Page 5

24 / 7 press 5

www.247press.com.gr Πανελλήνια πολιτική εφημερίδα / Ιανουάριος 2013

Αυτοδιοίκηση

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων Δημάρχου Για την τρέχουσα Δημοτική Περίοδο, από 0101-2013 έως 31-08-2014, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαϊδαρίου ως εξής: ● Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ο κ. Μάριος Λιακόπουλος, ο οποίος ασκεί και καθήκοντα αναπληρωτή Δημάρχου σε περιπτώσεις απουσίας ή κωλύματος, ● Aντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών η κ. Ελένη Καμπόλη, ● Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης η κ. Ελευθερία Τοκατλίδη, ● Aντιδήμαρχος Στρατηγικού ΣχεδιασμούΗλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δικτύων ο κ. Απόστολος Θεοφίλης ● και Αντιδήμαρχος Νεολαίας-ΠολιτισμούΑθλητισμού η κ. Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου. Επίσης ορίστηκε, ● Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Υποδομών, ο κ. Σταύρος Μπαλοδήμας ● και Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης ο κ. Αναστάσιος Βουρλούμης. Ορισμός Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη δημοτική περίοδο από 01/2013-08/2014 Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, εξελέγησαν: ● Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Αναστάσιος Λυμπέρης ● Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, η κ. Αθηνά Μπούτση, και ● Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Φώτιος Μαραβέλιας Εν συνεχεία, εξελέγησαν τα παρακάτω μέλη

για την Οικονομική Επιτροπή. Τακτικά μέλη ● Πασπαλιάρης Αντώνιος ● Χαντζή-Πανταζοπούλου Δήμητρα ● Καραβίτης Πέτρος ● Αδαμοπούλου Κωνσταντίνα ● Παναγιωτάτος Νικόλαος ● Τσατσαμπάς Δημήτριος ● Σελέκος Μιχαήλ ● Απρογέρακας Κωνσταντίνος Αναπληρωματικά Μέλη ● Θεοφίλης Απόστολος ● Μπαλοδήμας Σταύρος ● Θεοτοκάς Ιωάννης ● Πανόπουλος Αριστείδης (Άρης) ● Παντελάρος Βασίλειος Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Μάριος Λιακόπουλος. Επίσης, κατά τις αρχαιρεσίες για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εξελέγησαν: Τακτικά μέλη ● Τοκατλίδη Ελευθερία ● Λιάπης Ευάγγελος ● Θεοδωρακόπουλος Φώτιος ● Βουρλούμης Αναστάσιος ● Γιαννακόπουλος Λεωνίδας ● Βαρυτιμιάδης Σάββας ● Βορέας Κωνσταντίνος ● Φουντούλης Κίμων Αναπληρωματικά Μέλη ● Κέντρης Ιωάννης ● Περιμένης Ηλίας ● Δούμουρα Δήμητρα ● Μποζίκας Ανδρέας ● Γκούσκου Ευαγγελία Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ελένη Καμπόλη.

Επανεκλογή Μποζίκα Υπό την προεδρία του κ. Θεόδωρου Αρβανίτη, μέλος του Δ.Σ. του ΑΣΔΑ και εκπρόσωπος του Δήμου Περιστερίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, συνεδρίασε την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη διετία 2013-2014. Μέσα σε κλίμα ενότητας ομόφωνα το Δ.Σ.του ΑΣΔΑ επανεξέλεξε στη θέση του Πρόεδρου τον κ. Ανδρέα Μποζίκα, του Αντιπροέδρου τον κ. Νίκο Παναγιωτάτο και των μελών της Ε.Ε. τους κ.κ. Γιώργο Τόλη και Θεοδοσία Στίγκα. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Δυτικής Αθήνας και πρώην Πρόεδροι του ΑΣΔΑ. Ο Ανδρέας Μποζίκας μετά την επανεκλογή του δήλωσε: “Ευχαριστώ όλους τους Δημάρχους της Δ. Αθήνας, τους πρώην Προέδρους του ΑΣΔΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και τα Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Αθήνας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα προσωπικά αλλά και στον Αντιπρόεδρο Νικο Παναγιωτάτο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Γιώργο Τόλη και Θεοδοσία Στίγκα. Τα προηγούμενα χρόνια ο ΑΣΔΑ πέτυχε πολλά και ήταν ο θεσμός του καταξιώθηκε στη Δυτική Αθήνα με τις παρεμβάσεις, τους αγώνες και το έργο του. Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια, από την εκλογή μας στη Διοίκηση του Συνδέσμου δώσαμε μεγάλο βάρος στον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων του ΑΣΔΑ που επέτρεψε και τη μείωση της συνεισφοράς των Δήμων, την ένταξη του μεγάλου έργου της ΒΙΟΦΙΑΛ στο ΕΣΠΑ, την προστασία του Ποικίλου Όρους - Όρους Αιγάλεω και του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, στις αναπτυξιακές και κυκλοφοριακές μελέτες για τη Δυτική Αθήνα που ήδη προχωρούν. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα”. Για την εκλογή των κ.κ. Μποζίκα και Παναγιωτάτου μίλησε και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μαραβέλιας: “Εύχομαι στη νέα διοίκηση του ΑΣΔΑ καλή επιτυχία και προσωπικά στους Χαϊδαριώτες Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα και Αντιπρόεδρο Νίκο Παναγιωτάτο. Όλοι μαζί, με τον ΑΣΔΑ σήμερα, θα πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και καλύτερα, προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Αθήνας αλλά και του Δήμου Χαϊδαρίου ιδιαίτερα.”

ianouarios 2013  

ianouarios 2013

ianouarios 2013  

ianouarios 2013

Advertisement