Page 1

programaci贸

desembre 2010 avan莽 gener 2011


DESEMBRE 2010 dimecres 1 a dijous 2 Cultura + A + EL CLAUER. Mostra de publicitat divendres 3 · LA PLAÇA DE LES FLORS divendres 3 · Avui Jazz: Alboran Trio dissabte 4 · ABONAMENT BÀSIC i ABONAMENT TOTAL:

PIEDRAS EN LOS BOLSILLOS

Amb Fernando Tejero i Joaquín Tejada dimecres 8 · Revista parlada Camino dijous 9 · GALA DE L’ESPORT divendres 10 i dissabte 11 · 6 € / 10 € Pedro Navarro presenta el seu espectacle: PEDRO NAVARRO BAND divendres 10 · CONCERT DE CANT dissabte 11 · Acte commemoratiu Dia dels Drets Humans dissabte 11 · FIRA D’ANTIGUITATS dimarts 14 · Festival nadalenc a càrrec dels alumnes d’educació infantil del col·legi Nostra Senyora de la Consolació dimecres 15 · Actuació dels alumnes de guitarra del Conservatori Mestre Goterris dijous 16 · Festival nadalenc a càrrec dels alumnes del col·legi públic Angelina Abad dijous 16 · Alumnes de piano del Conservatori Mestre Goterris dissabte 17 al diumenge 19 ·

MERCAT DE NADAL

divendres 17 · LA PLAÇA DE LES FLORS divendres 17 · Festival nadalenc a càrrec del CEIP Angelina Abad


DESEMBRE 2010 divendres 17 · Joven Antología de la Zarzuela presenta: LAS MÁS BELLAS ROMANZAS DE ÓPERA Y ZARZUELA dissabte 18 · Festival nadalenc a càrrec dels alumnes del col·legi Torrenova de Betxí dissabte 18 de desembre al diumenge 9 de gener

FIRA DE NADAL

dissabte 18 · Trobada coral de nadales diumenge 19 · ACTES D’HOMENATGE A FRANCESC TÀRREGA diumenge 19 · Actuació del grup de danses EL RAVAL diumenge 19 · Spanish Brass Luur Metalls & Veus de Cambra presenten Concert de Nadal dilluns 20 · Festival nadalenc a càrrec del CEIP Concepció Arenal dimarts 21 · Festival nadalenc a càrrec del CEIP Pius XII dimecres 22 · Festival nadalenc a càrrec del CEIP Pasqual Nácher diumenge 26 · ELS MISSATGERS diumenge 26 · PREGÓ DE REIS dilluns 27 al dijous 30 de desembre

NADALÀNDIA

AVANÇ GENER 2011 dimecres 5 · CAVALCADA DE REIS dissabte 22 ·

PRESENTACIÓ CULTURA +A+ 2011


DESEMBRE 2010

dimecres 1 i dijous 2 de desembre

Cultura +A+ r EL CLAUER. Mostra de publicitat Sota la direcció de Noelia Carmona, Cultura +A+ presenta en aquesta edició una nova proposta que ha vingut per a quedar-se. El Clauer és una mostra de publicitat que es planteja com un esdeveniment obert tant a professionals de la comunicació com a la societat en general. El plantejament bàsic proposa al públic un punt de trobada anual de la millor publicitat realitzada fins al moment. Un clar reflex que ens recorda de nou el dinamisme de Cultura +A+ com un projecte multidisciplinar i en continu procés de renovació per tal d’oferir al públic un ampli ventall cultural a l’abast de tots i totes.


1

2

3

4

5

DESEMBRE2010 6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

divendres 3 · de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h · plaça de la Vila

LA PLAÇA DE LES FLORS Es podran adquirir flors, plantes i altres elements ornamentals a les diferents parades instal·lades en horari comercial. Organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica.


DESEMBRE 2010

venda d’entrades:

divendres 3 · 23.00 h · Auditori Municipal · 5 €

avui jazz r ALBORAN TRIO El mar d’Alboran. Àfrica i Espanya cara a cara, les llampades del sol sobre les onades, l’olor del mar i el vol majestuós de les gavines. Quantes coses belles ens suggereix la música de Paolo Paliaga, Dino Contenti i Gigi Biolcati, integrants d’Alboran Trio, la millor aportació del jazz italià als amants del jazz en molts anys. Amb dos discos en el prestigiós segell alemany ACT: Melteni el 2006 i Near Gale el 2008. Les meravelloses composicions de Paolo Paliaga, els diàlegs melòdics del seu piano amb el contrabaix de Dino Contenti i les originals aportacions de la bateria de Gigi Biolcati configuren un paisatge d’una bellesa enlluernadora; jazz mediterrani, europeu i universal al temps, amb aquella classe especial que tenen les coses belles d’Itàlia. www.alborantrio.com


DESEMBRE 2010 venda d’entrades:

dissabte 4 · 20.00 h · Auditori Municipal · 15 € (sense abonament) abonament BÀSIC r PIEDRAS EN LOS BOLSILLOS dissabte 4 · 23.00 h · Auditori Municipal · 15 € (sense abonament) abonament TOTAL r PIEDRAS EN LOS BOLSILLOS L’argument de Piedras en los bolsillos gira entorn d’una coproducció de Hollywood que es grava al sud d’Espanya. Tejada i Tejero donen vida a dos extres de la cinta, però que es van transformant en tots els personatges implicats en aquesta.


