Page 1

Ko vas razume ves svet! Katalog jezikovnih programov 2013/14


2 | Panteon College


Panteon College | 3


Kontaktni podatki: PANTEON College – jezikovna šola, d. o. o. Linhartova 11, Ljubljana Tel.: 080 10 42 E-mail: info@panteon.si Skype: panteonc www.panteon.si © Panteon College, 2013 Vse pravice pridržane.


Kazalo Učenje v majhni skupini je pravi užitek.

6

Angleščina je globalni jezik. Brez nje sploh ne gre več.

8

Business English – za prodor na tuje trge in za uspešno kariero.

10

Nemščina je vse bolj sinonim poslovnega uspeha. Za podjetja in posameznike.

12

Poslovna nemščina – za dobre poslovne rezultate in zaposlitev v Nemčiji.

14

Španščina je in bo ostala jezik potovanj.

16

Italijanščina vas bo s svojo živahnostjo preprosto očarla.

18

Francoščina je jezik gurmanskih užitkov pa tudi institucij EU.

20

Ruščina, kitajščina, arabščina in 32 drugih jezikov.

22

Dopoldanski tečaji – samo 160 EUR.

24

Učenje v oblaku: e-tečaj z mentorjem že od 99 EUR dalje.

25

Cenik in urnik

26


6 | Panteon College

Učenje v majhni skupini je pravi užitek. V naših skupinah je v povprečju samo 6 slušateljev, zato veliko govorite in komunicirate. Profesor pa se lahko posveti samo vam in vašemu učnemu stilu. Z dobrim jezikovnim tečajem je tako kot z okusno mešanico kave – vse je odvisno od prave kombinacije elementov. Ključni elementi pa so: vaš učni stil, veliko konverzacije, kombinacija slovenskega in tujega profesorja (native speaker) na vseh nivojih, malo slovnice in veliko stika z jezikom na portalu za e-učenje.


Panteon College | 7

Konverzacija in komunikacija Če težko spregovorite ali pa vas preveč skrbi slovnična pravilnost, je čas za sproščeno konverzacijo.

Slovenski profesorji in native speakers Svoj govorni aparat boste najlaže aktivirali v komunikaciji s tujci, zato pri nas na v seh stopnjah poučujejo tudi native speakers.

Mini slovnica Slovnična pravila so omejena na minimum, na vsaki stopnji se naučite 10–20 slovničnih pravil. To zadostuje.

Učenje v oblaku Danes smo vsi pripadniki digitalne generacije in učenje v virtualnem okolju je nekaj vsakdanjega. Zato pri vseh programih uporabljamo portal za e-učenje, ki poleg interaktivnih vaj in multimedijskih vsebin omogoča tudi spletno videokonferenco.


8 | Panteon College

Angleščina je globalni jezik. Brez nje sploh ne gre več. Angleščina je postala sestavni del našega vsakdana – z  njo se srečamo doma, v službi, na internetu in televiziji, na iPodu in dlančnikih ter na mobilnih telefonih. Brez nje težko potujemo in še teže dobimo dobro službo.


Panteon College | 9

S programom New English File je učenje moderne angleščine intuitivno in lahko. Temelji na komunikaciji in konverzacijski rabi jezika, vsebine pa so aktualne in uporabne. Funkcija iTutor, mobilne aplikacije, spletni portal z video epizodami, CD-ROM in knjiga vam zagotavljajo nemoteno učenje tudi z mobilnih naprav. Vsaka stopnja je zaključena celota, ki vam omogoča celovito komunikacijo na določenem jezikovnem nivoju. Na prvi stopnji slušatelji spoznajo osnove jezika, na višjih pa poglabljajo svoje znanje in ga razširjajo z ustreznim besediščem.

Z iTutorjem in EF aplikacijo za mobilne naprave ne boste zamudili nobene lekcije, saj boste s pomočjo video in audio posnetkov ponovili vso snov ali pa vadili izgovorjavo in fraze v jezikovnem kontekstu.

Video epizode ilustrirajo rabo jezika v vseh tipičnih govornih situacijah in aktivirajo slušni in vizualni korteks ter dolgoročni spomin.


10 | Panteon College

Business English

– za prodor na tuje trge in za uspešno kariero. Tečaji poslovne angleščine z naravnimi govorci, video programi in mobilne aplikacije vam omogočajo suvereno komunikacijo v  vseh poslovnih situacijah.


Panteon College | 11

V poslovanju in karieri štejejo rezultati in knjiga Business Result cilja prav na to. Z njeno pomočjo boste suvereno izvajali prezentacije, se pogajali ali vodili sestanek, znali boste opisati svoje delo in podjetje, zvečer pa boste blesteli na poslovni večerji. Vsaka tema je posneta tudi na video, kjer lahko vidite tako naravne govorce kot tudi poslovneže, ki jim angleščina ni materni jezik. Tako zgubite strah pred govorjenjem.

