Page 1

PARTNERSEC 2016-2017

DÄR KUNDEN ÄR HJÄLTEN

Upplaga 5

HANDLA I VÅR WEBSHOP 5% GÅR TILL BARNCANCERFONDEN*

ID-KORTSLÖSNINGAR PERSONACCESS FORDONACCESS BESÖKSSYSTEM

CLC KORTPORTAL 08-630 53 00

ORDER@PARTNERSEC.SE

CAVVISIT BESÖKSSYSTEM

WWW.PARTNERSEC.SE

NYTORPSVÄGEN 26, 183 71 TÄBY *Vid köp av ID-kortskrivare & färgband


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

VAR EN HJÄLTE

Vår slogan säger ”PartnerSec - Där kunden är hjälten”. Det betyder inte bara bra produkter till bra priser. Varje gång du handlar ID-kortskrivare och färgband från vår webshop så skänker vi 5% av ordervärdet till barncancerfonden. Du stödjer forskningen och hjälper cancerdrabbade barn och deras familjer till en bättre vardag. Vi har inte höjt priserna för att göra detta utan endast tagit det där lilla extra ansvaret för att hjälpa dem som betyder mest i våra liv - Barnen. Var en hjälte och handla dina ID-kortskrivare och färgband i PartnerSecs webshop på shop.partnersec.se.

NYHETER Under 2015 och 2016 har vi lagt extra utvecklingsresurser på tre produkter;

• CLC - Kortportalen där du beställer ID-kort online. • CavVisit - Besökssystem med automatisk besökshantering. • Långdistanskortläsare och lösningar kring dessa. Vi på PartnerSec hoppas att du ska finna nytta och glädje av våra produkter och tjänster. Vi jobbar hårt för att du ska vara så nöjd som möjligt. Och kom ihåg – Hos PartnerSec är du alltid hjälten!

HANDLA I VÅR WEBSHOP 5% GÅR TILL BARNCANCERFONDEN*

*Vid köp av ID-kortskrivare & färgband

KVALITET PartnerSec jobbar kontinuerligt med utvärdering av tillverkare och deras produkter för att säkerställa kvaliteten i de produkter vi levererar. Vi har också ett fullservicecenter för alla de produkter vi erbjuder. All service som tillhandahålls av PartnerSec omfattas av villkoren i tillverkarens garanti. Vi erbjuder även support- och underhållsavtal med utökad garanti.

SERVICE På PartnerSec har vi ett serviceteam som hjälper dig med utbildning, support och experttjänster. Vi erbjuder underhållsavtal med service på plats för att hjälpa dig förlänga livslängden på din utrustning och säker drift. Med våra supportavtal får du support via telefon, e-post och fjärrstyrningsverktyg.

PRIS Om du hittar ett lägre listpris på någon av våra bästsäljare från en jämförbar distributör i Sverige matchar vi priset och lämnar 3% rabatt. Du blir ombedd att lämna konkurrentens offert per e-post, eller ge en webbadress där vi kan kontrollera priset. Observera: Vår prispolicy kan inte kombineras med specialerbjudanden eller kampanjer.

 NYTORPSVÄGEN 26 183 71, TÄBY

2

VÄLKOMMEN | PartnerSec

WWW.PARTNERSEC.SE

08-630 53 00

ORDER@PARTNERSEC.SE


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

4-23

ID-KORTSLÖSNINGAR 4-5 Kortbeställningsportal

15 Guide korttekniker

6-7 Tryckeri för plastkort

16-17 Plastkort

8-11 ID-kortskrivare & färgband 18-19 Taggar 12-13 Programvara & foto

20-21 Korthållare

14 Tjänster

22-23 Yoyos & nyckelband

24-33

PERSONACCESS 32-33 Magnetlås

24-25 Kortläsare 26-27 Biometriska läsare 28 Bordsläsare 29 Kodlås 30-31 Öppnaknappar

34-37

FORDONACCESS 34-35 Långdistanslösningar

37 Multiteknikkort

36 Långdistansläsare 37 SMS-modem 37 Långdistansklistermärken 37 Långdistanskort

38-41

BESÖKSSYSTEM 38-39 CavVisit besökssystem

40 Självregistreringskiosk

40 Programvara

41 Fästen & clips

40 Streckkodsläsare

41 Plastfickor

40 Skrivare för besöksbricka 40 Besöksbrickor

1

ET NYH Ny produkt eller tjänst

Miljövänligt material tillgängligt

Bästsäljande produkt

Här kan du sätta din egen logo

PartnerSec | INNEHÅLLSFÖRTECKNING

3


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

KORTPORTAL - CLC BESTÄLL ID-KORT ONLINE

N FRÅ /st r 59 k

3456 7891 0012 3458

1

3456 7891 0012 3458

2  BESTÄLL

Skriv in data. Logga in i CLC’s webbaserade kortportal och bestäm vad som ska stå på ID-korten som önskas beställas.

Import från databas. Importera kontaktuppgifter och foto från valfri databas (t.ex. Excel-fil) eller skriv in datan manuellt.

4

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec

Välj korttyp och tillbehör. Välj korttyp med din design (t.ex. passerkort, certifikat) och tillbehör (korthållare, plastficka, nyckelband etc) och klicka på beställ.


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

KORTPORTAL - CLC BESTÄLL ID-KORT ONLINE

KORTPORTALEN ANPASSAS FÖR DITT FÖRETAG

CLC är en webbaserad kortportal där du kan beställa alla typer av plastkort med tryck, online. Enkelt att beställa Med CLC är det mycket enkelt att beställa ID-kort med namn, fotografi och andra uppgifter som behövs på just era kort. När du använder CLC så sparar du in resurser såsom ID-kortskrivare, serviceavtal för utrustning, förbrukningsmaterial, kort eller utrymme för egen produktion. Personalen kan fokusera på mer värdeskapande uppgifter. Kontroll på hela processen Följ alla dina kortbeställningar enkelt via portalen och få e-post när leveransstatus ändras för din order. I CLC har du full kontroll över dina kortbeställningar och kan enkelt förnya och beställa fler. Alla kort - Alla tekniker I CLC kan du beställa alla typer av kort, med RFID-teknik och utan. När du börjar använda CLC väljer du de kort som passar dina behov. Användarrättigheter Med hjälp av det inbyggda rättighetsverktyget bestämmer du vem/vilka i din verksamhet som ska få beställa kort. Du har full kontroll över alla kortbeställningar som sker i din verksamhet. Tack vare det inbyggda workflow-verktyget

3

JEANETTE KARBIN

Sales & Support Manager +351 962 650 667 jeanette.karbin@yoursite.se

erbjuds möjligheten att alla beställningar som läggs av anställda i verksamheten ska godkännas av en behörig administratör (hos dig) innan de skickas för tryck. Priser CLC har ett pris per produkt och i det ingår tillgång till CLC-portalen, plastkort, tryck och support. När vi lägger upp ditt företag i CLC-portalen debiteras en startavgift som är en engångskostnad. Vi hjälper dig med design av de kort du önskar beställa och fält som ska finnas på de olika korten. För denna tjänst finns designavgiften som är en tjänst som debiteras per timme. Frakt och moms tillkommer.

4

ID-kort klara att använda!

Leverans. Leverans idag eller om 5 dagar? Du väljer hur snabbt du vill ha dina kort levererade.

Leveransstatus. Se leveransstatus för din order i CLC och få notifikation vid ändring via e-post (valfritt).

Beskrivning

Art.nr

Setupavgift - engångsavgift

T1000

Designservice / påbörjad timme

T1010

ID-kort - 4-färg, säkerhetslaminat

W2000

Passerkort - 4-färg, säkerhetslaminat med hologram W2010 NID-kort - 4-färg, säkerhetslaminat med hologram och ultraviolett säkerhetstryck

W2020

PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

5


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

PLASTKORT

VI TRYCKER PLASTKORT ÅT DIG i vårt egna säkerhetstryckeri.

Kort med säkerhet; *Säkerhetslaminat *Magnetband *Variabelt UV-tryck *MIFARE®-teknik *EM teknik *Microtext *med mera.

Plastkort i fyrfärg med foto och egen design.

1

Hur säkra vill du ha dina kort? Vi hjälper dig att välja rätt.

SÄKERHET GU

KT AFIS

R OLOG

H

YCK

É TR

CH ILLO

INAT

LAM

RYCK

RAM

IK TEKN ULTI

BI/M

KOM

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec

R LASE

UV T

OG HOL

6

XT

O TE

MICR

R NATU

SIG

T

KOR

EL

PAN

FF CH O

T

SCRA

T

PRIN

EL

PAN


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

TRYCKCENTER

Med egen plastkortfabrik trycker vi dina plastkort till perfektion Vi trycker och programmerar dina plastkort på beställning i full YCK fyrfärg, UV-tryck och mycket mer. FSTR

F

PRO

Med vårt webbaserade beställningssystem CLC kan du beställa ID-kort när du behöver dem och vi meddelar dig automatiskt när INE ONL de är klara. ÄLL

BEST

Vi hjälper dig med designen av ID-korten så att du får dem precis som du önskar dem. Våra grafiker hjälper dig anpassa ID-kort så att de följer företagets riktlinjer och uppfyller de grafiska krav N ESIG som du ställer på kortet. ISK D

F

GRA

Vår utrustning hanterar allt från små till mycket stora volymer, på kort tid. Oavsett om du har behov av små eller stora volymer av tryckta kort så hjälper vi dig till rätt produkt MER VOLY med rätt pris. A L L

A

Vår distributionscentral är helintegrerad med kortproduktionen och distribuerar korten på det sätt du önskar så att korten levereras snabbt och säkert.

ION

IBUT

R DIST

Har du bråttom att få korten erbjuder vi att du kan NS hämta korten direkt när de är klara eller få dem VERA E L T skickade med express. BLIX

LÄTT ATT BESTÄLLA

Kontakta oss på 08-630 53 00 så hjälper vi dig att komma igång med beställning av ID-kort. Det är många delar som ska passa ihop för att få det perfekta kortet och vi hjälper dig hela vägen.

EXPERTER PÅ TEKNIK

Många av dagens kort innehåller mycket teknik såsom RFID (beröringsfri teknik), NFC, Ultraviolett tryck, magnetbandsremsa med mera. Allt detta jobbar vi med dagligen och har anpassade processer för att säkerställa att inget faller mellan stolar i denna komplexa hantering.

BESTÄLL VIA WEBBEN

CLC - Card Life Cycle Management är namnet på det webbaserade kortbeställningssystem som du använder när du beställer kort. I CLC kan du beställa kort styckevis eller i klump. Du kan också enkelt importera kortuppgifter via Excel och skicka till utskrift. Under hela produktionscykeln får du meddelande om dina kort tillverkas eller är redo att skickas/hämtas.

VARJE KORT ÄR UNIKT

Varje kort är unikt och med hjälp av CLC håller du koll på exakt vilka kort du har beställt och var de har levererats. CLC underlättar inte bara beställningen utan hjälper dig också att hålla koll på beställningshistoriken.

