Page 1

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

GENER 2010

EL CALIU

“... A veces sentimos que lo que hacemos es tan solo una gota en el mar, pero el mar sería menos si le faltara una gota...”

Mare Teresa de Calcuta

Tots els nostres millors propòsit per el 2010 !! El cap d’any va transcorre sense incidències destacables, va regnar el bon ambient i la diversió va estar assegurada !!! Desitgem que els propòsits que us vau marcar marcar per l’any 2010 es facin realitat !! La fotografia que apareix a la vostra esquerra simbolitza tot això, és a dir, començar el 2010 amb bona relació entre els companys i companyes del caliu, on el respecte entre vosaltres sigui el valor primordial, tot seguit de bon humor i moltes ganes de passar-ho bé, la qual cosa farà que visquem experiències inolvidables que permaneixeran en el nostre record.

SUMARI L’editorial especial d’inci de l’any- la secció “què fem” amb totes les activitats previstes pel mes – la secció “què fem extra”, a micro obertles felicitacions de gener i moltes coses més en el primer butlletí del 2010 !!!

Editorial Que fem Que fem Que fem Que fem… extra A micro obert Aniversaris En un clik

2 3 4 5 6 7 7 8

1


Editorial ESPECIAL inici any 2010 Í Benvolguts Socis/es; Comencem un nou any, i amb ell tota una sèrie d’accions que marcaran el 2010. L’objectiu d’aquesta editorial especial, és explicar-vos com se’ns presenta l’any.... amb tot el que això comporta: activitats, funcionament, monitors/es, canvis en l’estructura del caliu, .... En primer lloc comentar-vos que degut a la situació actual de crisi, l’equip del caliu ha decidit no incrementar el cost de les quotes per l’any 2010. Per tant la quota de soci/a continuarà sent la mateixa de l’any passat, és a dir, 44.50 euros. L’any 2010 continuarà amb el funcionament de les activitats habituals, ja sabeu, els grups d’interès, dissabte obert, dissabte actiu, dissabte disco.... fins que tinguem la reunió extraordinària de socis/es del caliu, en la qual, entre d’altres coses, decidireu que voleu que continui i que no... Respecte els projectes que encarem per aquest any en destaquem els següents: - PROJECTE “DOCUMENTAL DE MEMÒRIA HISTÒRICA”: Gràcies al treball que diferents persones de l’equip del caliu estem realitzant des de fa algun temps, aquest any sorgeix una activitat INNOVADORA I PENSEM ENGRESCADORA.... que segurament tindrà ben entretinguts/des a alguns socis/es del caliu... El format serà un documental que tractarà sobre la memòria històrica, específicament sobre el tractament que han tingut les persones amb discapacitat al llarg de la història... Farem un viatge pel passat, pel present, i reflexionarem sobre el futur... - ORGANITZACIÓ 20è ANIVERSARI DEL CALIU: L’any 2010 estarà marcat per la preparació de la celebració del 20è aniversari que tindrà lloc l’any 2011. Diferents esdeveniments commemoraran aquesta data tan especial... però ens posarem a treballar durant el 2010. Pensem que aquesta activitat també engrescarà a molts socis/es del caliu!!! - I en principi comptem amb el mateix equip de monitors/es de l’any passat, i amb alguna nova incorporació, desde gener la Verónica De Nicolás participarà en les diferents activitats del caliu. DESITGEM QUE SOBRETOT S’HO PASSI MOLT BÉ ENTRE NOSALTRES, i també desitgem que tots/es li donem la benvinguda que es mereix!!!! En la propera reunió extraordinària de socis i socies us informarem detalladament de tot el que us expliquem en les línees anteriors. Moltes gràcies pel vostre compromís, la vostra participació i esperem que aquest any sigui un any marcat per les bones relacions entre companys/es, sense “mals rotllos” on el respecte entre tots i totes sigui el valor fonamental. ... Però sobretot desitgem torneu al caliu AMB MOLTES GANES DE PASSAR-HO MOLT BÉ !!!!!! Fins aviat. Laura González.

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

2


Què fem Í

GRUPS INTERÈS GRUP INTERÈS EXPRESS: Descobrint Barcelona! (Lucia i Mercè ) La sortida d’aquest mes serà el proper 31 de gener, aniran a descobrir “la barcelona romana”. Han quedat davant l’Ajuntament a la plaça Sant Jaume a les 10h. Preu: 3 euros Qui vulgui participar en aquesta activitat ha de trucar a secretaria abans del dijous 28 de gener. HEU DE PAGAR L’ACTIVITAT EL MATEIX DIA ALS MONITORS DE LA SORTIDA.

