Page 1

Go natu ral

BARISTA PRO

BA-RE-CA


“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού ... από εκεί ξεκίνησαν όλα!” Η Barista Pro είναι μια εταιρεία εμπνευσμένη από τα ανήσυχα πνεύματα των δημιουργών της, για μεγιστοποίηση της κάλυψης των διαφορετικών γευστικών προτιμήσεων των καταναλωτών και την άριστη μετάδοση της τεχνογνωσίας της σε επαγγελματίες των χώρων BARECA-HORECA, προσδίδοντας κέρδη και διαφοροποίηση στις επιχειρήσεις. Το κύριο αντικείμενο δράσης μας είναι ο συνδυασμός Καινοτομίας - διαφοροποίησης - κερδοφορίας . Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία καινοτόμων προϊόντων σε συνδυασμό με τη συμβουλευτική-εκπαιδευτική κατάρτιση των επαγγελματιών στους οποίους απευθυνόμαστε, με την τεχνογνωσία αξιοποίησης της διαφοροποίησης αυτής και με απώτερο στόχο το μέγιστο βαθμό επίτευξης τόσο της γευστικής ικανοποίησης του τελικού καταναλωτή όσο και της κερδοφορίας του πελάτη-συνεργάτη-”συνέταιρού” μας.

BARISTA PRO FOLLOW THE EXPERTS


Ice Tea

ι με ρόδι κα ο ήλ πράσινο μ

ΝΕΟ

English breakfast ice tea

Greek mountain tea with honey με λεμόνι

ο με ροδάκιν

Ελληνικό τσάι βουνού από πραγματικά άνθη και φύλλα σε συνδυασμό με θυμαρίσιο μέλι, βρασμένα σε ισορροπία, κατά την οποία αποκτούν το χρυσοκίτρινο χρώμα τους. 30ml τσάι του βουνού με μέλι είναι αρκετά για ένα δροσερό και ενεργειακό παγωμένο τσάι, για απόδοση σε ποτήρι 300ml. Συνδυάστε το με μόνο 10ml γεύσης Gia..giamas. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη 700ml, και διαθέτει αντλία ακριβούς δοσολογίας 10ml.

Συνδυάστε και με λεμόνι

με λεμόνι φράουλα

Τα φύλλα του μαύρου τσαγιού περνούν από μία φάση ζύμωσης σε υγρή και ζεστή ατμόσφαιρα, κατά την οποία αποκτούν το μπρούτζινο ή μαύρο τους χρώμα. 20ml English breackfast είναι αρκετα για ένα δροσερό και ενεργειακό παγωμένο τσάι, για απόδοση σε ποτήρι 300ml. Συνδυάστε το με μόνο 10ml γεύσης Gia..giamas. Διατίθεται σε γιάλινη φιάλη 700ml, και διαθέτει αντλία ακριβούς δοσολογίας 10ml.


Syrup

Κα ραμ έλα

Φου ντο ύκι

Φρά ουλ α

Μα στί χα

ανά να Μπ

ίλια Βαν

Μπ

ισκ ότο

MEL CARA HINO C COFFE

τα ά λ ο Σοκ

α

ρύδ α Κ

FRO CHOC ZEN O FLAV LATE OURS

e r o l p x e d n a MAST IC BLOO HA M Σιρόπια ροφημάτων φτιαγμένα με τα αγνότερα υλικά από barista για barista. Πολυτελής εμφάνιση με πολυτελές περιεχόμενο! Έχει σύσταση από μελάσα λευκών ζαχαρότευτλων για ήπια γλυκύτητα, ισορροπημένο αποτέλεσμα και είναι πλούσιο κυρίως από τα αρώματα και τις γεύσεις των βασικών συστατικών του. Ιδανικό για χρήση, σε ροφήματα κρύα και ζεστά, στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και στα Cocktails. Γυάλινο μπουκάλι για την καλύτερη διατήρηση της ποιότητας, των αρωμάτων και της γεύσης του προϊόντος. Αντλία ακριβούς δοσολογίας 10ml, με ειδική βαλβίδα στο εσωτερικό της, για τη σωστή εισχώρηση του οξυγόνου, αποτρέποντας το ζαχάρωμα και την αλλοίωση των αρωμάτων και των γεύσεων από την πρώτη μέχρι την τελευταία σταγόνα. 10ml είναι αρκετά για την παρασκευή ροφήματος 300ml.

FFEE O C K GREE MASTICHA WITH FILTER CO FF FLAVOURS EE


Fruit Puree IL

TA COCK

Πουρέδες φρούτων με ολόκληρα κομμάτια πραγματικών φρούτων, μεγάλη πυκνότητα, γεμάτη γεύση φρούτων και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η οξύτητα του πραγματικού φρούτου τους, τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε cocktails, smoothies, σοκολάτα, γρανίτα, dressing, toppings παγωτού, βάφλα, κρέπα, μαγειρική, ζαχαροπλαστική. Διατίθονται στις γεύσεις φράουλα, φρούτα του δάσους, μπανάνα, πράσινο μήλο, φρούτα του πάθους, καρύδα, ανανά, μάνγκο.

