Page 1

Gelateria ή Ζαχαροπλαστείο; Τωρα μπορείτε και τα δύο...


Mια “οικογένεια” φροντίζει για εσάς... Η εταιρία Bravo S.p.A., αποτελεί δημιούργημα και αποκλειστική ιδιοκτησία της οικογένειας Bravo, της οποία πήρε και το όνομα. Είναι μία σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες Ζαχαροπλάστες και Αρτοζαχαροπλάστες, όπως είμαστε και εμείς. Η εταιρία μας είναι αποκλειστική αντιπρόσωπός της Bravo στην Ελλάδα από το 1995. Η «οικογένεια» Bravo σήμερα διαθέτει 3 εργοστάσια : Bravo S.p.A. : Κατασκευάζει Μηχανές Παραγωγής Παγωτού και Ειδών Ζαχαροπλαστικής, καθώς και Βιτρίνες και Ψυγεία όλων των τύπων. Nuova Tradizione : Παράγει Α΄ Ύλες Παγωτού και Ζαχαροπλαστικής (πηκτικά, βάσεις, γεύσεις παγωτού, πάστες φρούτων κ.ο.κ.) Bravo Inox : Κατασκευάζει Ειδικά Ανοξείδωτα εξαρτήματα και κατασκευές, καθώς και μέρη των μηχανών παγωτού της Bravo. Όπως είναι φανερό, το Group Bravo, ασχολείται με όλο το φάσμα παραγωγής και διάθεσης προϊόντων παγωτού, ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιίας, σεβόμενο πάντοτε τις βασικές αρχές με τις οποίες ξεκίνησε : πρωτοποριακός σχεδιασμός και καινοτόμες λύσεις κορυφαία ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία - ευκολία και οικονομία στη χρήση και τη συντήρηση - σεβασμός προς το περιβάλλον.


Trittico Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και έρευνας στην υπηρεσία της Ζαχαροπλαστικής και του Παγωτού. Από το 1967, έτος ίδρυσης της Bravo SpA, από την Οικογένεια Bravo, ο στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία και εξέλιξη πρωτοποριακών προϊόντων και μεθόδων παραγωγής. Έτσι, μετά από λίγα χρόνια, υλοποιήθηκε η ιδέα της Trittico, που στα Ιταλικά σημαίνει Τρίπτυχο : Μία μηχανή, η οποία μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες παραγωγής Παγωτού, Ζαχαροπλαστικής και Σοκολάτας, πάντοτε με σεβασμό στην παράδοση των παλιών συνταγών, και την εξέλιξη και παρουσίαση νέων ιδεών και πρωτοποριακών προϊόντων. Αλήθεια είναι ότι η Trittico «δυσφημίστηκε» όσο λίγα μηχανήματα στον κλάδο μας, αλλά σήμερα βλέπουμε ότι όλος ο ανταγωνισμός προσπαθεί να την αντιγράψει, παρουσιάζοντας αντιγραφές της Trittico, και ταυτόχρονα δικαιώνοντας την Bravo για την επιλογή της. Η Trittico όμως παραμένει μοναδική, γιατί μετά από 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας και συνεχούς εξέλιξης, που προέρχεται από το συνδυασμό της εμπειρίας Τεχνιτών Ζαχαροπλαστών από όλον τον κόσμο και της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, ενσωματώνει όλα τα εκείνα τα χαρακτηριστικά που της επιτρέπουν να παράγει εύκολα, γρήγορα, με μεγάλη παραγωγικότητα και με απόλυτη ασφάλεια, υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η ιδέα είναι απλή αλλά και μεγαλοφυής : 2 Κάδοι, ένας ζεστός επάνω, και ένας κρύος, κάτω, οι οποίοι επικοινωνούν μεταξύ του με εσωτερική δίοδο, η οποία ελέγχεται από το χειριστή. Ο επάνω κάδος, Παστεριώνει, Βράζει και Στρώνει Σοκολάτα (Executive), ενώ ο κάτω Κατασκευάζει Παγωτό, Κρυώνει Κρέμες ή και δίνει ταυτόχρονα Διόγκωση με τον 2ο Ειδικό Αναδευτήρα - Σύρμα (Executive εκτός 1015). Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε εξειδικευμένη συνταγή για κάθε γεύση παγωτού και κρέμας, και όχι τη χρήση μίας βάσης με προσθήκη διαφόρων γεύσεων, και έτσι πιο σωστό και ισορροπημένο τελικό προϊόν. Ελέγχουμε απόλυτα την ροή της παραγωγής μας (μπορούμε να έχουμε παγωτό ή κρέμα από το «μηδέν», χωρίς καμία προεργασία, σε 20΄ ή στρωμένη σοκολάτα σε 25΄), και μετά την 1η παρτίδα ανά 10΄, με ταυτόχρονη οικονομία σε χρόνο, ενέργεια και νερό. Οι δύο κάδοι, λειτουργούν ανεξάρτητα, και έτσι, ενώ έχουμε περάσει το πρώτο μίγμα στον κάτω κάδο, μπορούμε να βάλουμε στον επάνω κάδο την επόμενη δόση. Ενώ δηλαδή στον κάτω κάδο παγώνει το παγωτό, στον επάνω μπορούμε να βράζουμε ένα προφιτερόλ, ή, ενώ στον κάτω κάδο κρυώνει η ganache για τα σοκολατάκια μας, επάνω στρώνεται η σοκολάτα που θα χρησιμοποιήσουμε για το ίδιο προϊόν. Το γεγονός του απ’ ευθείας περάσματος του ζεστού μίγματος από τον επάνω κάδο, στον κρύο, διασφαλίζει ότι όλα τα υλικά (στερεά, λιπαρά κ.τ.λ.) είναι ενσωματωμένα στο μίγμα, ομοιογενώς, ενώ το «θερμικό σοκ» στο οποίο υπόκειται το προϊόν, εξασφαλίζει άριστη υγιεινή (από τη στιγμή που γίνει η μεταφορά, η θερμοκρασία του προϊόντος από τους 85º C φθάνει στους 4º C σε 2 μόλις λεπτά).

