Issuu on Google+

Order: 08-630 53 00 order@partnersec.se

Produktkatalog

CampTRAC

2014

SMARTA CYLINDRAR, SID 16

HD KAMERASYSTEM, SID 18

PERSONSPÄRRAR, SID 14

SJÄLVBETJÄNINGSAUTOMAT, SID 13 INTEGRERAT

Betal- & Tillträdessystem för campingar Foto: Vita Sandars Camping


Order | 08-630 53 00, order@partnersec.se

CAMPTRAC ETT KORT FÖR ALLT 6. Kiosk Ta betalt med CampTrac-kortet i kiosken! CampTrac-kortet fungerar som ett betalmedel i kiosken om du använder något av de system som är integrerade med oss. Barnen kan få egna kort som föräldrarna kan ladda på efter behov.

5. Stugorna CampTrac kortet är integrerat med våra Smarta Cylindrar vilket styr tillgång till stugorna. Superenkelt att installera & använda!

6

4. Gästhamnen CampTrac hjälper dig ta betalt och styra tillgång till el, dusch, latrintömning,och tvätt i din gästhamn.

3. Automatisk kortuthämtning & laddningsstation Med kortautomaten kan gästerna själva checka in och hämta ut sina CampTrac-kort. Slut med pengar på kortet? Automaten låter gästerna själva ladda på kortet efter behov.

2. Reception

4

Köp, Ladda eller kolla Status på CampTrackortet i receptionen. Med modern programvara och kortläsare programmeras korten enkelt och snabbt.

1. Bommar

Öppna bommen med CampTrackortet, ett SMS eller fjärrkontroll. Med vår anti-passback funktion kan du vara säker på endast 1 fordon per kort kommer in.

2

3

2 1

5


08-630 53 00, order@partnersec.se | Order

7. Bastu Med CampTrac kan du ta betalt för bastun. Med CampTrac kan du både aktivera bastun och ge tillgång till bastun (låsa up dörren).

8. Elstolpar

9. Servicehus

Med CampTrac-kortet kan du ta betalt för elanvändande efter förbrukning. Kan användas med befintliga stolpar med vårt stolp-kit.

Med CampTrac styr du enkelt & säkert tillgång till servicehus året runt.

10. Restaurang Ta betalt i restaurangen med CampTrac-kortet. Använder du någon av de kassasystem som är integrerade med CampTrac så betalar gästen smidigt och enkelt i restaurang & bar.

7

11. Hotellet CampTrac kortet är integrerat med vårt hotellåssystem med Smarta Cylindrar vilket styr tillgång till hotellrum, gym och andra faciliteter på hotellet.

9

10

8

11 12

CampTrac hjälper dig ta betalt för tjänster i serviceutrymmen. CampTrac läsaren hjälper dig styra både elförsörjning och vattentillförsel till tvättmaskinerna.

13. Minigolf Med CampTrac-kortet betalar gästerna för minigolfbanan.

13 14

12. Tvättmaskin

14. Duschar CampTrac ersätter myntautomater och hjälper dig ta betalt för användning av duschar. Våra kunders erfarenhet säger att CampTrac hjälper dem att minska varmvattenförbrukning med, i genomstnitt, 40%.

3


08-630 53 00, order@partnersec.se | Order

CAMPTRAC CampTrac är ett elektroniskt system för betalning och tillträdeskontroll på campingar, i stugbyar och gästhamnar. CampTrac hjälper campingar & gästhamnar att öka säkerheten och tillgängligheten med smarta cylindrar och kamerasystem. CampTrac ersätter myntautomater och nycklar med ett smart kort samtidigt som det ökar intäkterna och förenklar skötsel. Ingen mer insamling av mynt och inga fler borttappade nycklar! Med CampTrac minskar obehörigt utnyttjande av campingen och dess serviceutrymmen betydligt. Systemet är så enkelt att installera och driftsätta att den händige gör det själv! Föredrar du ändå att någon löser detta åt dig så hjälper vi naturligtvis gärna till. Fler än 150 svenska campingar, stugbyar och gästhamnar använder CampTrac. Är det dags för dig?

CampTrac - för en smidigare och lönsammare camping!

Vill du få offert idag? Scanna koden!  ELLER RING 08-630 53 00.