Video epizode – kratki video posnetki iz vsakdanjega poslovnega sveta s komentarji naravnih govorcev bodo avtomatsko aktivirali centre za slušno in vizualno razumevanje ter spominske centre, zato je učenje sponatno in lahko.

Učenje v majhnih skupinah (4–6 slušateljev) vam zagotavlja, da boste veliko govorili in komunicirali ter hitro in učinkovito napredovali.


12 | Panteon College

Nemščina je vse bolj sinonim poslovnega uspeha. Za podjetja in posameznike. Nemška gospodarska rast se odraža tudi v zanimanju za nemščino. Popularni so tako splošna kot poslovna nemščina in specializirani programi za vse, ki bodo tja odšli na delo.


Panteon College | 13

Menschen je najsodobnejši program splošne nemščine. Temelji na komunikaciji in spodbuja vse štiri govorne spretnosti – govorjenje, pisanje, poslušanje in branje. CDROM, spletna stran z interaktivnimi vajami ter knjiga vam dobesedno zagotavljajo uspeh. Vsaka stopnja je zaključena celota, ki vam omogoča celovito komunikacijo na določenem jezikovnem nivoju. Na prvi stopnji slušatelji spoznajo osnove jezika, na višjih pa poglabljajo svoje znanje in ga razširjajo z ustreznim besediščem.

S spletno podporo ne boste zamudili nobene lekcije, saj boste s pomočjo video in audio posnetkov ponovili vso snov ali pa vadili izgovorjavo in fraze v pravem kontekstu.

Video epizode posnete v tipičnih situacijah pa ilustrirajo vsakdanjo rabo jezika in popolnoma aktivirajo vaš govorni aparat ter spomin. Zato bo nemščina lahka.


14 | Panteon College

Poslovna nemščina – za dobre poslovne rezultate in zaposlitev v Nemčiji


Panteon College | 15

Tečaj poslovne nemščine za vse, ki poslujete z nemškimi partnerji. Alltag, Beruf & Co. je sodoben program poslovne nemščine z video programom, interaktivnimi vajami ter aplikacijami za mobilne telefone. Tako boste odlično izpeljali prezentacije, se pogajali ali vodili sestanek, znali boste opisati svoje delo in podjetje, s svojimi zgodbami pa boste blesteli tudi na poslovnem kosilu. Vsaka tema je posneta tudi na video, kjer lahko vidite govoriti tako naravne govorce kot poslovneže, ki jim nemščina ni materni jezik. Tako zgubite strah pred govorjenjem. Video epizode – kratki video posnetki iz vsakdanjega poslovnega sveta s komentarji naravnih govorcev bodo avtomatsko aktivirali centre za slušno in vizualno razumevanje ter spominske centre, zato je učenje sponatno in lahko.

Širok izbor specializarnih programov za vse, ki se odpravljate na delo v nemška podjetja ali ustanove.


16 | Panteon College

Španščina je in bo ostala jezik potovanj. Španščina je tretji svetovni jezik, govorijo ga v Evropi in Južni Ameriki in velik del španske kulture je vezan prav na slednjo.


Panteon College | 17

Ele je moderen program, ki združuje klasično metodo z video predstavitvijo jezika in govornih situacij. Temelji na komunikaciji in spodbuja vse štiri govorne spretnosti – govorjenje, pisanje, poslušanje in branje. Vsaka stopnja je zaključena celota, ki vam omogoča celovito komunikacijo na določenem jezikovnem nivoju. Na prvi stopnji slušatelji spoznajo osnove jezika, na višjih pa poglabljajo svoje znanje in ga razširjajo z ustreznim besediščem.

Spletna podpora vam zagotavlja, da ne boste zamudili nobene lekcije, saj boste lahko doma ponovili vso snov ali pa vadili izgovorjavo in fraze v ustreznem kontekstu.

Video epizode posnete v tipičnih situacijah pa ilustrirajo rabo jezika in popolnoma aktivirajo vaš govorni aparat.


18 | Panteon College

Italijanščina vas bo s svojo živahnostjo preprosto očarala. Tako kot Benetke. Če poslujete z italijanskimi podjetji, čisto brez italijanščine ne bo šlo. Enako velja tudi za vse, ki se odpravljate na študij ali pa tam iščete nove karierne priložnosti.


