Partybox termékkatalógus

Page 1

TERMÉKKATALÓGUS


2

3

TARTALOM Nyakpántok

12

4 Szilikon karkötők

Karszalagok

22

Promóciós és ajándéktárgyak

Hasznos információk

30

ELÉRHETŐSÉGEINK 1117 Budapest, Hengermalom út 20/1. www.partybox.hu telefonszám: + 36 1 299 0793 fax: + 36 1 299 0794 e-mail: sales@partybox.hu nyitvatartás hétfő-csütörtök: 9.00-17.00 péntek: 9.00-16.00 /// www.partybox.hu

16

Marketinges vagy, esetleg rendezvényszervező? Mi tudjuk, hogy mennyire stresszes a munkád. Mindenkinek minden azonnal kell, és állandóan aggódsz, hogy a rendezvényedre időben elkészülnek-e a megrendelt termékek. Most, hogy ránk találtál, hátradőlhetsz, mi mindenben segítünk neked, legyen szó akár nyakpántról, karszalagról, szilikonkarkötőről, lufiról vagy céges ajándékokról. Választhatsz az azonnal elvihető termékeink közül, vagy kérheted, hogy alkossunk valami igazán egyedit. Nyakpántban és karszalagban vagyunk a legerősebbek, de a többi termékünk nagyrészét is mi gyártjuk, csomagoljuk és a grafikai tervezés is házon belül történik, ezért az átfutási idők rendkívül rövidek, az áraink pedig versenyképesek. Nálunk megtalálsz mindent, ami egy sikeres rendezvény vendégazonosításához szükséges, sőt még kicsivel többet is. Így nem kell külön helyekre futkosnod és több helyen elmagyaráznod, hogy hogy szeretnéd a logód viszontlátni a termékeken, tőlünk megrendelhetsz egyszerre mindent. Ha segítség kell a tervezésben, tapasztalt értékesítő és grafikus kollégáink szívesen ellátnak tanáccsal, mert azon kívül, hogy kedvesek és egész nap viccelődnek, magas szinten végzik a munkájukat. Nélkülük nem válhattunk volna Közép-Európa egyik meghatározó vendégazonosító gyártójává. Reméljük, tetszeni fognak a termékeink, így ha legközelebb rendezvényt szervezel vagy céges ajándékot vásárolsz, akkor mindenképpen kérj tőlünk ajánlatot, és bebizonyítjuk neked, hogy tényleg mi vagyunk a legjobbak. Márkus Zsolt és Vajda Balázs, tulajdonosok www.partybox.hu ///


4

NYAK PÁN TOK

5

Ha gyorsan kell Kifutottál az időből, és azonnal kell a nyakpánt? Ne ess kétségbe, hanem válaszd a bordás anyagból készült nyakpántunkat, és a legtöbb időt az fogja jelenteni, hogy kiválasztod a raktárkészletünkön levő számos szín közül a számodra legmegfelelőbbet. Ezután már csak ölbetett kézzel kell várnod a rendezvényed kezdetét.

Ha egyedi kell Csak a kreativitás szabhat határt, hogy milyen egyedi nyakpántot szeretnél, legyen akár bordás vagy szatén anyag, egy vagy kétoldalú, feliratos vagy képpel ellátott, keskeny vagy vastagabb. A receptünk egyszerű. Te megálmodod, mi legyártjuk, és a végén pedig bezsebeled az elisméreseket.

Ha olcsó kell Kifutottál a költségvetésből, de mégis szükséged van nyakpántra? Neked találtuk ki a cipőfűző nyakpántot. S mivel raktárkészleten tartunk 14 színt, így akár azonnal el is viheted őket.

A nyakpántok már nemcsak a rendezvények kellékei, hanem a céges hétköznapjainké is, hiszen szinte már mindenkinek lapul egy a táskájában, mert azon lóg a beléptetőkártyája vagy a kulcscsomója. Bízz bennünk, mi legyártjuk neked a legmegfelelőbbet, és így a te nyakpántod lesz az a bizonyos egy.

