Page 4

4 24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Φεβρουάριος 2014

Επικαιρότητα

γράφει

Ο μελάγχθων

Εδώ δεν αναλύουμε την είδηση…

την λιβανίζουμε συντρόφους: Το μήλο από την μηλιά θα βγει και από εκεί θα πέσει λέει ο λαός. Και όπου υπάρχει μήλο, υπάρχει και φίδι. Πούν’το Πούν’το το καρότο… φωνάζουν οι «λαγοί» αφού άρχοντας των δαχτυλιδιών μάλλον δεν θέλει να γίνει κανείς από δαύτους. Το σκέφτονται βλέπεις, μήπως είναι μικροί να ανοίξουν τέτοιες πόρτες ή μήπως πολύ «μεγάλοι» για να χωρέσουν σε τόσο μικρά σχήματα. Το παλεύουν οι παλιές ομάδες… Ο Κώστας είναι «Αίνιγμα» για αυτό προτίμησε το γνωστό πόστο της Καραϊσκάκη που έχει ως επωνυμία την ακριβή στάση που κρατάει τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός δικηγόρος… Κυριακή μεσημεράκι ξεκίνησε η παράσταση .Εισιτήριο δεν έκοψε και το σενάριο άνοιξε αυλαία με το: «κάτσε να κεράσω ένα καφέ» και συνεχίστηκε με την γνωστή πλέον «ρήση»… φωτογράφε βγάλε μια φωτογραφία. Και γέμισε ο Κώστας υποψήφιους και γέμισε και το facebook φωτογραφίες «αίνιγμα». Λες να κατέβει ρε συ ο Κώστας; Ο τελευταίος πάντως δεξιά και αριστερά το ανακοινώνει… Ο Ανδρέας στα σενάρια που ακούγονται για το απότομο «φρενάρισμα» του ,έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής του κίνησης και δεν με κάλεσε να τελέσω τον αγιασμό του… Από ότι άκουσα μίλησε για τις βασικές αρχές και αξίες που τον παρακίνησαν να είναι υποψήφιος για το Δήμο… Αν και αυτές ο κόσμος που σε ξέρει καλά τις γνωρίζει Ανδρέα μου. Μικρό το Χαϊδάρι… Ίσως ευελπιστείς πως μέχρι τις εκλογές η ονομασία του συνδυασμού τρέξει πριν από σένα και φέρει την ένωση στους συνυποψήφιους σου… Ο Βαγγέλης έχει βγάλει προς τα έξω την εικόνα του «δεν θέλω να γίνω από τώρα δήμαρχος» που ενισχύει την τάση των μεγαλύτερων για να αγκαλιάσουν την «αθώα» κάθοδο του στο δημοτικό ρινγκ. Συμβουλή στους

Quiz Ποιος υποψήφιος δήμαρχος άγεται και φέρεται ως ο σύγχρονος Νίκος Ξανθόπουλος; Και πολύ κλάμα λέμε για το «παιδί του Χαϊδαρίου». Να φύγουμε από το πράσινο της γης και να πάμε στο γαλάζιο του ουρανού… Κύριε ελέησον. H ταινία για τους δεξιούς έχει τον τίτλο «oι εναπομείναντες» και είναι γυρισμένη σε ένα κατεστραμμένο περιβάλλον μετά την πτώση μιας τεράστιας βόμβας. «Μετά από σένα το χάος» ήταν το τραγούδι που έπαιζε νοερά κατά την συνάντηση που είχαν οι 13 που προσπάθησαν να κάνουν ως διοίκηση το Χαϊδάρι Καλύτερο. Κανείς δεν ανέλαβε το πόστο του Δημήτρη ούτε άντρας ούτε γυναίκα. Η πρόταση για «Ελευθερία η Θάνατος» έπεσε στο τραπέζι αλλά οι περισσότεροι είχαν έρθει για να ακούσουν όχι για να αποφασίσουν. Ο Τάσος άλλωστε που είναι και ο γηραιότερος όπως ανακοινώθηκε στον τοπικό τύπο επιμένει στην κάθοδο του χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Για να εξηγούμαστε οι : Ελένη, Γιάννης Φώτης πηγαίνουν σε άλλη προοπτική για την πόλη έχουν έτοιμο και το λογότυπο της παράταξης τους. Ο Λεωνίδας θα τηρήσει την αρχική του υπόσχεση προς την Ελένη απλά έχουν μείνει πολλές πατάτες στις αποθήκες και πρέπει να φύγουν για να μην χαλάσουν μέχρι τις εκλογές. Ο φούρνος προθερμαίνεται στους 220 ! Η αριστερά ανεβάζει νούμερα. Ο Θοδωρής την «Αυγή» που έφυγε ο Ηλίας «Χρύσωσε» το χάπι. Ο Μιχάλης συσπειρώνει την λαϊκή αριστερά. Ο Κώστας προχωράει απτόητος και ο Ηρακλής ξεπερνά με ευκολία τους άθλους του. Έχει δηλώσει ότι αντίπαλός του είναι μόνο τα προβλήματα της πόλης και το τηρεί πιστά. Το πρόγραμμα του είναι δελεαστικό.

