Page 1

Attract

EMT-588A Exclusive


Sisällysluettelo Kiitos, että ostit EMT-588A Exclusive -mallin hierovan tuolin. Ennen kuin käytät hierovaa tuoliasi, lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ja palaa niihin tarvittaessa. Mukavia hetkiä EMT-588A Exclusive -tuolin parissa.

Ylellisyystoiminnot ............................................................................................... 2 Turvaohjeet …........................................................................................................ 3 Tuolin osat ............................................................................................................. 4 Hierontatilat .......................................................................................................... 5 Asennus ja sijoitus ………...................................................................................

6-8

Maadoitusohjeet .................................................................................................. 8 Tekniset tiedot ..................................................................................................... 9 Tuolin käyttö .................................................................................................. 10-16 Vianmääritys .........................................................................................................17 Varoitukset ............................................................................................................18 Yhteystiedot..................................................................................................19

1 Attract EMT-588A Exclusive

1

060-789 88 00 • www.attract.nu


Ylellisyystoiminnot Hierovan tuolin toimintaa ohjaa mikroprosessori, joka suorittaa erilaisia hierontamenetelmiä, kuten pyörivä, naputtelu-, shiatsu-, rullaus-, värinä- ja ilmanpainehieronta, sekä niiden yhdistelmiä. Kaikki tavat hierovat akupisteitä ja siten lievittävät tehokkaasti väsymystä, kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja parantavat verenkiertoa. Tuolissa on viisi koko kehon automaattiohjelmaa ja kolme paikallista automaattiohjelmaa, jotka täyttävät käyttäjien erilaiset tarpeet. Eri hierontatoimintoja voidaan käyttää pistehierontaan tai yhdistää yksilöllisiksi hierontaohjelmiksi. Takamus-, sääri- ja pohjetyynyjen hieronta ja värinä voidaan asettaa automaattisesti, jotta hieronta on tehokkaampaa.

• Jousityylinen selän hieronta on suunniteltu vartalon muotojen mukaisesti. • Hierontarullilla voidaan tuottaa syvähierontaa selän akupisteisiin. • Kahden automaattisen säätötoiminnon ansiosta tuolin selkänojaa voidaan säätää välillä 115–160 ja jalkatukea välillä 0–90. • Hierontaohjelman kesto voidaan säätää ajastimella. • Valaistun LCD-näytön ansiosta tuolia on helppo käyttää myös pimeässä. • Laitteessa on ylijännitesuoja ja paineanturi sekä automaattinen lämpötilailmaisin ja automaattinen sammutusmekanismi. • Toimintoja ohjataan älykkäällä mikroprosessorilla, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn ja tasaisen laadun.

Attract EMT-588A Exclusive

2

060-789 88 00 • www.attract.nu


Turvaohjeet Lue nämä turvaohjeet huolellisesti, ennen kuin käytät hierovaa tuolia sen asianmukaiseen käyttötarkoitukseen. Jos sinulla on jokin alla olevista sairauksista tai tiloista, kysy lääkärin mielipidettä ennen hierovan tuolin käyttöä. » Akuutti sairaus » Pahanlaatuinen kasvain » Sydänsairaus » Osteoporoosi » Henkilöt, jotka saavat lääkehoitoa » Raskaus » Liikuntavamma