DESEMBRE 2010 dimecres 8 · 19.30 h • Auditori Municipal

Revista parlada Camino

Organitzat per la Congregació de Lluïsos.

dijous 9 · 20.30 h • Auditori Municipal

GALA DE L’ESPORT

Reconeixement dels millors esportistes dels clubs locals. Organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vila-real.


DESEMBRE 2010 DESEMBRE

MES TÀRREGA

Preu d’entrada: 6 € anticipada Punts de venda: VILA-REAL Restaurant Casino Restaurant El Miso Pizzeria Da Vinci Pizzeria Lucciola L’Antic L’Ingravid La Casa Encantada Club de Pàdel Vila-real Tabacs i Regals La Creu Restaurant El Vasco CASTELLÓ Música Vitol Heladería Frágola Tasca la Guindilla BORRIANA Pub Casa Vella Hotel Aloha NULES Bar la Olivereta

divendres 10 i dissabte 11 · 23.00 h · Auditori Municipal Preu d’entrada: 10 € en taquilla (2 hores abans de l’espectacle)

PEDRO NAVARRO r PEDRO NAVARRO BAND Arriba a l’Auditori la màgia de la guitarra de Pedro Navarro, un dels guitarristes més sol·licitats al panorama mundial. Després d’un 2010 replet de concerts als EUA, Canadà, Amèrica llatina, Europa i Àfrica; amb actuacions tan aplaudides a ciutats tan distintes com ara Roma, Estocolm, Kansas City, Edmonton, Dar es Salaam o Guayaquil.


DESEMBRE 2010

divendres 10 · 20.30 h · sala de teatre Els XIII

Concert de cant Un viatge a través de diferents gèneres musicals que passaran des de napolitanes italianes fins a cançons del pop més actual a càrrec de les veus de Santi Mezquita, Laura Yébenes i Andreea Sutu.

dissabte 11 · de 10.00 a 14.00 h · plaça Major

FIRA D’ANTIGUITATS A la plaça Major es reuniran els estands de l’associació d’Antiquaris i Brocanters de Castelló i província per a oferir multitud de peces de diversa catalogació i també altres activitats d’animació com ara subhastes o demostracions de restauració. Organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica.

dissabte 11 · 12.00 h · plaça Major

Acte commemoratiu DIA DELS DRETS HUMANS Organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vila-real.


DESEMBRE 2010 dimarts 14 · 19.30 h · Auditori Municipal

Festival nadalenc a càrrec dels alumnes d’educació infantil del col·legi

Nostra Senyora de la Consolació.

dimecres 15 · 19.30 h · Auditori Municipal

Alumnes de guitarra del Conservatori M. Goterris. dijous 16 · matí - horari escolar · Auditori Municipal Festival nadalenc del CEIP Angelina Abad. dijous 16 · 19.30 h · Auditori Municipal

Alumnes de piano del Conservatori Mestre Goterris.

divendres 17 · de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h · plaça de la Vila

LA PLAÇA DE LES FLORS Es podran adquirir flors, plantes i altres elements ornamentals a les diferents parades instal·lades en horari comercial. Organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica.

divendres 17 · matí - horari escolar · Auditori Municipal Festival nadalenc del CEIP Angelina Abad.


DESEMBRE 2010

divendres 17 al diumenge 19

· plaça Major

MERCAT DE NADAL

Organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica.

divendres 17 · 22.30 h · Auditori Municipal · 3 €

Joven Antología de la Zarzuela r LAS MÁS BELLAS ROMANZAS DE ÓPERA Y ZARZUELA La Joven Antología de la Zarzuela es fundà a l’abril de 1991 i ha estat inclosa dintre dels programes de difusió com ara: concerts de primavera, música i arts escèniques o la Xarxa Musical Valenciana, gràcies als quals s’ha aconseguit una major expansió de la cultura i les arts, a tots els nivells, arreu de la Comunitat Valenciana. Carmen Fortea, soprano • Enrique Esteve, tenor José Antonio Navarro, tenor • Rosa Castañer, piano Venda d’entrades: Auditori Municipal de Vila-real en horari d’oficina i en taquilla el mateix dia de l’actuació a partir de les 21.30 h


