - de 17.00 a 18.00 h

Màgia al carrer! plaça Major - de 18.30 a 19.30 h

Màgia al carrer! Auditori Municipal - 22.30 h - entrada 5 euros

Màgia al teatre! Gala internacional a l’Auditori de Vila-real

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


PROGRAMACIÓ

C2S3C2S3C2S3C2S

Màgia al carrer! Proposta de jocs de participació, on el públic gaudeix d’un món màgic, on res és el que pareix. Les accions i actuacions de carrer, mesclades amb la picardia i l’engany dels personatges, situen tot aquest espectacle a la mitjania entre les barraques de fira i el circ ambulant. Dos mags, Flikto i Miguelillo, faran passar una bona estona als espectadors. Es faran 2 actuacions divendres i 4 actuacions dissabte.

Gala internacional a l’Auditori de Vila-real Dissabte a la nit podrem gaudir d’una gala internacional a càrrec dels mags: Jorge Blass (Espanya)

José Carlos (Espanya) Xavier Tapias (Espanya) Luis Manuel (Espanya) Jérôme Helfenstein (França) Les entrades es poden comprar a l’Auditori Municipal del dimarts 6 al divendres 9 d’abril de 10.00 a 14.00 h, i el mateix dia de la gala en la taquilla una hora abans de la sessió.

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


3C2S3C2S3C2S3C2S3C

Flikto

Espectacle màgic musical Sorgit com d’un conte, apareix un mag, emergeix a la ciutat passejant amb el seu tricicle, la música l’envolta. “Què és això?”, pensen els pares. “Un mag”, diuen els xiquets. Ell els mira, ells el segueixen, n’estan convençuts, és un mag. El tricicle s’atura i Flikto comença mostrant la sal màgica, es mulla les mans amb aquesta, i ja està llest perquè les boles desapareguen d’una mà i apareguen en l’altra. Fins i tot en les mans d’un espectador triat entre el públic. Els mocadors canvien de color. Amb el permís del públic infantil, fem un joc per als majors. Una carta firmada per un xiquet s’escapa de la baralla i viatja a la butxaca una vegada i una altra. “En la mànega!, en la mànega!”, criden els xiquets, però tot succeeix sense parlar al ritme de la música. Com ha ficat la carta en la butxaca?

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


Miguelillo

C2S3C2S3C2S3C2S3

Triler, mag, xarrador… Miguelillo torna a l’època medieval i juntament amb el seu carro recorren les diferents places i mercats de la zona. Es tracta, sens dubte, d’un muntatge nou i, encara que basat en èpoques anteriors, presenta la màgia més actual i dinàmica… Màgia amb gobelets, màgia amb cordes i transposició d’objectes són només alguns dels ingredients d’aquest muntatge de carrer que no deixarà ningú indiferent… Miguelillo ha participat en festivals nacionals i internacionals tant de màgia com de teatre de carrer tant a Espanya com fora, i ha visitat entre altres països: Argentina, Brasil, Bolívia, Cuba, Alemanya, França, Itàlia…

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


C2S3C2S3C2S3

Jérôme Helfenstein

Ombres i llums De xicotets ens van fer creure que les ombres amagaven pors, monstres a l’aguait, perills imminents. Tal vegada siga cert però, no obstant això, a França, un mag ha aconseguit utilitzar-les per a generar bellesa, fer-nos viatjar en un son acollidor, i meravellar-nos mitjançant un espectacle audiovisual al·lucinant. Jérôme Helfenstein ha sabut mesclar l’antic art de les ombres xineses amb l’alta tecnologia digital dels nostres dies. Crea un xou visual únic en el món i està carregat d’originalitat, plasticitat i poesia. Jérôme Helfenstein ha aconseguit que les ombres ens llancen rajos de llum amb la seua màgia; una fantàstica paradoxa que podrem viure a l’Auditori de Vila-real. No deixes que t’ho conten!

