Page 7

20. JUNI 2017 l 7 l

Luxaflex® - smukke og funktionelle gardinløsninger 5 gode grunde til at vælge

Magnild Gardiner 1

Luxaflex® Duette® plissé Yderst energieffektivt plisségardin p.g.a. sin opbygning, hvor luft imellem cellerne virker som et isolerende lag. Det dobbelte lag i Duette® har en lyddæmpende effekt.

Luxaflex® Verosol® termogardin Plisségardin med Verosol® væv, er det ultimative gardin til at kontrollere lys og varme. Samtidig er dugen energi-besparende om vinteren.

Luxaflex® plisségardin DustBlock® Vælg væv med ekstra fordele f.eks. DustBlock® som er en smudsafvisende overflade, der gør vævet særligt modstandsdygtigt og frastøder støv, røg, vand og oliebaseret væsker.

Inspiration Vi tilbyder dig 300 m2 på Københavnsvej i Roskilde, kåret som Danmarks flotteste showroom.

2

Et stærkt koncept

3

Trykhed for mål og valg

Kort og godt, vi skaber rumeligt velvære.

Vores faguddannede gardinkonsulenter kommer gerne til dig.

4

Sikkerhed med garanti

5

Prisgaranti

Vi sikrer dig konkurrencedygtige løsninger i overbevisende design - giver garanti for faglig udførelse. Derudover 5 års udvidet produktgaranti på Luxaflex® produkter, når du vælger at få dem monteret af vores professionelle gardinmontører.

Vi giver prisgaranti på alle Luxaflex® gardinprodukter, Gardiner der gør en forskel.

Du kan læse meget mere på:

www.magnild-gardiner.dk

Magnild Markiser - kvalitet i alle led

20% på Acrimo markiser

Enkelt, let og elegant løsning

Gælder til og med 7. juli 2017 Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Vi hjælper dig med at vælge den rette markise Vi har arbejdet med markiser i mere end 25 år og forhandler Faber og Acrimo, der er blandt de bedste producenter i verden. Vi går aldrig på kompromis og arbejder efter princippet, at når kunderne er tilfredse, så er vi det også. Der er nogle afgørende punkter vi altid gennemgår, før vi anbefaler en markise. Husets arkitektur, placering på huset, monterings muligheder samt størrelse. Alle faktorer er afgørende, når du vælger design og model af markise.

5 års garanti på alle markiser

Savner du inspiration og gode idéer? Få besøg af vores markisebus eller besøg vores showroom på Københavnsvej. Vi er sprængfyldt med idéer og kan skræddersy alt ned til mindste detalje. Vi søger for opmåling samt alt omkring montage af markiser. Det er din garanti for faglig og korrekt udførelse.

Acrimo 7700 Pergolamarkise er en fritstående afskærmning eller en markise på ben. Den kan også forsynes med rullegardin i front samt læskærme i siderne. Pergolamarkisen betjenes med motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

300 kvm. inspiration for alle dine sanser! Københavnsvej 77 · Roskilde · Tlf. 46 35 18 36 · www.magnild-gardiner.dk

Pbro uge 25 2017  
Advertisement