Page 13

L’AVV col·labora amb les festes del Roser E

nguany l’AVV posa de la seva part per a què es puguin celebrar les tradicionals Festes en Honor de la Verge del Roser, els dies 7 al 10 d’octubre, festes de tradició immemorial de la ciutat. Molts dels socis ja assistien a les festes, però ara la implicació és més propera. L’AVV patrocina l’espectacle de l’orquestra Melodia, que actuarà en la revetlla del dia 9. Esperem que tots els socis, veïnes i veïns hi participin de tots els actes. Ens agradaria molt compartir taula en el sopar popular de divendres 8, ballar en les revetlles, i gaudir de totes les celebracions al carrer en aquests dies que tanquen l’estiu. Ens satisfà poder compartir aquests dies d’alegria amb les veïnes i veïns del carrer Merceria, places de les Cols, Fòrum i Cabrits, i de la Baixada del Patriarca. Esperem que la col·laboració es faci més propera i duri molts anys.

La plaça del Fòrum

FESTES EN HONOR A LA VERGE DEL ROSER

Carrer Merceria, places de les Cols, Fòrum i Cabrits, i Baixada del Patriarca n Dijous, 7 d’octubre A les 8 del vespre. Pregó d’inici de festes a càrrec del Sr. Pitu Rovira Olivé, a la sala d’actes del Departament de Cultura de la Generalitat (Carrer Major,14) n Divendres, 8 d’octubre A les 8 del Vespre. A la pl. de les Cols, Proclamació d’Aida Galvan del Pino, Joana Reyes Álvarez i Laia Musté Beltri. Cercavila amb els nostres Gegants Nous i Vells, els Nanos, i els grallers de l’associació.

A 2/4 de 12 de la nit. Revetlla popular amb l’orquestra internacional Melodia, durant la qual es farà el Ball del ram i a la mitja part es farà el sorteig a la plaça del Fòrum. n Diumenge, 10 d’octubre A les 9 del matí. Passejada a càrrec de la banda de cornetes i tambors Verge de la Misericòrdia. A 2/4 de 12 del matí. Cercavila amb els Gegants i Nanos del Barri.

A 2/4 de 5 de la tarda. Gimcana i jocs al carrer per la quitxalla del barri a la plaça del Fòrum.

A ¾ de 12 del matí. Solemne processó de la Mare de Déu del Roser. La bandera serà portada pel Sr. Eduard Seriol i Cabiscol, acompanyat pels Srs. Joan Potau i Martorell i Lluís Palau Romagosa. El penó serà portat per Xavier López Iniesta, Alba Musté i Beltri i per Marta Villanueva i Cusidó. Acompayaran a la nostra Verge la Pubilla i les Dames d’honor, les veïnes del barri, la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia, els gralles de l’associació, els Gegants Nous i Vells i els Nanos del Barri, i les colles geganteres convidades; seguidament ofrena de flors a la Verge.

A 2/4 de 6 de la tarda. IV Concurs de dominó i de parxís.

A 2/4 d’1 del migdia. Solemne missa a l’Altar Major de la Catedral.

A les 10 de la Nit. Sopar de germanor a la plaça del Fòrum. A 2/4 de 12 la Nit. Revetlla amb l’orquestra Boogis, durant la qual es farà el Ball del fanals a la plaça del Fòrum. n Dissabte, 9 d’octubre A la 1 del migdia. Vermut popular a la Plaça de les Cols.

PART ALTA

A ¾ de 5 de la tarda. II Concurs infantil de dibuix. A les 6 de la tarda. Gran xocolatada. A les 7 del vespre. Cantada d´havaneres a la plaça de les Cols amb el grup Roca Tallada. (Es donarà gratuïtament rom cremat). n Dilluns, 11 d’octubre A 2/4 de 8 de la tarda. Missa de difunts a la capella de la Verge del Roser, oficiada per el Sr. Rector de la Catedral, Don Jaume Roig i Roig.

[octubre 2010]

13

Part Alta  

Revista de l'Associació de Veïns de la Part Alta de Tarragona.

Part Alta  

Revista de l'Associació de Veïns de la Part Alta de Tarragona.