VAROITUS! » Älä työnnä sormia hierontapäihin, sillä se voi aiheuttaa vammoja. » Turvallisuussyistä et saa avata tuolia itse. » Jos tunnet kipua tuolia käyttäessäsi, ota välittömästi yhteys lääkäriin. » Älä anna lasten käyttää tuolia ilman valvontaa, jotta sähköiskut ja muut vammat vältetään. » Valvo aina hierovaa tuolia, jos se on lasten tai kehitysvammaisten henkilöiden käytössä tai läheisyydessä. » Älä säilytä tai käytä tuolia paikassa, jossa se voi altistua vedelle tai korkealle lämpötilalle. » Älä käytä vaurioituneita pistokkeita tai johtoja tai löystyneitä pistokkeita. Jos pistokkeet tai johdot ovat vaurioituneet, valmistajan, huoltoedustajan tai muun pätevän tahon tulee vaihtaa ne. » Älä vedä, väännä tai potki tuolia. » Älä aseta raskaita esineitä tuolin päälle. » Varmista käytön jälkeen ja kun tuolia ei käytetä pitkään aikaan, että tuoli on irrotettu pistorasiasta, jotta sähköiskut, oikosulut ja tulipalot vältetään. » Jos tuoli ei toimi, irrota se pistorasiasta välittömästi. » Älä koske pistokkeeseen märillä käsillä. » Älä käytä tuolia heti aterian jälkeen, sillä se voi aiheuttaa pahoinvointia. » Kunkin hieronnan suositeltu käyttöaika on enintään 30 minuuttia kerrallaan. Näin vältytään lihasten ja hermojen liialliselta stimuloinnilta. » Jos virtajohto on vaurioitunut, valmistajan, huoltoedustajan tai muun pätevän tahon tulee vaihtaa se vahinkojen välttämiseksi.

Attract EMT-588A Exclusive

3

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin osat

Pään pehmuste

Hartioiden ilmatyynyt

Ohjauspaneeli

Selkänoja

Käsinojan ilmatyynyt Käsinoja

Selkänojan pehmuste

Pohjetuki Säärituki

Pyörät

Istuimen pehmuste

Attract EMT-588A Exclusive

4

Jalkatuki

060-789 88 00 • www.attract.nu


Hierontatilat

2 ilmatyynyä

10 ilmatyynyä

2 ilmatyynyä

10 ilmatyynyä

10 ilmatyynyä

Attract EMT-588A Exclusive

5

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin asennus

!

1. Kun asetat tuolia paikoilleen, varmista että tuolin taakse jää 80 cm vapaata tilaa, jotta selkänoja voidaan laskea alas. 2. Irrota pistoke pistorasiasta, kun asennat tuolin osia.

Vaihe 1: Asenna sivulevy ja liitä ilmaletkut sekä kiristä kahdella kuusiokoloruuvilla. Toista toisen sivulevyn osalta.

Vaihe 2: Yhdistä selkänoja istuinosaan ja kiinnitä se oikeaan kohtaan. Irrota kaksi valkoista liitosnippaa selkänojan ilmaletkuista ja liitä ne istuinosan ilmaletkuihin.

Vaihe 3: Kiinnitä selkänoja tuolin istuinosaan.

Attract EMT-588A Exclusive

Vaihe 4: Yhdistä liittimet merkittyihin kohtiin tuolin istuinosaan. Musta mustaan ja harmaa harmaaseen.

6

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin asennus, jatkoa

Vaihe 5: Kallista selkänojaa taaksepäin, kunnes se loksahtaa paikoilleen

Vaihe 7: Kiinnitä tuolin päällinen selkänojaan vetoketjulla.

Vaihe 6: Kiristä kaukosäätimen pidike neljällä ruuvilla. Kiristä kaukosäätimen pidikkeen kiinnike ruuveilla.

Vaihe 8: Kiinnitä tyyny selkänojan päälliseen.

Selkänojan päällinen. Jos haluat voimakasta hierontaa, irrota voimakkuudensäätötyyny päällisestä. Tällöin hieronta on voimakkaampaa. Jos haluat hellävaraisempaa hierontaa, kiinnitä säätötyyny päälliseen. Tällöin hieronta on hellävaraisempaa.

7

Attract EMT-588A Exclusive

7

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin siirtäminen 1. Nosta jalkatuki. 2. Kallista sen jälkeen tuolia noin 45 astetta taaksepäin, jotta voit helposti vetää tai työntää sen haluttuun kohtaan. Varoitus: 1) Ennen kuin siirrät tuolia, palauta jalkatuki alkuperäiseen asentoonsa. Muuten siirtämisessä voi syntyä vaurioita. 2) Älä siirrä hierovaa tuolia, jos siinä istutaan. 3) Kun asetat maton hierovan tuolin alle, lattia ei naarmuunnu siirtämisen yhteydessä.