PARTYBOX TIPP Egészítsd ki a nyakpántodat különböző kiegészítővel, legyen az passz vagy mobiltartó, kulcskarika vagy akár PET-palack tartó.

www.partybox.hu ///


7

NYAKPÁNT AHOGY TE SZERETNÉD NYAKPÁNT CIPŐFŰZŐ

anyag sima, selymes szatén anyag, mosható és vasalható hosszúság 90 cm tartozékkal full color nyomás tetszőleges grafikával, fénykép minőségben, élénk színekkel különböző anyagszélesség 15 mm, 20 mm, 25 mm szélesség kiegészítők A nyakpántok különböző kiegészítőkkel rendelhetőek (lásd 11. oldal). A képen biztonsági kioldó (felül) és oldható csat (alul) látható. karabiner csepp karabiner, prémium karabiner (a képen), kártyatartó csipesz, mobilvég választható EXPRESS express gyorsaság Szükség esetén akár 1 munkanap alatt legyártjuk a nyakpántokat. A normál gyártási idő is csak 3-5 munkanap.

/// www.partybox.hu

NYAKPÁNT BORDÁS Anyag: 100% poliészter. Méret: hosszúság - 90 cm tartozékkal, szélesség - bordás: 20 mm, cipőfűző:10 mm. Kivitelezés: felirat nélkül. Kiegészítő: bordás - cseppkarabiner, cipőfűző - kártyatartó karabiner. Gyártási idő: raktárról azonnal elvihetőek. Minimális rendelési mennyiség: 10 db/szín. Színek cipőfűző Színek bordás www.partybox.hu ///


8

9

NYAKPÁNTOK

szatén anyag 15 mm-es szélesség

szatén anyag 20 mm-es szélesség

szatén anyag

bordás anyag 20 mm-es szélesség

szatén anyag

20 mm-es szélesség

25 mm-es szélesség

biztonsági kioldó

oldható csat Anyag: 100% poliészter, fényes szatén vagy bordás. Méret: hosszúság - 90 cm tartozékkal, de egyedi méret is kérhető, szélesség - 15/20/25 mm. Szín: egyedi igény szerint. Kivitelezés: felirat nélkül, felirattal egy vagy két oldalon. Szublimációs eljárással feliratozva, bármilyen grafikai elem megjeleníthető. Előre feliratozva szatén anyagból VIP, PRESS, Happy Birthday felirattal, bordás anyagból STAFF felirattal. Gyártási idő: 3-5 munkanap. EXPRESS Minimális rendelési mennyiség: 50 db/grafika, előre feliratozottak: 10 db/minta. /// www.partybox.hu

csepp karabiner

prémium karabiner www.partybox.hu ///


10

11

ÉREMTARTÓ

Anyag: 100% poliészter, fényes szatén vagy bordás. Méret: hosszúság - egyedi, szélesség - szatén: 20/30 mm, bordás: 20 mm. Szín: egyedi igény szerint. Kivitelezés: felirat nélkül, felirattal egy vagy két oldalon. Szublimációs eljárással feliratozva, bármilyen grafikai elem megjeleníthető. Gyártási idő: 3-5 munkanap. EXPRESS Minimális rendelési mennyiség: 50 db/grafika. Az érmet a megrendelőnek kell biztosítania.

DÍSZSZALAG

Anyag: prémium minőségű szatén, 100% poliészter. Méret: 15/20/25 mm széles. Kivitelezés: egyoldalas, szublimációs eljárással készített full color nyomat. Gyártási idő: 2-3 munkanap. EXPRESS Minimiális rendelési mennyiség: 50 m.

LAMINÁLT PASSZ

Méret: 81x110 mm vagy 111x154 mm. Egyedi méret esetén hosszabb gyártási idővel kell számolni. Kivitelezés: egy vagy kétoldalas full color nyomtatással bármilyen grafikai elem, fotó, sorszám, QR kód elhelyezhető. Gyártási idő: 3-5 munkanap. EXPRESS Minimális rendelési mennyiség: 50 db/grafika. /// www.partybox.hu

NYAKPÁNT KIEGÉSZÍTŐK Cseppkarabiner Anyag: fém. Szín: ezüst. Méret: 15/20/25 mm.