Τελευταίας Λέξης Τεχνολογία στην Υπηρεσία σας! Ionic System® : Ένα επαναστατικό σύστημα ελέγχου της σκληρότητας του παγωτού, το μόνο που χρησιμοποιεί Αντικειμενικά Επιστημονικές Παραμέτρους, για να καθορίσει επακριβώς το πότε το παγωτό είναι αρκετά «στεγνό», και άρα έτοιμο για να εξαχθεί. Όλα τα παλαιότερα συστήματα (μέτρηση θερμοκρασίας, χρόνος, μέτρηση της αντίστασης στο μοτέρ ανάδευσης) είναι εμπειρικά, καθώς δεν λαμβάνουν υπ’όψιν πολλούς σημαντικούς παράγοντες όπως η σύσταση και οι ιδιότητες της κάθε γεύσης, καθώς και τη φυσιολογική φθορά διαφόρων κινούμενων μερών των μηχανών (ιμάντες, μαχαίρια κ.ο.κ.), πιθανή απώλεια ψυκτικού υγρού κ.τ.λ. Το Ionic Systrem® βασίζεται σε Επιστημονικές Αρχές, και είναι πάντοτε αξιόπιστο. Ξεκινά από μία απλή σκέψη: τα παγωτό πάντοτε ξεκινά από μίγμα υγρής μορφής, το οποίο περιέχει νερό. Το νερό με τη σειρά του, με την ψύξη, μετατρέπεται σε πάγο, δηλαδή σε στερεό. Το Ionic System® μετρά την μετακίνηση των ιόντων, ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο και είναι διαφορετικό στα υγρά απ’ότι στα στερεά. Κατά τη διάρκεια του χτυπήματος του παγωτού, ειδικοί αισθητήρες μετρούν συνεχώς τη σταδιακή μείωση της κίνησης των ιόντων μέσα στο μίγμα, όσο αυτό από υγρό μετατρέπεται σε στερεό. Ένα πατενταρισμένο λογισμικό επεξεργάζεται τις πληροφορίες που λαμβάνει από τους αισθητήρες, βλέποντας πόσο νερό έχει μετατραπεί σε πάγο, σε όλο τον όγκο του μίγματος, και εάν είναι πραγματικά στεγνό και έτοιμο. Επιπρόσθετα το Ionic System® αυξάνει αυτόματα την ταχύτητα ανάδευσης στα αρχικά στάδια σταθεροποίησης του παγωτού, έως την κρίσιμη θερμοκρασία (-5ο C), οπότε και παρατηρείται η μέγιστη διόγκωση, και στη συνέχεια, και πάλι αυτόματα, μειώνει την ταχύτητα της ανάδευσης, μέχρι το παγωτό να είναι έτοιμο. Σε αυτό το σημείο ελέγχεται αυτόματα και η ποσότητα του παγωτού στον κάδο και ρυθμίζονται όλες οι παράμετροι λειτουργίας. Οι παραπάνω εντολές δίνονται αυτόματα από το λογισμικό στο inverter (ακόμη μία πατέντα της Bravo) που ελέγχει την ταχύτητα του ανάλογου κινητήρα. Το μόνο που έχει να κάνει ο χειριστής είναι να επιλέξει την επιθυμητή σκληρότητα (από 1 έως 5 ή από 1 έως 15 ανάλογα με το πρόγραμμα), και το Ionic System® αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Έτσι παίρνουμε πάντοτε παγωτό στεγνότερο και με τη σωστή ποσότητα αέρα, και έτσι παραμένει σταθερό για περισσότερο καιρό στη βιτρίνα, παραμένοντας μαλακό και κρεμώδες χωρίς να στάζει στα χέρια του πελάτη. Το Ionic System® διατίθεται στις εκδόσεις Trittico Executive και Trittico & Gelmatic Startronic Plus. Η Trittico ΒΙΟ είναι η νέα, πατενταρισμένη έκδοση της Trittico, η οποία διαθέτει, ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο, πιστοποιεί την παστερίωση του ωμού (μη παστεριωμένου) γάλακτος. Διαθέτει ενσωματωμένο εκτυπωτή, μέσω του οποίου αποδεικνύεται το παραπάνω γεγονός, σύμφωνα με τις οδηγίες CEE 852-853/2004 της Ε.Ε. Διατίθεται σε μοντέλα 30, 60 και 120 λίτρων ανά ώρα.


