Page 1

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

FEBRER 09

EL CALIU

" …Te quiero no por quien eres, sino por quien soy cuando estoy contigo…” Gabriel Garcia Marquez

AL MAL TEMPS… BONA CARA! El passat divendres 23 de gener, vam poder passar una estona entretinguda amb el Jordi Carbó, el qual ens va explicar diferents fenòmens metereològics i vam poder comentar experiències viscudes en primera persona, entre els participants de l’activitat. Al final de l’exposició, els integrants de ràdiocaliu van aprofitar per fer-li alguna pregunta referida tant al seu àmbit professional com dels anys que va participar de monitor al Grup Caliu. L’entrevista es podrà escoltar integrament a ràdio caliu.

SUMARI -L’entrevista del Maneló. -Les felicitacions del mes… -Especial assemblea de socis/es i sortida de Carnestoltes! -PER FI… PISCINA!! ... i moltes altres activitats incloses en el butlletí d’aquest mes...

Editorial Aniversaris L’entrevista del Maneló Què fem Què fem Què fem A micro obert En un clik!

2 2 3 4 5 6 7 8

1


Editorial Í Benvolguts Socis/es; Comencem el mes de febrer amb alguns canvis de monitors en alguna de les activitats del caliu. Els canvis són els següents: a partir d’aquest mes l’Esteban passa del G.I Vida nocturna I al grup de Sortides Curtes amb la Eva. Per altra banda, vida nocturna I el formaran la Lucia i la Silvia. L’activitat del divendres mogut també canvia de monitors/es. A partir d’aquest mes les monitores referents seran la Pilar i la Laura. Amb el mes de febrer se’ns apropa el Carnestoltes, així que ja disposeu de la proposta per aquest any en les properes pàgines. I us presentem una nova iniciativa, que consiteix en una activitat de piscina... hem pogut contactar amb la Fundació Claror, aquesta fundació gestiona diverses instal·lacions esportives, i ens han concedit el poder disposar d’una part d’una piscina un dia a la setmana per un preu força raonable. Així que els interessats/des trobareu la informació en la secció esports. Tornem a iniciar el taller d’informàtica que funcionarà fins el mes de desembre d’aquest any. I amb una mica de mal peu hem intentat continuar amb el taller de ball. Us demanem disculpes a tots/es els participants, però us podem assegurar que a nosaltres ens sap molt de greu les darreres anul·lacions. Hi ha ocasions que les coses no depenen directament de nosaltres, sinó de la serietat i el compromís d’alguns talleristes. Per últim hem de fer un agraïment i una aclariment: - Per una banda, agrair al sr. Pàmies, pare del Francesc Pàmies, la seva gran col·laboració en l’acondicionament de la reixa del local. Com molts de vosaltres sabeu les reixes del caliu sempre costen molt de moure. Però això ja forma part del passat! Ara van finíssimes!!! - En el darrer butlletí us vam informar que l’Angel Esteban havia realitzat una donació per tal de poder adquirir la WII. Doncs bé, per ser més precisos hem de corregir que aquesta adquisició ha sigut gràcies a l’Angel però per les gestions que va realitzar a través de la Caixa de Pensions. Ens veiem en la propera assembla de socis/es que tindrà lloc el proper dia 6 de febrer. La vostra participació és molt important ja que tractarem temes que us afecten directament. Desitgem us ho passeu molt bé durant aquest mes de febrer !

Aniversaris ALFREDO SACO

19

MIREIA GUILERA 20 JOSE MIGUEL CAPELO 28

STAFF 2009 PRESIDENT: Marcel Munné DIRECTORA: Laura González COORDINACIÓ: Pilar Aguirre i Erbenia Bento EQUIP EDUCATIU: - G.I. Sortides curtes: Eva Garcia i Esteban Russo. - G.I. Vida nocturna I: Silvia De Nicolás i Lucia Parrado. - G.I. Vida nocturna II: Mercè Clarós i Zoraida Gómez. - G.I. Espectacles: Nancy Rueda i Mercè Clarós. - G.I. Memòria històrica: Rubén Sánchez i Marcos Moia. - Dissabte Obert: Yolanda Chavero, Ana Soria. Maria Mendieta, Alicia Ortega. - Dissabte Actiu: Erbenia Bento i Silvia De Nicolás. - Divendres Mogut: Laura González i Pilar Aguirre. - Ràdio Caliu: Jesús Abad.

Laura González.

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

2


L'entrevista del Maneló Í

Aquest mes compartim uns minuts amb ... Berta Mateu Socia del Caliu des de fà 3 anys i té 33 anys.

