Pbro uge 18 2018

Page 31

1. MAJ 2018 l 31 l

Roskilde OrtoTeknik nomineret til erhvervspris Af Tomas Skov

Endnu en virksomhed er kommet i rampelyset fra Roskildes Erhvervspris, der blandt andet har som kriterier, at de nominerede virksomheder skal være udviklingsorienterede, have fokus på CSR og bidrage til at sætte Roskilde på landkortet. Denne gang er det Roskilde Orto-Teknik i Algade, hvor ejer Fead Rama kan glæde sig over indstillingen.

Paperboy retter På side 53 i avisen den 24. april 2018 fik vi fejlagtigt gjort den tidligere bestyrelse i Erhvervsforum Roskilde til foreningens nye bestyrelse. Paperboy beklager fejlen. Herunder følger navnene på Erhvervsforum Roskildes nye bestyrelse.

Ikke set det komme

”Vi er stolte over anerkendelsen af alt det arbejde, vi har lagt i det her. Det er dejligt, at nogen ser os, selv om vi er så lille en virksomhed. Vi går jo bare og gør vores arbejde, og vi trives og er glade – men jeg havde ikke set det her komme”, siger Fead Rama, der overtog virksomheden i Algade den 1. maj 2014.

Svært at følge med

Efter virksomheden var tæt på at lukke for fem år siden,

Af Holger Vincents

Som ejer af en lille virksomhed glæder Fead Rama sig over, at blive nomineret til Roskildes Erhvervspris. Her er han i selskab med erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper steen Christensen.

beskæftiger Roskilde Orto-Teknik i dag ti tandteknikere i Algade, og Fead Rama søger aktuelt yderligere to medarbejdere.

”Der er sket rigtigt meget, og vi har nærmest svært ved at følge med”, siger tandteknikeren.

På generalforsamlingen onsdag den 18. april blev Marie-Louise Munter som ventet genvalgt til formandsposten, mens de tre øvrige bestyrelsesmedlemmer på valg, Nanna Vöge, Mads Hyllehøj og Torben Strand, ikke genopstillede. Desuden valgte Jørgen Skou Larsen at træde ud af bestyrelsen,

hvilket banede vej for en bestyrelsespost til suppleant Søren Nayberg (Kaffeekspressen). Som erstatning for de tre bestyrelsesmedlemmer, der ikke genopstillede, indstillede bestyrelsen Rune Tarnø (TVC Advokatfirma), Mette Bach Glitzky (LE34) og Peter Schwalbe (EASj Roskilde), der alle blev valgt uden modkandidater og nu kan træde ind

i en Erhvervsforum Roskilde-bestyrelse, der i forvejen tæller Spar Nord Roskilde-direktør Kasper Bæk og Morten Bo Berthelsen (Roskilde Kopi & Print). Tre suppleanter blev ligeledes valgt uden modkandidater: Julie Bruun (CP ApS), Jacob Bøg (Skoda Roskilde), Lars Sloth (Gimle). Den nye bestyrelse konstituerede sig mandag den 23. april.

SÅ ER EL:CON PÅ PLETTEN Efter et par gode afleveringer, et enkelt indkast og en fair tackling er vi nu i mål som sponsor hos FC Roskilde. Vi glæder os til at følge resten af kampene fra tribunen og til at deltage i Roskildes bedste netværk!

Kenneth Savnik Adamsen, salgschef & Ulrik Amdi Nielsen, servicechef El:CON A/S og Ole Budtz, Sponsorkonsulent FC Roskilde TINGVEJ 33, VINDINGE · 4000 ROSKILDE · TEL 4634 5500 · WWW.ELCON.DK


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.