Trittico Executive

Mια Μηχανή Εργαστήριο για Κάθε Ημέρα, όλο το Χρόνο! Η έκδοση Executive, είναι η κορυφαία της σειράς Trittico. Με Computer με οθόνη υγρών κρυστάλλων, με 37 προγράμματα συνολικά για τους 2 κάδους, τα οποία καθοδηγούν το χειριστή βήμα-βήμα στην εκτέλεση της συνταγής. Με 3 εξειδικευμένα προγράμματα για στρώσιμο όλων των ειδών Σοκολάτας και ειδική έξοδο απ’ευθείας από τον επάνω κάδο για την εύκολη εξαγωγή της. Με 2ο αναδευτήρα (σύρμα) για παραγωγή ειδικών προϊόντων που χρειάζονται διόγκωση (εκτός από 1015).

Στρώσιμο Σοκολάτας

Κατάλληλη για: Παστερίωση και Παραγωγή Παγωτού, με 4 προγράμματα (Ionic System®, με Έλεγχο Θερμοκρασίας, με Χρόνο και με Μέτρηση της Έντασης του Ρεύματος στον κινητήρα ανάδευσης). Βράσιμο (έως 115º C) και Κρύωμα, κρέμας ζαχαροπλαστικής, προφιτερόλ, mousseline, béchamel, ζελέ επικάλυψης, σιρόπια, σάλτσες φρούτων, ganache γεμίσεων και επικάλυψης, bavaroise, κρέμα λεμονιού, ζελεδάκια, semifreddo, tiramisu, μαρέγκες, κιγιέ, μαρμελάδες, pannacotta, ακόμη και προϊόντα για catering, όπως σούπες, σάλτσες και τόσα άλλα Βράσιμο και Κρύωμα με Ταυτόχρονη Διόγκωση, για mousse, pate a bombe, βουτυρόκρεμα, biscuit, παντεσπάνι (εκτός από την 1015). Τέλειο Στρώσιμο όλων των ειδών Σοκολάτας, με 3 εξειδικευμένα προγράμματα, με δυνατότητα ρύθμισής του ανάλογα με τη σοκολάτα που χρησιμοποιείται. Ειδικό πρόγραμμα για ρόφημα τύπου γρανίτας. Συνοδεύεται με πλήρες συνταγολόγιο.

