Page 13

SIDE 13

ANNONCETILLÆG & SPONSORERET INDHOLD profil annonce

TYSKLAND - SUNDHED

TANDRETNING - INVISALIGN Er du en af dem, der undgår at smile, fordi dine tænder er skæve, er der hjælp at hente. Torben Dippmann tilbyder nemlig invisalign, der er en usynlig tandbøjle, der betyder, at du kan fortsætte dit liv, som du plejer, samtidig med at du får tilrettet dine tænder. Invisalign er altså gennemsigtige plastskinner, som fungerer som tandbøjler. ”Skinnerne er specieldesignet til patienten, hvor vi tager et aftryk af tænderne, hvorefter laboratoriet fremstiller skinnerne, der gør, at tænderne bliver rykket på plads igen,” siger Torben Dippmann. Det kræver også, at patienten kommer hver 3. eller 4. uge og får taget et nyt aftryk til et nyt skinnesæt, som gradvist retter tænderne, indtil det ønskede resultat er opnået. Behandlingstiden varierer, da det kommer an på ens tandsæt og tandstilling. Et forløb med invisalign kan godt tage alt fra 6-18 måneder.

ET HVIDERE SMIL Næsten alle mennesker har prøvet at få misfarvede tænder som følge af f.eks. rygning, te, kaffe eller rødvin, men det er de færreste, der har lyst til at leve med det. Tandblegning er den mest effektive middel mod misfarvninger, og på Torben Dippmanns klinik i Niebüll forsikrer han om 100 % tilfredsstillelse, idet tandblegnings proceduren bliver gentaget, indtil patienten stiller sig tilfreds med resultatet. Blegemidlet virker ved at trænge ind i tanden og spalte farvekornene til mindre farvekorn. Denne spaltning betyder, at tanden kommer til at se lysere ud. Der kan i den forbindelse opstå øget følsomhed og isninger i tænderne samt irriteret tandkød, men de nævnte bivirkninger forsvinder som regel i løbet af en uge. Resultatet af tandblegningen kan holde op til et år, hvis man er forsigtig med at ryge, drikke te eller kaffe. Det er værd at notere, at tandblegning ikke kan foretages, hvis der er fyldninger eller kroner i tænderne, da disse ikke kan bleges.

FOREBYGGELSE ER CENTRAL

SUNDE TÆNDER VED HJÆLP AF TOPMODERNE TEKNOLOGI

På lige så højt niveau udføres komplicerede rodbehandlinger. CDC’s tre tandlæger gennemfører nemlig rodbehandlingen ved hjælp af et mikroskop, der afslører de bittesmå rodkanaler. Det er afgørende for en effektiv og helende behandling, og giver patienterne tryghed. Derudover er forebyggelse af tand, mund- og kæbesygdomme en central del af klinikkens arbejdsområder. En tandrensning varer f.eks. en hel time og udføres med både hånd- og ultralydsinstrumenter. På den måde fjernes al belægning - og dermed bakterier fra tænderne - så risikoen for karies og paradentose mindskes. Samtidig forsvinder hårdnakkede misfarvninger fra kaffe og te eller rygning.

Sunde og fejlfrie tænder giver ikke kun sikkerhed i hverdagen, øger attraktiviteten og signalerer dynamik og vitalitet, de er også en vigtig brik for at bevare en god helse. ”Vi ser os selv som patientens partner i tandsundhed og tilbyder på vores klinik en topmoderne og fremtidsorienteret tandbehandling med de bedste og nyeste teknologier, som findes på området. Hvis der fandtes en guldstandard for højeste kvalitet inden for tandbehandlinger, så ville vi med sikkerhed leve op til den, og det er jeg meget stolt af,” afslutter Torben Dippmann.

Westersteig 4, 25899 Niebüll · Tlf. +49 4661 6766-0

For mere information: www.cdc-niebuell.de

Profile for partnermedier

Det gode Seniorliv  

Det gode Seniorliv