Page 1

prestanda som affärsidÊ.


abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi ser till att ni

ABL arbetar för en hög leveranssäkerhet, bra kundrelation och högkvalitativa produkter. Vi erbjuder stabilitet, kontinuitet och pålitlighet till konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att överträffa era förväntningar.

utnyttjar era maskiner maximalt tack vare vår utrustning.

ABL har lång erfarenhet av att tillverka redskap till entreprenadmaskiner. Sedan 1960 har vi tillverkat produkter av hög kvalitet för kunder över hela världen. Vi är idag ledande i Norden på att tillverka redskap till hjullastare och grävmaskiner. Konstruktion och produktion av originalredskap sker helt och hållet i Sverige. Dessutom utvecklar vi helt unika specialanpassade produkter efter dina specifika behov. Våra kunder tillhör de största maskinproducenterna världen över. Våra produkter måste vara uthålliga och säkra även i riktigt tuffa förhållanden. Hög kvalitet är därför mycket viktigt. Vi har en välutvecklad konstruktionsavdelning som hela tiden arbetar nära dig som kund för att anpassa produkterna så de utnyttjar dina maskiners kapacitet maximalt. Våra kunder är världsledande, vilket driver oss att lägga stor kraft på att hålla oss tekniskt uppdaterade för att hålla oss kvar på toppen.

fakta abl Antal anställda: 70 Största kunder: Volvo CE, Komatsu, Pon Equipment, Swecon. Produktionsområden: Egenkonstruerade fästen och redskap för entreprenadmaskiner. Kontakt: 0382-676 00

2

www.abl.se


Vi lägger ner stor omsorg på våra produkter. Ett mycket brett produktprogram innebär att vi hittar en lösning som passar just dig.

produkter ABL har ett stort sortiment av högkvalificerade redskap till din maskin. Vi kan alltid hjälpa till att ta fram en optimerad lösning för er.

Vår bredd gör valet enklare ABL erbjuder ett brett sortiment av fästen och redskap till entreprenadmaskiner. Vi fokuserar alltid på kvalitet och design. Vi har ett heltäckande produktprogram för hjullastare, grävlastare och grävmaskiner Vår totala tillverkning av samtliga fästen och redskap sker i Sverige. Vi erbjuder också ett komplett redskapssortiment för rundvirkeshantering och även gaffelredskap till entreprenadmaskiner. Våra redskap gör att du får en ökad precision och högre

fakta

abl

nyttjandegrad av maskinen. ABL ligger idag i framkant när det gäller utveckling av lösningar till entreprenadmaskiner. Produkter: Tillverkar högkvalitativa fästen och redskap för hjullastare, grävlastare, grävmaskiner samt timmerredskap och gafflar. Erfarenhet: Företaget startade 1960 och sedan dess har vi levererat 40 000 enheter till nöjda kunder.

4


kvalitet På ABL sker svetsningen både manuellt och med robot. Högteknologin finns där, men också den mänskliga omsorgen som tillsammans borgar för hög kvalitet.

Vår målsättning är att ge bästa service och leverera högkvalitativa fästen och redskap. ABL har alltid fokus på slutresultatet där våra produkter ska förenkla ditt arbete och kunna utföra jobben med större precision och produktivitet.

ABL skapar en helhetslösning för dig. Kvalitet. ABL är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2000. Certifieringen innebär att företaget producerar och säljer kvalitetssäkrade produkter

fakta abl

och ständigt arbetar med kundtillfredsställelse. Även miljöcertifiering enligt ISO 14000 kommer att vara klart under 2007. Produktutveckling. Genom ett nära samarbete med våra kunder utveck-

Valet av kvalitén på materialet är en viktig del vid produktionen. Det är lätt att överdimensionera, men det är också lätt att göra det motsatta. För oss är det uteslutet att låsa sig vid en viss kvalitet. Ledstjärnan är att redskapet ska vara högkvalitativt och utnyttja maskinens kapacitet maximalt. Vi använder idag Hardox och Weldox material i våra produkter.

lar vi våra redskap efter branschens önskemål. Vi arbetar ständigt med att förbättra befintliga och utveckla nya produkter. Det säkerställer att du som kund får det redskap som utnyttjar maskinens kapacitet maximalt. Teknisk support och eftermarknad. Långsiktighet är ett viktigt fundament för oss. När du behöver någon att bolla idéer med står vår marknadsavdelning alltid till tjänst. Vi skall se till så att du kan fokusera på att göra jobbet så effektivt och lönsamt som möjligt.

7


07-0265 www.jerhammar.se

ABL Box 200 576 24 SÄVSJÖ Tel 0382-676 00 - Fax 0382-615 20 Mail info@abl.se - www.abl.se

ABL foretagsbroschyr  

ABL foretagsbroschyr

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you