Page 24

24 / Annoncetillæg / sponsoreret indhold

AF KÅRE PEITERSEN

FDB MØBLER KLAR MED FØRSTE

Svane-mærkede

MØBEL

Målet er at blive Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed. Som den første har den ikoniske stol J46 i eg fået det nordiske miljømærke Svanen. Næste skridt er en hel serie fra Børge Mogensen.

¨Miljøet fylder mere og mere i vores dagligdag, og derfor er det egentligt helt naturligt, at også vores møbler nu begynder at blive fremstillet med hensyn til både det lokale miljø og det globale klima. En af de danske møbelvirksomheder, der ønsker at gå forrest i denne proces, er FDB Møbler. Her satser man på, at alle produkter i 2025 skal have markedets mest ambitiøse miljøcertificering, nemlig det fælles nordiske mærke, Svanen. Første skridt i den nye ansvarlighedsstrategi er at lancere den ikoniske stol J46 af Poul Volter i en svanemærket version. ”Ansvarlighed er ikke noget, vi snakker om. Det er noget vi konkret praktiserer. Det er en del af vores DNA. Miljøhensyn har været stærkt i fokus hos FDB Møbler, siden vores relancering i 2013. Alt træ har fra starten

Ansvarlighed er ikke noget, vi snakker om. Det er noget vi konkret praktiserer

været FSC-certificeret, og alle tekstiler er som minimum Oeko-Tex-mærket. Og nu tager vi et skridt videre med denne officielle certificering”, siger direktør i FDB Møbler, Ole Kiel. Svanemærket er din sikkerhed Med en svanemærkning er du som forbruger sikker på, at en uvildig tredjepart har kontrolleret og certificeret produkterne efter de strengeste krav på markedet. Miljøhensynene kommer bredt rundt om både materialer, produktion, sundhed, holdbarhed og genanvendelse, sådan at hele produktets livscyklus er tænkt ind i certificeringen. FDB Møbler fra 1942 til i dag FDB Møbler er om noget indbegrebet af den danske guldalder inden for møbeldesign.

Profile for partnermedier

Livsstil Bolig - Oktober 2019  

Livsstil Bolig - Oktober 2019