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG 08-630 53 00 ORDER@PARTNERSEC.SE

PRINT & TRYCK Vi hjälper er att anpassa era kort och andra tillbehör vad gäller design, gravyr, tryck, kapsling och programmering, efter era behov, syfte och önskemål! Beskrivning

Art. nr

Uppsättningsavgift produktion 1 gång

T1000

Designservice per timme

T1010

Startavgift per produktionstillfälle

T1020

Beskrivning

Art. nr

Printning 1 färg

T1030

Printning 4 färg

T1040

Printning 4 färg med fotografi

T1050

Laminering

T1060

Kodning magnetband

T1070

Utläsning/tryck av EM, MIFARE® chipnummer*

T1080

*Ange vilket/vilka passersystem som skall användas. Minsta ordervolym vid beställning av produkter med lasergravyr, print eller tryck 100 st

PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

7


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

ID-LÖSNINGAR SKRIVARPAKET Skrivarpaketen är sammansatta av de bästa ID-kortsprodukterna på marknaden och anpassade för tre olika behov. Utgå från ett av skrivarpaketen. Lägg sedan till eller dra ifrån produkter så har du en lösning som passar dina behov på bästa sätt. För att vara säker på att du väljer rätt tillbehör är vår rekommendation att du kontaktar oss så hjälper vi dig att sätta ihop ett paket som passar dig. Med vårt kompletta service- & underhållspaket håller vi din ID-kortslösning uppdaterad och fräsch under hela sin livslängd. Vi säljer två av marknadsledarna inom ID-kortskrivare, Evolis och HID Fargo. När du samarbetar med oss kan du alltid lita på att vi endast använder originalprodukter och tillbehör från godkända tillverkare. Oavsett vilket paket du väljer så hjälper vi dig med installation så att du snabbt kan skriva ut ditt första ID-kort!

FINDERS FEE - ALLA SKRIVARE & TILLBEHÖR

Kontakta PartnerSec för mer information om FINDERS FEE.

BASIC är paketet för dig som vill producera en mindre mängd ID-kort, men till bra kvalitet och pris.

STANDARD innehåller skrivare som skriver ut på båda sidorna av kortet och tar fler kort.

SMART är paketet för dig som vill skriva på smarta kort såsom RFID- (MIFARE®/ EM) eller kontaktchipkort.

64

/M 9:ÅN *

SKRIVARPAKET BASIC Basic vänder sig till organisationer och företag som söker en skrivare som printar professionella enkelsidiga kort med hög kvalitet. Systemet kommer med allt du behöver för att snabbt komma igång och skriva ut kort; - 1 st kortskrivare Evolis Zenius, USB - 1 st färgband för 200 st enkelsidiga utskrifter - 1 st program Cardpresso XXS Lite för design/utskrift av kort - 100 st plastkort

PROGRAMVARA

TA L ING LATI ÅR ON !

TILLBEHÖR

Beskrivning

Art.nr

Antal

Skrivarpaket Basic

B9000

1 st

*Månadspriset kan variera då det beräknas på aktuell ränta. Exakt månadspris beräknas vid ordertillfället.

8

INS

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

95

SKRIVARPAKET STANDARD

/M 6:ÅN *

Standard är ett skrivarpaket som ger automatisk dubbelsidig utskrift av plastkort. Det passar perfekt för dig som vill få en professionell utskrift på framsidan och använda baksidan till annan viktig information. Systemet kommer med allt du behöver för att snabbt komma igång och skriva ut kort;

INS

TA L ING LATI ÅR ON !

- 1 st kortskrivare Evolis Primacy, dubbelsidig utskrift - 1 st färgband för 300 st dubbelsidiga utskrifter - 1 st program Cardpresso XXS för design/utskrift av kort - 500 st plastkort - 1 st 720p HD webbkamera

PROGRAMVARA

TILLBEHÖR

FOTOUTRUSTNING

Beskrivning

Art.nr

Antal

Skrivarpaket Standard

B9010

1 st

176 /M 3:-

SKRIVARPAKET SMART

ÅN *

SMART är utformat för plastkort med RFID-teknik. Avansia kommer med ”Reverse Transfer” skrivteknik som ger perfekta dubbelsidiga utskrifter, även på RFID-kort med chip. Avansia erbjuder hela 600dpi upplösning!

INS

TA L ING LATI ÅR ON !

- 1 st kortskrivare Evolis Avansia, Ethernet- o USB-anslutning - 1 st färgband för 500 dubbelsidiga kortsidor - 1 st ReTransfer film för 500 kortsidor - 1 st program Cardpresso XS för design/utskrift av ID-kort - 500 st plastkort - 500 st korthållare med clip - 1 st digital systemkamera

PROGRAMVARA

TILLBEHÖR

FOTOUTRUSTNING

Beskrivning

Art.nr

Antal

Skrivarpaket Smart

B9020

1 st

*Månadspriset kan variera då det beräknas på aktuell ränta. Exakt månadspris beräknas vid ordertillfället. PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

9


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

ID-KORTSKRIVARE EVOLIS ZENIUS

Zenius är användarvänlig, kompakt och kostnadseffektiv. Skrivaren är konstruerad för enkelsidig utskrift och kodning av alla typer av plastkort. Zenius skriver plastkort i färg eller svartvit, enskilda kort eller i små serier, med toppresultat. Zenius är idealisk för direktutfärdande av enkelsidiga kort såsom företags-ID, passerkort och medlemskort.

Beskrivning

Art.nr

Printer Zenius, Basmodell, färg vit & röd

B3100

MAG-kit till Primacy/Zenius

B3120

Färgband YMCKO för fullfärgsutskrift, 200 kort

B3531

Färgband Svart, 2000 kortsidor

B3538

Rengöringskit avancerat

B3533

Rengöringskort, standard

B3534

Support- & underhållsavtal 2 servicetillfällen / år

ID-KORTSKRIVARE EVOLIS PRIMACY

Primacy är extremt snabb, kraftfull & effektiv och finns i enkel- och dubbelsidig version och är det perfekta valet för utskrift och kodning av kort i medelstora och stora serier. Primacy ger snabba utskrifter av företags-ID, passerkort, betalkort, studentkort och medlemskort.

Beskrivning

Art.nr

Evolis Primacy, USB o Ethernet i/f, röd front

B3400

Duplex-kit till Primacy

B3410

MAG-kit till Primacy/Zenius

B3120

Färgband YMCKO, 300 kort/kassett

B3536

Färgband YMCKO-K, 200 kort/kassett

B3537

Färgband Svart, 2000 kort/kassett

B3538

Rengöringskit standard

B3534

Support- & underhållsavtal 2 servicetillfällen / år

ID-KORTSKRIVARE EVOLIS AVANSIA

Beskrivning

Art.nr

Printer Avansia, Basmodell

B3650

Färgband YMCK, fullfärg, 500 kortsidor

B3685

Färgband YMCKK, fullfärg & svart, 500 kort

B3690

ReTransfer film, 500 kortsidor

B3680

Support- & underhållsavtal 2 servicetillfällen / år

FINDERS FEE* - ALLA SKRIVARE & TILLBEHÖR.

*Kontakta din PartnerSec representant för mer information om FINDERS FEE. ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec

SLA3400

Avansia är en ReTransfer kortskrivare med marknadens högsta upplösning, 600DPI. Avansia är designad för daglig användning, extremt robust och ger optimal driftsäkerhet för kortutfärdande. Med Avansia kan du skriva ut 140 enkelsidiga kort i timmen vilket gör den perfekt för medelstora till stora kvantiteter av kortutskrifter. Avansia är idealisk för att leverera stora volymer av ID-kort, studentkort, passerkort och kort med kontaktchip.

1

10

SLA3100

SLA3500


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

ID-KORTSKRIVARE FARGO DTC1250E

DTC 1250e ger en idealisk lösning för ID-kortsutskrift för små företag, butiker och försäljningsställen som behöver en enkel, pålitlig och prisvärd kortskrivare.

ID-KORTSKRIVARE FARGO HDP5000

Beskrivning

Art.nr

DTC1250e Basmodell USB

B4000

DTC1250e, Basmodell, dubbelsidig utskrift

B4010

DTC1250e, Magnetbandskodare

B4040

Färgband - YMCKO - 250 utskrifter

B4400

Färgband - YMCKOK - 200 utskrifter

B4410

Färgband - K - Svart utskrift, 1,000 utskrifter

B4420

Rengöringskit

B4400C

Support- & underhållsavtal 2 servicetillfällen / år

SLA4000

Skarp utskriftskvalitet, högsta tillförlitlighet, hållbarhet och ökad säkerhet - ditt ID-kort kan ha alla dessa egenskaper när du producerar dem med den prisvärda och mångsidiga HDP5000 ID-kortskrivaren / kodaren.

1

Beskrivning

Art.nr

HDP5000 Basmodell

B4300

HDP5000, Dubbelsidig utskriftmodul

B4310

HDP5000, Magnetbandskodare

B4320

HDP5000, Ensidig Lamineringsmodul

B4340

Färgband - YMCK - 500 utskrifter

B4500

Färgband - YMCKK - 500 utskrifter

B4510

ReTransfer film - 1,500 utskrifter

B4540

Laminat, 0.6 mil PolyGuard - 250 utskrifter

B4550

Säkerhetslaminat med hologram Orbit, 250 utsk.

B4555

Rengöringskit

B4570

Support- & underhållsavtal 2 servicetillfällen / år

ID-KORTSKRIVARE FARGO HDP5600

SLA4300

HDP5600 är skrivaren för dig med höga krav på tryckkvalitet och prestanda. Med hela 600dpi får du ett tryck som är bland det bästa på marknaden idag inom ID-kortskrivare. HDP5600 fungerar utmärkt att producera större volymer av ID-kort, studentkort, passerkort och kort med kontaktchip.

D 600

PI

Beskrivning

Art.nr

HDP5600 Basmodell

B4360

HDP5600, Dubbelsidig utskriftmodul

B4361

HDP5600, Magnetbandskodare

B4362

HDP5600, Ensidig Lamineringsmodul

B4363

HDP5600, MIFARE®-kortläsare

B4364

HDP5600, Kortläsare kontaktchip & MIFARE®

B4365

Färgband - YMCK - 500 utskrifter

B4500

Färgband - YMCKK - 500 utskrifter

B4510

ReTransfer film - 1,500 utskrifter

B4540

Laminat, 0.6 mil PolyGuard - 250 utskrifter

B4550

Säkerhetslaminat med hologram Orbit, 250 utsk.

B4555

Rengöringskit

B4570

Support- & underhållsavtal 2 servicetillfällen / år

SLA4300

FINDERS FEE* - ALLA SKRIVARE & TILLBEHÖR.

*Kontakta din PartnerSec representant för mer information om FINDERS FEE. PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

11


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

N EKMA ger JENS&LSupport Mana Sales

66 7 e.se 62 650 +351 9 man@yoursit k e .l s n je Exempelbild: Ej representativ bild för Ljusanläggning Business

FOTO-ID PROGRAMVARA CARDPRESSO Designa och printa enkelt egna ID-kort med Cardpresso Foto-ID programvara. Cardpresso har stöd för alla våra kortskrivare och ett användarvänligt gränssnitt som gör programmet enkelt att använda. Importera data från databaser (ex.vis Excel-filer) för ännu snabbare ID-kortshantering. Du fyller enkelt i datafälten direkt från den interna Microsoft Access™ - databasen. Dessa och många andra funktioner levereras i en snygg miljö i genuin Microsoft-design. CardPresso kommer i olika versioner som är anpassade efter dina behov. XXS är grundsystemet och innehåller allt du behöver för att designa ditt företags ID-kort, inkl. färdiga designmallar. Du kan därefter när som helst uppgradera CardPresso för fler funktioner såsom stöd av 2D-/QR-koder och koppling till databas. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt version baserat på dina behov.

Beskrivning

Art.nr

CardPresso XXS

B8350

CardPresso XS

B8360

CardPresso XM

B8370

CardPresso XL

B8380

CardPresso XXL

B8390

Uppgradering av programvara

12

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

ID-KORT & FOTO ID-KAMERAPAKET 1 Med ID-kamerapaket 1 får du perfekta fotografier med hög kvalitet för ID-kort. Kamerapaketet är testat och anpassat för att fungera optimalt med våra ID-kortskrivare och tillbehör. Kameran ger hög kvalitet på fotografierna och är väl integrerat med de programvarulösningar vi levererar tillsammans med kortskrivaren. Beskrivning

Art.nr Enh.