Vaihe 1

Vaihe 2

Maadoitusohjeet Liitä pistoke kunnolla asianmukaiseen pistorasiaan. Laitteen vääränlainen maadoitus voi aiheuttaa sähköiskun. Ota yhteyttä pätevään sähköasentajaan, jos et ole varma, onko laite maadoitettu asianmukaisesti. Älä tee muutoksia hierovan tuolin mukana tulevaan pistokkeeseen. Jos pistoke ei sovi pistorasiaan, ota yhteyttä pätevään sähköasentajaan, joka voi asentaa pistorasian, johon tuolin pistoke sopii.

Attract EMT-588A Exclusive

8

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tekniset tiedot Kuvaus

Määritykset

Mallinumero

EMT-588A

Jännite

220-240 V

Virrankulutus

220W

Ajastin

5/10/15/25/30 minuuttia Enimmäisaika

Mitat (P x L x K)

30 minuuttia Tuotepakkaus: 132 x 77 x 82 cm Sivulevyn pakkaus: 96 x 61 x 38 cm Tuotteen kokonaispaino: 115 kg. Tuotteen

Paino

nettopaino: 97 kg Ohjausjohto: 1,2 m Johdon pituus

Virtajohto: 2,1 m

Käyttöolosuhteet

Ympäristön lämpötila: 20–60 °C Suhteellinen ilmankosteus: 30–85 RH

Säilytysolosuhteet

Säilytyslämpötila: 20–60 °C Säilytystilan ilmankosteus: 30–85 RH

Turvallisuusominaisuudet

Varustettu ylikuumenemis- ja virtapiikkisuojalla

Käyttöedut

Verenkierron parantaminen Lihasväsymyksen helpottaminen

Attract EMT-588A Exclusive

9

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin käyttö

40 38

39

37

Attract EMT-588A Exclusive

10

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin käyttö, jatkoa. Liitä virtajohto pistorasiaan ja aseta virtapainike I-asentoon. Tuoli on nyt valmiustilassa. Valmiustilassa on käytettävissä vain seuraavat seitsemän toimintoa: ON/OFF, jalkatuen pidennys, keskeytys, kallistus, nosto, jalkojen nosto ja jalkojen kallistus. Hierovan tuolin säätöpainikkeet. 1. ON/OFF Kun painat tätä painiketta kerran, kauko-ohjaimen taustavalo alkaa vilkkua: tuoli on valmiustilassa. Voit käynnistää tuolin hierontatoiminnot painamalla mitä tahansa hierontatoimintopainiketta. Tällöin myös ajastin käynnistyy. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää kaikki hierontatoiminnot. Hierontarullat palaavat alkuperäiseen asentoonsa. 2/3. Kallistus/nosto Hierovan tuolin kulmansäätöpainike Näillä säätöpainikkeilla voidaan säätää tuolin kallistuksen ja istuma-asennon kulmaa. Painamalla kallistus- tai nostopainiketta kerran voit säätää selkänojaa ja jalkatukea. Painamalla jotakin säätöpainiketta uudelleen voit säätää ja vahvistaa kallistuksen, noston, jalkojen noston tai jalkojen kallistuksen. 4/5. Jalkojen nosto/kallistus Kulmansäätöpainike pohkeille. Näillä säätöpainikkeilla voidaan säätää säärituen hierontakulmaa. Painamalla jalkojen nosto- tai kallistuspainiketta kerran voit säätää säärituen mukavaan asentoon. Voit vahvistaa kallistuksen, noston, jalkojen noston tai jalkojen kallistuksen painamalla jotakin säätöpainikkeista. Huom. Kulmansäätötoiminnot aktivoituvat, kun painiketta pidetään painettuna 2 sekunnin ajan. 6. Säärituen pituudensäätöpainike Näillä säätöpainikkeilla säädetään säärituen pituus. Painamalla painiketta kerran voit säätää säärituen sopivan pituiseksi. Painamalla painiketta uudelleen voit vahvistaa pituuden. 7. Automaattisen pituussäädön painike Tuolissa on automaattinen toiminto, jolla jalkatuen pituus voidaan säätää käyttäjän jalkojen pituuden mukaan, jotta hieronta on tehokkaampaa. Aina kun painiketta painetaan, automaattitoiminto valitsee sopivan hierontapituuden.