Cseppkarabiner mobilvéggel Anyag: műanyag és fém. Méret: 20 mm. Csappkarabiner mobil stringgel Anyag: textil és fém.

Prémium karabiner Anyag: fém. Szín: ezüst. Méret: 20/25 mm.

PET-palack tartó Anyag: műanyag. Szín: fehér. Méret: 65 mm.

Kártyatartó karabiner Anyag: fém. Szín: ezüst. Méret: 15/20 mm.

Oldható csat Anyag: műanyag. Szín: fekete. Méret: 15/20/25 mm.

Kártyatartó csipesz Anyag: fém. Szín: ezüst. Méret: 15/20/25 mm.

Biztonsági kioldó Anyag: műanyag. Szín: fekete. Méret: 15/20/25 mm.

Szilikonos kártyatartó csipesz Anyag: műanyag és fém.

Kemény kártyatok Anyag: műanyag. Szín: átlátszó. Méret: 90x60 mm.

Hegymászó karabiner Anyag: fém. Szín: ezüst. Méret: 50/80 mm. Kulcskarika Anyag: fém. Szín: ezüst. Méret: 30 mm. Mobilvég Anyag: műanyag. Szín: fekete. Méret: 15/20 mm. Mobil string Anyag: textil és fém.

Lágy kártyatok Anyag: műanyag. Szín: átlátszó. Méret: fekvő - 90x60 mm, 105x70 mm, álló - 60x90 mm, 70x100 mm, 95x130 mm. Csipeszes kártyatok Anyag: műanyag és fém. Méret: 90x60 mm. Kihúzható kártyatartó Anyag: műanyag. Szín: fehér. Méret: 30/45 mm.

www.partybox.hu ///


12

SZILI KON KARKÖ TŐK

13

Mindenkinek Szilikon karkötőidet a felnőttek és a gyerekek egyaránt kedvelni fogják, mert kellemes és puha tapintásúak, így viselésük hosszútávon is komfortos érzést jelentenek számukra.

Egyedi és változatos Csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy milyen színű és feliratú karkötőt választasz annak érdekében, hogy kitűnj a tömegből vagy épp ellenkezőleg: jelezzétek egy csoporttal való összetartozásotokat. Ezért tökéletes választás céged, sportegyesületed, iskolád, klubod számára.

PARTYBOX TIPP Ha valami kedvezőbb árú, de igazán egyedi reklámajándékot keresel, ne kutass tovább, válassz szilikonkarkötőt, melyet nemcsak a logóddal, de üzenettel, szlogennel is elláthatsz. /// www.partybox.hu

Ha különleges kivitelt szeretnél, rendelj „Glow in the dark”, azaz sötétben világító karkötőt.

www.partybox.hu ///


14

15

SZILIKONKARKÖTŐ

feliratos

EGYEDI SZILIKONKARKÖTŐ

egyedi formájú

felirat nélküli

márvány

mélynyomott

színnel kitöltött mélynyomott

csillámos

dombornyomott

Anyag: 100% szilikon. Méret: felnőtt - 202x12x2 mm, gyerek - 180x12x2 mm. Kivitelezés: felirat nélkül, felirattal: egy vagy két színnel, mélynyomott, mélynyomott színnel kitöltve, dombornyomott, festett dombornyomott. Gyártási idő: felirat nélkül raktárról azonnal elvihetőek, felirattal 2-4 munkanap. A mélynyomott és dombornyomott karkötő gyártási ideje 14-21 nap. Minimális rendelési mennyiség: felirat nélkül - 10 db/szín, feliratozással - 50 db/grafika. Színek felnőtt Színek gyerek /// www.partybox.hu

speciális

festett dombornyomott

EXPRESS

Anyag: 100% szilikon. Méret: hosszúság - 160/180/202 mm, szélesség - 5/6/12/15/19/25 mm. Szín: Pantone színskála alapján. Kivitelezés: felirat nélkül, felirattal: egy színnel vagy több színnel. Típus: szegmentált, márványos mintázatú, egyedi formájú, csillámos, sötétben foszforeszkálós. Gyártási idő: 2-3 hét. Minimális rendelési mennyiség: 100 db/grafika. www.partybox.hu ///