ESPECTACLES (Mercè i Nancy) Després de l entretinguda pel·licula de nadal el grup es reunirà al Caliu el proper dissabte 23 de gener,a les 17’30h. Recordeu portar informació d’espectacles que es faran al febrer. Us esperem!!!

a MEMÒRIA HISTÒRICA (Ruben i Markos) La propera sortida d’aquest grup serà el dissabte 06 de febrer. Faràn un “recorregut per el bombardeig de 1938 a Granollers” Han quedat a les 8’30h, a la estació de Sants (davant de comissaria), puntualitat extrema. Cal portar entrepà, roba d’abric, calçat còmode i motxila o bossa personal. Preu: 10 euros Qui vulgui participar en aquesta activitat ha de trucar a secretaria abans del dijous 28 de gener. HEU DE PAGAR L’ACTIVITAT EL MATEIX DIA ALS MONITORS DE LA SORTIDA.

ECONATURA / SORTIDES CURTES (Esteban i Laura Ribalaiga) La sortida d’aquest mes serà el diumenge 24 de gener, aniran a Alella, van quedar a les 9’30h al quiosc de plaça Catalunya (cantonada el corte inglés). Com sempre cal portar calçat còmode i d’abric, portar entrepà i beguda. Preu: 10 euros. Per apuntar-se, heu de trucar a Secretaria abans del proper dijous 21 de gener. HEU DE PAGAR L’ACTIVITAT EL MATEIX DIA ALS MONITORS DE LA SORTIDA.

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

3


Què fem Í

GRUPS INTERÈS VIDA NOCTURNA I (Lucia i Silvia) Aquest grup sortirà el proper dissabte 16 de gener a les 21’15h. Aniran al restaurant SUARMA. Després a ballar música en directe a Inter vice (c/ aribau 124, cantonada provença). Preu 25 euros (sopar + disco). Punt de trobada: Davant de la porta de l’hotel Plaça, a plaça Espanya. Per apuntar-se, heu de trucar a secretaria abans del 14 de gener. HEU DE PAGAR L’ACTIVITAT EL MATEIX DIA ALS MONITORS DE LA SORTIDA.

VIDA NOCTURNA II (Mercè i Ricardo) Aquest grup sortirà el proper dissabte 16 de gener a les 21’30 h al restaurant PANCHITO. Preu 25 euros (sopar + disco). Punt de trobada: Davant del restaurant c/ Aribau 159 (entre c/ paris i corsega) Després aniran de ball i musica en directe a Inter vice (c/ aribau 124, cantonada provença). Per apuntar-se, heu de trucar a secretaria abans del 14 de gener. HEU DE PAGAR L’ACTIVITAT EL MATEIX DIA ALS MONITORS DE LA SORTIDA.

RÀDIO CALIU ● MODALITAT DIJOUS: us esperem els propers dijous 14 i 28 de gener 18’30h a 20h.

● MODALITAT DISSABTE: us esperem els propers dissabtes 23 i 30 de gener de 17.30h a 19h.

DIVENDRES MOGUT DIVENDRES MOGUT El divendres mogut del mes de gener serà molt relaxant, farem MASSATGE TAILANDÈS, heu de portar roba cómoda i moltes ganes d’aprendre. Ens veiem el proper divendres 29 de gener a partir de les 18’30 h, no podeu faltar!!!

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

4


Què fem Í

TARDES DE SECRETARIA Recordeu que els dimarts, dimecres i dijous al Caliu està obert de 17h a 20h. Farem una preparació pel campionat de billar que es farà al febrer. Pels que vulguin practicar el canvi de diners, aquest mes serà la vostra oportunitat!!! Desafievos a vosaltres mateixos!!! I com ja és habitual els dijous us esperen berenars d’hivern. Porteu receptes entretingudes.

DISSABTE OBERT + DISCO + ACTIU!!! DISSABTE OBERT: Us proposem fer pràctiques de billar per el campionat que es farà al febrer, porteu la música que voleu escoltar i ganes de passar-ho molt bé. Us esperem el proper dissabte 16 de gener de 18’30h a les 21h.

DISSABTE DISCO: T’esperem el dissabte 23 de gener a partir de les 18’30h al local del Caliu. Per fer una disco com cal heu de portar molta il·lusió i ritme. Fanàtics d’aquesta dècada, porteu música dels ’80. US ESPEREM!!

DISSABTE ACTIU: al gener festa brasilera !!!! Comencem l’any fent un viatge creuant l’oceà... anirem a Brasil mùsica, dansa, gastronomia, imatges d’un pais que és molt més que samba i futbol. Serà el proper dissabte 30 de gener de 18’30h. Indispensable venir amb les maletes plenes d’alegria.