Attract EMT-588A Exclusive

11

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin käyttö, jatkoa. 8. Ajastin - Ajastimen aikaväli Kun hieronta on aktivoitu, tuolin ajastimeen asetetaan automaattisesti 15 minuuttia. Tämän jälkeen ajastimen aikaväli muuttuu (järjestyksessä 20> 25> 30> 5> 10> 15 minuuttia) aina kun TIMER-painiketta painetaan. Kun asetettua aikaa on jäljellä enää minuutti, kaukosäätimen taustavalo syttyy ja kuuluu viisi piippausta. 9. Selkänojan skannaus - Automaattisen skannauksen säätöpainike Tässä tuolissa on skannaustoiminto, jonka avulla hieronta-asento säädetään käyttäjän pituuden mukaan.Näin hieronta on tehokasta. Kun painiketta painetaan, tuoli aloittaa käyttäjän selän ja jalkojen skannauksen ja hakee parhaan hieronta-asennon käyttäjälle. >> Säätöpainikkeet selkätuen nostamiseen/laskemiseen manuaalisesti ---▲/▲ Jos käyttäjä haluaa perusteellisemman ja miellyttävämmän hieronnan, hän voi skannausohjelman jälkeen tarkentaa hierontakorkeutta painamalla tätä painiketta. Hierontarullia nostetaan tai lasketaan käyttäjän toiveiden mukaan, kunnes hyvä asento löytyy ja käyttäjä vapauttaa painikkeen. Huom. Manuaalisen nostamisen/laskemisen painikkeita käytetään myös silloin, kun tallennettujen ohjelmien hierontamenetelmiä valitaan. 10. Keskeytyspainike Kun tuoli on hierontatilassa ja käyttäjä haluaa keskeyttää hieronnan tilapäisesti, kaikki hierontatoiminnot voidaan pysäyttää painamalla keskeytyspainiketta. Pause-merkki vilkkuu LCD-näytössä ja myös asetettu ajanotto keskeytetään. Tuoli on nyt valmiustilassa. Vain keskeytys-, nosto-, jalkojen nosto- ja jalkojen kallistus -toiminnot ovat käytettävissä. Painamalla keskeytyspainiketta uudelleen voit palata välittömästi alkuperäiseen hierontatoimintoon. Ajanotto jatkuu.

11. Zero-G Uudenlaisen painottoman järjestelmän ansiosta selkäsi ja pakarasi ovat kahdessa Zero-G-asennossa (asento 1 ja 2) siten, että kehon paino jakautuu hierovalle tuolille tasaisesti. Tämä aiheuttaa eräänlaisen painottoman tilan, jossa kehosi voi nauttia vaikuttavasta ja miellyttävästä hieronnasta. Painamalla painiketta kerran voit aktivoida Zero-G-toiminnon asennon 1, ja painamalla painiketta uudelleen voit aktivoida asennon 2. Kolmannella painalluksella painoton toiminto sammutetaan.

Attract EMT-588A Exclusive

12

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin käyttö, jatkoa. A. Koko kehon automaattiohjelma Jos jokin viidestä automaattiohjelmasta aktivoidaan ennen kokovartaloskannausta, laite suorittaa selän korkeuden automaattisen skannauksen. Samalla käyttäjä voi manuaalisesti säätää hierontakorkeuden haluamakseen. Seuraavat automaattiohjelmat ovat käytettävissä: 12. Hoitava 13. Rentouttava 14. Älykäs 15. Verenkierto Selkänoja ja jalkatuki palaavat alkuperäiseen asentoonsa, kun automaattiohjelma on päättymässä. 16. Demo Kun painat tätä painiketta, saat lyhyen esittelyn hierovan tuolin ominaisuuksista.