Δίνει τη δυνατότητα πλήρους πρόσβασης στο site www.tritticoclub.com, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νεότερες τάσεις και συνταγές στον κόσμο της Patisserie, της Σοκολάτας και του Παγωτού, από τους πιο καταξιωμένους τεχνίτες και chef παγκοσμίως. Την ίδια δυνατότητα έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες μηχανών Bravo, με ζήτηση και αποστολή κωδικού.


Trittico Startronic Plus

Κλασσική Αξία στην Παραγωγή Παγωτού και Ζαχαροπλαστικής!

Η Startronic Plus, διαθέτει, όπως όλες οι Trittico, τα ίδια κατασκευαστικά χαρακτηριστικά (κάδοι, μαχαίρια, συμπιεστές, κινητήρες) με την Executive, εκτός από το ψυκτικό κύκλωμα στον επάνω κάδο (δεν μπορεί να στρώσει σοκολάτα), και τον 2ο αναδευτήρα - σύρμα (δεν μπορεί να παράγει προϊόντα με διόγκωση τύπου mousse).Διαθέτει ρυθμιζόμενες ταχύτητες με inverter και για τους 2 κάδους, ρυθμιζόμενες από το χειριστή. Έχει πιο απλό ηλεκτρονικό χειριστήριο με χειροκίνητα προγράμματα για: Παστερίωση Παγωτού ή Βράσιμο Κρεμών, Σιροπιών κ.ο.κ., ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας έως 115º C. Κρύωμα κρεμών, ζελέ, σιροπιών κ.τ.λ. σε αργή ταχύτητα. Παραγωγή παγωτού με προγράμματα Ionic System®, με Έλεγχο Θερμοκρασίας, με Χρόνο και με Μέτρηση της Έντασης του Ρεύματος στον κινητήρα ανάδευσης. Ειδικό πρόγραμμα για ρόφημα τύπου γρανίτας. Παράγει ότι και η Executive (παγωτό, κρέμα patisserie, προφιτερόλ, γαλακτομπούρεκο, πουτίγκες, semifreddo, ζελέ, σιρόπια, ganache, σάλτσες κ.τ.λ.) εκτός από σοκολάτα και κρέμες που απαιτούν διόγκωση.

Trittico Startronic Premium Οικονομικές Λύσεις Παραγωγής Παγωτού σε Μικρό Χώρο. Trittico Meccanico Τα δύο αυτά μοντέλα έχουν παρόμοιες δυνατότητες (παστερίωση και παραγωγή παγωτού, μόνον), με διαφορετικά μόνον τα χειριστήρια.

Η Startronic Premium, έχει ψηφιακό χειριστήριο, με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία παστερίωσης στον επάνω κάδο, εώς 115º C. H κατασκευή του παγωτού γίνεται ρυθμίζοντας την επιθυμητή σκληρότητα σε κλίμακα 1 εώς 9, με σύστημα το οποίο ελέγχει την αντίσταση που στον κινητήρα ανάδευσης. Διαθέτει 2 ταχύτητες ανάδευσης, μία παραγωγής και μία εξαγωγής.

H Meccanico, έχει ηλεκτρονικό χειριστήριο και επίσης ρυθμιζόμενη θερμοκρασία παστερίωσης στον επάνω κάδο, έως 100º C. H παραγωγή του παγωτού βασίζεται στη μέτρηση της θερμοκρασίας του παγωτού, ενώ έχει και αυτή 2 ταχύτητες ανάδευσης, μία παραγωγής και μία εξαγωγής. Προτείνεται για μέρη με μεγάλα προβλήματα σταθερότητας στην τάση ρεύματος.


Pastotronic - Tinox

Αυτόματοι Παστεριωτές και Ωριμαντήρες Παγωτού.

Οι Αυτόματοι Παστεριωτές Pastotronic της Bravo, διαθέτουν ηλεκτρονικό χειριστήριο, με Αυτόματα Προγράμματα Υψηλής (+85º C) και Χαμηλής (+65º C) Παστερίωσης, και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία έως 95º C, για την Παρασκευή Ιμβερτοζάχαρου και Σιροπιού. Είναι ταυτόχρονα και Σιλώ Ωρίμανσης (+4º C). Με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κύκλο παστερίωσης, και ειδικό λογισμικό που, ανάλογα με τη θερμοκρασία παστερίωσης, αυξομειώνει αυτόματα το χρόνο που θα παραμείνει το μίγμα στην αντίστοιχη θερμοκρασία, βάση των διεθνών κανόνων υγιεινής. Στο τέλος του κύκλου παστερίωσης, η μηχανή γίνεται αυτόματα σιλώ ωρίμανσης, μέχρι την εξαγωγή του μίγματος. Τα μοντέλα 2 κάδων διαθέτουν χωριστά χειριστήρια και ανεξάρτητη λειτουργία, για χρήση ανάλογα με τις ανάγκες σας και μεγαλύτερη ευελιξία.