PISCINA Comencem de nou a fer esport, les classes de piscina seran els divendres 15, 22 i 29 de gener Els participants d’aquesta activitat son: Silvia, Dani, Mireia, Isaac, Francesc P, Berta M, Raquel, Andreu B. L’activitat es realitza al POLIESPORTIU MARITIM, situat al passeig marítim, 33, i l’horari és de 19’30h a 20’15h. PREU: 18 euros/mes. - CAL PORTAR PER L’ACTIVITAT: Gorro de piscina, banyador, xancles, tovallola i xampú. - AUTOBUSOS QUE ARRIBEN AL POLIESPORTIU: 36, 45, 57, 59, 157, 92, 71.

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

5


Què fem… extra Í

ÈXIT ACLAPARADOR DEL PRIMER CALIU SOLIDARI DE L’ANY. Moltes gràcies a totes les persones que van col·laborar amb aquesta primera campanya solidaria de regals per nens/es i joves del raval. Realment la resposta per part vostra ha estat magnífica i gràcies al vostre gest Infants i Joves van sentir la il·lusió i l’emoció pròpia d’una nit de REIS. A partir d’ara el caliu solidari s’omplirà de noves propostes per fer possible un Món més just, i dins les nostres possibilitats, intentarem fer-ho realitat. Com ja sabeu l’activitat del “Caliu solidari” no té una periodicitat fixe, si algú de vosaltres té alguna proposta interessant que ens ho faci saber a secretaria. De totes formes nosaltres continuem treballant a partir de les darreres propostes que vau fer... DE NOU US DONEM LES GRÀCIES PER LA VOSTRA GRAN PARTICIPACIÓ I IMPLICACIÓ EN AQUESTA NOVA INICIATIVA DE L’ENTITAT. DESITGEM QUE L’ANY 2010, A PARTIR D’INICIATIVES COM AQUESTA, ENS FACI MILLOR PERSONES I MILLORS CIUTADANS DEL MÓN !!!!

CURS INFORMÀTICA INFORMÀTICA Les classes d’informàtica es tornen a reemprendre els propers dies de gener: -

Dilluns: 18 i 25 de gener de 19’30h a 21h. Dimecres: 13, 20 i 27 de gener de 19’30h a 21h. Divendres: 15, 22 i 29 de gener de 19’30h a 21h.

PER TANT, CONTINUEN ELS MATEIXOS GRUPS QUE L’ANY PASSAT. TOT I AIXÒ SI HI HA ALGUNA PERSONA INTERESSADA EN FER EL CURS D’INFORMÀTICA QUE HO COMUNIQUI A SECRETARIA, QUEDA ALGUNA PLAÇA. A més el cost de l’activitat no varia, continuarà sent 23 euros al mes.

TALLER DE COACHING EN ECONOMIA PERSONAL I DOMÈSTICA Els dimecres: 13, 20 i 27 de gener.

?????????

- Grup 18’30h a 19’15 h: Ester, Vicky, Nuria, Montse V., Marcos, Montse P. - Grup 19’15 a 20h:., Nacho, Carles R., Inés, Yuri. Albert L. Preu del taller: 4 euros / mes. Es pagarà en efectiu a principi de cada mes a secretaria.

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

6


A Micro Obert Arriba el 2010 amb els millors propòsits però ... què li demanes a l'any nou? Laura Teixidó: “Mucha felicidad y suerte para el mundo” Inés Palomar: “Deseo que seamos todos iguales y que no haya más desprecio por el mundo”

Román Álvarez: “Deseo que todo el mundo sea feliz en el 2010”

Més opinions:

www.radiocaliu.com

ANNA CARALT

03

DANIEL PALANCA

10

NACHO CISA

13

MIGUEL GEA

18

XAVIER VERA

19

YURI MONTEYS

30

ANNA CRISTINA PUIG 31

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

7


En un Click! Í

Moments del sopar i festa de cap d’any 2009-2010.

RECORD DE PARTICIPACIÓ AL SOPAR DE NADAL, 167 PERSONES

Grup Caliu - Iniciatives pel lleure

EL CALIU

Adreça: Carrer De La Torre, 7-9 baixos Barcelona 08006 Telèfon de contacte: 93 - 237 27 16 E-mail: grupcaliu@yahoo.es www.grupcaliu.com www.radiocaliu.com

PRESIDENT: Marcel Munné DIRECTORA: Laura González EQUIP DE REDACCIÓ: Manel Jaquet, Pilar Aguirre i Erbenia Bento DISSENY I MAQUETACIÓ: Jesús Abad

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

Butlletí Mensual del grup Caliu

iniciatives pel lleure

8

EL CALIU DE GENER  
EL CALIU DE GENER  

EL CALIU DE GENER

Advertisement