5


”Våra gäster är mycket positiva till CampTrac. Köerna till duscharna har minskat och varmvattnet räcker mycket längre. Vi slipper all mynthantering och underhåll av myntautomater. Vi förutser ocktså en rejäl minskning av varmvattenkostnaderna!”

- Yrsa Fröding, campingvärd, Kapelluddens Camping

Foto: Rösjöbadens Camping


08-630 53 00, order@partnersec.se | Order

Hur fungerar CAMPTRAC? gästen erhåller ett kort Gästen erhåller ett smart kort som programmeras med de funktioner som önskas: t.ex. namn, insatt belopp i kronor som kan användas för campingens tjänster, vilka stugor & dörrar som kortet ska fungera i, behörighet till elstolpe, giltighetstid m.m. Gästen använder sedan kortet till alla funktioner och tjänster som campingen kopplat CampTrac till.

BETALNING Vid platserna där du vill ta betalt för en tjänst eller produkt placeras en kortläsare, t.ex. dusch, tvätt, tork, automat, toalett, bom, golfbana m.fl. Kortläsaren programmeras med det antal kronor som skall dras från kortet samt den tid som kortläsaren sänder signal till, exempelvis, duschen. Saldot på kortet räknas successivt ner i förhållande till hur mycket gästen använder campingens tjänster och produkter.

IN/UTPASSERING Det smarta kortet används också till att bestämma vilka dörrar, stugor och andra låsta utrymmen som gästen ska få tillgång till och under vilka tider. Med kortet kan dessutom in-och utpassering till campingområdet via bommar styras för att vara säker på att endast gäster som registerats / betalat för sig finns på området.

7


Foto: Sonjas Camping


08-630 53 00, order@partnersec.se | Order

Fördelar med CAMPTRAC Säkerhet Minskad kontanthantering. Med CampTrac slipper du kontanthantering vid kiosker, myntautomater, uthyrningsställen m.m. med ökad kontroll över kassan och ökad säkerhet som följd. Besökarkontroll. Inga obehöriga på området eller i gemensamma utrymmen. Du ställer enkelt in giltighetstid för varje gäst. Kopieringsskyddat. De smarta korten är krypterade, omöjliga att kopiera och fungerar bara inom det egna området.

Ekonomi Säker förskottsbetalning. Med CampTrac får du bättre likviditet, då gästerna betalar innan de nyttjar tjänsterna. Undvik höga alternativkostnader. Istället för en dyr utbyggnad av t.ex. varmvattenproduktionen, reglerar du gästernas överanvändning av servicehusens faciliteter. Enklare köp ger fler köp! Inget krångel med myntväxling m.m.  

Nöjda gäster Enkelt. Gästen använder ett kort till många funktioner. Allt från betalningar till nyckel till stuga och gemensamma utrymmen görs med samma kort! Gästerna kan själva enkelt avläsa saldot på sitt kort. Tryggt. Gästernas trygghet ökar när inga obehöriga personer vistas på campingen. Rättvist och enkel fördelning. Rättvis och enkel fördelning av gemensam service, t.ex. varmvatten, tvätt, dusch, ger nöjda gäster.

9


Order | 08-630 53 00, order@partnersec.se

Foto: Rösjöbadens Camping

CampTrac Startpaket

Programvara och programmeringsenhet Allt du behöver för att komma igång med CampTrac är programvara, en kortprogrammeringsenhet och kort till gästerna. Programvaran installeras enkelt på din dator. Kortprogrammeringsenheten används tillsammans med programmet för att utfärda och administrera gästkorten. Utöver CampTrac Startpaket köper du sedan till de delar du behöver, t.ex. en kortläsare STANDARD att installera vid tvättmaskinen, en bom vid infarten till campingen osv.

10

CampTrac startpaket Programvara på CD-skiva och kortprogrammeringsenhet som kopplas via USB till din dator. Beskrivning

Art.nr

CampTrac Startpaket innehållande proF1010 gramvara och Kort-programmeringsenhet.

Enh.

Pris-

st

6400

Kontakta gärna oss med frågor om våra produkter  Telefon: 08-630 53 00  eller e-post: offert@Partnersec.se


08-630 53 00, order@partnersec.se | Order

Kortläsare Standard

Konfigureringsadapter

Väder- och vattentålig kortläsare (IP 67) för både inpassering och betalningar. Lättmonterad och underhållsfri. 12 V DC. Beskrivning

Art.nr

Enh.