Professionell systemkamera för personfotografering, automatisk ansiktspositionering,

B7100

st

Nätadapter till kamera

B7010

st

Förlängd USB-kabel till kamera, 5 m

B7020

st

Kamerastativ

B7030

st

ID-KORT & FOTO ID-KAMERAPAKET 2 Snabbinstallerat kamerapaket för snabb och enkel fotografering. Kamerapaketet är testat och anpassat för att fungera optimalt med våra ID-kortskrivare och tillbehör. ID-kamerapaket 2 är väl integrerat med de programvarulösningar vi levererar tillsammans med kortskrivaren och är lätt att installera.

Beskrivning

Art.nr Enh.

720p HD webbkamera

B7200

st

Förlängd USB-kabel till kamera, 5 m

B7020

st

Kamerastativ

B7030

st

ID-KORT & FOTO LJUSANLÄGGNING Ljusanläggning i hög kvalitet som passar utmärkt för att ta ID-kortsbilder med ett professionellt slutresultat. Lev. med; 1 st Elinchrom D-Lite RX 2 1 st Elinchrom Skyport Transmitter Speed 2 st Elinchrom reflektorer 16 cm, 90° 1 st paraply, silver 85 cm 1 st paraply, transparent ECO 85cm 1 st stativset (2 st 88-235 cm med väska) 2 st väskor för D-lite RX

2 st skyddskåpor 1 st synk.kabel 5 m 2 st nätkablar 5 m 2 st blixtrör 2 st inställningslampor 1 st manual (engelska)

Beskrivning

Art.nr Enh.

Ljusanläggning Elinchrom

B7501

st

PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

13


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

ID-KORTLÖSNINGAR TJÄNSTER

Oavsett hur du önskar att din ID-kortslösning ska fungera så hjälper vi dig hela vägen. Många gånger så börjar en ID-kortslösning i ett mindre format och växer sig sedan snabbt större. Med vår erfarenhet och kompetens kan du känna dig trygg i att du har en partner som finns med hela vägen.

OUTSOURCING AV ID-KORTSPRODUKTION Med vår outsourcing-tjänst tar vi ett helhetsansvar för all ID-kortstillverkning och du som kund utför endast beställningar. Du som kund betalar ett fast pris per kort och behöver inte hålla med personal eller göra investeringar i utrustning. I outsourcing-tjänsten ingår allt från hårdvara, tjänster, förbrukningsmaterial, service, underhåll, reservdelar och plastkort. Kontakta oss för att veta mer.

Beskrivning Outsourcing av ID-kortsproduktion

Art.nr Enh. -

st

offert

MIFARE® APPLIKATIONSDESIGN Idag är MIFARE® den ledande RFID-tekniken för passerkort. Vi hjälper dig att programmera MIFARE®-kort med deras unika nycklar och applikationer så att korten används till sin fulla potential. Vi lotsar dig från början med behovsanalys och projektledning hela vägen till en färdig produkt. Vi hjälper dig med MIFARE Classic®, MIFARE Plus® och MIFARE DESFire® programmering. MIFARE DESFire® erbjuder den högsta tillgängliga krypteringen som finns på marknaden idag för säkra plastkort och med rätt kunskap så blir DESFire®-kortet inte bara ett säkerhetskort utan ett multikort som används till många system i verksamheten. Beskrivning MIFARE-programmering

Art.nr Enh. -

st

offert

SERVICEAVTAL I våra serviceavtal ingår allt som behövs för att ge din kortskrivare och ID-kortlösning maximal livslängd. Två gånger per år kommer vi till dig och utför service på skrivare samt uppdaterar interna programvaror till senast versionen. Vi förlänger också tillverkarens garanti av kortskrivaren med upp till tre år. Utöver detta erhåller du också 20 % rabatt på förbrukningsmaterial enligt ordinarie prislista.

Beskrivning Serviceavtal

14

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec

Art.nr Enh. -

st

offert


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

GUIDE KORTTEKNIKER RFID

UHF (3)

RFID (Radio Frequency IDentification) utvecklades för spårbarhet och tillträdesapplikationer för mer än 20 år sedan. RFID ger en automatisk identifikation och/eller samlande av data till ett datasystem utan att använda tangentbord eller pekdon. Det grundläggande målet är att eliminera felkällor och öka snabbheten i identifikationsprocessen. Det krävs någon form av bakomliggande datorsystem som kan ta emot och tolka informationen från RFID-chipet.

UHF (Ultra High Frequency) är en RFID-teknik som lämpar sig för applikationer som behöver långa läsavstånd. Utrustning som använder UHF-teknik lämpar sig utmärkt för att användas till fordon & transporter, garageapplikationer, industriella applikationer, styrning av dörröppning m.m. UHF använder frekvensbandet mellan 300 MHz och 3 GHz. Dessa sammanfaller delvis med mikrovågsbandet.

EM (1)

MAGNETBAND - NOCO - HICO - LOCO (4)

EM (Elektro Marin) är en RFID-teknik som används av många nordiska passersystem. EM använder frekvensen 125 kHz. EM-4200 är den befintliga EM-standarden och den är bakåtkompatibel med EM-4102 och EM-4100. EM-tekniken erbjuder ett läsavstånd på upp till 200 cm med passiva kort.

NoCo står för “No Coercivity” vilket betyder att kortet inte har ett magnetband. HiCo ”High-coercivity” är standardtypen för magnetkort. LoCo betyder “Low-coercivity” vilket är ett magnetband med mindre minneskapacitet än HiCo magnetbandet.

MIFARE® (2)

KOMBI/MULTITEKNIK

MIFARE Classic® (S50) & MIFARE Plus® (S70) är de snabbast växande RFID-teknikerna i Sverige och världen. MIFARE® fungerar på frekvensen 13,56 MHz. MIFARE®-kort kallas ofta för beröringsfria ”smart cards”, vilket betyder att MIFARE®-kort inte bara skickar ut ett chipnummer när det kommer i kontakt med en kortläsare utan också medger att man sparar information på kortet. Kortet kan ifrågasätta ”vilken” kortläsaren är och om den har rätt nyckel till att komma åt informationen på kortet. MIFARE® har ett unikt ID-nummer per kort.

Kombi- och/eller multiteknikutrustning avser kort, nyckelbrickor, kortläsare och annan utrustning som hanterar fler än en RFID-teknik åt gången. Ett multiteknik RFID-kort kan innehålla totalt 6 olika tekniker lämpliga för passersystem i ett och samma kort (3 st RFID- och 3 st övriga tekniker).

4

MIFARE Plus® har tagits fram för att ersätta MIFARE Classic® då det har visat sig att det går att hacka sig förbi skyddet till informationen som MIFARE Classic® lagrar. En annan anledning är att MIFARE Classic®s unika serienummer har tagit slut. MIFARE Plus® & DESFire® har därför bestyckats med en betydligt längre nummerserie för de unika chipnumren. MIFARE Plus® är utrustad med en 128-bitars AES kryptering. MIFARE Plus® är bakåtkompatibelt med MIFARE Classic®.

5

1

3

2

MIFARE DESFIRE® (2) MIFARE DESFire® EV1 är en krypterad RFID-teknik som fungerar på frekvensen 13,56 MHz. MIFARE DESFire® EV1 har en inbyggd processor som ger en Triple DES kryptering av information som lagras på kortet. DESFire® EV1-tekniken växer i populäritet bland passersystem då tekniken erbjuder hög säkerhet.

1. 1

EM4102/EM4200 chip

44.

Magnetband

2. 2

MIFARE Classic®/DESFire® chip

55.

Kontaktchip

3. 3

UHF långdistanschip

PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

15


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

BERÖRINGSFRIA KORT MIFARE

1

Vi erbjuder Sveriges mest kompletta utbud av MIFARE®-kort: MIFARE Classic®, Ultralight®, DESFire® och Plus®. MIFARE® jobbar på frekvensen 13,56 MHz. NoCo = Utan magnetband. HiCo = Med magnetband. Storlek: Valfri plasttyp:

85.60 × 53.98 mm (CR-80) - PVC (Polyvinylklorid) Standard - PC (Polykarbonat)

MIFARE

- PET (Polyetylentereftalat) - Miljövänliga ECO (Majsstärkelse)

MIFARE Classic®

Art. nr

Enh.

MIFARE Classic® 1K, NoCo

A1300

st

MIFARE Classic® 1K, HiCo

A1320

st

MIFARE Classic® 4K, NoCo

A1301

st

MIFARE Classic® 4K, HiCo

A1321

st

MIFARE Ultralight®

Art. nr

Enh.

MIFARE Ultralight®, NoCo

A1500

st

MIFARE DESFire®

Art. nr

Enh.

MIFARE DESFire® EV1 2K, NoCo

A1600

st

MIFARE DESFire® EV1 2K, HiCo

A1620

st

MIFARE DESFire® EV1 4K, NoCo

A1601

st

MIFARE DESFire® EV1 4K, HiCo

A1621

st

MIFARE DESFire® EV1 8K, NoCo

A1602

st

MIFARE DESFire® EV1 8K, HiCo

A1622

st

UHF UHF-tekniken erbjuder långa läsavstånd upp till 12 meter med passiva kort. UHF-korten kan också kombineras med MIFARE® och EM teknik. Storlek: Valfri plasttyp:

85.60 × 53.98 mm (CR-80) - PVC (Polyvinylklorid) Standard - PC (Polykarbonat)

UHF

- PET (Polyetylentereftalat) - Miljövänliga ECO (Majsstärkelse)

Beskrivning

Art. nr Enh.

UHF Gen2 ST, NoCo

A1700

st

UHF Gen2 ST, HiCo

A1720

st

UHF Gen2 + MIFARE® 1K, NoCo

A1941

st

UHF Gen2 + MIFARE® 1K, HiCo

A1942

st

UHF Gen2 + EM 4200, NoCo

A1900

st

UHF Gen2 + EM 4200, HiCo

A1920

st

TRYCKTA KORT I STÖRRE VOLYMER PartnerSec trycker dina plastkort till perfektion! Du får en yta och finish på korten som blir hållbar och ger ett bestående intryck. Vi trycker ID-kort, företagskort, passerkort, medlemskort, visitkort, kort med signaturplatta, skrapkort och mycket mer. Minimiorder 1000 st.

16

Beskrivning

Art. nr Enh.

Plastkort med tryck 4+0, EM 4102/4200, HiCo

A1225

st

Plastkort med tryck 4+0, EM 4200, NoCo

A1205

st

Plastkort med tryck 4+0, MIFARE Classic® 1K, HiCo

A1325

st

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

BERÖRINGSFRIA KORT EM 4102/4200 EM 4102-kort arbetar på frekvensen 125 kHz och är en av de vanligaste teknikerna i Sverige. Vissa kortläsare kan inte läsa det nyare EM4200 trots dess bakåtkompabilitet till EM4102 varpå vi också erbjuder EM4102 kort.

EM 4102 /420 0

Storlek: 85.60 × 53.98 mm (CR-80) Valfri plasttyp: PVC (Polyvinylklorid) Standard. PC (Polykarbonat) PET (Polyetylentereftalat) Miljövänliga ECO (Majsstärkelse) Beskrivning

Art. nr

Enh.

EM 4102, NoCo

A1200

st

EM 4102, HiCo

A1220

st

EM 4102, chip i nummerföljd NoCo

A1230

st

EM 4102, chip i nummerföljd, HiCo

A1240

st

EM 4200, NoCo

A1250

st

EM 4200, HiCo

A1260

st

EM 4200, chip i nummerföljd, NoCo

A1270

st

EM 4200, chip i nummerföljd, HiCo

A1280

st

1

EM/MIFARE MULTIKORT Ett kort till flera system. Kombinationen EM & MIFARE® i ett och samma kort gör att du slipper använda två kort till olika passersystem som har kortläsare som stödjer båda teknikerna. Storlek: 85.60 × 53.98 mm (CR-80) Valfri plasttyp: PVC (Polyvinylklorid) Standard. PC (Polykarbonat) PET (Polyetylentereftalat) Miljövänliga ECO (Majsstärkelse)

EM/MIFA

Beskrivning

Art. nr Enh.