Panteon College | 19

Progetto Italiano je najsodobnejši program za učenje italijanščine. Temelji na komunikaciji in spodbuja vse štiri govorne spretnosti – govorjenje, pisanje, poslušanje in branje. CD-ROM, spletna stran z interaktivnimi vajami in knjiga pa vam zagotavljajo uspeh. Vsaka stopnja je zaključena celota, ki vam omogoča celovito komunikacijo na določenem jezikovnem nivoju. Na prvi stopnji slušatelji spoznajo osnove jezika, na višjih pa poglabljajo svoje znanje in ga razširjajo z ustreznim besediščem.

Spletna podpora vam zagotavlja, da ne boste zamudili nobene lekcije, saj boste lahko doma ponovili vso snov ali pa vadili izgovorjavo in fraze v kontekstu. Video epizode posnete v tipičnih situacijah plastično ilustrirajo rabo jezika in popolnoma aktivirajo vaš govorni aparat ter spomin. Tako boste npr. odšli v kiosk in kupili revijo, v restavraciji naročili hrano ali pa spoznali nove znance.


20 | Panteon College

Francoščina je jezik gurmanskih užitkov pa tudi institucij EU. Francoščina vas bo s svojo melodičnostjno očarala že na prvi pogled. Pa tudi poslovanje s francoskimi podjetji in kariera v EU bosta z znanjem franoščine bistveno lažja.


Panteon College | 21

Alter Ego je knjiga superlativov – uporabna, sodobna in opremeljena z vsemi interaktivnimi pripomočki. Zato bo francoščina hitro postala vaš drugi jaz. Vsaka stopnja je zaključena celota, ki vam omogoča celovito komunikacijo na določenem jezikovnem nivoju. Na prvi stopnji slušatelji spoznajo osnove jezika, na višjih pa poglabljajo svoje znanje in ga razširjajo z ustreznim besediščem.

Spletna podpora vam zagotavlja, da ne boste zamudili nobene lekcije, saj boste doma lahko predelali vso snov ali pa vadili izgovorjavo in fraze v kontekstu. Video epizode posnete v tipičnih vsakdanjih situacijah pa ilustrirajo rabo jezika in popolnoma aktivirajo vaš govorni aparat ter spomin.


22 | Panteon College

Ruščina, kitajščina, arabščina in 32 drugih jezikov. Ruščina je za velik del slovenskega gospodarstva izredno pomemben jezik in tako bo tudi ostalo. Znanje osnov kitajščine in arabščine pa je nujno za uspešno poslovanje na teh hitro rastočih trgih.


Panteon College | 23

Tečaj ruščine je namenjen vsem, ki se želijo naučiti osnov ruščine, bodisi da poslujejo z Rusijo, bodisi da sta jim všeč ruski jezik in kultura. Program je naravnan izrazito praktično in vam omogoča nemoteno komunikacijo z ruskimi partnerji, institucijami in sodelavci. Slovnična poglavja so omejena na minimum, poudarek je na konverzaciji in nujnem besednem zakladu. Tečaj kitajščine je namenjen vsem, ki se želijo naučiti kitajščine, bodisi da tam poslujejo ali pa potujejo v Hong Kong ali Šanghaj, oziroma jih zanima kitajski jezik in bogata vzhodnjaška kultura. Program je naravnan izrazito praktično in vam omogoča nemoteno komunikacijo s poslovnimi partnerji, institucijami in sodelavci. Slovnična poglavja so omejena na minimum, poudarek je na konverzaciji in nujnem besednem zakladu. Tečaj arabščine je namenjen vsem, ki se želijo naučiti osnov arabskega jezika, bodisi da poslujejo z arabsko govorečimi državami, bodisi da sta jim všeč jezik in arabska kultura. Tečaj arabščine je izrazito praktično naravnan in vam omogoča nemoteno komunikacijo v vsakdanjih splošnih in poslovnih situacijah. Slovnična poglavja so omejena na minimum, saj je poudarek na konverzaciji in nujnem besednem zakladu.


24 | Panteon College

Dopoldanski tečaji – samo 160 EUR. Dopoldanski tečaji so cenovno zagotovo najbolj privlačna oblika učenja jezika. V skupini do 12 udeležencev boste hitro napredovali, s portalom za e-učenje pa ne boste zamudili nobenega srečanja. Obenem je na portalu še kopica uporabnih vaj, povezav in interaktivnih video programov za samostojno delo. DOPOLDANSKI PROGRAMI: • angleščina 1–6 in osvežitveni tečaj • nemščina 1–6 in osvežitveni tečaj • italijanščina 1 in 2


Panteon College | 25

Učenje v oblaku: e-tečaj z mentorjem že od 99 EUR dalje. Učenje s pomočjo Skype videokonference je zanimivo za vse, ki nimate časa hoditi na tečaj ali pa niste iz Ljubljane. Učenje poteka na portalu s pomočjo video programov in interaktivnih vaj, konverzacija pa s pomočjo Skype videokonference. E-PROGRAMI: • • • • • •

angleščina A1–A2 poslovna angleščina A2 nemščina A1–A2 poslovna nemščina A1 španščina A1–A2 francoščina A1–A2