Οι ειδικού σχεδιασμού οβάλ κάδοι, και το ειδικό θερμοστοιχείο στο κέντρο του πυθμένα, σε άμεση επαφή με το μείγμα, διασφαλίζουν την ομοιόμορφη και με μεγάλη ακρίβεια κατανομή της θερμοκρασίας σε όλο το μίγμα. Το ειδικό σύστημα θέρμανσης με αντιστάσεις από φύλλο σιλικόνης, αποτρέπει το «κάψιμο» του προϊόντος, ενώ το σύστημα απομόνωσης του μισού κάδου κατά την ψύξη, επιτρέπει την παραγωγή μικρών ποσότητων. Οι Ειδικοί Αναδευτήρες καθέτου ροής, εξασφαλίζουν τέλεια ομογενοποίηση του μίγματος. Με πλήρως αυτόματη λειτουργία, ηλεκτρονικό έλεγχο των λειτουργιών, ειδική, αυτοκαθαριζόμενη βάνα εξόδου ασφαλείας, και ενσωματωμένο σύστημα πλύσης. Οι Ωριμαντήρες Παγωτού Tinox, διαθέτουν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και κατασκευή, χωρίς το σύστημα θέρμανσης.

Gelmatic

Μοντέλα 1 και 2 κάδων των 60 λίτρων, χωρητικότητας από 30 έως 120 λίτρα ανά φόρτωση.

Οριζόντιοι Κατασκευαστές Παγωτού με Στιβαρή Κατασκευή και Μεγάλη Απόδοση!!! Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τριπλό μεταλλικό μαχαίρι, με μεταλλικές, αυτορυθμιζόμενες, αφαιρετές και ανταλλάξιμες ξύστρες, για γρήγορο και τέλειο χτύπημα παραδοσιακού παγωτού, στενό και μακρύ κάδο για γρήγορη και ομοιόμορφη μεταφορά της ψύξης και θερμοστοιχείο στον πυθμένα του κάδου, σε άμεση επαφή με το μείγμα για πραγματική ένδειξη θερμοκρασίας. Υπάρχει μία μεγάλη είσοδος εισαγωγής του μίγματος στο επάνω μέρος, και μία μικρότερη, επάνω στην πόρτα, για προσθήκη γεύσεων, φρούτων, ξηρών καρπών κ.τ.λ., και ενσωματωμένο σύστημα πλύσης. Gelmatic Startronic Plus: Με Ηλεκτρονικό Χειριστήριο, Ρυθμιζόμενη Ταχύτητα Ανάδευσης με Inverter και Παραγωγή Παγωτού με προγράμματα Ionic System®, με Έλεγχο Θερμοκρασίας, με Χρόνο και με Μέτρηση της Έντασης του Ρεύματος στον κινητήρα ανάδευσης. Gelmatic Statronic Premium: Με Ηλεκτρονικό Χειριστήριο, 2 Ταχύτητες Ανάδευσης και Παραγωγή Παγωτού με Μέτρηση της Έντασης του Ρεύματος στον κινητήρα ανάδευσης. Gelmatic Meccanico: Με Ηλεκτρομηχανικό Χειριστήριο, 2 Ταχύτητες Ανάδευσης και Παραγωγή Παγωτού με με Έλεγχο Θερμοκρασίας με Ηλεκτρονικό Θερμοστάτη.


Mixcream

H Πολυμηχανή που σας λύνει τα χέρια!

