Page 10

l 10 l 20. JUNI 2017

Marie og Sofies Verden bliver nu til

Efter knapt 3 års samarbejde, har Marie valgt at stoppe som selvstændig, da hun venter sit andet barn. Det betyder at klinikken fremover kun vil være ejet af Sofie Ganzhorn. Marie har sidste arbejdsdag torsdag d. 13/7-2017. Hun ønskes dermed alt muligt held og lykke fremover. Klinikken vil fremadrettet komme til at hedde Sofies Verden og vil gennemgå en mindre ombygning til stor glæde for nuværende og fremtidige kunder. God sommer til jer alle ✹

Sofie

Stort udvalg af kvalitets te – også økologisk Lækre delikatesser Hjemmebagte kager og scones – også glutenfri Lette frokostretter God kaffe!

RINGSTEDGADE 6 A, ROSKILDE. TLF. 26 72 22 90

Ringstedgade 24 st. th. • 27 64 46 60 • sofiesverden-roskilde.dk

try the new why tai

Ringstedgade Et af Roskildes mest spændende oplevelses- og indkøbsstrøg.

Boligindretning med kant Møbler og boligtilbehør i en anderledes lækker og rustik stil.

Nyd det i TE Salonen’s hyggelige gårdhave eller stuer!

Ringstedgade var helt tilbage i middelalderen vejen ind i byen fra syd. Ved det nuværende kryds ved Jernbanegade og Borgediget lå byporten, hvor bønder, der kom med varer til byen, skulle betale konsumptionsskat (svarende til vore dages moms). Gaden har sikkert summet af liv! Fra 1874 kunne Roskildeborgerne og tilrejsende købe kolonialvarer og senere også korn og foderstoffer i købmandsgården hos Brødrene Lützhøft i Ringstedgade. Købmandsgården med det hyggelige gårdmiljø bestående af tidligere hestestalde og kornmagasiner ligger der endnu. Nu er butikken museum, og inventar og varelager er ført tilbage til ca. 1920. Af og til er der stadig heste at se i gården, når der bydes på hestevognskørsel i Roskildes gamle gadenet, og hønsene pikker mellem de toppede brosten, som om tiden har stået stille her de sidste 100 år. Borde og bænke er sat op, og man kan nyde en kop te og en spændende kage i fred og ro. Ringstedgade syder stadig af liv og har mange tilbud til såvel lokale som tilrejsende. Der venter de besøgende spændende orientalske, kulinariske oplevelser, ligesom små hyggelige butikker byder på smukt håndværk, bæredygtigt design og interiør. Og skulle man trænge til lidt selvforkælelse i form af en ny frisure, er det også en mulighed. Ringstedgade er ikke bare en indfaldsvej, men et af Roskildes mest spændende oplevelses- og indkøbsstrøg.

Ringstedgade 24, st. tv. · 4000 ROSKILDE

VI BINDER TIL ENHVER LEJLIGHED

Liljen

RINGSTEDGADE 23A 4000 ROSKILDE · TLF. 46 35 31 31 VIVIANKURE@HOTMAIL.DK

butik Ringstedgade 13

Håndplukket bæredygtigt design • • • •

Keramik Tøj Smykker Interiør

Tirs-fredag 11.30 – 17.30 Lørdag 10.00 – 15.00

ROSKILDES HYGGELIGSTE KØBMANDSBUTIK

lützhøftskøbmandsgård.dk

COIFFURE

@butikringstedgade13

Skal du klippes inden... Sommerferielukket Uge 29 og 30 Så bestil din klipning allerede nu. Coiffure

Ringstedgade 20, 4000 Roskilde, tlf. 46 35 92 13

Pbro uge 25 2017  
Pbro uge 25 2017  
Advertisement