EM 4200 + MIFARE Classic® 1K NoCo

A1800

RE

st

EM 4200 + MIFARE Classic® 1K HiCo

A1820

st

EM 4200 + MIFARE DESFire® 2K NoCo

A1802

st

EM 4200 + MIFARE DESFire® 2K HiCo

A1822

st

VI HAR MARKNADENS BREDASTE UTBUD AV PLASTKORT Finns inte det du söker i listan? Ring oss så hjälper vi dig!

PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

17


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

VI HJÄLPER ER HELA VÄGEN - FRÅN DESIGN TILL FÄRDIG PRODUKT

R: 34567891 B: 0012345872 S: 0012354523 A: 3456712345

VI T GR A V YR

4-FÄ RG TRYC SK

S TAN DA G R A RD V YR R: 34567891 B: 0012345872 S: 0012354523 A: 3456712345

R: 34567891 B: 0012345872 S: 0012354523 A: 3456712345

Art.nr. A2101S

LASERGRAVERING Vi hjälper er att anpassa Era taggar, läsare, lås och andra tillbehör vad gäller design, gravyr, tryck, kapsling och programmering, efter era behov, syfte och önskemål!

18

Beskrivning

Art. nr

Setupavgift produktion - engångsavgift

T2000

Designservice per timme

T2010

Startavgift per produktionstillfälle

T2020

Beskrivning

Art. nr

Gravyr tag - logotyp

T2030

Gravyr tag - löpnummer

T2040

Gravyr läsare

T2050

Gravyr lås

T2060

Utläsning/gravyr av EM-, MIFARE®-chipnummer

T2080

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

PERSONACCESS RFID-NYCKELBRICKOR

ET NYH

Nyckelbrickorna är små och är utformade att sitta på nyckelknippan. Vi hjälper dig att hitta rätt nyckelbricka för ditt passersystem och anpassar dem efter dina behov. Med modern lasergravering anpassar vi dina nyckelbrickor med löpnummer, namn eller logotyp som håller länge. Med tryck får du fyrfärgstext och bilder som tydligt framhäver ditt budskap.

M

MIFARE®/MIFARE DESFire®

EM (Electro Marine)

EM

Laser

91 72 78 5 8 3 5 6 3 4 4 52 4 5 4 2 5 3 3 1 R: : 0 0 123 712 B : 00 56 S : 34 A

Utmärkt för lasergravering

EM & MIFARE® i samma nyckelbricka

1

BASIC BASIC är den mest populära brickan i vårt sortiment. Passar utmärkt med lasergravering. Finns i färgerna svart, grå, vit, blå, röd, gul och grön.

GLASFIBER Nyckelbricka i glasfiber som passar utmärkt för lasergravering. Sätt din logotyp eller namn på denna mycket hållbara nyckelbricka! Färg: Svart. Art.nr. A2101S

Beskrivning

Art. nr

Beskrivning

Art. nr

Glasfiber EM 4200

A2100S

Basic EM 4200

A2400

Glasfiber EM4200, vit gravyr

A2101S

Basic EM4200 i nr-följd

A2400T

Glasfiber EM4200 i nr-följd

A2110S

Basic MIFARE Classic® 1K

A2440

Glasfiber MIFARE® 1K

A2140S

Basic MIFARE Classic® 4K

A2441

Glasfiber MIFARE® 1K, vit gravyr A2141S

SEGELBÅT

KOMBI

Populär nyckelbricka som passar utmärkt till företaget eller föreningen. Finns i färgerna svart, röd, blå gul och grön.

Nyckelbricka KOMBI med både MIFARE® och EM. KOMBI ger bättre läsavstånd än tidigare kombibrickor. Passar perfekt för lasergrayvr med logotyp och flera utläsningar.

Beskrivning

Art. nr

Beskrivning

Art. nr

Segelbåt EM 4200 ST

A2200

Kombi EM/MIFARE® svart

A2470S

Segelbåt MIFARE Classic® 1K

A2240

Kombi EM/MIFARE® vit

S2470V

PARTNER PARTNER är en hållbar och funktionell nyckelbricka i ABS-plast. Passar utmärkt för lasergravering. Finns i färgerna svart, vit, blå, röd och grön.

NYH

ET

MULTI Nyckelbricka Multi är en nyckelbricka som rymmer både MIFARE® 1K och EM4200 chip. Finns i färgerna svart och vit.

Beskrivning

Art. nr

Partner EM 4200 ST

A2000

Beskrivning

Art. nr

Partner EM 4200 ST i nr-följd

A2000T

Multi EM/MIFARE® svart

A2460S

Partner MIFARE Classic® 1K ST

A2040

Multi EM/MIFARE® vit

A2460V

PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

19


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

PERSONACCESS KORTHÅLLARE

NYCKELBAND + KORTHÅLLARE Art.nr. A6705 + A5000S

YOYO + KORTHÅLLARE Art.nr. A6100S + A5000S

20

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

PERSONACCESS KORTHÅLLARE 1

BUSINESS

Korthållare i kraftig ABS-plast med clips på baksidan som kan tas bort för användning av två kort.

Beskrivning

NYH

KLAR

Heltäckande, transparent korthållare med tumgrepp som förenklar utskjutning av kortet.

Art.nr

CH BUSINESS, svart

A5000S

Beskrivning

Art.nr

CH BUSINESS, blå

A5000B

CH KLAR

A6260

SAFE 1-2 KORT

SAFE 1 KORT

Transparent korthållare för 1-2 kort med utskjutare som skjuter ut kortet/korten.

Transparent korthållare för 1 kort med utskjutare som skjuter ut kortet.

Beskrivning

Art.nr

Beskrivning

Art.nr

CH SAFE, 2 kort

A5080

CH SAFE, 1 kort

A5070

NYH

STRONG

En av de kraftigaste korthållarna på marknaden. Heltäckande transparent, lätt frostad samt tumgrepp på baksidan.

ET

PROTECT

Art.nr

Beskrivning

Art.nr

CH STRONG

A6280

CH PROTECT, transparent

A5081

EXI

Korthållare EXI håller upp till 6 kort i samma korthållare. Praktiskt för dig med många kort.

EXI 6 kort

Beskrivning

Art.nr

A5025S

CH SMART

A5050S

Art.nr

NYH

ET

Korthållare för chipkort där kortet kan skjutas ut på kortsidan.

Beskrivning

Swipe är en korthållare för kort som används med magnetremsan på långsidan.

ET

SMART

Art.nr

SWIPE

NYH

RFID-avlyssningsskyddad vilket gör det omöjligt att läsa av ditt RFID-kort.

Beskrivning

Beskrivning

ET

KORTSTÄLL FÖR VÄGG

Kortställ som monteras på vägg med 10 fack för plastkort i CR80-storlek. Rymmer totalt 60 st kort. Mått: 10x30 cm, Material: Plast. Beskrivning

Art.nr

CH SWIPE, vänster

A5040V

Kortställ, svart

A5120S

CH SWIPE, höger

A5040H

Kortställ, blå

A5120B

PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

21


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

PERSONACCESS YOYOS

Fäst ditt ID-kort och/eller nyckelbricka i en utdragbar yoyo som passar din personlighet. På utvalda yoyos går det utmärkt att gravera eller trycka (4-färg) ert företags logotyp. Kontakta oss så berättar vi mer!

YOY MED O EG TRYC ET K!

1

CARABIN

Carabin är en väldesignad yoyo med lång hållbarhet som passar utmärkt att trycka logotyp och text på. Kommer med transparent strip.

Easy är vår minsta yoyo till formatet. Passar utmärkt till event, mässor och som give-away på olika typer av evenemang. Kommer med transparent strip.

Beskrivning

Färg

Art. nr

Enh.

Yoyo CARABIN, ID-strip

svart

A6100S

st

Yoyo CARABIN, ID-strip

blå

A6100B

Yoyo CARABIN, ID-strip

röd

Yoyo CARABIN, ID-strip

gul

Färg

Art. nr

Enh.

Yoyo Easy

vit

A6130W

st

st

Yoyo Easy

svart

A6130S

st

A6100R

st

Yoyo Easy

röd

A6130R

st

A6100Y

st

Yoyo Easy

blå

A6130B

st

Yoyo Easy

grön

A6130G

st

Yoyo Easy

gul

A6130Y

st

TUFF METALL

Tuff är en metallyoyo som är avsedda för flera kort och nycklar. Den är konstruerad för tuffa tag och intensivt användande. Kraftigt bältesclip i metall på baksidan är standard. Vajer metall, längd 60 cm. Kommer med nyckelring.

Beskrivning

TUFF SVART

Beskrivning

Färg

Art. nr

Enh.

TUFF med vajer

krom

A6140

st

BUSINESS

Yoyo Business kommer färdigmonterad med spänne för korthållare och clip på baksidan för att kunna fästas i byxor, jacka eller kavaj. Kommer med transparent strip.

22

EASY

Tuff är en metallyoyo som är avsedda för flera kort och nycklar. Den är konstruerad för tuffa tag och intensivt användande. Kraftigt bältesclip i metall på baksidan är standard. Kedja i metall, längd 50 cm. Kommer med nyckelring.

Beskrivning

Färg

Art. nr

Enh.

TUFF med kedja

svart

A6140S

st

BASIC Yoyo Basic är utformad för att användas tillsammans med olika typer av knäppen, nyckelhalsband och korthållare.

Beskrivning

Färg

Art. nr

Enh.

Yoyo BUSINESS

svart

A6110S

st

Beskrivning

Färg

Art. nr

Enh.

Yoyo BUSINESS

vit

A6110V

st

Yoyo BASIC, krok

svart

A6120S

st

ID-KORTSLÖSNINGAR | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

PERSONACCESS NYCKELBAND

Hitta rätt nyckelband som matchar din korthållare och grafiska profil. Nyckelbandet Easy är ett väldigt prisvärt nyckelband som kommer med en mängd olika fästen. Eller varför inte trycka Ert företags logo på våra nyckelband med egen design? Vi designar nyckelbanden enligt era önskemål och skickar alltid korrektur innan beställning.

NYCK E BAND LMED EGET TRYC K

NYCKELBAND MED EGEN DESIGN Designa egna nyckelband och framhäv din organisation. Perfekt som give-away på t. ex. mässa eller event. Dessa nyckelband kommer i standardutförande med säkerhetsspänne och krok i metall. Vi hjälper er gärna med design och skickar alltid korrektur innan beställning. Kontakta oss idag för korrektur!

Säkerhetsspänne

Krok

Knäppfäste

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Nyckelband med egen design

A6705

100 st/pkt

Nyckelband med egen design

A6715

250 st/pkt

Nyckelband med egen design

A6725

500 st/pkt

Nyckelband med egen design

A6735

1000 st/pkt

Nyckelband med egen design

A6745

2500 st/pkt

Layoutavgift, nyckelband

A6755

per timme

EASY

A

Tubformat nyckelband i mjukt material. Levereras med säkerhetsspänne och monterad fästanordning. Levereras i standardfärg svart. Finns även i färgerna vit, blå, grå, gul, grön och röd.

