ingravid2011_programa

Page 29

Ingràvid Pensament, reflexió i debat — Visionat i cinefòrum 27

Taula #2 Cultura i subsistència: nous models de gestió i finançament TAULA DE DEBAT Domo, dissabte 12 a les 20.00 h

Davant de les dificultats que van presentant les administracions públiques per sostenir un sector com el cultural, que tot sovint aporta rèdits intangibles que són difícilment valorables econòmicament o no traduïbles en liquiditat, proposem conèixer nous models de gestió cultural que faciliten o fan possible la independència de les subvencions públiques per poder tirar endavant. Hem volgut que Rafael Aguilera (president del Fòrum Imagina, associació per l’emprenedoria, Figueres) fos el moderador d’aquesta taula perquè creiem que entre els joves emprenedors i els agents del sector de la cultura (tant artistes com gestors) hi pot haver similituds i vasos comunicants.

Ponents Javier Martín Jiménez (Hablar en Arte, Madrid), Jimena Peña (Hub-Madrid, Madrid) i Joan Sala (Verkami, Mataró) Modera Rafael Aguilera (Fòrum Imagina, Figueres) Al llarg del debat els assistents gaudiran de quelcom per a picar gratuït i servei de bar.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.