B. Paikallinen automaattiohjelma Tämä ohjelma hieroo tiettyä vartalon kohtaa, jotta hieronta on tehokkaampaa paikallisesti. 17. Niska/hartiat Niskan/hartioiden automaattiohjelman käynnistys- ja pysäytyspainike. 18. Selkä/lantio Selän/lantion automaattiohjelman käynnistys- ja pysäytyspainike. 19. Ilma – koko vartalo Koko vartalon automaattisen ilmanpainehieronnan säätöpainike 20. Lämpö Lantion lämpötoiminnon säätöpainike.

Attract EMT-588A Exclusive

13

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin käyttö, jatkoa. 21. Pyörivä hieronta Pyörivän hierontatoiminnon käynnistys- ja pysäytyspainike – 5 säädettävää voimakkuustasoa. Hierovassa tuolissa on kaksi eri asentoa pyörivään hierontaan. Painamalla kerran pyörivän hieronnan painiketta voit aktivoida koko selän hieronnan Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää pyörivän hierontatoiminnon. asennossa 1. Painamalla painiketta uudelleen voit aktivoida asennon 2 ja vastakkaisen hierontasuunnan. 22. Voimakkuus Pyörivän hieronnan nopeuden säätöpainike Kun pyörivä hieronta on aktivoitu, nopeutta voidaan säätää painamalla tätä painiketta. 23. Naputteluhieronta Naputtelutoiminnon käynnistys- ja pysäytyspainike – 3 säädettävää leveyttä ja 5 säädettävää nopeustasoa. Painamalla painiketta kerran voit aktivoida naputtelutoiminnon tilan 1 eli jatkuvan koko selän hieronnan keskinopeudella. Painamalla painiketta uudelleen voit siirtyä tilaan 2 eli jaksoittaiseen koko selän hierontaan. Painamalla painiketta vielä kerran voit pysäyttää naputtelutoiminnon. 24. Taputushieronta Taputustoiminnon käynnistys- ja pysäytyspainike – 3 leveyttä ja 5 nopeustasoa. Painamalla tätä painiketta kerran voit aktivoida taputustoiminnon tilan 1 eli jatkuvan koko selän hieronnan. Painamalla painiketta uudelleen voit siirtyä tilaan 2 eli jaksoittaiseen koko selän taputukseen. Kun painat painiketta uudelleen, taputushieronta lopetetaan. 25. Shiatsu Shiatsutoiminnon käynnistys- ja pysäytyspainike – 3 leveyttä ja 5 nopeustasoa. Painamalla painiketta kerran voit aktivoida shiatsuhierontatilan 1 eli jatkuvan koko selän hieronnan. Kun painat painiketta uudelleen, voit aktivoida hierontatilan 2 eli jaksoittaisen shiatsuhieronnan. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää shiatsutoiminnon. 26. Ruotsalainen Ruotsalaisen hierontatoiminnon käynnistys- ja pysäytyspainike – 5 säädettävää nopeustasoa. Painamalla tätä painiketta kerran voit aktivoida ruotsalaisen hierontatoiminnon tilan 1 eli jatkuvan koko selän hieronnan. Painamalla painiketta uudelleen voit siirtyä tilaan 2 eli jaksoittaiseen ruotsalaiseen hierontaan. Kun painat painiketta uudelleen, ruotsalainen hierontatoiminto pysäytetään. 27. Rullaus Rullaustoiminnon käynnistys- ja pysäytyspainike – 3 leveyttä. Painamalla tätä painiketta kerran voit aktivoida rullaustoiminnon koko selän hieronnalle. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää toiminnon. Tätä toimintoa ei voida käyttää pistehieronnassa.