16

KAR SZALA GOK

17

Miért a tyvek? 1-3 napos rendezvényre ajánljuk, ahol fontos a jó ár-érték arány. Full color nyomtatással bármilyen grafikát rávarázsolunk, teljesen vízálló, és akár letéphető kuponos változatban is kérheted, ami akár szigorú számadási bizonylatként is használható.

PARTYBOX TIPP A karszalagon lévő kupont egyaránt használhatod tombolának, ruhatári jegynek vagy akár italbónnak.

Miért a műanyag? Ha a választásodnál a nagyfokú biztonság az alapvető szempont, és a rendezvényed akár több napig is eltart, akkor a műanyag karszalag a befutó. Jól logózható, és a támogatók, szponzorok elégedettek lesznek, ugyanis a feliratok vizes környezetben is remekül tartják a színüket.

PARTYBOX TIPP Válaszd az 5 vagy 10 ellenőrző szelvényes karszalagukat, és tökéletesen ellenőrizheted étel- vagy italpromócióid.

Miért a textil? Igazán kényelmes viselet, ha a prémium minőségű, puha tapintású textil karszalagot választasz, mely teljesen kopásálló és mosható felirattal készül, így nagy esély van rá, hogy a vendégeid az esemény után, emlékként akár évekig is hordják azt. Maximálisan biztonságos, akár fém, akár műanyag zárral rögzíted a vendégeid kezén.

Beléptetéshez, vendégazonosításra keresed a legjobb megoldást? Mi segítünk neked eligazodni a karszalagok világában. /// www.partybox.hu

PARTYBOX TIPP Engedd el a fantáziád és válassz nyugodtan bonyolultabb grafikát, akár színátmenetes elemeket, képeket, így teljesen egyedivé varázsolhatod a vendégazonosítást.

www.partybox.hu ///


18

19

TYVEK KARSZALAG

MŰANYAG KARSZALAG 5 ellenőrző szelvényes

10 ellenőrző szelvényes

szélesfejű vinyl

tőszelvényes 1"-es

szélesfejű vinyl

¾-es soft plasztik

mintás

Anyag: 100%-ban vízálló tyvek (papírszerű anyag). Méret: 3/4”-es - 19x250 mm, 1”-es - 25x250 mm, 1”-es ellenőrző szelvényes 25x250 mm. Kivitelezés: felirat nélkül, felirattal: egy színnel vagy több színnel, mintás. Rögzítési mód: ragasztócsík. Gyártási idő: felirat nélkül raktárról azonnal elvihetőek, EXPRESS felirattal 2-3 munkanap. Minimális rendelési mennyiség: felirat nélkül, mintás - 100 db/szín, egy színnel feliratos - 100 db/szín, több színnel feliratos - 50 db/szín. Színek tyvek /// www.partybox.hu

Anyag: soft plasztik - egy rétegű puha műanyag, vinyl - 3 rétegű műanyag. Méret: soft plasztik - 19x250 mm, vinyl szélesfejű - 25x250 mm, az ellenőrző szelvények nélkül. Kivitelezés: felirat nélkül, felirattal: egy színnel vagy több színnel. Rögzítési mód: egyszer használatos műanyag kapocs. Gyártási idő: felirat nélkül raktárról azonnal elvihetőek, felirattal 2-3 munkanap. Minimális rendelési mennyiség: felirat nélkül, egy színnel feliratos 100 db/szín, több színnel feliratos - 100 db/szín. www.partybox.hu ///


20

21

TEXTIL KARSZALAG szatén anyag, műanyag pattintó záras

szatén anyag, fémzáras

szatén anyag, műanyag hengerzáras

szatén anyag, fém fogas hengerzáras

VONALKÓDOS

Anyag: 100%-ban vízálló tyvek (papírszerű anyag). Méret: 25x250 mm. Kivitelezés: felirat nélkül, felirattal: egy színnel vagy több színnel. Rendelhető az összes vonalkód típussal. Rögzítési mód: ragasztócsík. Gyártási idő: 3-5 munkanap. Minimális rendelési mennyiség: 100 db/grafika.