TOPPING

and create REA FRU L GRA IT NITA

MILK E SHAK


Frozen beverages E

E F F O SC E T A IR

P

SNIKERATO Ρόφημα από καραμέλα και κρέμα πραλίνας peanut. Συνδυάζεται με γάλα, ιδανικό για την παρασκευή παγωμένου ροφήματος.

BUENITO

EE

απογειώστε τον καφέ σας P I T

Ρόφημα από τραγανή γκοφρέτα και κρέμα πραλίνας φουντουκιού. Συνδυάζεται με γάλα, ιδανικό για την παρασκευή παγωμένου ροφήματος.

CO

COCO CHO

Ρόφημα από νιφάδες και γάλα καρύδας, σε συνδυασμό με αποβουτυρωμένο κακάο. Συνδυάζεται με γάλα, ιδανικό για την παρασκευή παγωμένου ροφήματος.

Κρύα ροφήματα εξαιρετικά αφιερωμένα στους λάτρεις του καφέ! Συνδυασμός από 1 δόση espresso με γευστικές νότες επιλογής από τη σειρά Cup Stories στις γεύσεις, buenito, snikerato ή Barbarossa..

SN

EE F F O C IKERATO

OFF C O T I N BUE


ERRY B W A R T S ΒLACK

USH

ΒLACK SL

με α τ ά λ ο σοκ

K C A L B E SHAK

Black Hawaiian Velvet

made Ο with Η 2

Νέα καινοτομία στο χώρο των παγωμένων ροφημάτων ήρθε να κερδίσει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων για το καλοκαίρι μας. Ρόφημα με σύσταση από καμμένη καρύδα, νιφάδες καρύδας και κακάο. Εύκολος τρόπος παρασκευής σε συνδυασμό με νερό ή γάλα σε αποτελέσματα μαύρης γρανίτας, μαύρου milk shake και black yogurt, συνδυασμένα, με φρούτα και toppings.

Παγωμένο ρόφημα από πραγματικό γιαούρτι . Απαλή, βελούδινη γεύση γιαουρτιού όπως δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει. Εύκολος και γρήγορος τρόπος παρασκευής με νερό ή γάλα.

GURT O Y K C A L B

e n i h s a m h s slu

α τ ύ ο ρ με φ


Y PART E SHAK

PINK O ING FLAM

TAIL K C O C

ANUT E P EE COFF SHAKE

Ρόφημα βανίλιας Μαδαγασκάρης... Η αγαπημένη ανάλαφρη γεύση μικρών και μεγάλων! Το απόλυτα αγνό ρόφημα βανίλιας, ικανό να σταθεί όλες τις ώρες της μέρας σε ένα παγωμένο αποτέλεσμα. Απλός και εύκολος τρόπος παρασκευής με νερό ή γάλα

PIE N O M E

L

TINO BISCOT

COFFEE LOVIT OREO

MEL CARA HINO C COFFE

Ρόφημα καφέ με υπέροχη υφή και την πλούσια γεύση από πραγματικούς κόκκους καφέ Βραζιλίας, για παρασκευή παγωμένου ροφήματος. Ρόφημα με βάση τον καφέ για παρασκευή με γάλα ή νερό

e

slush mashin

made with Η 2Ο

EO

OR A L L I VAN

e

slush mashin

made with Η 2Ο

EY MONK E SHAK


Chocolate

mel a r a c

late choco

erry b w a r st

maple

Toppings

EO

OR HOCO

C ύτα ή ο ρ φ ε με εχωριστές τ σ ά υ Συνδ ργήστε ξ δημιου συνταγές

Σοκολάτα γάλακτος με αγνή, πλούσια υφή και γλυκιά επίγευση. Μεγάλη περιεκτικότητα αποβουτυρωμένου κακάο 33%. Ιδανική για την παρασκευή παγωμένου ροφήματος σε δοσολογία 35gr με 180ml γάλα. Συνδυάζεται με σιρόπια ροφημάτων, πουρέδες φρούτων και toppings. Προίον χωρις γλουτένη και γενετικά τροποποιημένα συστατικα

Γεμάτη υφή, με κύριο χαρακτηριστικό τους τη φυσική γεύση και το άρωμα. Τα sauces της Barista Pro είναι ένα νέο προϊόν που μπορείτε να απολαύσετε και να δημιουργήσετε με τη φαντασία σας

BS

OREO CRUM

O CHOC INO TT BISCO SA

O CHOC RAMEL CA LTED

Τρίμμα μπισκότου oreo, για χρήση σε κρέπες, βάφλες, παγωτό, ζαχαροπλαστική, smoothies, milk shake, ζεστά και κρύα ροφήματα.

