Page 20

SIDE 20

ANNONCETILLÆG & SPONSORERET INDHOLD

Styrk livskvaliteten med ren luft Af Pia Bundgaard Hansen

Den fylder ikke mere end et franskbrød; den praktiske luftrenser fra Air-Tech, som renser luften for urenheder, så bakterier og mikroorganismer ikke spredes, og livskvaliteten og søvnen styrkes.

Ifølge tal fra Sundhed.dk har omkring 50 procent af alle danskere søvnproblemer gennem livet, og med alderen bliver problemet blot tiltagende. Den manglede søvn kan skyldes udfordringer med indeklimaet eller problemer med vejrtrækningen på grund af nedsat immunforsvar, allergi, astma, bronkitis og KOL. Selv om det er vigtigt at lufte ud i hjemmet flere gange om dagen, ved de fleste godt, at man ikke altid lige får det gjort, og så kan luftrenseren MAC500 hjælpe med at fjerne de skadelige mikroorganismer fra luften og sikre en bedre livskvalitet. - Vores lunger renser luften omkring 20.000 gange om dagen og sikrer ilt til kroppen. Med luftrenseren MAC500 kan mennesker med et svækket immunforsvar hjælpe lungerne og uden brug af kemikalier og filtre sikre frisk luft i hjemmet døgnet rundt, forklarer Marlene Olsen, som er indehaver af Air-Tech.

FAKTA

Ren luft til hele familien Luftrenseren hjælper ikke blot ældre med nattesøvnen, men kan også give en håndsrækning, når børn og børnebørn er på besøg. Mads Vinther Bramm fortæller: - Vores lille datter Emma på fire år lider af astmatisk bronkitis, hvilket har givet familien en hel del Ingen brug af filtre og kemikalier Der findes flere typer luftrensere på markedet, der kræver forfiltre, hepafiltre, kulfiltre og kemikalier som duftfrisker. Disse eller kemikaDissekræver krævervedligehold vedligeholdi varierende i varierendegrad. grad.Jimco JimcoMAC500 MAC500bruger brugerhverken hverkenfiltre filtre eller kemilier, men UV-C lys og ikke ikke således ikke hyppige skift afskift filtre, Dog skal UV-C kalier, men UV-C lys kræver og kræver således ikke hyppige af eller filtre,rensning. eller rensning. Dog skalpæren UV-C udskiftes efter 8.000 med enmed lysende diode. diode. pæren udskiftes eftertimer, 8.000hvilket timer, bliver hvilketvarslet bliver varslet en lysende Fuld tilfredshed eller pengene tilbage Air-Tech’s direktør år solgt luftrensere til private, det offentlige, forretninger, lægedirektørMarlene MarleneOlsen Olsenhar hari 20i 20 år solgt luftrensere til private, det offentlige, forretninger, klinikker og institutioner mm. over lægeklinikker og institutioner mm. hele oververden. hele verden. ”Teknologien, som er patenteret, har modtaget EU’s miljøpris og anvendes anvendes af af mange tusinde over over hele hele

søvnløse nætter med hosten og ængstelse. Mads og familien gav luftrenseren MAC500 en chance, og efter en uges tid viste effekten sig: - Det lille apparat har fjernet problemet, og nu flytter vi den rundt i huset efter behov. Samt det ultraviolette lys fungerer desuden perfekt som natlampe, og apparatet var ikke sværere at tilslutte end at sætte en mobiltelefon til opladning. Alle burde have en Præcist som en støvsuger og en vaskemaskine er faste indslag i hjemmet, burde luftrenseren også være det, da det lille apparat ikke blot sikrer bedre nattesøvn, men markant ændrer indeklimaet på ganske kort tid. MAC500 er let at flytte rundt i boligen, og så lille den kan også tages med på farten. Luftrenseren MAC500, der fås i fire farver, renser luften via ultraviolet lys, hvilket betyder, at apparatet stort set er vedligeholdelsesfrit; efter ca. 8.000 timers brug skal UV-C-lampen blot skiftes. Det svarer til, at luftrenseren kan køre uafbrudt døgnet rundt i et lille år. - Det glæder mig at se, hvordan luftrenseren ikke blot bidrager til renere luft i hjemmet, men er med til at øge livskvaliteten for så mange forskellige mennesker, siger Marlene Olsen.

verden. Den er testet af Eurofins Danmark, Teknologisk Institut, BST Bedrift & SundhedsTjensten, Anaved,ved, at MAC500 virkervirker ved lytical Laboratories iiSingapore Singaporeog ogThe TheNational NationalHealth HealthService Servicei London. i London.JegJeg at MAC500 korrekt brug,brug, derfor givergiver jeg vores kunder mulighed for at for teste den i hjemmet. LeverLever den ikke til deres ved korrekt derfor jeg vores kunder mulighed at teste den i hjemmet. denopikke op til forventninger, kan maskinen sendessendes retur indenfor 14 dage,” siger Marlene Olsen. Olsen. deres forventninger, kan maskinen retur indenfor 14 dage,” siger Marlene En overkommelig pris MAC500 koster almindelig stikkontakt. Strømforkoster 4.495 4.495kr. kr.inkl. inkl.forsendelse. forsendelse.Den Denlille lillemaskine maskinetilsluttes tilsluttesenen almindelig stikkontakt. Strømbruget ligger påpå max 9090 øreøre i døgnet. PåPå grund af afstørrelsen forbruget ligger max i døgnet. grund størrelsenerermaskinen maskinennem nematatflytte flyttefrafrarum rumtiltilrum. rum. Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere besøg www.air-tech.dk www.air-tech.dk eller eller ring ringpå påtelefon: telefon:4051 40519933 9933

Profile for partnermedier

Det gode Seniorliv  

Det gode Seniorliv