Page 1

4 µήνες µετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ένα χρόνο µετά την δολοφονία του Σαχζάτ Λουκµάν, του παιδιού µε το ποδήλατο που πήγαινε να πιάσει δουλειά στη λαϊκή στα Πετράλωνα, οι «αντισυστηµικοί» -αλλά πάντα µε το σύστηµα: τους τραπεζίτες, τους βιοµηχάνους και τους εφοπλιστές- οπαδοί του Χίτλερ, έκαναν ξανά την εµφάνισή τους, 100 περίπου άτοµα, στις συνοικίες της Αµφιάλης. Κατεβαίνοντας την οδό Τσαλδάρη, βεβήλωσαν το σηµείο θανάτου του Παύλου Φύσσα -τον οποίο οι ίδιοι δολοφόνησανσβήνοντας συνθήµατα, ποιήµατα και αφιερώσεις δεκάδων ανθρώπων και καταστρέφοντας πανό του τοπικού συλλόγου δασκάλων «Πλουµπίδης». Μια ξεκάθαρη «ανάληψη ευθύνης» πλέον της δολοφονίας από πλευράς τους, που µέχρι στιγµής δεν την αποδέχονταν, έχοντας «αδειάσει» τον µαχαιροβγάλτη τους Ρουπακιά.

Στο πέρασµά τους κατέβασαν και άλλα πανό του τοπικού συλλόγου δασκάλων, έσβησαν αντιφασιστικά συνθήµατα, λέρωσαν τοίχους µε εµετικά φασιστικάεθνικιστικά συνθήµατα ενώ φτάνοντας στην πλατεία Λαού µε συνοδεία µοτοσυκλετιστών της οµάδας Δ∆ΙΑΣ πραγµατοποίησαν τροµοκρατική επίθεση στον αυτοοργανωµένο χώρο αλληλεγγύης και ρήξης «Ρεσάλτο», έσπασαν µε πέτρες τζάµια των παραθύρων παιδικού(!) δωµατείου του διπλανού σπιτιού, προκάλεσαν εκτεταµένες καταστροφές, και πέταξαν φυλλάδια της χρυσής αυγής, ενώ στη συνέχεια προκαλώντας και τροµοκρατώντας τους περίοικους παρέλασαν στις γύρω περιοχές. Προφανώς, στην προσπάθεια τους να επανεµφανιστούν στις περιοχές του Πειραιά τις τελευταίες βδοµάδες και να λειτουργήσουν ξανά τα γραφεία τους στη Νίκαια, επιδιώκουν να χτυπήσουν κάθε πολιτική και κοινωνική συλλογικότητα που αντιστέκεται µε στόχο να πλήξουν το αγωνιστικό φρόνηµα των εργαζοµένων, να τροµοκρατήσουν το λαό πολιτικά και ιδεολογικά και να ενισχύσουν τις τάσεις αποστράτευσης και ιδιώτευσης.

Ο αντιφασιστικός ξεσηκωµός που ακολούθησε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ανάγκασε την κυβέρνηση να σταµατήσει να καλύπτει τόσο απροκάλυπτα τη ναζιστική χρυσή αυγή και να στείλει µε εγκληµατική καθυστέρηση στη φυλακή τον «φύρερ» και τον υπαρχηγό της καθώς και λίγους βουλευτές και στελέχη της που εµπλέκονταν άµεσα µε τη δολοφονία του. Δ∆εν εφησυχάζουµε όµως! Ξέρουµε ότι το αστικό κράτος, οι κυβερνήσεις και το κεφάλαιο θέλουν να διατηρήσουν µια «κουρεµένη» χρυσή αυγή για να την χρησιµοποιούν συµπληρωµατικά στο µνηµόνιο, την κρατική καταστολή, την αστυνοµία και τα δικαστήρια ενάντια σε όσους αγωνίζονται για το µεροκάµατο, για το δικαίωµα στην απεργία, για την προστασία της φύσης και της ζωής τους, για τα δηµόσια αγαθά, για τις δηµοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώµατα της εποχής µας.

Για να σπέρνουν το δηλητήριο του ρατσισµού και της υποταγής στους εργοδότες. Για αυτό το λόγο αφήνουν και τον Κασιδιάρη να κυκλοφορεί ελεύθερος παρότι κάθε µέρα έρχεται στη δηµοσιότητα και µία νέα αποκάλυψη για την εγκληµατική δραστηριότητά του. Ξέρουµε ότι έχουµε πολύ δρόµο µπροστά µας για να καταφέρουµε να πληρώσουν για τα ρατσιστικά εγκλήµατά τους, να ξηλωθεί όλος ο µηχανισµός µέσα στην αστυνοµία που τους κάλυπτε ή ακόµα και τους συνέδραµε στην εγκληµατική δράση τους, για να σταµατήσουν τα βασανιστήρια στα αστυνοµικά τµήµατα, για να κλείσουν όλα τα κολαστήρια - στρατόπεδα συγκέντρωσης, για να τους πετάξουµε έξω από τις γειτονιές µας. Όµως τον δρόµο αυτό θα τον βαδίσουµε µέχρι το τέλος!

Στη γειτονιά του Παύλου ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!  

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!