Page 25

Annoncetillæg / sponsoreret indhold / 25

Fordele ved svanemærkede møbler • Der må ikke være anvendt ftalater, tungmetaller og halogenerede flammehæmmere. • Der må ikke være anvendt fluorstoffer (der kan virke hormonforstyrrende). • Træet skal være lovligt fældet og skal kunne spores tilbage til skoven. • En høj andel af træet komme fra certificeret bæredygtigt skovbrug. • Der er stillet krav til afdampning af skadelige stoffer – til gavn for indeklimaet. • Der er stillet krav til møblernes styrke, sikkerhed og kvalitet – og møblerne er testet ud fra internationale testmetoder. • En del af materialerne metal og plast skal være genbrug, hvis de indgår som primære materialer.

FSC (Forest Stewardship Council) sikrer, at træet er bæredygtigt skovet.

Siden grundlæggelsen i 1942 har virksomheden stået bag en lang række designs af møbler, hvoraf mange i dag fremstår som designklassikere. Især navne som Poul Volter, Mogens Koch og Børge Mogensen var med til at udbrede de funktionelle møbler til attraktive priser til danskerne – og senere hen også til et internationalt publikum. Virksomheden blev relanceret i 2013 og har lige siden oplevet stor vækst. I dag har man otte butikker i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Gilleleje, Lyngby og Strib på Fyn – den nyeste åbner på St. Kongensgade i november i København. Derudover har man et stort salg fra hjemmesiden og via førende design- og bolighuse, men ifølge direktøren er ambitionen at vokse betydeligt de kommende år. ”Vi vil skille os ud på markedet på tre områder:

Først og fremmest igennem vores ikoniske design-klassikere fra bl.a. Børge Mogensen, Jørgen Bækmark og Mogens Koch. Dernæst via vores nye varer inden for både møbler og boligtilbehør, skabt af nogle af nutidens bedste danske designere og arkitekter. Og endelig ved vores krav til bæredygtig produktion, dokumenteret af officielle certificeringsordning, primært FSC og Svanen”, siger Ole Kiel. Det næste skridt fra FDB Møbler bliver at lancere en hel serie af Børge Mogensens møbler i svanemærkede udgaver.

Pindestolen J46 i egetræ er den første i en lang række af svanemærkede møbler fra FDB Møbler.

Se mere og find nærmeste forhandler på www.fdbmobler.dk

Profile for partnermedier

Livsstil Bolig - Oktober 2019  

Livsstil Bolig - Oktober 2019