Χρήστος Δρούγκας

Το Χαϊδάρι μπορεί να γίνει πόλη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Μια σύγχρονη και αποτελεσματική δημοτική αρχή είναι αυτή που διαμορφώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις για μια ασφαλή, λειτουργική, καθαρή και αισθητικά ποιοτική πόλη.

Κύριο στοιχείο της καθημερινής της δράσης επιβάλλεται να είναι η ενίσχυση του κλίματος εμπιστοσύνης και των δεσμών που συνθέτουν και κατοχυρώνουν την κοινωνική συνοχή. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες η ηγετική φυσιογνωμία του Δημάρχου είναι εκείνη που μπορεί να δώσει το σωστό βηματισμό στην πορεία ανάπτυξης μιας πόλης Ο Δήμαρχος είναι το πρόσωπο που με τις αποφάσεις, τις πρωτοβουλίες, τον προγραμματισμό και τους ξεκάθαρους στόχους, κυρίως με τους άξιους συνεργάτες του, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το όραμα της πόλης μας. Στην δική μας πόλη, στο Χαϊδάρι χρειαζόμαστε πράγματι εκείνον τον Δήμαρχο που γνωρίζει να διοικεί, να συνεργάζεται, να σέβεται τους θεσμούς, να διαθέτει πρόγραμμα και στρατηγική και κυρίως να είναι το νέο πρόσωπο, απαλλαγμένο από κάθε είδους λειτουργική και πολιτική σχέση με την υφιστάμενη αλλά και διαχρονικά κυρίαρχη συμπολιτευόμενη ή αντιπολιτευόμενη τοπική πολιτική

like us on

εξουσία. Ένα νέο πρόσωπο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι ο συμπολίτης μας, ο γνωστός πολιτικός μηχανικός, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλής Δρούλιας, που μαζί με νέα πρόσωπα εγγυώνται την δημοκρατική και αναπτυξιακή λειτουργία της πόλης μας, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Το Χαϊδάρι μπορεί να γίνει πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Χρέος των πολιτών είναι να αξιολογήσουν αυστηρά αλλά δίκαια τον κάθε υποψήφιο Δήμαρχο και να εγκρίνουν με την ψήφο τους. εκείνον που συγκεντρώνει τα εχέγγυα για να διοικήσει την πόλη με σεβασμό, κοινωνική ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι άξιοι συμπολίτες μας έχουμε ήδη εγκρίνει για την θέση του Δημάρχου τον Ηρακλή Δρούλια, συμπαρατασσόμενοι στο ψηφοδέλτιο ‘’ Όραμα Δημιουργίας Με δεδομένο το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για την πόλη, είμαι βέβαιος ότι θα επιλέξουν το καλύτερο για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου.

www.facebook.com/247press.com.gr

Febrouarios 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you