BS

WHITE CRUM

Τρίμμα λευκού μπισκότου βανίλιας, για χρήση σε κρέπες, βάφλες, παγωτό, ζαχαροπλαστική, smoothies, milk shake, ζεστά και κρύα ροφήματα.

TΡΟΥΦΕΣ Σε ροζ, γαλάζιο αλλα και πολύχρωμες για γευστικές και παιχνιδιάρικες λεπτομέριες


Slush

Γρανίτα σε σκόνη απο αφυδατωμένα φρούτα. προιόν χωρίς : γλουτένη, λιπαρά, GMO’ με φυσικές χρωστικές. Η μοναδική με αραίωση 1 κιλού προιόντος σε αποτέλεσμα 7 λίτρα γρανίτας. Έντονα αρρώματα και επιγεύσεις φρούτων σε μια απόλυτη δροσιά και φρεσκάδα φρούτων.

POS

Tailor made ειδικά διαμορφωμένοι διαφημιστικοί κατάλογοι ροφημάτων, γραφιστικά “κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα σας”, με προσαρμογή του στυλ και της προσωπικότητας κάθε χώρου εστίασης, με το δικό του λογότυπο και τις δικές του ιδανικές επιλογές ροφημάτων. Η απόλυτη πινελιά που κάνει τη διαφορά, και συνδυάζει καινοτομία, διαφοροποίηση, κερδοφορία.. αποκλειστικά για εσάς...από την Barista Pro!

Αντλίες ειδικά διαμορφωμένες από την barista pro, αποτέλεσμα ειδικής πατέντας, για ακριβή δοσολογία 10ml ανά πάτημα, αποφυγή ζαχαρώματος και απόλυτη διατήρηση αρωμάτων και γεύσεων των σιροπιών ή του παγωμένου τσαγιού Barista λόγω της ειδικής βαλβίδας που διαθέτει.

Summer hits flyer Διαφημιστικός κατάλογος σε σχήμα δίσκου σε όψεις Black and White ροφημάτων . Εξαιρετική καλοκαιρινή πρόταση για απολαυστικές και γευστικές μελωδίες !


Εξελιγμένο, ειδικευμένο καθαριστικό, φιλικό προς το περιβάλλον, με ισχυρή καθαριστική δράση χωρίς υπολείμματα άοσμο και υποαλλεργικό


Εκπαίδευση Υποστήριξη Γιατί να μας προτιμήσετε; -Είμαστε οι ίδιοι, οι δημιουργοί των προϊόντων μας. -Είμαστε μια 100% Ελληνική εταιρεία. -Η Βασική εταιρική μας αρχή και πολιτική στηρίζεται στην ειλικρίνεια, στη διαφάνεια και στην αμεσότητα . -Οι άνθρωποι μας διέπονται από επαγγελματισμό, συνέπεια, αφοσίωση και είναι πάντα στη διάθεση εξυπηρέτησης των πελατών-συνεργατών μας. -Τα προϊόντα μας πάντα παρουσιάζονται με γευστική δοκιμή και εκπαίδευση των πελατών μας πριν τη διεξαγωγή συνεργασίας με την εταιρεία μας και στη συνέχεια κατάρτιση των πελατών μας με την τεχνογνωσία μας . -Δρούμε με δυναμική και ενεργητική στρατηγική μάρκετινγκ παρέχοντας συμβουλευτική υπηρεσία και εκπαίδευση υψηλών προτύπων. -Προβάλουμε συνεχώς τα προϊόντα μας πανελλαδικά επενδύοντας συνεχώς σε διαφημίσεις σε περιοδικά των χώρων BARECA-HORECA, social media, ένθετα σε τοπικά περιοδικά, εφημερίδες και τηλεόραση. -Εξασφαλίζουμε την κερδοφορία σας δημιουργώντας ευκαιρίες και παρέχοντας άριστη σχέση ποιότητας - τιμής. -Προσαρμοζόμαστε στα πρότυπα των συνεργατών μας αναλόγως διαφορετικότητας της κάθε επιχείρησης και της διαφοροποίησης που χρειάζεται. -Βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας. -Τα προϊόντα μας είναι πλήρως πιστοποιημένα. -Διαθέτουμε τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών, στο (+30) 22730 34009, καθημερινά 8:30 - 15:00, εκτός Κυριακής. Υπεύθυνοι πωλήσεων +30 698 51 62 900 | +30 6984 088 029 -Διαθέτουμε σελίδες σε Facebook “Cup stories - Ice stories” ή “BaristaPro” και Ιnstagram “Barista Pro” με γρήγορη ανταπόκριση στα μηνύματα - αιτήματα σας.


BARISTA PRO

www.baristapro.com.gr

Profile for paroslabgr

Barista Pro  

Barista Pro  

Advertisement