Η απόλυτη μηχανή κάθε Ζαχαροπλάστη. Βράζει (έως 120º C), Κρυώνει (έως 0º C) και Συντηρεί, κρέμα ζαχαροπλαστικής, προφιτερόλ, γαλακτομπούρεκο, γεμίσεις για πίτες και ζυμαρικά, πουτίγκες, mousseline, béchamel, ζελέ επικάλυψης, σιρόπια, σάλτσες φρούτων, φρούτα pochee, ganache γεμίσεων και επικάλυψης, bavaroise, κρέμα λεμονιού, tiramisu, μαρμελάδες ακόμη και προϊόντα για catering, όπως σούπες, σάλτσες και τόσα άλλα. Επιπλέον, λειτουργεί σαν Παστεριωτής και Ωριμαντήρας Παγωτού, με χωριστά προγράμματα, καθώς και σαν Σιλώ για Λιώσιμο και Διατήρηση της Σοκολάτας, ενώ διαθέτει και ειδικό πρόγραμμα για Παρασκευή Γιαουρτιού, και για κάθε δική σας σπεσιαλιτέ, και όλα αυτά χωρίς καμία επιτήρηση από εσάς!!!

Με Computer 10 Προγραμμάτων, Αυτόματων και Χειροκίνητων, με Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων, με πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενη λειτουργία, με σύστημα πολλαπλών ταχυτήτων ανάδευσης με Inverter, ειδικό σύστημα θέρμανσης με αντιστάσεις από φύλλο σιλικόνης για να μην καίγεται το προϊόν, σύστημα απομόνωσης του μισού κάδου κατά την ψύξη για να μπορεί να παράγει και μικρές ποσότητες, και Ειδικό Αναδευτήρα ο οποίος απλώνει και μαζεύει την κρέμα συνεχώς, όπως κάνουμε στο μάρμαρο, και εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας, βελούδινης υφής κρέμα, χωρίς σβολιάσματα και μυρωδιές!!!

Μοντέλα από 9 έως 56 λίτρα. Με πλήρως αυτόματη λειτουργία, ηλεκτρονικό έλεγχο των λειτουργιών, ειδική, αυτοκαθαριζόμενη βάνα εξόδου μεγάλης διατομής για εύκολο άδειασμα, και ενσωματωμένο σύστημα πλύσης.

Εcotower

Πύργοι Ψύξεως Νερού Μηχανών Παγωτού και Βιτρινών. Συστήματα Ανακύκλωσης και Ψύξης του Νερού που χρησιμοποιείται για την ψύξη των συμπιεστών υδρόψυκτων Μηχανών Παγωτού και Βιτρινών. Λειτουργούν με αερόψυκτο σύστημα, για μεγάλη απόδοση, ενώ, σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης, αυτόματα πετούν το ζεστό νερό από το κύκλωμα και το αντικαθιστούν με κρύο νερό από την ύδρευση. Μηδενίζουν ουσιαστικά την κατανάλωση νερού με μεγάλο όφελος για το περιβάλλον και την τσέπη σας. Κατάλληλα για τοποθέτηση εντός ή εκτός του κτιρίου. Μοντέλα για 1 έως 4 μηχανές.

Τοp - Minitop

Επιτραπέζιες Μηχανές Παραγωγής Σαντιγύ.

Για το σερβίρισμα αλλά και για το εργαστήριο, καθώς παράγουν με το πάτημα ενός κουμπιού, σαντιγύ από φυτική ή ζωική κρέμα, με την επιθυμητή διόγκωση, η οποία ρυθμίζεται πολύ εύκολα από το χειριστή, χωρίς να χρειάζεται να καθόμαστε επάνω από το μίξερ. Με ενσωματωμένο αερόψυκτο σύστημα ψύξης για τη συντήρηση της κρέμας.

Spaghetti New EIS

Επιτραπέζιες Μηχανές Μορφοποίησης του Παγωτού.

Μία νέα τάση, για πρωτότυπα «πιάτα» από παγωτό, καθώς με μία κίνηση μεταμορφώνει το παγωτό σε Σπαγκέτι, Ταλιατέλες, Λαζάνια κ.τ.λ.