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


Jorge Blass

C2S3C2S3C2S3C2S3

Il·lusionista i comunicador espanyol Va començar la seua carrera d’èxit l’any 2000 quan va protagonitzar un espot de televisió en què unia màgicament unes línies RDSI. Després de vendre tot l’estoc existent, va viatjar per tot el món amb la seua màgia. Els seus espectacles han obtingut alguns dels guardons internacionals més prestigiosos: la Vareta Màgica d’Or, entregada pel príncep Rainier de Mònaco, el Premi Siegfried and Roy a Las Vegas (als EUA), etc. En televisió, ha presentat i dirigit tres temporades del seu programa de TV Nada x aquí, emés els dissabtes en horari de màxima audiència en Cuatro. El 2007 el programa va guanyar el Premi Zapping al millor programa d’entreteniment. Jorge actua habitualment en el prestigiós Magic Castle de Hollywood, meca mundial de la màgia. Més informació: www.jorgeblass.com

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


C2S3C2S3C2S3C2S3

JosÉ Carlos

Gran mentalista Es diu d’ell que és el millor mentalista d’aquests temps... Conegut per les seues aparicions setmanals en el programa televisiu Shalakabula presentat per Paz Padilla i emés en canals com Canal Sur, Canal 9, TeleMadrid, etc., encara que les seues aparicions en televisions en l’àmbit internacional són més que freqüents. Pullmantur Cruises, Iberojet Cruceros, Royal Caribbean, Mercedes Benz, El Corte Inglés, etc., li han confiat els seus actes més importants. Milions de persones ja han gaudit dels misteris d’aquest gran mentalista... Ara te toca a tu... T’ho perdràs?

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


LuIs Manuel C 2 S 3 C 2 S 3 C 2 S 3 C 2 S 3

Benvinguts al món màgic Pareix exagerat dir que la màgia envolta la seua vida des del bressol, però la veritat és que s’hi va iniciar, gràcies a son pare, des de molt menut. Va créixer amb ella; el col·legi, l’institut i posteriorment la seua llicenciatura en Econòmiques, no van fer més que reforçar la idea que rondava pel seu cap, estava escrit... Volia dedicar-se en cos i ànima al que li llevava el son: la màgia! Ha portat la seua màgia a llocs tan dispars com ara Colòmbia, Guinea Equatorial, Los Angeles... I ara està ací per a oferir-nos un recorregut per totes les disciplines de la màgia, des del més xicotet dels objectes fins a les grans il·lusions, passant pel mentalisme i, com no, la manipulació d’alta escola, disciplina en la qual ha recollit els màxims guardons en l’àmbit nacional i internacional. Tot això adornat amb elegància i un fi humor.

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


C2S3C2S3C2S3C2S

Xavier Tapias

Sorprenent, inusual i original Va començar en el món de la màgia el 1970, als 12 anys, de la mà del mag suís Karl Bucheli, Carlston, propietari de l’emblemàtica botiga El Rey de la Magia al carrer Princesa de Barcelona. Ha guanyat quatre vegades el campionat d’Espanya, en distintes especialitats, i a partir del seu número El robot ha tingut un espectacular reconeixement internacional. Creatiu per naturalesa, li encanta experimentar amb tot tipus de materials, els quals transforma per a adaptar-los a jocs totalment originals. La seua màgia sorprén per ser absolutament diferent d’allò més habitual i per aconseguir un fort impacte emocional i poètic.

C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3C2S3


Disseny

Regidoria de Cultura

Col·labora:

tota la informació cultural a la web:

www.sicvila-real.es

Busca la nostra pàgina en

Facebook.es com a “Cultura Vila-real”

Màgia x ací! - III Festival de Màgia de Vila-real  

Busqueu una imatge entre els records, heu d’elegir una situació increïble... Aquest és l’espai que pretenem ocupar. Il·lusioneu-vos amb un f...