KÓRHÁZI

Anyag: 100%-ban vízálló tyvek (papírszerű anyag) vagy vinyl (bőrbarát, latex-mentes, nem allergizál). Méret: felnőtt - 19x250 mm, gyerek - 19x200 mm. Típus: ráírós, zsebes (csak vinyl), baba-mama (csak vinyl). Rögzítési mód: tyvek - ragasztócsík, vinyl - műanyag patent. Gyártási idő: raktárról azonnal elvihetőek. Minimális rendelési mennyiség: 100 db/szín.

szövött anyag, színes záras Anyag: prémium minőségű, selymes tapintású 100% poliészter szatén. Méret: 15x350 mm, 15x250 mm (pattintó záras). Szín: egyedi igény szerint. Kivitelezés: szublimációs eljárással feliratozva, bármilyen grafikai elem megjeleníthető. Rögzítési mód: fém kapocs (alu vagy színes), műanyag fogas hengerzár (fekete), fém fogas hengerzár (alu), műanyag pattintós zár (fekete). Gyártási idő: 2-5 munkanap. EXPRESS Minimális rendelési mennyiség: 50 db/grafika. Rendelhető szövött textil karszalag is, ahol a grafika szövési eljárással kerül megjelenítésre a karszalagon. Gyártás idő kb. 2-3 hét. /// www.partybox.hu

RFID RFID chipek használatával további funciókkal ruházhatóak fel az egyébként csak beléptetéshez használt karszalagok. Így tökéletes emelt szintű biztonsági beléptetéshez, különböző hozzáférési szintek igénye, illetve készpénz mentes fogyasztás esetén. RFID elhelyezése a különböző típusú karszalagokon: Tyvek: a karszalag hátoldalára ragasztással vagy ráhúzós RFID tag. Textil: műanyag RFID tag. www.partybox.hu ///


22

REKLÁM AJÁN DÉKOK

23

Partykellékek Szülinapot ünnepeltek vagy bulit rendeztek? A torta és a pezsgő mellett ne felejtkezz el a dekorációról sem. A lufikkal nem tudsz mellélőni, főleg, ha egy felirattal egyedivé varázsolod, mert nemcsak a kicsik örülnek neki, a léggömbök láttán mindenki szívesen lesz újból egy kicsit gyerek.

PARTYBOX TIPP Szerezz be néhányat a világító habrudaink közül, melyek fényjátéka igazán speciális hangulatot teremtenek a rendezvényeden.

Promóciós termékek Aggódsz, hogy a folyamatos reklám, hirdetés, hírlevél dömpingben nem éred el potenciális ügyfeleidet? Ajándékozd meg őket egy hasznos használati tárggyal, legyen az egy kulcstartó, pendrive vagy egy szép toll, és a céges logód ezentúl a mindennapjaik része lesz.

PARTYBOX TIPP Mivel szeretjük a többféle funkcióra használható termékeket, imádjuk a speciális egérpadunkat, mely nemcsak az eredeti funkciójára, hanem telefonod és a laptopod karcmentes tiszítására is megfelelő. Használat után helyezd a laptop billentyűzetére, így tuti kéznél lesz, ha legközelebb szükséged lesz rá és nem utolsó sorban a laptop szállításkor még a kijelzőt is megvédheted vele.