Beskrivning A. Nyckelband EASY, säkerhetsspänne, sportkrok B. Nyckelband EASY, säkerhetsspänne, krokodilclip C. Nyckelband EASY, säkerhetsspänne, krok D. Nyckelband EASY, säkerhetsspänne, krok

B C D

NYCKELBAND BUSINESS Plattvävd lanyard i polyester med säkerhetspänne för att skydda nacken och metallkrok för korthållare. Längd: 90 cm

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Nyckelband BUSINESS

A6500

st

Art. nr Enh. A6550

st

A6570

st

A6590

st

A6560

st

PartnerSec | ID-KORTSLÖSNINGAR

23


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

PERSONACCESS KORTLÄSARE

Kortläsare från PartnerSec fungerar med samtliga kända passersystem och är en helt integrerad komponent i PartnerSecs ekosystem för en smartare och bättre fysisk och logisk säkerhet. I Sverige är EM och MIFARE® de vanligaste kortteknikerna för beröringsfria passersystem. Här i katalogen finner du ett stort antal kortläsare som passar för dessa tekniker. För system med ännu högre säkerhetskrav erbjuder vi dessutom kortläsare med stöd för iClass och MIFARE DESFire®. För att du ska kunna koppla in en kortläsare till ditt befintliga passersystem är det viktigt att kortläsaren använder samma kommunikationsprotokoll som systemet. De kortläsare som presenteras här använder Wiegand-protokoll vilket också stöds av majoriteten av de ledande passersystemen på den svenska marknaden (Siemens/Bewator, RCO, ASSA, UTC m.fl.).

KORTLÄSARE

X68 KORTLÄSARE

Kortläsarna X68 och X68-K är två MIFARE®-baserade kortläsare av hög kvalitet, anpassade för nordiska förhållanden. Kortläsarna är snabba, snygga, enkla att installera och kostnadseffektiva. X68-K är kortläsaren med knappsats och fungerar utmärkt till alla säkerhetslösningar som kräver kort med kod eller endast kod. X68-K finns i ett utförande som fungerar med MIFARE DESFire® kort och taggar med utmärkt prestanda. Genom att byta dina kortläsare till X68-K för MIFARE DESFire® så ökar du säkerheten exponentiellt på ett enkelt sätt då MIFARE DESFire® erbjuder krypterad kommunikation mellan kortläsare och kort. X68 är kortläsaren utan knappsats. X68 ger bästa möjliga läsavstånd med MIFARE®-kort och taggar.

Mått

113x96x22 mm

Säkerhet

DES & 3DES, MACing, kodning

IP-klassning

IP-66

Certifikat

R&TTE, FCC, CE

Strömkälla

7.5V - 24VDC

MIFARE®

MAD1/MAD2, DESFire®, MAD-AID

Läsavstånd

100 mm~

Kommunikation

Wiegard, ABA, TK2, RS232, RS485

Arb.temp

-20 / +50°C

MIFARE®

MIFARE UID (Classic® & DESFire®)

Beskrivning

24

Färg

Art. nr

Enh.

X68-K, kortläsare med knappsats, MIFARE®

Antrasitgrå

C1000

st

X68-K, kortläsare med knappsats, MIFARE DESFire®

Antrasitgrå

C1020

st

X68, kortläsare utan knappsats, MIFARE®

Antrasitgrå

C1010

st

PERSONACCESS | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

ET NYH

KORTLÄSARE X62 ONLINE-KORTLÄSARE Kortläsare X62 är en kraftfull och kostnadseffektiv kortläsare som kan anslutas direkt till en databas med ett SDK, och ge signal om öppning till valfritt ellås (via inbyggt relä). Kortläsaren stödjer både PoE och extern strömförsörjning vilket gör den snabb och enkel att installera. Passar perfekt för enklare passersystem, tidredovisning, gym m.m. Vi hjälper dig att integrera X62 till valfritt passersystem.

Mått

113x96x22 mm

Säkerhet

DES & 3DES, MACing, kodning

IP-klassning

IP-66

Certifikat

R&TTE, FCC, CE

Strömkälla

DC 7.5V - 24V /125mA @ 12V

MIFARE®

MAD1/MAD2, DESFire®, MAD-AID

Läsavstånd

MIFARE® UID 70 mm, MAD 40 mm

Kommunikation

Databas i realtid, SDK medföljer

Arb.temp

-0 / +50°C

MIFARE®

MIFARE UID (Classic® & DESFire®)

Beskrivning X62 online, kortläsare Demo programvara

PARTNER X58 X58 är en smal MIFARE®- eller EM-kortläsare med LED-ljus som erbjuder 6 valbara färger. Enkel att installera och lackerad i vacker pianofinish. Storlek: 10x3.2x1.6cm. 12V. Wiegand 26.

Beskrivning

Färg

Art. nr

Enh.

X58 MIFARE®

svart

C1030

st

X58-B EM

svart

C1040

st

X68

Färg

Art. nr

Enh.

Antrasitgrå

C1011

st

N/A

C1012

st

KONTAKTA OSS FÖR HJÄLP ATT HITTA DEN VERSION SOM PASSAR DINA BEHOV!

FRI VAL YP OT LOG ERAD V GR A

X68-K

X62

PartnerSec | PERSONACCESS

25


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

BIOMETRISKA LÄSARE Safran Morpho är världens största tillverkare av biometriska läsare. Safran Morpho biometriska läsare fungerar med de flesta passersystemen på marknaden. Vi erbjuder Safran Morphos fingeravtrycksläsare, ansiktsavläsare och venavläsare.

ET NYH

BIOMETRISK LÄSARE MORPHO SIGMA LITE Det senaste tillskottet i SIGMA-serien. SIGMA Lite är konstruerad med samma känsla för detaljer och prestanda som sin föregångare och är speciellt utformad för smala monteringsytor, t.ex. glas-/aluminiumdörr, vändkors, eller andra ytor med begränsat utrymme. Kommer i två utföranden; en med blå/grön/röd LED-indikator och summer; en med 2.8” QVGA touchscreen. Mått

156x68x62 mm

IP-klassning

IP65

Skärm

2.8” QVGA touchscreen

Certifikat

FBI-, PIV-, IQS-certifierad sensor

B1200

Strömkälla

12V-24V DC (tillval PoE)

Minne

512MB Flash, 512MB RAM

Arb.temp

-20 / +55°C

Användare

3000 användare (kan utökas till 10 000)

Vikt

280 g

Tillval

Prox®, iClass®, MIFARE®/ MIFARE Plus®/DESFire®/NFC

B1210

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Morpho Sigma Lite - Fingeravtryck

B1200

st

Morpho Sigma Lite +Multi - Fingeravtryck, PIN-kod, MIFARE®

B1210

st

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Morpho WR Sigma Bio - NFC, fingeravtryck, videofon, PIN-kod, ansiktsavläsning

B1220

st

Morpho WR Sigma Multi - NFC, fingeravtryck, videofon, PIN-kod, ansiktsavläsning, MIFARE®

B1230

st

BIOMETRISK LÄSARE MORPHO SIGMA Sigma serien är byggd för att användas till passersystem och tidredovisning. Sigma-serien har inte mindre än 20 patent för unik säkerhet och tillgänglighet. Sigma kommer med en fullfärgsskärm med touchfunktion som ger användaren tydliga instruktioner på valfritt språk. Sigma finns med inbyggd videofonfunktion. Sigma erbjuder alla funktioner en biometrisk terminal kan tänkas behöva och är samtidigt enkel att använda och driftsätta.

Mått

26

153x151x59 mm

IP-klassning

IP65

Skärm

5” WVGA touchscreen

Certifikat

FBI-, PIV-, IQS-certifierad sensor

Strömkälla

12V-24V DC (tillval PoE)

Minne

8GB SD-minne (1 milj. transaktioner & ansiktsloggar)

Arb.temp

-20 / +60°C

Användare

3000 användare (kan utökas till 100 000)

Vikt

ca 470 g

Tillval

Prox®, iClass®, MIFARE®/ MIFARE Plus®/DESFire®/NFC

PERSONACCESS | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

BIOMETRISK LÄSARE MORPHO VP VP-seriens läsare är först i världen med att kombinera fördelarna med fingerven- / fingeravtryckläsning. VP-serien är IP-65 klassad och passar därmed lika bra utomhus som inomhus. VP-serien finns i två modeller; VP-Bio som lagrar access information i läsaren för upp till 10 000 användare och VP-Dual där finger och ven-information lagras på ett MIFARE® / DESFire® kort för integration med passersystem.

Mått

90x60x125 mm

IP-klassning

IP65

Skärm

-

Certifikat

FBI-, PIV-, IQS-certifierad optisk sensor

Strömkälla

9V - 16V DC (tillval PoE)

Minne

Lokalt

Arb.temp

-10 / +50°C

Användare

5000 användare (kan utökas till 10 000)

Vikt

515 g

Tillval

Prox®, iClass®, MIFARE®/ MIFARE Plus®/DESFire®/NFC

Beskrivning

Art.nr Enh.

Morpho VP-Bio

C1214

st

Morpho VP-Dual

C1215

st

BIOMETRISK LÄSARE MORPHO TABLET Morpho Tablet är den första Androidbaserade läsplattan utrustad med en fingeravtrycksläsare, ansiktsläsare, NFC-kortläsare, kontaktchip-läsare, beröringsfri kortläsare plus® en mängd avancerade funktioner såsom 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, accelerometer med mera. Morpho Tablet är skapad för att användas i mobila applikationer såsom mobil ID-kontroll, mobil nyregistrering av kunder, mobil service på banker, försäkringsbolag etc, mobil evenemangskontroll och som mobil online-kortläsare där det inte finns fasta kablar för kommunikation till server. MorphoTablet ™ kör Android Jelly Bean OS med Enterprise-funktioner (säkerhetsfunktioner, remote uppgradering av programvaran) och erbjuder tre programvarualternativ.

Mått

190x170x15 (20) mm

IP-klassning

-

Skärm

7” WSVGA touchscreen

Certifikat

FBI-, PIV-, IQS-certifierad optisk sensor

Strömkälla

Li-Polymer batteri 5400mAh

Minne

1GB RAM, 8GB Flash

Arb.temp

-0 / +50°C

Användare

3000 användare (kan utökas till 100 000)

Vikt

600 g

Tillval

-

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Morpho Tablet

C1220

st

SDK - Utvecklingskit

C1221

st

PartnerSec | PERSONACCESS

27


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

BORDSLÄSARE MAGNETBAND, EM, MIFARE, KONTAKTCHIP

ET NYH

Bordläsare kopplas till din dator och kan användas t.ex. för att administrera korten i ett passersystem eller att skriva information till magnetbandet eller chipet i kortet. Keyboard-wedge innebär att den info kortläsaren läst av skrivs ut på skärmen som om du skrivit på ditt tangentbord.

79 5

kr!

Bordsläsare USB för Axema Axbase & VAKA m.fl.

NYH

RFID-LÄSARE STANDARD Prisvärd, universell USB-bordsläsare som passar till VAKA-13, Axbase-8, Bewator-8 m.fl. Läsaren skriver ut kortet/taggens serie-nr där markören står. Finns som EMoch MIFARE®-läsare.

MAGNETBANDSLÄSARE PRO USB Magnetbandsläsare med USB-anslutning. Läser spår 1, 2, 3. Fungerar som tangentbord, dvs skriver ut kortets information när det dragits genom kortläsaren.

Beskrivning

Art. nr Enh.

RFID-läsare STD EM USB

C6072

st

Beskrivning

Art. nr

Enh.

RFID-läsare STD MIFARE® USB

C6042

st

Magnetbandsläsare PRO

5010

st

RFID-LÄSARE PRO

MAGNETBANDSKODARE

PRO är en avancerad RFID-läsare med modern design. Med en enkel programvara kan läsarna konfigureras efter önskemål. Kopplas via USB.

Magnetbandskodare för att programmera magnetbandskort. (HiCo & LoCo), spår 1,2,3. Programvara medföljer.

Beskrivning

Art. nr Enh.

RFID-läsare PRO MIFARE® C6040

st

Beskrivning

Art. nr

Enh.

RFID-läsare PRO EM

st

Magnetbandskodare

C5020

st

C6070

RFID-LÄSARE BASIC

KOMBI - RFID + KONTAKTCHIP

BASIC är en prisvärd keyboard wedge-läsare. Keyboard wedge innebär att läsaren skriver ut infomationen från ett kort/tagg där markören står.

