Page 1


Pulpi

Es Vist De Colors Mª José Jiménez Saiz · Amparo Lucas Tamarit


Hi ha un lloc en el fons del mar, on el sol i la lluna deixen de brillar, però hi ha un polpet anomenat Pulpi que brilla més que els altres. És un polpet molt especial.

HI HA UN LLOC EN EL FONS DEL MAR, ON EL SOL I LA LLUNA DEIXEN DE BRILLAR, PERÒ HI HA UN POLPET ANOMENAT PULPI QUE BRILLA MÉS QUE ELS ALTRES. ÉS UN POLPET MOLT ESPECIAL.

4


5


Com sabeu els polps tenen huit potes, però va nàixer un polpet amb set potetes i per aquest motiu ningú volia estar amb ell. Sabeu per què? Perquè era diferent de tots els altres polps.

COM SABEU ELS POLPS TENEN HUIT POTES, PERÒ VA NÀIXER UN POLPET AMB SET POTETES I PER AQUEST MOTIU NINGÚ VOLIA ESTAR AMB ELL. SABEU PER QUÈ? PERQUÈ ERA DIFERENT DE TOTS ELS ALTRES POLPS.

6


7


Per això el polpet se sentia molt abandonat, i es va refugiar en un vaixell enfonsat que va trobar al mig del mar Mediterrani. Des d’una escotilla veia els altres jugar. Ell volia anar, però sabia que si eixia del vaixell no li deixarien jugar, i a més es riurien d’ell.

PER AIXÒ EL POLPET SE SENTIA MOLT ABANDONAT, I ES VA REFUGIAR EN UN VAIXELL ENFONSAT QUE VA TROBAR AL MIG DEL MAR MEDITERRANI. DES D’UNA ESCOTILLA VEIA ELS ALTRES JUGAR. ELL VOLIA ANAR, PERÒ SABIA QUE SI EIXIA DEL VAIXELL NO LI DEIXARIEN JUGAR, I A MÉS ES RIURIEN D’ELL.

8


9


De sobte va comenรงar una tempesta molt forta i tots els animals marins es van refugiar a les seues cases.

DE SOBTE VA COMENร‡AR UNA TEMPESTA MOLT FORTA I TOTS ELS ANIMALS MARINS ES VAN REFUGIAR A LES SEUES CASES.

10


11


Quan es va calmar un poc la tempesta i aprofitant que estava sol i que ningú l’observava, va eixir del vaixell enfonsat per fer una volta, pujar a la superfície i veure què hi havia allí.

QUAN ES VA CALMAR UN POC LA TEMPESTA I APROFITANT QUE ESTAVA SOL I QUE NINGÚ L’OBSERVAVA, VA EIXIR DEL VAIXELL ENFONSAT PER FER UNA VOLTA, PUJAR A LA SUPERFÍCIE I VEURE QUÈ HI HAVIA ALLÍ.

12


13

Pulpi es vist de colors  
Pulpi es vist de colors  

La historia de un pulpito de 7 patas con el que nadie quería jugar.

Advertisement