Page 1


Met grote blijdschap geven we kennis van het overlijden van onze trouwe, o zo dikke vriend,

† de huisstijlmanual

Jarenlang was hij onze rots in de branding maar zijn verscheiden was niet te vermijden. Wel wisten we zijn leven nog even te rekken door hem op internet te zetten. Dat scheelde reproductie- en verspreidingskosten maar hij werd er nauwelijks actiever door gebruikt.

Daarom introduceert De Zaak Launspach het Corporate Identity Management System © ofwel CIMS © . Geen huisstijlmanual maar een beleidsmanual voor uw totale corporate identity op internet. CIMS © bevat naast uw huisstijl complete advertenties en folders en al uw beeldmateriaal. Op stand, op stramien, in lagen en in hoge resolutie. Scans of litho’s zijn niet meer nodig. Met CIMS © biedt u uw afdelingen, vestigingen, reclame- en PRbureaus, studio’s en drukkers niet alleen de regels van uw corporate identity, maar ook de bouwstenen. Uw leven wordt makkelijker, uw identiteit gerespecteerd. Bel Dick Launspach of Stephan van Rijt op (0182) 321 321.

De Zaak Launspach werkt o.a. voor Imtech, IMCD, Deloitte, Algemeen Verbond Bouwbedrijf (AVBB) en Stad Rotterdam Verzekeringen. De Zaak Launspach is gevestigd in Communicatiehuis Holland in Moordrecht, www.dzl.nl.

B-to-B advertenties  

Jarenlang was hij onze rots in de branding maar zijn verscheiden was niet te vermijden. Wel wisten we zijn leven nog even te rekken door hem...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you