DESEMBRE 2010

dissabte 18 de desembre al diumenge 9 de gener de 2011 plaça de la Panderola

FIRA DE NADAL Dirigida als més joves per a gaudir del temps d’oci i les vacances de Nadal. La fira d’atraccions romandrà oberta del 18 de desembre al 9 de gener en el següent horari: - De dilluns a dissabte de 17.00 h a 21.30 h - Diumenges i festius (Nadal i Reis) d’11.30 h a 14.00 h i de 16.30 h a 21.30 h El dimecres 29 de desembre i el divendres 7 de gener Dia del Xiquet, amb totes les atraccions a 1€. Si presentes el carnet de soci del Villarreal CF podràs gaudir d’un descompte de 2x1. Organitzat per l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real i l’Ajuntament de Vila-real.


DESEMBRE 2010 dissabte 18 · matí · Auditori Municipal

Festival nadalenc a càrrec dels alumnes del col·legi

Torrenova de Betxí.

dissabte 18 · 19.30 h · Basílica de Sant Pasqual

TROBADA CORAL DE NADALES Trobada coral de nadales, organitzada per la Coral Sant Jaume de Vila-real i amb la participació de la Coral Veus del Lledó de Castelló.


DESEMBRE 2010 DESEMBRE

MES TÀRREGA

diumenge 19

ACTES D’HOMENATGE A FRANCESC TÀRREGA 10.30 h · Homenatge a la figura de Tàrrega (c/Bayarri), Casa Natalícia (Raval de Sant Pasqual). Cercavila amb la Banda Unió Musical La Lira de Vila-real, la corporació municipal, associacions musicals, culturals i de veïns de Vila-real. 11.30 h · Eixida des de la Cambra Agrària (av. La Murà) cap al Cementiri de Castelló per a retre homenatge a la tomba de Francesc Tàrrega, amb l’Ajuntament de Castelló i el de Benicàssim.

diumenge 19 · 18.00 h · Auditori Municipal · entrada lliure

GRUP DE DANSES EL RAVAL El grup de danses El Raval ens oferirà un espectacle amb el repertori tradicional dels pobles de les comarques del nord. Les danses públiques així com els balls de bureo i les coreografies d’escola ompliran l’actuació. Tot això amb alguns cants de Nadal propis del cicle anual en el qual ens trobem i la participació dels alumnes de l’escola Tradiciolàndia (Escola de la Cultura Local).


DESEMBRE 2010

diumenge 19 · 19.30 h · Basílica de Sant Pasqual

Spanish Brass Luur Metalls & Veus de Cambra r Concert de Nadal El Nadal a través dels segles ha generat un ampli repertori musical, d’origen tradicional o d’autor; religiós o profà. I aquestes quatre possibilitats es troben representades en les obres seleccionades per a aquest concert. Spanish Brass Luur Metalls i Veus de Cambra, dirigits per Carles Ramon Segarra, presenten en el Concert de Nadal una selecció de nadales universalment conegudes com Fum Fum Fum o White Christmas, juntament amb obres de compositors valencians com ara Matilde Salvador, Armand Blanquer o Manel Palau.

dilluns 20 · horari escolar · Auditori Municipal

Festival nadalenc a càrrec dels alumnes del col·legi públic

Concepció Arenal.

dimarts 21 · horari escolar · Auditori Municipal Festival nadalenc a càrrec del CEIP Pius XII.


DESEMBRE 2010 dimecres 22 · horari escolar · Auditori Municipal Festival nadalenc a càrrec del CEIP Pasqual Nácher.

dilluns 27 al dijous 30 · plaça Major i plaça de la Vila

NADALÀNDIA Un any més obrirem a tots els ciutadans i ciutadanes Nadalàndia, un espai creat per als més joves on podran gaudir d’una gran diversitat d’activitats per al temps d’oci durant les vacances de Nadal. Com a novetat principal trobarem la nova ubicació al centre neuràlgic de la ciutat, a causa de les obres de remodelació que l’Ajuntament de Vila-real està realitzant al Casal de Festes per adequar-lo a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes. S’inaugurarà el dilluns 27 a les 10.30 h i romandrà oberta fins al dijous 30 en horari de 10.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 19.00 hores.