Que penses del Caliu? Que és un lloc on faig amics/gues En el temps de lleure que pràctiques? Quedar amb l´Andreu Buxó Quina activitat t’agrada més del dissabte obert? Jugar al parchis A on treballes? A Interpass Quin lloc de Catalunya t’agrada mes? Tibidabo. Quin nom té el nom del restaurant que vas anar a fer l´últim apat? Mc Donals de Gràcia

A CAU D'ORELLA Vent del plà o cor de la Ciutat: Vent del plà Bus o Metro: Bus Primavera o tardor: Primavera Cine o de copes: Cine Menjar italià o menjar xinès: Menjar italià.

Foto del Maneló amb la Berta.

AMB LA MÀ AL COR Un joc: l’orcado Quin menjar no t’agrada: Sopa Una ciutat: Barcelona Quin actor/actriu t’agrada: Julia Roberts Quins són els teus amics: Albert Helguera, Dani Buxó, Isac Buxó,Andreu Buxó i Maneló Què t’agrada més de la vida: La familia Una pel·lícula: Oficial y Caballero Com t’agradaria que fos una discoteca: Amb karaoke SENSE SABER QUI ÉS QUINA PREGUNTA LI FARIES AL PROPER ENTREVISTAT/DA DEL PROPER MES?

Quin és el teu color preferit?

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

3


Què fem Í

GRUPS INTERÈS VIDA NOCTURNA I i VIDA NOCTURNA II

Els grups de vida nocturna I i II estan acabant d’enllestir l’activitat de Carnestoltes per aquest any. Us podem avançar que es tractarà d’un sopar en un restaurant de Barcelona i després “festa” en algun pub musical/disco. També estem mirant la possibilitat de fer-ho tot al mateix lloc... però encara és molt aviat i els restaurants no sabem dir-nos cap proposta definitiva. La celebració serà el dissabte 21 de febrer per la nit. Horari, lloc de trobada i preu final us ho comunicarem en el moment d’efetuar la vostra reserva. TENIU TEMPS FINS EL PROPER DIMECRES 18 DE FEBRER, TRUCANT A SECRETARIA.

ECONATURA / SORTIDES CURTES Sortida el proper diumenge 15 de febrer, aniran a Hostalrich . Per apuntar-se, trucar a Secretaria abans del 10 de febrer. EN EL MOMENT DE REDACTAR AQUEST BUTLLETÍ ENCARA NO DISPOSEM DE TOTA LA INFORMACIÓ. QUAN TRUQUEU PER APUNTAR-VOS US INFORMAREM DE TOTS ELS DETALLS DE LA SORTIDA que estan preparant els membres del grup.

ESPECTACLES Aquest grup anirà a veure el musical “QUÈ”. A càrrec d’Angel Llacer, música a Càrrec de Manu Guix i escrita per Àlex Mañas. Han quedat el proper dissabte 28 de febrer a les 17’30h., a la porta de Teatre Coliseum. Preu:34 euros. Cal apuntar-se trucant a secretaria abans del 24 de febrer.

MEMÒRIA HISTÒRICA Aquest mes de febrer el grup de memòria històrica es reunirà al local del caliu el proper dissabte 14 de febrer a les 17’h. Farem valoració de les activitats realitzades i veurem un VIDEOFORUM D’UN DOCUMENTAL

INÈDIT de la Guerra Civil a Catalunya.

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

4


Què fem Í DIVENDRES MOGUT ESTRENEM LA WII !! ... En el proper divendres 27 de febrer a partir de les 18’30 h. Aprofitem el divendres mogut per “fer el boig” una estona! Vols aprendre a jugar a la WII? A partir del mes de març la podràs utilitzar en els dissabtes oberts i en els dies de secretaria... però si no saps com funciona... TENIM UN PROBLEMA!!! Així que la Pilar i la Laura et repten a diferents jocs. Us esperem per gaudir, aprendre i riure amb els diferents jocs d’aquesta nova adquisició.

Porteu roba comoda i ganes de passar una bona estona.

DISSABTE OBERT Aquest mes de FEBRER, el dissabte obert seràn els següents: - Dissabte 14 i 21 de febrer de 18’30h a 21h.

DISSABTE ACTIU En el dissabte actiu del dia 31 teniu vosaltres la paraula. Es tracta que participeu en la proposta de temes per les properes sessions. Així doncs a data d’avui encara no sabem les propostes que sortiran… PER TANT EL TEMA DEL DISSABTE ACTIU DEL MES DE FEBRER EL SABREU DURANT EL MES DE FEBRER EN QUE POSAREM TOTA LA INFORMACIÓ EN ELS TAULELLS D’ANUNCIS DE L’ENTITAT. LA CITA SÍ QUE LA SABEM, SERÀ EL DISSABTE 28 DE FEBRER A LES 18’30H.

