Page 13

24 / 7 press 13

www.247press.com.gr Πανελλήνια πολιτική εφημερίδα / Oκτώβριος 2012

με τους συντάκτες. Σε ποιόν δεν αρέσει αυτά που γράφει να γίνονται re-tweet; Η πιο cool δυνατότητα; Έχετε όλες τις επιλογές κοινής χρήσης που θα θέλατε, π.χ.Buffer, Twitter, Facebook, Google +, email, κλπ

5) Amazon Wish List Πιο συγκεκριμένα, η επέκταση του προγράμματος περιήγησης.Όπως πλοηγήστε στο internet, συνήθως βρίσκετε προϊόντα και δώρα για τον εαυτό σας ή για άλλους. Σκέφτεστε, "Αυτό θα ήταν κατάλληλο γι'αυτό και γι'αυτό". Κάντε κλικ στο κουμπί "Wish List" στο πρόγραμμα περιήγησής σας και προστίθεται αυτόματα στην Amazon Wish List, η οποία μπορεί να μοιραστεί με οποιονδήποτε.Ποτέ ξανά δε θα ξεχάσετε να κάνετε δώρο σε κάποιον ή να αγοράσετε κάτι στο μέλλον. Η πιο cool δυνατότητα; Η δημιουργία πολλαπλών λιστών για να οργανώνετε τα προϊόντα.

6) IFTTT Έγινα μέλος πριν από μερικές εβδομάδες, και πλέον είναι ο νέος καλύτερος φίλος μου στο διαδίκτυο! Τα αρχικά IFTT σημαίνουν "If This Then That" και μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες για εφαρμογές, οι οποίες πάντα επικεντρώνονται στο να απαντάτε το IFTT. Για παράδειγμα, ΕΆΝΑΥΤΟ (γίνει) π.χ.τραβάω μια φωτογραφία του Instagram, ΤΌΤΕ ΑΥΤΌ (συμβαίνει), π.χ.η εν λόγω φωτογραφία αποθηκεύεται αυτόματα στον λογαριασμό μου στο Dropbox.Μπορώ να ρυθμίσω μια ενέργεια π.χ. που αυτόματα θα στέλνει ένα ευχαριστήριο tweet όταν κάποιος με κάνει follow στο twitter. Πιο cool δυνατότητα; Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες έτοιμες

Τεχνολογία

αντίστοιχες με τις παραπάνω προτάσεις, για να ξεκινήσετε να το χειρίζεστε αμέσως.

7) BlissControl Αυτό το εύχρηστο site σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες από τις ρυθμίσεις κοινωνικών δικτύων στα οποία συμμετέχετε, από μία θέση. Αλλάξετε τις εικόνες προφίλ σας, τα βιογραφικά σας, τους κωδικούς αποκατάστασης και πολλά περισσότερα.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για 13 ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται όλες οι αγαπημένες σας (Facebook, Twitter, Google + και Pinterest). Η πιο cool δυνατότητα; Η εξορθολογισμένη φύση της εφαρμογής σας γλιτώνει πολύ χρόνο.

8) SocialBro Το SocialBro παρέχει απίστευτα (σχεδόν κατακλυσμιαία) στατιστικά στοιχεία για το λογαριασμό σας στο Twitter.Από την αρχή, το Social Bro συγχρονίζει τους followers σας και παρέχει στατιστικά με ακρίβεια λεπτού, προσαρμοσμένες αναζητήσεις και περισσότερα. Παρέχει τόνους από χρήσιμες πληροφορίες και εγώ ακόμη έχω εθιστεί με το SocialBro! Η πιο cool δυνατότητα; Σας δείχνει ποιες είναι οι καλύτερες στιγμές να κάνετε tweet βάσει των followers σας! Συγχρονίστε το με το Buffer και είστε πανέτοιμοι!

9) Pocket (πρώην Read It Later) Αυτό είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για να "γραπώνετε" ή να καρφιτσώνετε ένα άρθρο που

θέλετε να διαβάσετε αργότερα, χωρίς να θέλετε να προσθέσετε στο RSS reader σας ολόκληρη την ιστοσελίδα. Το Pocket, το οποίο ξεκίνησε μόλις χθες, παρέχει μια καθαρή, εύκολη στην ανάγνωση διάταξη, και επίσης μπορείτε να το συνδέσετε με το smartphone σας.Όλα τα στοιχεία μελλοντικής ανάγνωσης σε θέση. Η πιο cool δυνατότητα; Το Pocket ενσωματώνεται επίσης άμεσα με το Buffer, το Evernote, το Box.net και έχει πολλές άλλες σπουδαίες επιλογές για κοινή χρήση.

10) WorkFlowy Εάν είστε το είδος του ατόμου που πάντα θέλει να είναι μέλος της επόμενης cool εφαρμογής, τότε τσεκάρετε το WorkFlowy για την δημιουργία λιστών και σημειώσεων, για το project management και το brainstorming. Η διάταξη και η ροή έχει μια καθαρή, μη διαταραγμένη εμφάνιση που θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε σε ό,τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνεργάζεστε με άλλους. Η πιο cool δυνατότητα; Χρησιμοποιήσετε εντολές σχετικές με το Twitter, δηλαδή # και @ για την αναζήτηση και την επικοινωνία μέσα στο WorkFlowy.

24_7_e_Press_Octobrios_2012  

24_7_e_Press_Octobrios_2012

24_7_e_Press_Octobrios_2012  

24_7_e_Press_Octobrios_2012

Advertisement