/// www.partybox.hu

www.partybox.hu ///


24

25

LUFI

PÓLÓ

Méret: magasság: 35/38/40/45 cm. Kivitelezés: előre feliratozva különféle alkalmakra vagy egyedi igényeknek megfelelően saját logóval egy vagy két oldalon megnyomva. A felirat történhet direkt színnel való nyomással (1-8 szín) vagy full color nyomtatással, így akár fotó minőségű, színátmenetes képek is megjeleníthetőek. Gyártási idő: az előre feliratozottak raktárról azonnal elvihetőek, felirat esetén 5 munkanaptól. Minimális rendelési mennyiség: előre feliratozottak - 10 db/csomag, egyedi feliratos - 100 db/grafika.

Anyag: prémium minőségű textil. Méret: XS-XXL. Szín: egyedi igény szerint. Fazon: női és férfi pólók hagyományostól a különleges fazonig. V-nyakú, kereknyakú, galléros, rövid ujjú/ujjatlan, atléta, sportmezek. Felirat típusa: egyszínes, többszínes, neon, arany, ezüst, csillogó vagy speciális effektes. Előre feliratozva (STAFF, SECURITY). Gyártási idő: 1 munkanaptól. Minimális rendelhető mennyiség: 1 db.

/// www.partybox.hu

www.partybox.hu ///


26

27

TOLL, MATRICA, PENDRIVE, MŰANYAG KÁRTYA, KULCSTARTÓ Tollak, pendrive-ok, kulcstartók széles választékban választhatóak feliratozva vagy céges logóval ellátva.

VÁSZONKÉP Anyag: speciális vászonanyag rejtett fakerettel. Méret: különböző méretek, a kép vastagsága: 18 mm. Gyártási idő: 3-4 munkanap.

Műanyag kártya Anyag: 0,76 mm vastag műanyag, fényes fóliával laminálva. Méret: 85 mmx55 mm. Kivitelezés: dombornyomás, mágnescsík, RFID chip, vonalkód, QR kód, sorszám vagy akár kártyánként eltérő név és fénykép megjelenítése. Gyártási idő: 2-3 hét. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. /// www.partybox.hu

Matrica Anyag: papír vagy vinyl. Méret: 3 cm-től 1 méter szélességig. Kivitelezés: stancolva, formára riccelve vagy kivágva. Gyártási idő: 1-2 munkanap.

VILÁGÍTÓ TÁBLA Méret: 30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 120x30 cm. A vastagsága 1 cm. Kivitelezés: A világító reklámtáblán a fóliára nyomtatott grafikai elemeket hátulról LED-del világítjuk meg. Gyártási idő: 2-3 munkanap.

ROLL-UP Méret: 80x200 cm, 100x200 cm. Gyártási idő: 1-2 munkanap. www.partybox.hu ///


28

29

Ruhatári biléta

Anyag: lézervágott műanyag biléta fém kulcskarika kiegészítővel. Méret: egyedi forma és méret. Színek: fekete számozással ezüst, arany vagy fehér bilétán vagy fehér számozással fekete, sárga vagy piros bilétán. Gyártási idő: 2-3 munkanap.

Habrúd

Kivitelezés: 3 színű, 3 funkciós belső LED világítással. Méret: hosszúság: 40 cm, átmérő: 4 cm. Gyártási idő: raktárról azonnal elvihetőek. Minimális rendelhető mennyiség: 10 db.

Kitűző

Méret: 45 és 56 mm átmérőjű. Kivitelezés: full color felirattal, fényes borító fóliával és biztosítótűs hátlappal. Egyedi formájú és méretű kitűzők is rendelhetőek. Gyártási idő: 2-3 munkanap. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Bögre

Anyag: klasszikus kerámia bögre hőtranszfer technológiával készített egyedi nyomattal. Űrtartalom: 3 dl. Típusok: fehér, csillogó ezüst vagy arany bögre fehér belsővel, fekete bögre fekete belsővel, színes belsejű, színes fülű és peremű. Gyártási idő: 2-4 munkanap. Minimális rendelhető mennyiség: 1 db. /// www.partybox.hu

BASEBALL SAPKA, SZURKOLÓI SÁL, EGÉRPAD, TORNAZSÁK, TÖRÖLKÖZŐ Baseball sapka, szurkolói sál, egérpad, tornazsák és törölköző több méretben és színben elérhető nálunk.