28

ET

OMNIKEY ® serien är en kombi kortläsare för PC som läser / skriver till både 13,56 MHz beröringsfria smarta kort och i princip alla typer av kontaktchip kort.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

RFID-läsare EM, USB

C6020

RFID-läsare MIFARE®, USB

C6030

PERSONACCESS | PartnerSec

Beskrivning

Art. nr

Enh.

st

Kombiläsare MIFARE®

D2001

st

st

Kombiläsare EM

D2021

st


PRIS INKL. VALFRI LASERGRAVYR*

08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

KODLÅS ATLAS KODLÅS

FRI VAL YP OT LO G E R A D V GR A

Kodlåsen ATLAS är robusta, lätta att använda och installera, samt mycket prisvärda. Alla funktoner programmeras via knappsatsen vilket gör installationen enkel och snabb. Samtliga kodlås har knapparna 0-9, stjärna och fyrkant. Kodlåsen kan ha upp till 89 olika koder (4-8 siffror per kod). Kodlåsen kommer med resistent minne för att komma ihåg alla koder vid eventuellt strömbortfall. Kodlåsen är utrustade med tre LED-lampor där grön står för rätt kod och dörren öppnas, röd står för normal operation och gul för programmeringsläge. Kodlåsen kommer med en summer som indikerar öppning och larm (om larmfunktionen används). Det finns en ingång för öppnaknapp som monteras på den säkra sidan av dörren och en reläutgång för att öppna dörr vid godkänd kod. Samtliga kodlås kommer med alarmrelä som gör det möjligt att skicka larm till t.ex. inbrottslarm om dörren är öppen.

SÄKERHETSDOSA

ATLAS ENKEL

Säkerhetskoppling SK6 används då man har höga säkerhetskrav. SK6 förhindrar för obehöriga att kunna öppna dörren genom att kortsluta ledningarna till kodlåset. Spänning: 12 till 24 V DC, Storlek: 120 (B) x 80 (H) x 40 (D) mm Ingångar: Anslutning av sabotagekontakt, reed-relä och extern reset. Utgångar: Öppningrelä 28V DC, 1A, Larmrelä 1st för sabotage samt 1st relämanipulering.

Kodlås i vandalsäkert skal av zink med touchknappar. Utanpåliggande montage. IP-66 klassad. Kan lasergraveras. Mått

80x120x25 mm

Mont.

Utanpåliggande

Ström

12/24V

Färg

Silver/zink

Relän

2 st separata

Övrigt

Skruvar medf.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas Kodlås Enkel

C4204

st

ATLAS TOUCH INFÄLLD Mått

90x134x10(30) mm

Mont.

Infälld

12/24V

Färg

Svart/silver

Relän

2 st separata

Övrigt

Skruvar medf.

Art. nr

Enh.

Säkerhetsdosa SK6

C4205

st

ATLAS TOUCH UTANPÅL.

Kodlås med superstark akrylplastyta, upplysta touch-knappar i modernt utförande. Ström

Beskrivning

Kodlås med superstark akrylplastyta, upplysta touch-knappar i modernt utförande.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas touch infälld

C4200

st

ATLAS RUGGAD INFÄLLD

Mått

80x120x27 mm

Mont.

Utanpåliggande

Ström

12/24V

Färg

Svart/silver

Relän

2 st separata

Övrigt

Skruvar medf.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas touch utanpåliggande

C4201

st

ATLAS RUGGAD UTANPÅL.

Kodlås i rostfritt stål med upplysta knappar. Vandalresistent. Kan lasergraveras.

Kodlås i rostfritt stål med upplysta knappar. Vandalresistent. Kan lasergraveras.

Mått

90x134x7(32) mm

Mont.

Infälld

Mått

80x120x27 mm

Mont.

Ström

12/24V

Färg

Rostfritt/lysknapp

Ström

12/24V

Färg

Rostfritt/lysknapp

Relän

2 st separata

Övrigt

Skruvar medf.

Relän

2 st separata

Övrigt

Skruvar medf.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas ruggad infälld

C4202

st

*Startavgift på 150 kr tillkommer per beställningstillfälle.

Utanpåliggande

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas ruggad utanpåliggande

C4203

st

PartnerSec | PERSONACCESS

29


PRIS INKL. VALFRI LASERGRAVYR*

ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

ÖPPNAKNAPP ATLAS EXIT

FRI VAL YP OT LO G E R A D V GR A

Öppnaknapparna ATLAS EXIT är vandalsäkrade knappar i rostfritt stål med LED-upplyst knapp. ATLAS EXIT är den nya tidens öppnaknapp för kunder som ställer krav på hållbarhet, kvalitet och tydlighet. Öppnaknapparna finns för infällt/utanpåliggande montage för apparatdosa och i smalt utförande (slim). Samtliga öppnaknappar kan kompletteras med distansram i rostfritt stål. Atlas Exit finns i tre varianter; - Touchknapp (knapp utan fjäderbelastning) - Fjäderbelastad knapp med nyckelsymbol - Beröringsfri knapp med IR-teknik Certifikat: CE & RoHS.

IP 5 4

ATLAS EXIT

Öppnaknapp med touch-funktion för infällt montage. Konfigurerbar LED-upplyst knapp som växlar mellan röd & grön färg vid öppning. Kompletteras med distansram vid behov. IP54-klassad.

Öppnaknapp med touch-funktion för infällt montage. Konfigurerbar LED-upplyst knapp som växlar mellan röd & grön färg vid öppning. Kompletteras med distansram vid behov. IP54-klassad.

Mått

88x88x25 mm

Standbyförbr.

12V/45mA 24V/25mA

Mått

45x113x28 mm

Standbyförbr.

Matning

12/24VDC

Maxförbr.

12V/100mA 24V/50mA

Matning

12/24VDC

Maxförbr.

12V<100mA 24V<50mA

Utg.relä

30VDC / 2A

Övrigt

Skruvar medf.

Utg.relä

30VDC / 2A

Övrigt

Skruvar medf.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas Exit

C4300

st

ATLAS EXIT KEY

12V<45mA 24V<25mA

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas Exit Slim

C4301

st

ATLAS EXIT KEY SLIM

Öppnaknapp med LED-upplyst röd nyckelsymbol för infällt montage. Fjäderbelastad knapp. Levereras med 50 cm kontakterad kabelstam. Kompletteras med distansram vid behov.

Öppnaknapp med LED-upplyst röd nyckelsymbol för infällt montage. Fjäderbelastad knapp. Levereras med 80 cm kontakterad kabelstam. Kompletteras med distansram slim vid behov.

Mått

88x88x25 mm

Standbyförbr.

12V<5mA 24V<15mA

Mått

45x113x28 mm

Standbyförbr.

Matning

12/24VDC

Maxförbr.

12V<5mA 24V<15mA

Matning

12/24V

Maxförbr.

12V<5mA 24V<15mA

Utg.relä

30VDC / 0,1A

Övrigt

Skruvar medf.

Utg.relä

30VDC / 0,1A

Övrigt

Skruvar medf.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas Exit Key

C4302

st

DISTANSRAM ATLAS EXIT

12V<5mA 24V<15mA

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Atlas Exit Key Slim

C4303

st

DISTANSRAM ATLAS SLIM

Monteringsdistans till Atlas Exit Slim öppnaknappar för utanpåliggande montage.

Monteringsdistans till Atlas Exit öppnaknappar för utanpåliggande montage. Passar även Atlas IR.

30

IP 5 4

ATLAS EXIT SLIM

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Distansram Exit 87x87x38 mm

C4400

st

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Distansram Exit 87x87x50 mm

C4401

st

Distansram Slim 45x87x38 mm

C4402

st

PERSONACCESS | PartnerSec

*Startavgift på 150 kr tillkommer per beställningstillfälle.


PRIS INKL. VALFRI LASERGRAVYR*

08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

ÖPPNAKNAPP EXXACT

FR I VAL T YP O LO G ER AD V GRA

Öppnaknapp EXXACT lasergraverad med er logotyp eller budskap. Vi anpassar öppnaknappar från EXXACT-serien för att tydliggöra knappens funktion och stärka ditt varumärke. Öppnaknapparna i EXXACT-serien levereras färdigmonterade med fjäder för impulsfunktion och Primo ram. Kompletteras med distansram efter behov. Beskrivning

Art. nr

Enh.

Öppnaknapp EXXACT

C4500

st

Distansram/Dosa 1-fack 21 mm

C4501

st

Distansram/Dosa 1-fack 35 mm

C4502

st

ÖPPNAKNAPP ELKO

FR I VAL T YP O G O L AD VER GRA

Öppnaknapp ELKO ”RS SNABB” lasergraverad med valfritt budskap & logotyp. Fjäderbelastad knapp. Kompletteras med distansram vid behov.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Öppnaknapp Utanpåliggande

C4510

st

Öppnaknapp Infälld

C4511

st

Vippa (Lock till öppnaknapp)

C4512

st

Elko RS Förhöjningsram 20 mm till Elko infälld

C4513

st

Impulsfjäder

C4513

st

ÖPPNAKNAPP ELJO

FR I VAL T YP O LO G ER AD V GRA

Öppnaknapp ELJO Trend lasergraverad med valfritt budskap & logotyp. Fjäderbelastad knapp. Kompletteras med distansram vid behov. Beskrivning

Art. nr

Enh.

Öppnaknapp Trend utanpåliggande

C4520

st

Öppnaknapp Trend infälld

C4521

st

Vippa Trend (Lock till öppnaknapp)

C4522

st

Förhöjningsram Eljo Trend 18 mm till Eljo infälld

C4523

st

Förhöjningsram Eljo Trend 35 mm till Eljo infälld

C4525

st

Impulsfjäder

C4525

st

*Startavgift på 150 kr tillkommer per beställningstillfälle.

PartnerSec | PERSONACCESS

31


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

MAGNETLÅS MAGLOCK 150 KG Maglock är en serie magnetiska lås som kan användas i alla typer av dörrar som kräver låg till hög säkerhet. Serien består av magnetiska lås för olika hållkraft, installationsmiljöer och monteringsalternativ. De levereras med återkoppling för dörr öppen / stängd. MAGLOCK är tillverkat av högvärdigt stål som inte ger någon kvarvarande magnetism och levereras med ankarplatta och monteringssats. Driftspänning 12 eller 24V DC. Potentialfri återkoppling, beroende på modell. För enkel- och pardörrar, beroende på modell. Montagekonsol är tillval.

Standardmontage utåtg. dörr Art.nr. C9510

Z-konsol (L+L) inåtg. dörr Art.nr. C9510+C9600

U-konsol utåtg. glasdörr Art.nr. C9510+C9604

L-konsol utåtg. dörr Art.nr. C9510+C9601

MAGNETLÅS MAGLOCK 150 KG Hållbart, underhållsfritt och mycket prisvärt magnetlås. Magnetlåsen har s.k. omvänd funktion, d.v.s. låset blir olåst vid spänningsbortfall. Mått

166x39x21 mm

Vikt

Ström

24VDC +/-10%, 185mA

Temp.

-40 / +60°C

Ström

12VDC +/-10%, 370mA

Hållkraft

150 kg

Beskrivning

Art. nr

Enh.

MAGLOCK-150. 12/24V med indikering.

C9510

st

L-KONSOL 150 KG

Monteringskonsol för att montera magnetlås i dörrmiljö där den medföljande ankarplattan går att direktmontera. L-formad konsol i aluminium för MAGLOCK-150. Mått: 166x43x29 mm

Z-KONSOL 150 KG

Monteringskonsol för att montera magnetlås i dörrmiljö där den medföljande ankarplattan går att direktmontera. Z-formad konsol (3 delar som sätts ihop) i aluminium för MAGLOCK-150. Mått: 166x49x42 mm

Beskrivning

Art. nr

Beskrivning

Art. nr

L-konsol 150 kg magnetlås

C9601

Z-konsol 150 kg magnetlås

C9600

U-KONSOL 150 KG

U-formad monteringskonsol för att montera magnetlås på glasdörr av slagmodell.

