Page 1


Schouderklopje Vindt u dat uw medewerkers een blijk van waardering voor hun inzet verdienen? Een personeelsfeest is dé mogelijkheid om uw medewerkers te bedanken. Party Creators biedt u een verbazingwekkend all-in personeelsfeest waar nog lang over zal worden gesproken. Sfeer creëren voordat het feest begint Wij verzorgen uw personeelsfeest tot in de puntjes. We beginnen namelijk al voordat het feest plaatsvindt. Geheel in stijl van het feest bezoeken wij uw bedrijf. We houden een wervelende toespraak, delen vliegtickets uit en plaatsen een terug-tel-klok. Daarnaast mogen uw medewerkers muziekverzoeken indienen via onze website. Zo zit de sfeer er meteen in! Gaat u mee op wereldreis? Op onze prachtige feestlocatie zorgen wij voor een onvergetelijke belevenis. Bij binnenkomst staan onze piloot en stewardessen u op te wachten met een welkomstdrankje. Zij begeleiden u gedurende de avond. Na een hartelijk welkomstwoord wordt u naar de eerste feestzaal meegenomen, de hangar. Hiervandaan starten wij een fantastische reis rond de wereld. Gaat u mee naar Amerika, Oostenrijk en Azië?

Een enkele reis om de wereld is inclusief:

- Prachtige indoor locatie met gratis parkeren - Compleet verzorgde thema-avond in Amerika, Oostenrijk en Azië - Uitnodiging in stijl - Terug-tel-klok - Begeleiding - Frisdrank, wijn, bier en binnenlands gedistilleerd - Een buffet naar keuze in één van de landen. In de andere landen gaan we rond met heerlijke hapjes

Amerika One for the money, two for the show Zodra u dit werelddeel binnenloopt hoort u Amerikaanse muziek en kunt u genieten van popcorn, suikerspinnen en andere lekkernijen. De ruimte is “over the top” gestyled, want het land staat bekend om haar onbegrensde mogelijkheden. Oefen uw pokerface Wanneer de fiches en het geld zijn uitgedeeld door onze oliebaron en zijn vrouwelijk gevolg, kunt u plaatsnemen aan casino tafels of de eenarmige bandieten. U waagt toch ook een gokje? Degene die het meeste geld heeft gewonnen krijgt een prachtige prijs waarmee de rest van de avond gepronkt kan worden. Kiest u voor een Amerikaans buffet, dan serveren wij spare-ribs, friet, buffaloo chickenwings, sweet potato’s, hotdogs, etc..


Oostenrijk Gemoedelijke sfeer Door de styling met onder andere koekoeksklokken, wijnvaten en houtblokken waant u zich in de landelijke en gemoedelijke sfeer van Tirol. Brr… Naast de gezelligheid staat dit deel van de wereld ook bekend om zijn kou. Maar vrees niet want daar hebben wij wat op gevonden. Heinrich deelt direct bij binnenkomst Oostenrijkse mutsen, glühwein en kruidenbitter uit. Hier warmt u wel van op. Dans u warm Met de vrolijke meezingers, live muziek en spontane polonaises blijft u zeker op temperatuur. Zin in iets anders dan een polonaise? Doe dan mee met het zaag- of spijkerspel en win typisch eetbare prijzen.

:

Als u kiest voor het Oostenrijkse buffet is het genieten van overheerlijke wiener schnitzels, kartoffelsalade, goulashsalade, Rösti, Rostbraten, Tiroler zuurkool, kip riesling, etc..

AziE

Tradities Rood en goud zijn de kleuren die terug komen in dit werelddeel. Ze staan voor geluk, net zoals de Chinese draak, en worden daardoor veel gebruikt binnen de Chinese cultuur. We starten met een ontspannen manier van samen zijn, neem daarom plaats en praat gezellig met uw collega’s. Cultuur proeven Door onze Chinese gastheer, die wel van een lolletje houdt, wordt u aangemoedigd om deel te nemen aan de meest beoefende culturele activiteit in Azië: Karaoke! Kies een liedje, zing uit volle borst mee en ontvang een officiële karaoke oorkonde. Kiest u voor een buffet in Azië dan verrassen wij u met de vele bekende Chinese specialiteiten.


Nederland Terug op Nederlandse bodem We eindigen de spectaculaire reis op Nederlandse bodem. Ook hier zorgen wij wederom voor een muzikale act. Nu in de vorm van een swingende drive-in show. Met veel enthousiasme vermaken onze top dj’s uw medewerkers. Zij gaan in op hun muzikale verzoeken en zorgen ervoor dat de sfeer erin blijft. Wij garanderen u dat de voetjes van de vloer gaan, kortom er mag gedanst worden! Zin in een zoete afsluiter? Wij kunnen u optioneel een ijs- en taartbuffet bij terugkomst serveren. Een culinair hoogtepunt van eigen bodem.

Extra mogelijkheden Omdat het ene bedrijf het andere niet is, kunnen wij u een aantal extra mogelijkheden aanbieden. Vervoer: De Party Creators kunnen zorgen voor passend busvervoer van en naar uw locatie. Uiteraard zal de stijl van het evenement ook hier weer terugkomen. Buffet: Tijdens het feest is één buffet naar keuze inbegrepen. Als extra optie kunt u kiezen voor een extra buffet in een land naar keuze en/of een ijsbuffet in het laatste land: Nederland. Entertainment: Wilt u het Amerikaanse accent verhogen? Kies er dan voor om Elvis op het podium te laten stralen. Een extra optie als afsluiter is live entertainment in plaats van onze dj. U kunt kiezen uit onder meer: De Twentse Toppers, DJ’s Wipneus en Pim, 30 Euro Live of Beat it. Hebt u zelf een optie voor uw feest? Schroom niet om het ons te vragen. Lasershow: Tot de mogelijkheden behoort ook een extra spetterende afsluiting van uw bedrijfsfeest, waarbij uw bedrijfslogo of een gepaste tekst naar voren komt. Dit is mogelijk met onze fullcolour lasershow! Fotograaf: Voor een mooie herinnering kan de hele avond vakkundig worden vastgelegd worden door onze huisfotograaf. Deze kan op verzoek na afloop van het feest de foto’s op cd, memorystick of digitaal aanleveren. Geheel naar wens! Wij maken bedrijfsfeesten op maat. Heeft u ideeën of wensen die niet in de brochure voorkomen? Neem contact met ons op, en bespreek deze geheel vrijblijvend. Heeft u altijd al een reis om de wereld willen maken? Begin uw avontuur via Party Creators. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave voor uw personeelsfeest! Waarom Party Creators? Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie. Onze medewerkers hebben hun sporen verdiend in de evenementenbranche en in de uitgaanswereld. Deze krachten hebben we gebundeld. Party Creators is in staat om uw bedrijfsfeest tot een compleet en in de puntjes verzorgde belevenis te maken. Dankzij onze ruime ervaring in de uitvoering van dit concept kunt u er zeker van zijn dat wij uw personeel een onvergetelijke reis om de wereld laten beleven!

www.partycreators.nl Party Creators B.V. - Van Ruysdealstraat 6 - 7471 HT Goor - T: 0854-890661 - E: info@partycreators.nl

Eenreisomdewereld  

Wij nemen u deze avond mee op een onvergetelijke reis om de wereld. We landen in Amsterdam, Wenen, Las Vegas en Shanghai. U maakt kennis met...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you