DESEMBRE 2010

diumenge 26 · 11.00 h · plaça de la Vila

ELS MISSATGERS Els missatgers de Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a la plaça de la Vila de Vila-real per a recollir les cartes de tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. Totes les cartes portaran el pertinent segell antonià que es podrà adquirir allí mateix. La comitiva reial eixirà del convent dels pares franciscans i recorrerà els carrers de Betxí, Tremedal, Sant Antoni i Comte Albay per arribar fins a la plaça de la Vila.

diumenge 26 · 18.30 h · Auditori Municipal · entrada lliure

PREGÓ DE REIS Carmen Moliner Villarreal serà l’encarregada enguany de realitzar el tradicional Pregó que dóna inici als actes nadalencs i que cada any organitza la Joventut Antoniana, amb el qual gaudirem amb il·lusió de la prompta vinguda del Reis d’Orient. Organitza Joventut Antoniana. Patrocina la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vila-real.

dimecres 5 · 19.00 h

CAVALCADA DE REIS Organitzada per la Joventut Antoniana i amb final a la plaça Major, des d’on els Reis d’Orient dirigiran unes paraules als xiquets i xiquetes de Vila-real i es cantarà el tradicional tirorí.


avanรง GENER 2011

dissabte 22

PRESENTACIร“ CULTURA +A+ 2011


PROMOCIÓ ECONÒMICA DIVENDRES 3 DE DESEMBRE Vesprada · zona centre. Moments màgics: jocs, contacontes i titelles DISSABTE 4 DE DESEMBRE Matí · zona centre. Rock & Joc: jocs i música en acústics Vesprada · zona centre. La ludoneta: jocs i habilitats infantils DIVENDRES 10 DE DESEMBRE Vesprada · zona centre. Rock & Joc: jocs i música DISSABTE 11 DE DESEMBRE 18.00 h · àgora del parc del Pilar. Actuació de la Coral del CEIP Botànic Calduch i del grup de metall de l’Escola de Música de La Lira 18.30 h · zona centre. Tot esperant… un conte de Nadal. Companyia Visitants DISSABTE 18 DE DESEMBRE 18.00 h · parc de la Glorieta 20 de febrer. Actuació de la Coral del CEIP Botànic Calduch i del grup de metall de l’Escola de Música de La Lira DIMECRES 22 DE DESEMBRE 12.00 h · Mercat Central. Sorteig de 4 lots de productes del Mercat. El sorteig es realitzarà entre els clients del Mercat Central que hagen dipositat les seues butlletes a l’urna, durant la campanya de Nadal DIVENDRES 24 DE DESEMBRE Matí · zona centre. Moments màgics: jocs i activitats DILLUNS 3 DE GENER Mercat Central. Concurs de dibuix. Participa i emporta’t un regal Vesprada · zona centre. La ludoneta: jocs i habilitats infantils DIMARTS 4 DE GENER Mercat Central. Concurs de dibuix. Participa i emporta’t un regal 18.30 h · zona centre. Tot esperant un dia de...Reis. Companyia Visitants DIMECRES 5 DE GENER Mercat Central. Concurs de dibuix. Participa i emporta’t un regal Sol·licita als comerços adherits a la Federació de Comerç de Vila-real tiquets d’aparcament


MUSEUS .0%"%&#"/:  "35*%*44&/:

%FMEFOPWFNCSFEF BMEFHFOFSEF .64&6%&-"$*65"5 $"4"%&10-0 7JMBSFBM $BTUFMMw


MUSEUS Fins al 12 de desembre de 2010 Casa de l’Oli · entrada lliure

MERCADET MANOS UNIDAS amb el lema “Contra la fam defén la terra”

Del 17 de desembre de 2010 al Casa de l’Oli · entrada lliure tècnica mixta:

2 de gener de 2011

ANA CLARAMONTE “txt.2010” Inauguració: 17 de desembre de 2010 a les 20.00 h

Del 14 al 30 de gener de 2011 · Casa de l’Oli · entrada lliure exposició fotogràfica:

XAVIER MARINER “Entorn i natura” Inauguració: 14 de gener de 2011 a les 20.00 h


Cultura Edita i coordina: Il·lustríssim Ajuntament de Vila-real Plaça Major, s/n 12540 Vila-real (Castelló)

tota la informació cultural a la web:

www.sicvila-real.es Busca la nostra pàgina en

Facebook.es com

Cultura Vila-real

L’organització es reserva el dret d’alterar la programació

Regidoria de Cultura Av. La Murà, 1 12540 Vila-real (Castelló) Tel. 964 54 72 00 auditori@ajvila-real.es Traducció Promoció Lingüística Tel. 964 547 009 promociovalencia@ajvila-real.es Disseny: Dipòsit legal: CS-373-2003

venda d’entrades:

Està a la vostra disposició les 24 hores del dia un nou dispensador d’entrades de Servientrada, situat a les oficines centrals de Bancaixa (c. Major), en l’entrada al recinte de caixers. En taquilla, el mateix dia una hora abans de cada sessió. Cal destacar que en la taquilla sols eixirà a la venda un 5% de les entrades.

Programació Cultural de Vila-real  
Programació Cultural de Vila-real  

Programació cultural de Vila-real: Auditori Municipal, sala de teatre Els XIII, Cultura +A+, plaça Major, ...