Attract EMT-588A Exclusive

14

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin käyttö, jatkoa. 28. Nopeus Nopeudensäätöpainike naputus-, taputus-, ruotsalais- ja shiatsuhierontatiloihin. Kun olet aktivoinut naputus-, taputus-, ruotsalais- tai shiatsutoiminnon, voimakkuutta voidaan säätääjokaisella painikkeen painalluksella. 29. Leveys Leveydensäätöpainike taputus-, ruotsalais- ja shiatsuhierontoihin. Kun olet aktivoinut taputus-, naputtelu-, shiatsu- tai rullaustoiminnon, leveyttä voidaan säätää jokaisella painikkeen painalluksella. Piste- eli paikallisen selkähieronnan asettaminen 30. Piste - Paikallinen eli pistehieronta selälle. Tällä painikkeella voit valita pistehieronnan mille tahansa selän osalle. Painamalla painiketta kerran voit aktivoida pistehieronnan, ja alkuperäinen hierontatoiminto jatkuu alkuperäisessä tilassa. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää pistetoiminnon ja palata. koko selän hierontaan. 31. Osittainen - Osittainen selkähieronta. Tällä painikkeella voit valita osittaisen hieronnan mille tahansa selän osalle. Osittaisen hieronnan paikkaa voidaan säätää tietyn kohdan hierontaa varten. Painamalla painiketta kerran voit jatkaa alkuperäistä hierontatoimintoa ja samanaikaisesti aktivoida osittaisen hieronnan. Osittaisessa hieronnassa aloituskohtana on keskikohta ja hieronta suoritetaan noin 8 cm leveydeltä. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää osittaisen hierontatoiminnon ja palata koko selän hierontaan. 32/33. Ylös/alas Kun piste- tai osittainen hieronta on käytössä, näillä painikkeilla siirretään hierontarullat haluttuun hierontakohtaan. Pitämällä ▲- tai ▲-painiketta painettuna voit nostaa tai laskea hierontarullia. Vapauta painike, kun olet saavuttanut halutun asennon. 34. Istuinosan värinän asettaminen ilmanpainehieronnan aikana. Istuinosan värinätoiminnon käynnistys- ja pysäytyspainike. Paina värinäpainiketta kerran värinän aktivoimiseksi. Kun painat painiketta uudelleen, värinätoiminto pysäytetään.

Attract EMT-588A Exclusive

15

060-789 88 00 • www.attract.nu


Tuolin käyttö, jatkoa. 35. Niska Niskan ilmanpainehieronnan käynnistys- ja pysäytyspainike Painamalla tätä painiketta kerran voit aktivoida niskan ilmanpainehieronnan. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää toiminnon. Painamalla voimakkuuspainiketta voit valita viidestä eri asetuksesta. 36. Hartiat Hartioiden ilmanpainetoiminnon käynnistys- ja pysäytyspainike Painamalla tätä painiketta kerran voit aktivoida hartioiden ilmanpainehieronnan. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää toiminnon. Painamalla voimakkuuspainiketta voit valita viidestä eri asetuksesta. 37. Selkä ja takamus Selän ja takamuksen ilmanpainehieronnan käynnistys- ja pysäytyspainike Painamalla tätä painiketta kerran voit aktivoida takamuksen ilmanpainehieronnan. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää toiminnon. Painamalla voimakkuuspainiketta voit valita viidestä eri asetuksesta. 38. Käsivarret Käsivarsien ilmanpainehieronnan käynnistys- ja pysäytyspainike Painamalla tätä painiketta kerran voit aktivoida käsivarsien ilmanpainehieronnan. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää toiminnon. Painamalla voimakkuuspainiketta voit valita viidestä eri asetuksesta. 39. Pohkeet Pohkeiden paineilmahieronnan käynnistys- ja pysäytyspainike Painamalla tätä painiketta kerran voit aktivoida pohkeiden ilmanpainehieronnan. Painamalla painiketta uudelleen voit pysäyttää toiminnon. Painamalla voimakkuuspainiketta voit valita viidestä eri asetuksesta. 40. Voimakkuus Voimakkuudensäätöpainike ilmanpaine-, automaattiselle ja manuaaliselle tilalle – 5 voimakkuustasoa. Kun olet aktivoinut ilmanpainetoiminnon, tätä painiketta painamalla voit säätää hieronnan voimakkuutta. Käytön lopettaminen Paina ON/OFF-painiketta käytön jälkeen, niin tuolin toiminta pysähtyy. Hierontarullat palaavat alkuperäiseen asentoonsa. Aseta tuolin virtapainike O-asentoon ja irrota virtajohto pistorasiasta.

