Page 1

BANNERS Roll-up banners In 3 formaten

De juiste uitstraling voor elke bedrijfspresentatie Met onze Roll-up banners van textiel komt elke bedrijfspresentatie optimaal tot zijn recht. Textiel is een sterk materiaal, dat zorgt dat de banner ook na veelvuldig gebruik strak staat en niet kreukt of krult. Dankzij onze verďŹ jnde printtechniek ziet elke reclameuiting er perfect uit. Hierdoor is de banner ideaal voor in showrooms, beursstands of de entree van een bedrijf.

Luxe silverback zorgt voor goed zichtbare afbeelding bij tegenlicht BrandcertiďŹ caat B1: voldoet aan de brandveiligheidseisen op elke beurs Trek aandacht met de hoogwaardige full colour print


Roll-up banners • Krult en kreukt niet • Hoogwaardige, streeploze print • Gemakkelijk op te zetten Formaten

Roll-up banner 85: Roll-up banner 100: Roll-up banner 120:

Materiaal cassette

Aluminium met kunststof bescherming aan de uiteinden

Materiaal banner

Silver-Back Textiel (100% polyester), gewicht 214 g/m2

Bedrukking

Full colour, volledig bedrukbaar (enkelzijdig)

Gewicht

Roll-up banner 85: Roll-up banner 100: Roll-up banner 120:

Accessoires

85 x 200 cm 100 x 200cm 120 x 200 cm

2,30 kg 2,55 kg 3,40 kg

Cassette close-up

Wordt geleverd inclusief draagtas

Draagtas

Toepassingen Een Roll-up banner is een eenvoudige manier om een boodschap helder te communiceren. Onze banners zijn uitstekend te gebruiken op een beurs, open dag, congres of feestelijke opening. Daarnaast zijn ze perfect voor in een showroom of als winkelpresentatie. Makkelijk in gebruik De banners zijn zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Het opzetten en oprollen van de Roll-up banner is eenvoudig. Bovendien kan de banner overal makkelijk mee naar toe worden genomen dankzij de lichtgewicht cassette en de gratis draagtas. Een veilige banner Om een banner op een beurs te gebruiken moet deze brandwerend zijn. Onze banners zijn voorzien van de B1 certificatie. Dit zorgt dat ze voldoen aan de laatste eisen die gelden om ze te gebruiken op een beurs. Dat geeft de garantie dat onze banners veilig zijn.


Promotiemateriaal - Relatiegeschenken - Promotiekleding

Hulp nodig over de sleutelhanger die je wil laten maken, over de T-shirts waar je naar op zoek bent, over de kwaliteit van een leuk gadget, over de vaatwasbestendige bedrukking van onze koffiemokken‌ We zijn er om te helpen. Surf naar PascoGifts.com en vraag het ons!

Pasco Promotions bvba Stationsstraat 16 B - 9300 Aalst Tel. 053 784418 Fax 053 415335 info@pascogifts.com

PascoGifts.com

Gratis drukproef Gratis levering Gratis Cadeau

Roll up banners  

PascoGifts.com

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you