Page 14

14 24 / 7 press Υγεία

www.247press.com.gr Πανελλήνια πολιτική εφημερίδα / Ιανουάριος 2013

Μη επεμβατική γλυπτική & ανάπλαση προσώπου Τα λαμπερά πρόσωπα της δημοσιότητας εμφανίζονται κάθε φορά και πιο ανανεωμένα και όλα δείχνουν να γίνονται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να παρατηρούνται μακροχρόνιες απουσίες. Της

Βενετίας Μπλιαμπτή - Βαλακώσστα Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου

Αγ. Στρατοπέδου 76, Χαϊδάρι, Τ. 210 5326267, Κ. 6944 967767 Το κοινό μυστικό πλέον, είναι η εφαρμογή των νέων μη επεμβατικών τεχνικών, που γυρίζουν το χρόνο πίσω, μέσα σε λίγα λεπτά, σμιλεύοντας το πρόσωπο.

ρισμό των ρινοχειλικών αυλάκων, χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ με την ειδική κατεργασία ώστε να προσφέρει το μικρότερο όγκο αλλά μέγιστη ομαλοποίηση στις αντιαισθητικές γραμμές.

Τι αλλάζει στο πρόσωπο με την πάροδο του χρόνου; Το πέρασμα του χρόνου αφήνει τα σημάδια του όχι μόνο με την εμφάνιση ρυτίδων, χαλάρωσης και αλλοιώσεων της επιδερμίδας, αλλά κυρίως με την αλλαγή και στη δομή και στο σχήμα του προσώπου. Η απώλεια και η μετατόπιση του λίπους στο πρόσωπο καθώς και η συρρίκνωση των οστών επιφέρει δραστικές αλλαγές στην ογκομετρία του προσώπου. Το λεγόμενο τρίγωνο της νεότητας, που διαγράφεται στο πρόσωπο, με την κορυφή του στο καλοσχηματισμένο πηγούνι και την βάση του στα ζυγωματικά, αντιστρέφεται. Έτσι, η βάση μεταφέρεται στο κατώτερο τμήμα, εξαιτίας της χαλάρωσης.

Πως επιτυγχάνεται η γλυπτική προσώπου; Η μοναδικότητα στην χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου υλικού, είναι η διαθέσή του σε διάφορες μορφές, ανάλογα με την επεξεργασία που υφίσταται, ως προς την πυκνότητά του. Επομένως, είναι το άριστο μέσο, για να σμιλεύτεί ένα πρόσωπο, ανάλογα με τις ανάγκες του. Αυτό σημαίνει πως αφού διορθωθούν τα σημεία με τις μεγαλύτερες ανάγκες σε αποκατάσταση όγκου, στην συνέχεια, επιλέγεται υλικό για πιο ήπια διόρθωση, ακόμα και για το φινίρισμα πολύ λεπτών γραμμώσεων. Ακολουθείται έτσι μια τεχνική στρωμάτων όπου σε κάθε βάθος δέρματος χρησιμοποιείται και άλλο υλικό.

Ποιά είναι η λύση που προσφέρει άμεσα η τεχνολογία; Την άμεση αποκατάσταση στην ογκομετρία του προσώπου προσφέρουν οι συνδιασμένες ενέσιμες τεχνικές με την χρησιμοποίηση κυρίως του υαλουρονικού οξέος, μέσα σε λίγα λεπτά, αποφεύγοντας τις επεμβάσεις. Τα ζυγωματικά είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία εφαρμογής υαλουρονικού οξέος μεγάλης μοριακής πυκνότητας. Άμεσα, αποκαθιστάται ο χαμένος όγκος στο άνω πρόσωπο, παρασύροντας παράλληλα και το δέρμα των παρειών, ώστε να περιορίζονται και οι ρινοχειλικές αύλακες και να επιτυγχάνεται ανόρθωση. Προσθέτει εγχύσεις στις περιοχές των κροτάφων και μπροστά από το αυτί δίνουν ώθηση στον επανασχηματισμό του περιγράμματος. Ο επαναπροσδιορισμός στις κοιλότητες του πηγουνιού προσφέρει καλοσχηματισμένες και νεανικές γωνίες. Για το τέλειο περιο-

Είναι εύκολη η εφαρμογή του; Η καινοτομία της μεθόδου είναι η μη επεμβατική και ανέμακτη εφαρμογή της. Ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες δεν παρεμποδίζεται, ενώ το πρόσωπο, με τον πλέον φυσικό τρόπο, ανακτά την νεανικότητα και την θελκτικότητά του. Είναι ασφαλή; Πρόκειται για καταξιωμένα προϊόντα βιοτεχνολογίας, που αναφέρονται σε ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, το οποίο υπάρχει τόσο στο δέρμα, όσο και στις αρθρώσεις και τους οφθαλμούς. Άλλωστε, πρόκειται για υλικό μη μόνιμο, αφού αποδομείται και απορροφάται άριστα από τον οργανισμό. Είναι απαραίτητο να φέρουν όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις αλλά και η εφαρμογή τους να πραγματοποιείται από τον εξιδικευμένο δερματολόγο ή πλαστικό χειρούργο. Είναι ίδιος ο τρόπος εφρμογής σε κάθε άτομο; Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, προσαρμόζεται και η επιλογή των κατάλληλων εφαρμογών. Στο καλύτερο αποτέλεσμα συνδράμμει και η παράλληλη δράση του Botox. Απαλύνοντας ή εξαφανίζοντας τις ρυτίδες έκφρασης, δίνει ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα, ενώ εξιδικευμένες εγχύσεις, ενισχύουν το περίγραμμα του προσώπου. Αξίζει να σημειωθεί τέλος και το εντυπωσιακό αποτελεσμα που προσφέρει στην σφριγηλότητα του δέρματος, η θεραπεία ανάπλασης ενυδάτωσης και νεοκολλαγέννεσης με το υαλουρονικό οξύ, μικρότερου μοριακού βάρους, σε ρευστή μορφή. Το τελικό αποτέλεσμα αντανακλάται στην νεανική εμφάνιση ενός προσώπου, με καθαρές ελκυστικές καμπύλες και καλοσχηματισμένο περίγραμμα.

ianouarios 2013  

ianouarios 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you