30

HASZ NOS INFOR MÁCIÓK MEGTETSZETT VALAMELYIK TERMÉKÜNK? Hívj minket vagy írj nekünk és mi megtaláljuk a számodra legtökéletesebb megoldást. Részletes árajánlatot írunk, mely segít eldönteni, hogy melyik típusú terméket válaszd. Az ajánlat tartalmazza a termékek elkészülésének gyártási idejét, mely azonban mindig az írásban elfogadott grafikától kezdődik. Ha nincs szükséged segítségre, akkor gyere a weboldalunkra, és rendeld meg a termékeket online. /// www.partybox.hu

31

Ha elfogadtad az árajánlatot, kezdődhet a grafikai munka. Eldöntheted, hogy te vagy a saját grafikusod tervezi-e meg a grafikát a megrendelt termékre, ebben az esetben kérd kollégáinktól a tervezési segédletet, mely pontos iránymutatást ad a leadandó anyaggal kapcsolatban. Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor bízd ránk a grafikai tervezést, és egy minimális díjért cserébe elkészítjük neked. MILYEN FORMÁTUMBAN KELL ELKÜLDENED A LOGÓKAT? A logókat a tökéletes eredmény elérése érdekében vektoros (lehetőleg .pdf) formátumban kérjük megküldeni. Amennyiben ez nem áll a rendelkezésedre 300 dpi-s képből is tudunk dolgozni, bár ebben az esetben a termékekre kerülő logo minősége gyengébb lehet. Full color nyomtatás esetén 300 dpi-s .jpg küldése is elegendő. Grafikusaink minden esetben látványtervet küldenek. A termékek csak abban az esetben kerülnek be a gyártási sorba, amennyiben írásos visszaigazolást kapunk a terv elfogadásáról. MENNYIT KELL VÁRNOD A TERMÉKEKRE? A felirat nélküli termékek nagyrészét azonnal tudjuk küldeni raktárról, vagy személyes átvétel esetén elvihetők irodánkból. (Cím: 1117 Budapest, Hengermalom u. 20/1). Az egyedi termékek gyártási idejét az árajánlatunk tartalmazza, viszont figyelj arra, hogy a gyártási idő mindig a grafikai terv elfogadásától kezdődik. MILYEN FIZETÉSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ? Interneten keresztül leadott rendelés esetén kifizetheted a rendelés leadáskor bankkártyával, paypalon keresztül vagy átvételkor készpénzben, bankkártyával. Ha futárral való házhoz szállítást kérsz vagy GLS csomagpontra megy a csomagod, akkor kérheted utánvételes fizetéssel. Amennyiben e-mailben rendelsz tőlünk a fenti fizetési módokon kívül fizethetsz banki előre utalással. MIKOR VAGYUNK NYITVA? Hétfőtől csütörtökig 9-17 óra között, pénteken 9 és 16 óra között vagyunk nyitva. MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZÁLLÍTÁS? A szállítás Magyarországon belül 1 munkanapot vesz igénybe. Díja 1450 Ft+ÁFA. A prospektusban megadott gyártási határidők tájékoztató jellegűek, minden esetben szabad kapacitás függvényében érvényesek. A pontos gyártási határidőkről az értékesítő kolléga tud felvilágosítást adni megrendeléskor. Az express gyártási idő felár ellenében szintén kapacitás függvényében lehetséges.

www.partybox.hu ///


32

MILYEN ELÉRHETŐSÉGEKEN TALÁLSZ MEG MINKET? cím: 1117 Budapest, 11. kerület, Hengermalom út 20/1. telefon: +36 1 299 0793 fax: + 36 1 299 0794 e-mail: sales@partybox.hu web: www.partybox.hu

/// www.partybox.hu