Page 1

Villapark

Akenveen

TYNAARLO - DRENTHE

Natuurlijk genieten in het N a t i o n a a l Pa r k D r e n t s c h e A a

en investeren met toekomstvisie!


Ervaar de rust en de schoonheid van het Nationaal Park Drentsche Aa ĂŠn het rendement van een solide investering. Tegenover de toegangspoort van het Nationaal Park Drentsche Aa en in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa ligt Villapark Akenveen. Omgeven door het Nationaal Park en op korte afstand van het Drentse brinkdorp Zuidlaren en centraal gelegen tussen Assen en Groningen..

Het Nationaal Park Drentsche Aa is mooi in alle seizoenen.


Ambitieus plan Op Villapark Akenveen is de bouw van de tweede fase vakantievilla's van start gegaan. Een ambitieus plan met hoogwaardige recreatievilla's op kavels van 500 tot 980 m2, waarvan een groot deel aan het water ligt.

Aantrekkelijke recreatieomgeving Het gebied van het Nationaal Park Drentsche Aa en het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa ligt deels op de bekende Drentse Hondsrug. Een gevarieerde en licht glooiende heuvelrug, die zich uitstrekt van Emmen tot Groningen.

Rendement en garantie Investeer in een toplocatie met een goed rendement. U kunt uw recreatievilla rendabel verhuren via Hogenboom Recreatieparken, een professionele organisatie met veel parken in heel Nederland en landelijke reclame-campagnes op radio en tv. Dat geeft u de zekerheid van een uitstekend verhuurperspectief en een prima rendement. Villapark Akenveen garandeert u een netto rendement van 6% gedurende de eerste 3 jaren of 5% gedurende de eerste 5 jaren.

De rijke variatie in landschappen, met vele oude bossen, heidevelden en diverse stroomdalgebieden, maakt het gebied zeer aantrekkelijk voor recreatie en toerisme. De beschermende status van het Nationaal Park garandeert een blijvende hoge natuurwaarde en daarmee tevens het behoud van de hoge recreatiewaarde van dit gebied.

.

Berend Botje ging uit varen...


Recreatievilla's met

De villa's De recreatievilla's zijn zeer ruim van opzet

De villa's hebben een hoog afwerkings-

met een woonoppervlak van ca. 150 m2 en

niveau en worden opgeleverd met een

voorzien van een originele rietgedekte kap

compleet ingerichte keuken, voorzien van

met hoge isolatiewaarde. Dankzij de ruime

moderne apparatuur. De twee badkamers

hoeveelheid glas ervaart u zelfs binnen het

en toiletten zijn uitgerust met luxe sanitair

heerlijke buitengevoel.

en thermostatische mengkranen.

Bij de ontwikkeling van de villa's is

De tuin rondom de woning wordt compleet

uitgegaan van hoge duurzaamheid,

aangelegd en bij de meeste villa's zijn

ecowaarden en gebruikscomfort. Daarom

twee parkeerplaatsen. Indien gewenst kan

is gekozen voor traditionele bouw met

een (beperkt) aantal woningen geschikt

gebruik van hoogwaardige materialen. De

gemaakt worden voor mindervalide

kavelgrote kan variĂŤren van 500 tot zelfs

gebruikers.

980 m2.


buitengevoel! Centrale voorzieningen Villapark Akenveen vormt samen met het naast gelegen recreatiepark 't Veenmeer een perfecte recreatiecombinatie voor de vakantieganger. Eigenaren en huurders van een villa op Villapark Akenveen kunnen onbeperkt gebruikmaken van alle voorzieningen die het recreatiepark te bieden heeft. Het park beschikt over uitstekende recreatieve voorzieningen: - gezellig restaurant met terras - speeltoestellen voor kleine en grotere kinderen met o.a. een basketbalveld - indoor speelaccommodatie - kinderboerderij - landschaps-golfbaan Deze voorzieningen zijn deels in aanbouw en zullen medio 2012 volledig gerealiseerd zijn.

Eigen gebruik en verhuur. Indien u een woning koopt voor eigen gebruik kunt u zelf de inrichting bepalen. Als u de woning tevens wilt verhuren, dan wordt uw villa ingericht met ons luxe inrichtingsprogramma en voorzien van een verhuur-inventarispakket (inclusief). Uw villa is dan direct klaar voor de verhuur.


Indeling Begane grond: Vanuit de hal bij de entree komt u in de royale woonkamer. Deze is ruim van opzet en o.a. voorzien van een fraaie gasopenhaard met afstandsbediening. De luxe open keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, combi-magnetron en een vaatwasser. In de ruime hal is een aparte toiletruimte. De royale ouderslaapkamer op de begane grond beschikt over een diepe kast en een eigen badkamer met wastafel en douche. De inpandige berging is ruim genoeg voor 3-4 fietsen en van buitenaf bereikbaar.

Verdieping: In de hal bevindt zich naast de entree de trap naar de verdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met een grote glaswand voor een panoramisch uitzicht over de omgeving. Daarnaast zijn er een toilet (optioneel separaat) en een ruime badkamer met wastafel, douchecabine en een comfortabel ligbad.


Villapark Akenveen fase

en .

Na een succesvolle eerste fase is begonnen met de uitvoering van de tweede fase........ De aanpassingen van de waterpartijen zijn afgerond, de infrastructuur is aangebracht en er is begonnen met de bouw van de eerste villa's, waaronder de modelwoning. Om u een indruk te geven van het totaal zijn op de plattegrond de twee fases in kaart gebracht. 1e fase 2e fase


Villapark Akenveen Zuidlaarderweg 37 9 4 8 2 T V Ty n a a r l o Te l . ( 0 5 9 2 ) 5 4 3 6 2 5 w w w. a k e n v e e n . n l Parc Estate Recreatiemakelaars Businesspark Friesland West 27 C 8466 SL Nijehaske Postbus 83 8440 AB Heerenveen T 0513 62 70 50 F 0513 62 94 35 info@parcestate.com www@parcestate.com

Villapark

Akenveen

Investeren met toekomstvisie!

Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Realisatie brochure: Rekker Reclame Zuidlaren

Digitale Brochure - Recreatiepark Akenveen  

Villapark Akenveen, gelegen in Drenthe, is een ideale bestemming om bij te komen. Deze veelzijdige provincie wordt niet voor niets jaarlijks...

Digitale Brochure - Recreatiepark Akenveen  

Villapark Akenveen, gelegen in Drenthe, is een ideale bestemming om bij te komen. Deze veelzijdige provincie wordt niet voor niets jaarlijks...