1-9

10-

Kortläsare STANDARD

F1020

st

2500

offert

Kortläsare PAUS. Som STANDARD men med pausfunktion på reläet

F1030

st

2850

offert

För omprogrammering av kortläsare STANDARD. Kopplas till PC. För dig som vill ändra mer avancerade inställningar på kortläsaren. Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Konfigureringsadapter

F1110

st

350

Transformatorer Transformatorer, 12 V DC, som ger filtrerad, stabiliserad spänning till t.ex. kortläsare STANDARD. 500 mA är normalt lagom till t.ex. en dörrmiljö, 2 A till ca 3 st dörrmiljöer.

distansplatta Krävs för montering av kortläsare STANDARD direkt på metall. Även utmärkt att använda när det inte lämpar sig att dra kabeln till kortläsaren in i väggen.

Beskrivning

Art.nr

Enh.

1-9

10-

Beskrivning

Art.nr

Enh.

1-9

10-

Transformator 500 mA

F1120

st

150

135

Distansplatta plexiglas, 15 mm

F1140

st

250

200

Transformator 2 A

F1130

st

490

440

Distansplatta plexiglas, 20 mm

F1150

st

250

200

ELslutbleck & Magnetlås Vid installation av kortläsare används elslutbleck eller magnetlås för låsning. BASIC är en enkelt men robust serie med elslutbleck och magnetlås. Levereras med indikteringsfunktion och skruvar. 12 V DC.

Kortprogrammeringsenhet Programmeringsenhet för CampTrac-kort. Ansluts via USB till dator i t. ex. receptionen.

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Beskrivning

Art.nr

Enh.

1-9

10-

Elslutbleck BASIC med tillhörande stolpe

C9000

st

390

Kortprogrammeringsenhet

F1050

st

2800

offert

Magnetlås MAGLOCK. 150kg 12/24 V DC.

C9500

st

490

mAGNETVENTIL DRICKSVATTEN

Magnetventil används tillsammans med kortläsare i duschar, tvättutrymme och andra områden där campingen önskar styra tillgång till vatten.

saldoterminal Visar aktuellt saldo på CampTrac-kort när kortet visas för terminalen. Med strömförsörjning.

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Magnetventil Dricksvatten 12v

F4000

st

630

Saldoterminal

F1070

st

2900

Magnetventilhatt, LED, 2,5m kabel

F4010

st

199

11


Order | 08-630 53 00, order@partnersec.se

rt ko rd da an St

CaMPTRac-kort Gästkort krypterade för användning på Din camping. Välj mellan kort med standardtryck eller med Din egen design! Vår mediaavdelning hjälper dig designa ett kort som passar campingens profil. Beskrivning

Art.nr

Enh.

100499

500-

CampTrac-kort Standardtryck

F2000

st

20

offert

CampTrac-kort med Din egen design. 4-färgstryck

F2050

st

35

offert

rth Ko

korthållare

la

ål

Korthållare som håller 1 eller 2 kort. Ett smidigt clip följer med som gör att du kan klämma fast hållaren i ett klädesplagg.

re

Beskrivning

Art.nr

Enh.

100499

500-

Svart korthållare inkl. clip

A5000S

st

11

offert

Halsband med tryck

100499

500-

Halsband med tryck

A6705

st

25

offert

Layoutavgift, nyckelband

A6755

h

850

N/A

CampTRAC-armband CampTrac-Armband som fungerar med CampTrac kortläsare. Blåa för vuxna och Gula för barn. Art.nr

Enh.

100499

500-

Blått armband, vuxna

A2740BP

st

25

offert

Gult armband, barn (mindre stl.)

A2740G

st

25

offert

Beskrivning

12

ck try

Enh.

ed

Art.nr

m

Beskrivning

d

an

lsb Ha

Nyckelband med färger och tryck enligt campingens varumärke. Passar med korthållare samt kommer med snodd för mobiltelefon.

Starka armband i silicon med CampTrac teknik för vuxna och barn gör det enkelt och smidigt att betala och få entré på campingen.


08-630 53 00, order@partnersec.se | Order

CampTrac AUTomaten

CaMPTRac-TAGG CampTrac-taggen är en nyckelbricka med teknik som fungerar i CampTrac-systemet. Välj mellan vit eller svart tagg med standardgravyr eller egen logotyp.

Incheckning, Betalning & Utcheckning

Beskrivning

Art.nr

Enh.

