Page 8

SIDE 8

ANNONCETILLÆG & SPONSORERET INDHOLD

Foto: Steen Brogaard

FAKTA Søren Østergaard er en dansk skuespiller og gøgler, der i 20 år har stået i front som cirkusdirektøren i Zirkus Nemo. Søren Østergaard, der i 2014 blev Ridder af Dannebrog, udgiver i efteråret bogen: 12 store danske artister.

synet ikke er, hvad det har været, og jeg ikke ser de utilfredse så godt længere.” Oprør mod åndløsheden En ting, som Søren Østergaard dog ser tydeligt, er den stigende åndløshed i samfundet, hvor ingen læser bøger mere, og mange tror, at Søren Kierkegaard er ham der fra Orla Frøsnapper. ”Da jeg var dreng, og der kom cirkus til byen, var vi nysgerrige. Vi tog vores cykler og kørte ned for at se det store øjeblik, når teltet blev rejst. Om aftenen gik

vores forældre forbi cirkusteltet med hunden. I dag går folk bare ligegyldigt forbi det hele med bøjede hoveder og næsen nede i deres mobiltelefoner.” Søren Østergaard har derfor et godt råd til alle læserne: ”Løft hovedet, se ud, og bliv ved med at læse bøger.” Cirkusteltet river snart pløkkerne op for sæsonen, og lader lysene fade ud, men glæd jer til et gensyn med Zirkus Nemo, Søren Østergaard og mindst 12 af de store danske artister i næste sæson.

Profile for partnermedier

Det gode Seniorliv  

Det gode Seniorliv