Attract EMT-588A Exclusive

16

060-789 88 00 • www.attract.nu


Vianmääritys ja hoito Seuraavassa on TÄRKEITÄ huomioitavia seikkoja, jotta Attract-hierontatuoli kestää pitkään ja toimii hyvin. Voit nauttia Attract-hierontatuolistasi ilman käyttöhäiriöitä, kun tarkistat sen muutaman kerran kuukaudessa. Attract-hierontatuoli voi tarvita tarkistusta tasaisin väliajoin, varsinkin jos sillä on useita käyttäjiä päivittäin. On tarkistettava, että kaikki pehmusteet ovat paikoillaan ja että selkänojan hierontarullat kulkevat esteettä. Tämä täytyy tarkistaa muutaman kerran kuukaudessa. Jos jotain on vialla, ota yhteyttä jälleenmyyjään tai Attract Sweden AB:hen, info@attract.nu tai 0607898000 Tämän hierovan tuolin toimintaa ohjaa mikroprosessori, ja se on altis +10…-15 %:n virtapiikeille. Virtapiikkien yhteydessä voi esiintyä seuraavia tilanteita:

Tilanne

Ratkaisu

1. Tarkista, että pistoke toimii ja on liitetty oikein. 2. Tarkista, että hierovan tuolin virtapainike on I-asennossa.

Hierova tuoli on liitetty pistorasiaan, mutta ei toimi.

Hierova tuoli on voinut ylikuumentua pitkäaikaisen käytön vuoksi. Katkaise virta ja anna tuolin jäähtyä 30–50 minuuttia.

Kaukosäädin toimii, mutta hierova tuoli ei.

1. Tarkista, että tuoli on liitetty toimivaan pistorasiaan. 2. Sammuta virta ja kytke se uudelleen päälle.

Kaukosäädin ja hierova tuoli eivät toimi.

Attract EMT-588A Exclusive

17

060-789 88 00 • www.attract.nu


Varoitukset * Älä käytä hierovan tuolin puhdistukseen vettä tai puhdistusaineita. * Käsittele hierovan tuolin pintaa varovaisesti. Huolehdi, että kovat ja terävät esineet eivät vahingoita sitä. * Paina painikkeita käytön aikana kevyesti äläkä paina niitä kovilla esineillä. * Irrota virtajohto pistorasiasta aina käytön jälkeen. * Kunkin hieronnan suositeltu käyttöaika on enintään 30 minuuttia kerrallaan. * ÄLÄ työnnä mitään ruumiinosaa jalkatuen väleihin, kun automaattinen jalkatuen pidennyst oiminto on aktivoitu kuvan 1 mukaisesti. Puristumisvaara! Jos jokin ruumiinosa jää jalkatuen väleihin, paina ON/OFF-painiketta kuvan 2 mukaisesti ja vedä se nopeasti pois. * Jos sinun on noustava tuolista estääksesi muiden vahingoittumisen tai jos haluat nostaa jalkoja ja sääriä, kun automaattinen jalkatuen pidennystoiminto on aktivoituna, paina ON/OFF-painiket ta kuvan 2 mukaisesti. Ilma tyhjennetään jalkatuesta, ja muutaman sekunnin kuluttua voit siirtää jalat ja sääret ja nousta tuolista. Huom. Yllämainittu on vain hätätilanteita varten. Muista aina asettaa jalkatuki takaisin alkuperäiseen pituuteensa ja asentoonsa ennen kuin nouset tuolista, jotta et vahingoita itseäsi ja tuolia.

Kuva 1

Attract EMT-588A Exclusive

Kuva 2

18

060-789 88 00 • www.attract.nu


Yhteystiedot Yhteystiedot Attract EMT-588A Exclusive -tuolia markkinoi Pohjoismaissa Attract Sweden AB.

Attract Sweden AB Käyntiosoite: Storgatan 15, 852 30 SUNDSVALL Postiosoite: Box 63, 851 02 SUNDSVALL Puhelin: 060-789 88 00 Faksi: 060-12 50 40 Sähköposti: info@attract.nu Www-sivusto: www.attract.nu

Attract EMT-588A Exclusive

19

060-789 88 00 • www.attract.nu

EMT-588 Finnish  

EMT-588 Exclusive Finnish manual

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you