32

1000 g

Beskrivning

Art. nr

L-konsol 150 kg magnetlås

C9604

PERSONACCESS | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

MAGNETLÅS MAGLOCK 600 KG Maglock är en serie magnetiska lås som kan användas i alla typer av dörrar som kräver låg till hög säkerhet. Serien består av magnetiska lås för olika hållkraft, installationsmiljöer och monteringsalternativ. De levereras med återkoppling för dörr öppen / stängd. MAGLOCK är tillverkat av högvärdigt stål som inte ger någon kvarvarande magnetism och levereras med ankarplatta och monteringssats. Driftspänning 12 eller 24V DC. Potentialfri återkoppling, beroende på modell. För enkel- och pardörrar, beroende på modell. Montagekonsol är tillval.

Standardmontage utåtg. dörr Art.nr. C9520

Z-konsol (L+L) inåtg. dörr Art.nr. C9520+C9602Z

L-konsol utåtg. dörr C9520+C9602

MAGNETLÅS MAGLOCK 600 KG Hållbart, underhållsfritt och mycket prisvärt magnetlås. Magnetlåsen har s.k. omvänd funktion, d.v.s. låset blir olåst vid spänningsbortfall. Mått

225x65x42 mm

Vikt

5000 g

Ström

24VDC +/-10%, 250mA

Temp.

-40 / +60°C

Ström

12VDC +/-10%, 500mA

Hållkraft

600 kg

C9520 (UT)

C9530 (IN)

Beskrivning

Art. nr

Enh.

MAGLOCK-600. 12/24V, utåtgående dörr

C9520

st

MAGLOCK-600. 12/24V med indikering, inåtgående dörr

C9530

st

L-KONSOL 600 KG

Monteringskonsol för att montera magnetlås i dörrmiljö där den medföljande ankarplattan inte går att direktmontera. L-formad konsol i aluminium för MAGLOCK-600. Mått: 250x75x47 mm

Z-KONSOL 600 KG

Monteringskonsol för att montera magnetlås i dörrmiljö där den medföljande ankarplattan inte går att direktmontera. Z-formad konsol (3 delar som sätts ihop) i aluminium för MAGLOCK-600. Mått del 1: 203x74x48 mm Mått del 2: 190x72x72 mm

Beskrivning

Art. nr

Beskrivning

Art. nr

L-konsol 600 kg magnetlås IN

C9603

Z-konsol 600 kg magnetlås UT

C9602Z

L-konsol 600 kg magnetlås UT

C9602

Z-konsol 600 kg magnetlås IN

C9603Z

PartnerSec | PERSONACCESS

33


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

FORDONACCESS

LÅNGDISTANSLÖSNINGAR PartnerSecs långdistanslösningar är moderna, enkla att införa och använda samt kostnadseffektiva. Vi bygger långdistanslösningar som är anpassade för nordiska krav. Samtliga långdistansläsare fungerar tillsammans med de flesta passersystem på marknaden. Vi hjälper dig att testa och driftsätta utrustning i din miljö för optimal funktion.

1 m-120 m

Oavsett avstånd du behöver för att öppna en grind, port eller bom så kan vi hjälpa dig med en säker öppningslösning med långdistanstekniker. Vi har långdistanskortläsare för 1-12 m med passiva kort och upp till 120 m med aktiva kort.

Integrerat med passersystem

Långdistanskortläsarna integreras enkelt med det befintliga passersystemet. Vi erbjuder flera gränssnitt som gör det enkelt att koppla en långdistansläsare till ett passersystem.

En bra affär

Vi har utformat våra långdistansprodukter till att integreras sömlöst i din befintliga säkerhetsmiljö. Vi erbjuder t.ex. smarta multikort som innehåller all teknik nödvändig för att fungera i alla de system där kort ska användas. Dessa kort kan enkelt användas i befintliga passersystem tillsammans med vanliga kortläsare. Du väljer om kortet ska användas till långdistansläsaren eller i hela din kort-infrastruktur.

34

FORDONACCESS | PartnerSec


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

FORDONACCESS

EFFEKTIVISERA FLÖDET Ökad flödeshastighet

Tack vare att föraren inte behöver stiga ur fordonet eller veva ner rutan för att öppna en grind eller bom så ökar flödeshastigheten markant och minskar därmed belastningen på anläggningen

Minskad bränsleförbrukning och minskat slitage

Med långdistansläsare behöver inte fordon stanna helt inför en bom som ska öppnas vilket sparar bränsle och bromsutrustning.

Ökad spårbarhet

Långdistansläsare kan användas till att registrera när fordon och objekt rör sig inom vissa områden vilket ökar spårbarheten och minskar behovet för efterkontroll.

Inga batterier i korten och taggar

Korten är passiva och behöver inte några batterier för att få upp till 12m läsavstånd.

PartnerSec | FORDONACCESS

35


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

PARTNERSEC X84 12M LÄSAVSTÅND PARTNER X84 Upp till 12 m läsavstånd med passiva RFID-kort*. Byggd för utomhusmontage och användning i tuffa, nordiska förhållanden. Inbyggd batteribackup för avbrottsfri drift. 3 st stora & tydliga LED lampor som syns på långa avstånd även i dåligt väder och som indikerar drift, godkänd passage och ej godkänd passage. IP-66 klassad, 2st kabelgenomföringar.

Mått 500H x 600B x 230D mm

Avläsningshastighet 100 RFID källor i sekunden.

Ytmaterial: halogenfri glasfiberpolyester. Slagtåliga (IK10), väderbeständig.

Strömkälla: 230V

Plats för egen nod: 300H x 300B x 140D mm

Batteribackup 7Ah. Batterier ska bytas med jämna intervaller.

Montering: vägg el. stolpe

Kommunikation: Wiegand, RS-232, RS-485, Ethernet

Lås på skåp Förberett för cylinderlåsning i en av två låsanordningar.

-40 - +50 celcius. Termostatstyrd uppvärmning med inbyggt element.

Inläsning av kort: USB bordsläsare

Vikt: 30 kg

Tillval: * Fjärrkontroll <300 m. * SMS styrning. * Långdistanskort. * Transponders för vindruta. * Taggar för befintliga kort. * Låskista för säk.cylinder. * Extra kabelgenomföringar.

Beskrivning

Färg

Art. nr Enh.

X84 - INT

fler färg

C4171

st

X84 - STD

fler färg

C4170

st

grå

C4172

st

X84 - Solo - Endast kortläsaren

PARTNER X72

PARTNER X80

X72 är en långdistansläsare för EM 125khz kort med upp till 90 cm läsavstånd.

X80 är en liten smidig långdistansläsare som ger upp till 5 m läsavstånd med passiva RFID kort.

NYH

Kraftkälla: DC 18~19.2V / 1.5A (Max)

Wiegand 26 bitar, RS-232, RS-485

Indikation: Intern LED och summer.

Storlek: 420x320x45 mm

Kraftkälla: DC+9V~+15V

Wiegand 26 , RS-232, RS485, Ethernet

Indikation: Intern LED och summer.

Internt relä

För utomhus

Autotrim

EM 125khz

1st Relä TTL

-20C ~ 60C

200 avläs/sek

Beskrivning

Färg

Art. nr

Enh.

Beskrivning

Färg

Art. nr

Enh.

Partner X72 EM

grå

C7090

st

Partner X80

grå

C4180

st

SARE

NSLÄ

TA GDIS

LÅN

UTAN

INDR

RV G FÖ

TAG T KOR ANS KORT T S I D K LÅNGTITEKNI MUL

ÖPP

RKO

FJÄR

R

LLE NTRO

D

T ME KOR S N A N DIST ESIG LÅNG EGEN D

*Läsavståndet varierar beroende på omgivning och installationsmiljö. Kontakta PartnerSec för mer information.

36

FORDONACCESS | PartnerSec

S

D SM

ME NING

Storlek: 183x183x69 mm

ET


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

INSTALLATIONSEXEMPEL 1. 1

Långdistansläsare X80 (upp till 5 m)

2. 2 Långdistanskort

3

3. 3 Långdistansläsare X84 (upp till 12 m) 4. Långdistansklistermärke 4

1

2

4

LÅNGDISTANSKLISTERMÄRKE

LÅNGDISTANSKORT PartnerSec långdistanskort är anpassade för att ge bästa möjliga läsavstånd. Långdistanskortet ger upp till 12 m läsavstånd*. Storlek: CR80 (standard plastkort)

Klistermärket fästes på insidan av vindrutan och ger upp till 12 m läsavstånd med PartnerSec X84. Storlek: 150x10 mm Beskrivning

Art. nr

Beskrivning

Art. nr

Långdistansklistermärke för vindruta

A3910

Långdistansklistermärke för vindruta

A1700

MULTITEKNIKKORT

OPENUP SMS-MODEM

Multiteknikkorten innehåller 3 st RFID tekniker och är anpassade till att fungera med de flesta passersystem på marknaden. Teknik: UHF, MIFARE Classic® eller EM4200, Magnetband HiCo.

Öppna en grind, bom eller dörr med ett SMS från din telefon. Modemet monteras i PartnerSec X84 eller på en DIN-skena. Med ett SIM-kort så får du en kostnadseffektiv och enkel metod att styra tillgång dina objekt var du än är i världen.

Storlek: CR80 (standard plastkort)

NYH

Beskrivning

Art. nr

Beskrivning

Art. nr

Multikort - UHF, MIFARE Classic® & HiCo

A1942

OPENUP SMS-modem

F3046

Multikort - UHF, EM;4200 & HiCo

A1920

Batteribackup till OPENUP

F3047

ET

TRYCK DINA LÅNGDISTANSKORT Vi trycker och programmerar dina långdistanskort på beställning med full fyrfärg, UV-tryck och mycket mer. Vi hjälper dig med designen av korten så att du får dem precis som du önskar dem. Våra grafiker hjälper dig anpassa korten så att de följer företagets riktlinjer och uppfyller de grafiska krav som du ställer på kortet.

*Läsavståndet varierar beroende på omgivning och installationsmiljö. Kontakta PartnerSec för mer information. PartnerSec | FORDONACCESS

37


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

CAVVISIT BESÖKSSYSTEM Besökssystemet för alla verksamheter

4. Receptionsklient Personal i receptionen har en överskådlig vy om vilka som befinner sig i huset och checkar enkelt in/ut besökare i CavVisits tydliga gränssnitt.

3. Självincheckning Besökaren kan själv checka in/ut vid en obemannad kiosk med hjälp av en i förväg erhållen QR-kod. I samma kiosk får besökaren sin besöksbricka.

1. Självregistrering 2. Parkeringshantering Registrera besökarens registreringsnummer för enklare hantering av företagets P-platser.

Besökare kan registrera sig själva i den smidiga självregistreringskiosken, med stöd för flera språk.

AUTOMATISK BESÖKSHANTERING Välkommen!

Inbjudan via e-post. Besökaren får i förväg en inbjudan till mötet via e-post med datum och plats samt en QR-kod.

38

BESÖKSSYSTEM | PartnerSec

QR-kod för access. QR-koden visas upp Din gäst för en incheckningskiosk varpå besökaren är här! får en besöksbricka. Besöksmottagaren meddelas automatiskt via SMS/e-post.


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

5. Passersystemintegration CavVisit har stöd för integration med passersystem.

6. Förhandsregistrering i webportalen Förhandsregistrera besökare i CavVisits enkla webgränssnitt.

7. Grupphantering CavVisit hanterar grupper lika fort och smidigt som enstaka personer.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT IDAG  TELEFON: 08-630 53 00  E-POST: OFFERT@PARTNERSEC.SE

BE

KA

RE

Besöksbricka. Besöksbrickan printas automatiskt och fästs på klädseln i korthållare eller med klisterlapp.

Mötet kan börja!