26 | Panteon College • cenik in urnik

Cenik V PRVEM HIPU 25 % ceneje – 080 10 42. REDNA CENA (cena z DDV)

NOVI ČAJNIKI (cena z DDV)

prihranek

ŠTUDENTJE

prihranek

50-urni tečaji

399

299

100

280

119

Konverzacija (30 ur)

299

220

79

220

79

Obnovitveni (30 ur)

299

220

79

220

79

Cambridge FCE, CAE (50 ur)

399

299

100

280

119

Goethe Zertifikati (50 ur)

399

299

100

280

119

Priprava na maturo (50 ur)

399

299

100

280

119

Poslovna angleščina (30 ur) – samo 4–6 udel.

399

290

109

1.333

999

334

560

420

140

Individualni pouk (30 ur) Pouk v dvoje (30 ur) – cena na udeleženca

Cenik velja od 30. avgusta 2013.

Urnik Dopoldanski tečaji

ANG

NEM

DAN

URA

DAN

URA

1.–3. stopnja (60 ur)

P–S

8.00–10.15

P–S

8.00–10.15

4.–6. stopnja (60 ur)

T–Č

9.00–11.15

T–Č

9.00–11.15

Osvežitev (60 ur)

P–S

11.15–13.30

P–S

8.00–10.15

Dopoldanski tečaji

ITA

1. in 2. stopnja (60 ur)

DAN

URA

T–Č

9.00–11.15


urnik • Panteon College | 27

Urnik Popoldanski tečaji

ANG

NEM

ITA

DAN

URA

DAN

URA

DAN

URA

1. stopnja (50 ur) – A1/1

P–S

16.30–18.00

T–Č

16.30–18.00

T–Č

18.00–19.30

2. stopnja (50 ur) – A1/2

P–S

18.00–19.30

P–S

16.30–18.00

P–S

19.30–21.00

3. stopnja (50 ur) – A2/1

P–S

16.30–18.00

P–S

18.00–19.30

T–Č

19.30–21.00

4. stopnja (50 ur) – A2/2

P–S

19.30–21.00

T–Č

16.30–18.00

T–Č

16.30–18.00

5. stopnja (50 ur) – B1/1

P–S

18.00–19.30

P

19.30–21.00

T–Č

19.30–21.00

6. stopnja (50 ur) – B1/2

T–Č

16.30–18.00

T–Č

18.00–19.30

T–Č

19.30–21.00

7. stopnja (50 ur) – B2/1

T–Č

18.00–19.30

T–Č

16.30–18.00

8. stopnja (50 ur) – B2/1

P–S

18.00–19.30

Osvež. – konv. (60 ur) – B1/1

T–Č

18.00–19.30

P–S

16.30–18.00

Konverzacija (30 ur) – B1/1

T*

18.00–19.30

P*

16.30–18.00

Osvežitev (30 ur) – B1/1

Č*

18.00–19.30

S*

16.30–18.00

Priprava FCE (50 ur) – B2

P–S

18.00–19.30

Priprava CAE (50 ur) – C1

T–Č

19.30–21.45 P–S

19.30–21.00

Goethe Zertifikat B1 (50 ur) Matura ang. (50 ur) – B2

petek, sobota

16.00–18.15, 10.00–12.15

Business English A1–2 (30 ur)

P–S

16.30–18.00

Business English B1 (30 ur)

P

18.00–19.30

Business English B2 (30 ur)

T

16.30–18.00

Poslovna nemščina A2 (30 ur)

P

18.00–19.30

Popoldanski tečaji

FRA

ŠPA

DAN

URA

DAN

URA

1. stopnja (50 ur) – A1/1

T–Č

18.00–19.30

P–S

16.30–18.00

2. stopnja (50 ur) – A1/2

Č

18.00–19.30

P–S

18.00–19.30

3. stopnja (40 ur) – A2/1

Č

19.30–21.00

P–S

18.00–19.30

4. stopnja (50 ur) – A2/1

S

18.00–19.30

T–Č

18.00–19.30

5. stopnja (50 ur) – A2/2

P–S

19.30–21.00

T–Č

19.30–21.00

6. stopnja (50 ur) – B1/2

T–Č

19.30–21.00

* skupine označene z zvezdico potekajo 1 × tedensko (vpis v te skupine je omejen)


Katalog jezikovnih programov 2013 panteon college  

jezikovni tečaji, tečaj angleščine, tečaj nemščine, tečaj španščine, tečaj italijanščine, tečaj francoščine, poslovna angleščina, poslovna n...