Στιβαρή Κατασκευή και Μεγάλη Απόδοση με μικρή Κατανάλωση και Σεβασμό στο Περιβάλλον από μία Οικογένεια με μεγάλη Παράδοση. Oι μηχανές παγωτού και ζαχαροπλαστικής της Bravo, διαθέτουν τα παρακάτω μοναδικά χαρακτηριστικά: Στις μηχανές με σύστημα θέρμανσης (Trittico, Mixcream & Pastotronic) υπάρχει πατενταρισμένο σύστημα θέρμανσης με αντιστάσεις από φύλο σιλικόνης, που αγκαλιάζουν τον κάδο, διασφαλίζοντας ομοιόμορφη, γρήγορη αλλά ταυτόχρονα γλυκιά μεταφορά της θερμοκρασίας, χωρίς φαινόμενα «θερμικής αδράνειας», που παρατηρούνται σε συστήματα τύπου μπαιν μαρί. Παράλληλα, σε συνδυασμό με την ύπαρξη θερμοστοιχείου στον πυθμένα του κάδου, σε συνεχή και άμεση επαφή με το προϊόν, εξασφαλίζεται μεγάλη ακρίβεια, της τάξης του 0,1º C. Τα καλύμματα τους είναι κατασκευασμένα από ειδικό διαφανές πλαστικό, το οποίο όχι μόνο επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο του προϊόντος, αλλά και την εύκολη εισαγωγή ακόμη και μεγάλης ποσότητας υλικών κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγράμματος, εύκολα και με πλήρη ασφάλεια, καθώς με το άνοιγμά του, εξασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση και ταυτόχρονα διακόπτεται αυτόματα η ανάδευση, η οποία και ξαναξεκινά με το κλείσιμό του. Το μη μεταλλικό υλικό κατασκευής του, από τη μία δεν επιτρέπει τη μεταφορά θερμότητας σε αυτό, και έτσι παρέχει ασφάλεια στο χειριστή, από την άλλη δεν μεταβάλλει το σχήμα του και έτσι εφαρμόζει πάντοτε τέλεια στον κάδο. υπάρχει ειδικό ακροφύσιο εντός του κάδου, το οποίο, με το πάτημα ενός κουμπιού, εισάγει νερό στον κάδο, για εύκολο και γρήγορο πλύσιμο της μηχανής. Επιπλέον, όλα τα εξαρτήματα αφαιρούνται με το χέρι, χωρίς χρήση κανενός εργαλείου. Τέλος, διαθέτουν ενσωματωμένη βαλβίδα εξαερισμού (εκτός Pastotronic), ώστε, εάν θέλουμε, να αφαιρείται μέρος των ατμών που δημιουργούνται κατά τη θέρμανση. Στους Κατασκευαστές Παγωτού (Trittico & Gelmatic) Ο Κάδος, είναι πρεσσαριστός, από ένα και μόνο κομμάτι ανοξείδωτου χάλυβα, χωρίς κολλήσεις, γεγονός που διασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και μικρότερες πιθανότητας ρωγμών. Σε σχέση με τους υπόλοιπους κάδους της αγοράς, έχει μικρότερη διάμετρο και μεγαλύτερο βάθος, γεγονός που διευκολύνει την μεταφορά της ψύξης μέχρι το κέντρο, καθώς μικραίνει η απόσταση, μεγαλώνουν οι επιφάνειες που ψύχονται (περίμετρος) και μικραίνουν οι αδρανείς (πυθμένας και άνοιγμα). Το σύστημα ψύξης, που είναι επίσης πολύ σημαντικό, είναι πατενταρισμένο και κατασκευάζεται εξ’ολοκλήρου από την ίδια την Bravo. Τα συμβατικά συστήματα ψύξης, αποτελούνται από 2 ομόκεντρους κυλίνδρους, από διαφορετικό υλικό, εντός των οποίων υπάρχει μία σπειροειδής σωλήνα μέσα στην οποία κυκλοφορεί το ψυκτικό υγρό. Η Bravo από την άλλη, τοποθετώντας εξωτερικούς δακτυλίους, και πρεσσάροντάς τους περιμετρικά του κάδου, ουσιαστικά δημιουργεί ένα ψυκτικό κύκλωμα στο οποίο ο ίδιος ο κύλινδρος είναι μέρος του, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες και αυξάνοντας την απόδοση, καταναλώνοντας παράλληλα λιγότερη ενέργεια. Το σχήμα και ο τρόπος τοποθέτησης των εν λόγω δακτυλίων, γίνονται με τέτοιον τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη παραμονή του ψυκτικού υγρού μέσα στο κύκλωμα, επιτυγχάνοντας την διαδικασία ψύξης του προϊόντος. Τέλος, η ύπαρξη θερμοστοιχείου, στον πυθμένα του κάδου, σε άμεση επαφή με το προϊόν, διασφαλίζει ότι η ένδειξη θερμοκρασίας στην οθόνη της μηχανής, είναι πάντοτε πραγματική. Ο αναδευτήρας του παγωτού είναι κατασκευασμένος εξ’ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, με 3 λεπίδες με ελαφριά κλίση, για γρηγορότερη εξαγωγή του προϊόντος. Ο χάλυβας επίσης διευκολύνει τη μεταφορά της ψύξης εντός του κυλίνδρου, βοηθώντας τη γρηγορότερη ψύξη του παγωτού. Υπάρχει μικρότερο κενό μεταξύ των λεπίδων αλλά οι λεπίδες είναι πιο φαρδιές, σε σχέση με τους συμβατικούς αναδευτήρες, ώστε να μην συσσωρεύεται παγωτό στο κέντρο, και να γίνεται καλύτερη ανάμιξη. Οι ξύστρες είναι κατασκευασμένες από ειδικό κράμα μετάλλου με αντικολλητική επίστρωση, είναι αφαιρετές χωρίς εργαλεία και διαθέτουν ειδικό ελατήριο αυτορρύθμισης. Έτσι έχουν άριστη εφαρμογή με τον κάδο χωρίς να τον τραυματίζουν, δεν δρουν ως μονωτικό όπως οι πλαστικές ξύστρες του ανταγωνισμού, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και οικονομική αντικατάσταση χωρίς την ανάγκη τεχνικού. Η πόρτα του κάτω κάδου, είναι κατασκευασμένη από πατενταρισμένο υλικό της Bayer, που ονομάζεται makrolon®. Είναι ένα ειδικό πολυκαρβονικό υλικό, με πολύ καλές θερμομωνοτικές ιδιότητες, και έτσι δεν υπάρχουν οι απώλειες ψύξης που παρατηρούνται σε μηχανές με μεταλλικές πόρτες. Επιπλέον, είναι πιο ελαφριά και εύκολη στην αφαίρεση και επανατοποθέτησή της. Διαθέτει ένα μικρό άνοιγμα για εισαγωγή γεύσεων, ξηρών καρπών ή φρούτων καθώς και πορτάκι εξόδου, το οποίου με μία απλή κίνηση μπορεί να «κλειδώσει» σε οποιαδήποτε θέση. Σε όλες τις μηχανές της Bravo, όλα τα εξαρτήματα (καπάκια, πόρτες, μαχαίρια, αναδευτήρες κ.τ.λ.), αφαιρούνται, αποσυναρμολογούνται πλήρως και επανατοποθετούνται, εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη χρήση κανενός εργαλείου. Υπάρχει δυνατότητα υδρόψυκτων, αερόψυκτων, ή και μηχανών και με τα δύο συστήματα ψύξης, κατόπιν ζητήσεως. Όλα τα μηχανήματα της Bravo σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους. Σημείωση : Οι παραγωγικότητες των μηχανών είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τη σύσταση του προϊόντος ή διάφορους εξωγενείς παράγοντες (θερμοκρασία νερού και χώρου κ.ο.κ.)

