Page 4

4 24 / 7 press

www.247press.com.gr Πανελλήνια πολιτική εφημερίδα / Oκτώβριος 2012

Επιμέλεια σελίδας: Μπάμπης Σταύρου

τα

3 πρόσωπα της επικαιρότητας

Ποιά

Ελευθερία Τοκατλίδη Γιατί; Για το σημαντικό έργο που επιτελεί η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου την ευθύνη της οποίας έχει ως αντιδήμαρχος, με αιχμή του δόρατος δράσεις όπως "Χάρισε το" και "Όλοι μαζί μπορούμε για την υγεία".

Η

Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Τοκατλίδη, μια σύγχρονη και δυναμική γυναίκα, έχει επιδείξει πολύ αξιόλογη δράση μέσα από τις δομές της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου Χαϊδαρίου, με πρωτοβουλίες που έχουν πραγματικά ανακουφίσει πολλές από τις κοινωνικά ασθενέστρες πληθυσμιακές ομάδες της πόλης μας. Οι πιο πρόσφατες από αυτές είναι η πρωτοβουλία «Χάρισέ

το» και το «Όλοι μαζί μπορούμε για την υγεία» σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Μέσα από αυτές τις δράσεις, ο δήμος Χαϊδαρίου θα συγκεντρώσει ρούχα,φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τους οικονομικά ασθενέστερους, ενώ η πρωτοβουλία της για συνεργασία με ένα μέσο πανελλαδικής εμβέλειας όπως ο ΣΚΑΪ, θα διαφημίσει την πόλη του Χαϊδαρίου σε όλη τη χώρα.

Ποιά

Τζένη Παπαδημάτου Γιατί;

Δημιούργησε τους Γλυκοζαχαρούληδες, τη νέα σειρά παραμυθιών που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Η

επαγγελματική της πορεία δίπλα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου, εμπλουτίστηκε με τη διδασκαλία σε παιδιά και εφήβους. Οι σκηνοθετικές οδηγίες της Τζένης Παπαδημάτου έχουν ανεβάσει τον πήχη των νεανικών παραστάσεων και οι ομάδες της έχουν εξασφαλίσει διακρίσεις σε διάφορους θεατρικούς αγώνες. Η πολύχρονη επαφή με τα παιδιά μέσα από θεατρικές ομάδες και διοργάνωση παιδικών εκδη-

λώσεων, της χάρισαν την έμπνευση για τους Γλυκοζαχαρούληδες, παραμύθια σε μορφή θεατρικού κειμένου. Οι γλυκύτατοι ήρωές της, αποκτούν μορφή σε εικονογράφηση της Εβίτας Μεταξάτου. Τραγουδούν τους στίχους της Τζένης σε μουσική που συνθέτει ο Διονύσης Σχοινάς και ζωντανεύουν με τις φωνές γνωστών ηθοποιών, όπως οι Κ. Βουτσάς, Γ. Ζουγανέλης, Μ. Σεφερλής, Μ. Μάλφα, Τ. Χαλκιάς, Ν. Βλαβιανού, Κ. Γαρμπή κ.ά.

Ποιός

Λεωνίδας Σπαής Γιατί;

Ο γνωστός σεφ, εδώ κι έναν χρόνο μας χαρίζει απλόχερα τη γαστρονομική του εμπειρία στην ελληνική και ξένη κουζίνα από το χώρο δεξιώσεων Ίριδα.

Ο

Λεωνίδας Σπαής είναι απόφοιτος της Ιδιωτικής Σχολής Le Monde, με περαιτέρω ειδίκευση στην εκπαίδευση προσωπικού. Η εκπαιδευτική του πορεία όμως δε σταμάτησε εκεί αφού από το 2002 παρακολουθεί σεμινάρια γαστρονομίας εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του στο χώρο της γεύσης. Το μαγειρικό του στίγμα είναι η παραδοσιακή και σύγχρονη ελληνική κουζίνα αλλά δεν παραλείπονται από τις προτιμήσεις του συνταγές διεθνής κουζίνας. Η εμπειρία του στον χώρο

της γαστρονομίας είναι αρκετή αφού από νεαρή ηλικία εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ MEXX, το οποίο βρίσκεται στο Δ. Χαϊδαρίου. Κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Ι. Μπαξεβάνη καθώς και για αρκετό διάστημα εργάστηκε στη Λέσχη Αξιωματικών στο Πεντάγωνο .Εδώ και ένα χρόνο επέκτεινε τα επαγγελματικά του βήματα στεγάζοντας τις γευστικές του δημιουργίες σε μία νέα πρόταση για δεξιώσεις και κάθε είδους εκδήλωση στο Χαϊδάρι, με την Ίριδα.

24_7_e_Press_Octobrios_2012  

24_7_e_Press_Octobrios_2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you