PartnerSec | BESÖKSSYSTEM

39


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

BESÖKSSYSTEM CAVVISIT

ET NYH

Det perfekta besökssystemet för alla verksamheter;

• Registrera enskilda besökare eller besökare i grupp. • Förhandsregistrera besökare via intranätet. • Automatisk besökshantering. • Självregistreringskiosk för besökare. • Checka in och ut besökare genom att läsa av QR/streckkod, magnetbandsremsa eller RFID-kort.

• Besöksbrickor i plast, papper eller pappersbrickor med säkerhetsfunktion för att ändra färg efter en viss tid.

• Passersystemsintegration. Ge besökaren ett passerkort som ger tillgång till valda delar av fastigheten/erna.

• Läs och skriv ut nöd- & utrymningslistor. • Skapa tydliga och kompletta rapporter och diagram. Beskrivning

Art. nr

Enh.

CavVisit baspaket - inkluderar programvara för 1 server & 1 receptionsklient

G3000

st

CavVisit receptionsklient, licens

G3010

st

CavVisit självregistreringskiosk, licens

G3020

st

CavVisit webportal, licens

G3030

st

Support- och underhållsavtal CavVisit*. 20% av totala licenspriset / år.

QR-/STRECKKODSLÄSARE QRL100

NYH

ET

Beskrivning

Art. nr

Enh.

QR-/Streckkodsläsare QRL100

B8260

st

STRECKKODSLÄSARE SKL100

NYH

ET

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Streckkodsläsare SKL100

B8230

st

Vi anpassar självregisteringskiosken efter dina behov. Den kan utrustas med kamera, tangentbord, mus, pekskärm, ID-kortskanner, skrivare, streckkodsläsare m.m.

Självregistreringskiosk

40

BESÖKSSYSTEM | PartnerSec

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Besökskortskrivare BKS100

B8030

st

Beskrivning

Art. nr

Enh.

Etikett 54x86 mm, 500 st / rulle

B9520

st

BESÖKSBRICKOR

Besöksbrickorna ger bästa möjliga resultat i termoskrivare, typ BKS100. Passar också skrivare som Intermec & Zebra.

Högpresterande handhållen streckkodsläsare som läser streckkoder på upp till 40 cm. SKL100 är både snabb och pålitlig. Inkl. praktiskt ställ för smidig växling mellan handhållen och fast användning.

Beskrivning

BESÖKSKORTSKRIVARE BKS100 Arbetshästen i vårt sortiment för besökskortskrivare. Tålig, slitstark och pålitlig. BKS100 är en högklassig och prisvärd termoskrivare som ger dig besöksbrickor enkelt och snabbt.

Multifunktionell, högkvalitetsläsare som enkelt läser av streckkoder och QR-koder på digitala skärmar och papper. SKL001 tar liten plats och monteras snabbt på vägg eller receptionsdisk.

SJÄLVREGISTERINGSKIOSK

SLA1100

NYH

ET

*Support- och underhållsavtal med PartnerSec innebär fri telefon- och onlinesupport (ordinarie kontorstider) samt tillgång till uppdatering av programvara. För mer information, kontakta oss.

FINDERS FEE* - CAVVISIT BESÖKSSYSTEM

*Kontakta PartnerSec för mer information om FINDERS FEE.


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

TILLBEHÖR BESÖKSSYSTEM FÄSTEN & PLASTFICKOR Här har vi samlat de populäraste produkterna inom fästen och håltagare. Våra fästen används till korthållare, besöksbrickor, eventbiljetter, idrottsevenemang med mera. Kombinera gärna dessa fästen med våra korthållare och nyckelhalsband. Vi har ett stort utbud inom fästen och håltagare (fler än 100 varianter) så kontakta oss om du inte hittar den variant du söker i vår katalog så hjälper vi dig att hitta rätt produkt.

KROKODILCLIP SPORT

Krokodilclip på sportkrok och fäste i metall.

PLASTFICKA BUSINESS, STÅENDE

Beskrivning

Art.nr Enh.

Beskrivning

Krokodilclip på sportkrok

A6210

Plastficka BUSINESS, stående A5090T

Transparent plastficka för besöksbrickor och CR80-kort, stående.

st

KROKODILCLIP

Art.nr

Enh. st

Krokodilclip med vit strip och fäste i metall.

PLASTFICKA BUSINESS, LIGGANDE

Beskrivning

Art.nr Enh.

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Krokodilclip

A6220

Plastficka BUSINESS, liggande

A6010

st

Transparent plastficka för besöksbrickor och CR80-kort, liggande.

st

FRIKTIONSCLIP

PLASTFICKA MAGNET, STÅENDE

Friktionsclip i svart.

Svart plastficka med magnetfäste för CR80-kort, stående.

Beskrivning Friktionsclip, svart

Art.nr

Enh.

A6230S

st

HÄNGSELCLIP SPORT

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Plastficka Magnet, stående

A6050

st

PLASTFICKA MAGNET, LIGGANDE

Hängselclip med sportkrok.

Svart plastficka med magnetfäste för CR80-kort, liggande.

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Hängselclip m. sportkrok

A6240

st

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Plastficka Magnet, liggande

A6060

st

PLASTFICKA HORIZONT, LIGGANDE

Plastficka för besöksbrickor och CR80-kort, liggande. Beskrivning

Art.nr

Enh.

HORIZONT, liggande, vit

A6020W

st

HORIZONT, liggande, blå

A6020B

st

HORIZONT, liggande, röd

A6020R

st

PartnerSec | BESÖKSSYSTEM

41


ORDER | 08-630 53 00 order@partnersec.se

BESÖKSSYSTEM När vi frågade våra kunder vilka SYSTEM &Lobby TILLBEHÖR Track besökssystemet ord de tänker på när de är tänker på

Direct Thermoskrivare för besökssystem

som oss var några avpassar dem; alla verksamheter,

stora som små. Tack vare sin funktionalitet och enkelhet är det lätt att komma igång.

Smarta lösningar

Erfarenhet

Nyfikenhet Kunskap

Glädje Teknik

Nytänkande

Värme

Personligt

Det tackar vi för :)

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR Leveranstider

Vid beställning av lagervaror före klockan 12.00 sker leverans normalt till dagen efter. För icke lagerförda varor meddelas leveranstid vid beställningstillfället.

Ansvar & garanti

Anpassade produkter

PartnerSecs ansvar mot kund avser material- och fabrikationsfel i produkterna. PartnerSec avhjälper alla fel som beror på bristfälligheter i material eller tillverkning genom utbyte. Garantitid för RFID-produkter och tillbehör är 3 månader och för maskinvara 12 månader.

Leveransvillkor

PartnerSec ska i förhållandet till kund inte i något fall ha något ansvar för kostnader, förluster, inkomstbortfall eller andra så kallade indirekta skador som kan orsakas av försenad, felaktig eller utebliven leverans av produkterna.

Printade kort levereras 3 dagar efter lagd order eller enligt ök. Lasergraverade produkter levereras 5 dagar efter lagd order eller enligt ök. Vid expressorder av lagervaror kan avhämtning/ budning ske snarast enligt ök. Fritt PartnerSec lager, Täby.

Betalningsvillkor

20 dagar netto efter uppfylld kreditprövning eller enligt ök. Efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta med referensränta plus® 12%. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och avser per styck om inget annat anges. Mervärdesskatt samt frakt tillkommer.

Returer & reklamationer

Efter godkännande från PartnerSec får kunden ett ärendenummer och vidare instruktioner för retur av godset. Kunden står för returfrakten. Returnera aldrig produkter utan ett ärendenummer. Returgods utan ärendenummer mottages ej och returneras till kunden. När PartnerSec har mottagit Ert returnerade gods funktionstestas det. Därefter meddelas kunden om resultatet. Defekta varor med gällande garanti ersätts med ny, likadan, alternativt likvärdig produkt. Funktionstestade varor som visar sig inte vara felaktiga returneras till kunden. Debitering sker för fraktkostnad samt tid för felsökning. Ej defekta varor skall returneras i omärkt originalförpackning och i originalskick inkl. originaltillbehör. Inga markeringar får finnas på förpackningen och inga originaltillbehör får saknas. Hanteringsavgift för retur dras av från en eventuell kreditfaktura.

42

Denna avgift uppgår till 25% av produktens pris, dock minst 150 kr. Ingen returrätt gäller för personifierade / anpassade produkter.

VILLKOR | PartnerSec

Förbehåll

Uppgifterna i denna katalog lämnas med reservation för eventuella ändringar beträffande produktfakta, modellförändringar m.m., som kan ha tillkommit efter katalogens tryckning. Reservation för eventuella tryckfel. Bilderna i katalogen har anpassats för att lämpa sig för tryck och utseendet kan därmed skilja sig från den verkliga produkten. För att givna garantier och service-/underhållsavtal ska gälla krävs att kunden köpt in samtliga tillbehör såsom plastkort, laminat, färgband och rengöringsutrustning av PartnerSec AB. Detta då det finns produkter på marknaden som inte håller den kvalitet som krävs för att hålla produkten i utlovat skick och kan därför påverka produktens hållbarhet. Detta gäller även känsliga delar i skrivare såsom printnings- och kodningsdelar. Garanti gäller material och fabrikationsfel. Garanti täcker inte förslitningsskador, användande av produkter där bäst före datum har passerats, eller om produkten skadats i samband med att den använts på annat sätt än vad den är avsedd för.

Varumärken

MIFARE Plus®, MIFARE Ultralight®, MIFARE DESFire® och MIFARE Classic® är registrerade varumärken av NXP B.V.


08-630 53 00 order@partnersec.se | ORDER

KONTAKT KONTAKTUPPGIFTER PARTNERSEC AB Adress

Växel

Beställning e-post

Webshop

Hemsida

Organisations-nr

Nytorpsvägen 26 183 71 TÄBY

08-630 53 00

order@partnersec.se

shop.partnersec.se

www.partnersec.se

556513-7337

FÖRSÄLJNING Carl-Hugo Bellmark

08-630 53 21

carl-hugo.bellmark@partnersec.se

Sten Olsson

08-630 53 23

sten.olsson@partnersec.se

Allan Hellström

08-630 53 01

allan.hellstrom@partnersec.se

Björn Holmer

08-630 53 17

bjorn.holmer@partnersec.se

08-630 53 00

kundcenter@partnersec.se

Jenny Spencer, VD

08-630 53 11

jenny.spencer@partnersec.se

Allan Hellström, Styrelseordförande

08-630 53 01

allan.hellstrom@partnersec.se

Carl-Hugo Bellmark, Försäljningschef

08-630 53 21

carl-hugo.bellmark@partnersec.se

Fredrik Hermansson, Produktionschef

08-630 53 14

fredrik.hermansson@partnersec.se

Fredrik Jönsson, Marknadskommunikatör

08-630 53 22

fredrik.jonsson@partnersec.se

KUNDCENTER Kundcenter

KONTOR

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU HA HJÄLP MED OFFERT?

WWW.PARTNERSEC.SE

08-630 53 00

 ORDER@PARTNERSEC.SE

Vi värnar om miljön genom att, så ofta det är möjligt, använda oss av produkter med återvunnet material och miljösäkra transporter. Vi återvinner transportmaterial och samarbetar främst med tillverkare som har en etablerad miljöplan. När du som kund köper produkter av oss kan du vara säker på att vi har gjort vårt yttersta att göra ditt inköp miljövänligare.

PartnerSec | KONTAKTUPPGIFTER

43


HOS PARTNERSEC ÄR KUNDEN ALLTID HJÄLTEN

08-630 53 00

ORDER@PARTNERSEC.SE

WWW.PARTNERSEC.SE

NYTORPSVÄGEN 26, 183 71 TÄBY

Partnersec - Produktkatalog  

PartnerSec produktkatalog 2016-2017, upplaga 5. ID-kortslösningar, Personaccess, Fordonaccess, Besökssystem.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you