100499

500-

CampTrac-tagg Standardgravyr

F2060

st

25

offert

CampTrac-tagg egen logotyp graverad.

F2070

st

35

offert

Med CT-3 HCS automaten har du öppet året om. CT-3 HCS är en betalningsterminal riktad mot kunder inom segmentet Hamn, Camping och Ställplats. Betala snabbt och enkelt med kort utan bemanning.

kodlås atlas ENKEL

Kodlås i vandalsäkert skal av zink med touch-knappar. Utanpåliggande montage. IP-66 klassad. Kan lasergraveras. Montering

Utanpåliggande

Mått

BxHxD: 80x120x25mm

Strömkälla

12/24V

Färg

Silver/Zink

Reläutgångar

2st separata

Övr.

Skruvar medf.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

1-9

11-50

Atlas Kodlås Enkel

C4204

st

1369

offert

ATLAS Exit

Öppnaknapp med touch-funktion i rostfritt stål med texten “Öppnaknapp” och er logotyp. Konfigurerbar LED-upplyst knapp som växlar mellan röd & grön färg vid öppning. För infällt montage. Kan kompletteras med distansram. Montering

Infälld

Mått

BxHxD: 87,5x87,5x25mm

Strömkälla

12-24V

Matr.

Rostfritt stål

Märkström

30VDC / 2A

Övr.

IP54; Valbar färg på LED. Skruvar medf.

Beskrivning

Art. nr

Enh.

5-25

25-

ATLAS EXIT

C4300

st

675

offert

CampTrac-kort, Gästhamnsavgifter, Passerkort, Värdekort, Bomöppningar, Parkering, Kvitto, Camping Key Europe kompatibel. Med enkla knapptryckningar på kan kunden köpa produkter, välja funktioner eller program för att styra önskad tjänst.

laddningsautomat Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

CT-3 HCS för inomhusbruk

F1100

st

offert

13


Order | 08-630 53 00, order@partnersec.se

bommar med kortläsare

Säker In och Ut-passage. Med våra kvalitativa och snabba vägbommar hjälper vi campingen och gästhamnen att säkerställa att endast behöriga gäster kommer in med fordon. Med våra många tillbehör skapar vi en smidig och kostnadseffektiv passagelösning som passar dina behov.

Tillträde till attraktioner Med våra nya smarta personspärrar hjälper vi dig till en smidig och kostnadseffektiv tillträdeslösning integrerad med CampTrac. Kontakta oss för offert.

Trafikbom PRo

FJärrkontroll för bom

Pålitlig bom av hög kvalitet. Utrustas efter behov. Bomarm upp till 6 meter.

Öppnar enkelt din bom från t.ex. receptionen. Mottagarenhet kopplas till bom. Med en fjärrkontroll skickas en signal till mottagarenheten att öppna bommen.

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Trafikbom PRO med 4,5 metersbomarm

F3000

st

26500

2 st slingor+2 st slingförstärkare

F3010

st

3900

Art.nr

Enh.

Pris-

Mottagarenhet

F3020

st

890

Fjärrkontroll inkl. kodning

F3030

st

350

bomlåda med kort-läsare standard

bomlåda MED SMS-STYRd öppning av bom

Bomlåda med kortläsare STANDARD för montering på stolpe.

Öppna din bom med ett SMS! Perfekt när receptionen stängd och du får telefonsamtal från gäster utan kort. Kräver SIM-kort.

Beskrivning Bomlåda med kortläsare STANDARD med konsol Bomlåda med kortläsare STANDARD utan konsol

14

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

F1060

st

3700

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

F1061

st

3200

Kortläsare STANDARD m bomlåda, konsol och SMS-styrt relä.

F1080

st

6400


Bommar, Fjärrkontroller och SMS öppning för alla behov.

Foto: Strömstad Camping


Order | 08-630 53 00, order@partnersec.se

smarta cylindrar & Hänglås

Istället för nycklar. Elektroniska Smarta cylindrar som öppnar dörrar & hänglås med CampTrac kortet. Ersätt den vanliga nyckelcylindern med vår smarta cylinder och du får elektronisk passerkontroll till alla rum i ett slag! Fungerar lika bra utomhus som inomhus, vinter som sommar. Batteridrift gör att ingen kabeldragning eller separata ellås behövs. Allt finns i cylindern!