ASSEMBLEA DE SOCIS/ES DEL CALIU Us citem a l’assemblea anual de socis/es del Grup Caliu que es celebrarà el proper dissabte 7 de febrer AL CASAL DE BARRI LA PROSPERITAT (Plaça Angel Pestaña, s/n). LLOC DE TROBADA: PARADA DE METRO VIA JÚLIA (SORTIDA AGULLÓS) .LÍNEA GROGA (4). Ens trobarem a les 17’45h. En aquesta assemblea tractarem entre altres coses la programació d’aquest any, comentarem les conclusions de l’enquesta que vau omplir l’any passat i mirarem cap al futur !!! ESPEREM QUE PARTICIPEU EN AQUESTA ASSEMBLEA JA QUE ÉS AQUÍ ON PODREU DECIDIR SOBRE QUÉ I COM FER DURANT AQUEST ANY 2009.

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

5


Què fem Í

TALLERS I CURSOS INFORMÀTICA GRUP DILLUNS: Els dilluns 2, 9, 16 i 23 de febrer de 19’30h A 21h. GRUP DIMEDRES: Els dimecres 4, 11, 18 i 25 de febrer de 19’30h A 21h. GRUP DIVENDRES: Els divendres 6, 13, 20 i 27 de febrer de 19’30h A 21h.

TALLER DE BALL

- Es realitzarà els dissabtes 14 i 28 de febrer de 17:00 a les 18:30h.

ESPORT - PISCINA Us presentem la nova activitat esportiva que iniciem al caliu. L’activitat consistirà en fer exercici a l’aigua, i ho entenem d’es d’una perspectiva lúdica, a través de jocs i dinàmiques que possibilitarà posar-nos en forma mentre ens ho passem bé ! L’activitat es realitzarà al POLIESPORTIU MARITIM, situat al passeig marítim, 33. - HORARI: els divendres de 19’30h a 20’15h. - PREU: 17 euros/mes. COMENCEM JA!!!!! AIXÍ QUE ELS INTERESSATS US HEU D’APUNTAR ABANS DEL DIMECRES 4 DE FEBRER, TRUCANT A SECRETARIA. El pagament de l’activitat de piscina es farà mitjançant rebut bancari cada mes vençut. - DATA D’INICI: Divendres 6 de febrer. Ens trobarem davant del poliesportiu a les 19’15h. Un monitor del caliu us estarà esperant a la porta. - CAL PORTAR PER L’ACTIVITAT: Gorro de piscina, banyador, xancles, tovallola i xampú. - AUTOBUSOS QUE ARRIBEN AL POLIESPORTIU: 36, 45, 57, 59, 157, 92, 71.

RÀDIO CALIU L’EMISSORA DE RÀDIO CALIU FUNCIONA A TOT GAS !! Les properes sessions de Ràdio Caliu : dijous 19 i 26 de febrer de 18’00h a les 20’00h. US ESPEREM A TOTS/ES!!!

TALLER DE COACHING EN ECONOMIA PERSONAL I DOMÈSTICA El taller de coaching es realitzarà els dimecres 4, 11, 18. i 25 de 18’30h a 20h. Les persones que no heu realitzat el pagament del taller, us recordem que el preu de tot el taller és de 6 euros i podeu fer el pagament a secretaria.

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

6


A Micro Obert Opinions recollides pels micròfons de Ràdio Caliu. En aquesta ocasió hem preguntat: En quin grup d’interès participes? Per què? Memòria Històrica / Vida nocturna 2 / Espectacles "És molt important anar a veure i conèixer el que va passar a la guerra civil". Laura Teixidó.

Vida nocturna I / Espectacles "M'agrada molt perquè anem ens ho passem molt bé veient obres de teatre”. Anna Jubany

Vida nocturna 2 / Memòria Històrica "Me gustaría que se apuntara más gente porque se aprenden muchas cosas". David Cabrera.

Més opinions:

www.radiocaliu.blogspot.com

Per si t'interessa Aquest espai és per a que vosaltres poseu el que us interessi compartir amb els companys, activitats, sugerències... Així que animeu-vos

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

iniciatives pel lleure

7


En un Click! Í

L’Ernest i el Roman entrevisten al Jordi.

Tots atents a la xerrada

Grup Caliu - Iniciatives pel lleure Adreça: Carrer La Torre, 7-9 baixos Barcelona 08006 Telèfon de contacte: 93 - 237 27 16 E-mail: grupcaliu@yahoo.es www.grupcaliu.com www.radiocaliu.blogspot.com

BUTLLETÍ MENSUAL DEL GRUP CALIU

El Jordi fent la xerrada.

L’enviat especial Andres Alcaide.

EL CALIU Butlletí Mensual del grup Caliu PRESIDENT: Marcel Munné DIRECTORA: Laura González EQUIP DE REDACCIÓ: Manel Jaquet, Pilar Aguirre i Erbenia Bento DISSENY I MAQUETACIÓ: Jesús Abad

iniciatives pel lleure

8

EL CALIU FEBRER  

Revista El Caliu febrer

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you