www.tritticoclub.com

Στόχος μας να προσφέρουμε άριστη σχέση τιμής και είδους, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Με επώνυμες συνεργασίες με οικογένειες όπως εμείς και εσείς, τεχνική βοήθεια, μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών, οικονομική υποστηρίξη και 70 χρόνια πείρας, στην υπηρεσία σας.

www.papakyriazis.gr

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ : Äáíáúäþí 7 - ÄùäåêáíÞóïõ 8 Ô.Ê 546 26 ôçë. 2310/531.421, 541.123, 536.377 fax. 515.774 ÅÑÃÏÓÔÁÓÉÏ: 9o÷ëì. Èåóóáëïíßêçò - Êéëêßò ôçë. 2310/ 781.817, 782.773 ÁÈÇÍÁ: Áñäçôïý 14 - Ìåôò Ô.Ê 11636 ôçë. 210/92.14.207 ôçë. & fax. 92.23.789 ÊÑÇÔÇ : ÌçíÜò ÊáëïõäÜêçò Ìáõóþëïõ 180 - ÇñÜêëåéï ôçë. 2810/222.705

email : inbox@papakyriazis.gr

Μηχανηματα Ζαχ/κής Trittico Bravo Ιταλίας  

Μηχανηματα Ζαχ/κής Trittico Bravo Ιταλίας