Smart hotellås

Elektroniskt Smart Hotellås som passar direkt i befintliga dörrar. Inbyggda batterier för upp till 6-års avbrottsfri drift eller 35000 öppningar. Art.nr

Enh.

Pris-

Elektroniskt Smart Hotellås Semi Online

M1120

st

4900

Elektroniskt Smart Hotellås Online

M1121

st

4900

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Startpaket Semi Online

M1200

st

8900

Startpaket Online

M1201

st

22950

Startpaket

Smart cylinder

Programvara & Bordsläsare för Smarta Cylindrar & Smarta Hänglås. Stöder Windows 7 & 8. Vid fler än 48 cylindrar tillkommer utökningslicens.

Elektronisk Smart cylinder med inbyggda batterier för upp till 6-års avbrottsfri drift eller 35000 öppningar. IP66 klassad och klarar ner till -40 grader. Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Elektronisk Smart Cylinder Semi Online

M1100

st

3600

Elektronisk Smart Cylinder Online

M1101

st

3600

Smart Hänglås

Accesspunkt för online

Svensktillverkat hänglås, Klass 4 med Smart cylinder. Självlåsande.

16

Beskrivning

Accesspunkten kommunicerar trådlöst med Smarta Cylindrar & Hänglås av typen Online. Access-rättigheter och information skickas i realtid mellan cylindrar & programvara.

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Elektroniskt Smart Hänglås Semi Online

M1110

st

6700

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Elektroniskt Smart Hänglås Online

M1111

st

6700

Accesspunkt för Online Cylindrar

M1130

st

6400


C A R

T Camp

SMARTA Hotell책s, Cylindrar & H채ngl책s


Order | 08-630 53 00, order@partnersec.se

kamerasystem ger TRYGGHET

Omtanke för gäster och personal. Med vårt intelligenta HD megapixel kamerasystem skapar du trygghet för personal och gäster. Tack vare mobil-APPen som finns både för iPhone och Android får du en snabb överblick över samtliga kameror och med lagring i HD-format får du alltid skarpa bilder när du behöver dem.

Utomhuskamera med ir

Truvision’s TVM-201 är en IP-baserad utomhuskamera med 3 megapixel upplösning och inbyggd IR. Den inbyggda IR-funktionen gör att kameran ser bättre i mörker och svagt ljus.

Lagringsenhet NVR20

TruVision NVR 21, med stöd för 8 IPkameror, 2 TB hårddisk TruVision NVR 21, med stöd för 16 IPkameror, 2 TB hårddiskektronsik

Enh.

Pris-

IP-kamera 3 MPx, Utomhus IR , TVM201

J1120

st

2019

IP-kamera 1,3 MPx, Utomhus IR, TVM200

J1121

st

1599

Truvision’s TVM-101 är en IP-baserad inomhuskamera med 3 megapixel upplösning och inbyggd IR. IR-funktionen gör att kameran ser bättre i mörker. Art.nr

Enh.

Pris-

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

J1100

st

15340

IP-kamera 3 MPx, Inomhus IR , TVM101

J1200

st

1809

J1101

st

22600

IP-kamera 1,3 MPx, Inomhus IR , TVM100

J1201

st

1373

Omvandlare analoga kam.

PoE Switch

Med Truvision Encoder kan du koppla in dina befintliga, analoga, kameror till lagringsenheten NVR20. På så sätt får du alla kameror i mobilen och video lagrad på samma plats.

Denna PoE (Power Over Ethernet) switch förser kameror med ström och nätverkskommunikation. Enkel och snabb att installera.

18

Art.nr

Inomhuskamera med ir

Med NVR20 kopplar du enkelt in IP-kameror och ser dem i datorn & mobilen. Varje NVR20 hanterar upp till 16st kameror och erbjuder upp till 16TB lagring. Beskrivning

Beskrivning

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

Beskrivning

Art.nr

Enh.

Pris-

D-Link 8 portars Gigabit PoE Switch

J1110

st

2150

Truvision Encoder, 4 analoga kameror

J1130

st

6400


Passar till;

In & Utpassage

Reception

Poolomr책de

Lekomr책de

Inchecking

Butik

Kiosk


kONTAkTa osS Vill du veta mer om CampTrac eller om någon av produkterna i katalogen? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Order: 08-630 53 00 order@partnersec.se | Nytorpsvägen 24, täby | www.Partnersec.se Foto: Vita Sandars Camping


CampTrac Produktkatalog 2014